sommarlov.

long time, no see. visstva. den senaste tiden har mest rullat på. jag har börjat jobba. imorgon är det fjärde dagen. det är sig rätt så likt. undantaget att de har byggt ut massa. igår höll jag seriöst på att gå under av tristess. inte ens lönt att prata om. men idag var jag dessutom på gymmet för första gången på typ en vecka, lyckades bli sjuk förra vecka, sådär mitt i sommaren! men annars har det väl mest regnat. förra veckan hängde jag mest inne i sängen och längtade efter sällskap. midsommar var dessutom finemang, grill hos sönke och sen drog vi och badade på natten. two firsts: nakenbada och bada i havet i göteborg. jag och sju killar, inga konstigheter!
sen i förrgår träffade jag fredrik och fick rabarberpaj. nånstans i den vevan klarade jag regleren och ÄNTLIGEN alltså. så jävla nöjd! om jag kan så kan alla, hence inte en omöjlig kurs.
på fredag sticker jag till mamma över helgen och hinner vara där ända till måndag, då jag ändå jobbar kväll. det som suger mest med nästa vecka är att jag inte kommer kunna träffa mikael nåt alls. hur fan ska jag klara mig?
 

nässjö.

igår gick jag upp och tränade. för att jag inte skulle kunna träna på resten av veckan typ. började på nåt som skulle likna ett armpass och bara, nä fan jag vill inte mer. så jag gick, bara gick hem. pallade inte. sen satte jag mig på tåget till nässjö och sträckläste bok eftersom jag inte ens behövde byta. väl här fick jag hemgjord räkmacka och jordgubbar med grädde. kunde fått ett sämre välkomnande, faktiskt!
imorse vaknade jag ändå rätt tidigt, men när jag hörde att regnet smattrade somnade jag om istället. så idag har jag mest hängt i soffan, kollat tv och gjort sommarmatte. försökte träna lite på vardagsrumsgolvet, blev assvettig och gav upp. motiverad? inte det minsta. tog en sväng till mormor och drack kaffe. kvällen har OCKSÅ spenderats i soffan, kladdkaka och grädde och resterande jordgubbar från gårdagen. alltså. sommarlovets lata dagar. kommer fan bli fet på riktigt. men imorgon blir det lite mer kul, tydligen ska vi äta middag i jönkan. bättre än skolavslutningsfredag med "fulla"småkids på coverfestivalen...!

sängdags.

gårdagskvällen var ändå fin. vi satt i slottsskogen, så långt bort från håkan man kunde komma. lite grill och öl. sen kom det nån random kille i typ haschpsykos och var asläskig och förstörde stämningen lite. men vi hade trevligt ändå. sen drog vi till chalmers för att hitta vidare fest när det blev kallt, men orkade inte fortsätta och gick hem. så idag har jag mest legat i sängen. ungefär hela jävla dagen. åt frukost på riktigt vid halv tre-tiden. runt kvällningen, och när jag antog att folk gått från gymmet gick jag och tränade. mums, axlar! sen försökte jag ta mig hem utan att dö. gick sådär. helvete till göteborg att vara backigt just när jag har träningsvärk i benen så jag vill dö...!

bröllop.

jag sitter och tittar på prinsessbröllopet. så fint! minns när jag satt i jens' systers soffa och kollade för tre år sen. nästan så man blir lite blödig, wää.
igår gick jag upp och tränade. ett "lätt" benpass. jag kan fan inte ens gå idag. dööö. sen solade jag och hade det allmänt gött mest. inte så mycket fest igår direkt. lite mer idag kanske? sov länge och sen har jag druckit kaffe med robert på stan. och nu ska jag till slottsskogen och typ lyssna på håkan och umgås med nytt folk. kan bli spännande. det är ju ändå soligt och varmt!

någon håll i mig.

jag mötte LN och martin i nordstan och vi köpte kyckling och potatissallad och åkte vagnen långt ut på hisingen till picknickfestivalen. mycket fint! så vi satt och åt i solen och sen kom per också och sen spelade navid och allt var bara så jävla bra. om det är nåt som får mig att må bra igen, liksom. underbar livemusik och solgass på en filt i gräset. åh. sen kunde jag ta vagnen hela vägen hem, utan att byta! bara en sån sak.

tack.

alltså. jävlar, vad den här dagen varit SÄMST! årets största misstag. jag förfestade lite smått i backen till kyrkan med fåret och loket. hjälpte inte ett dugg. sen lekte vi lekar och fick mat. orkade inte ens vara låtsasglad längre. fuuuck. vill inte vara bitter. men när alla säger så...
så jag drog. hann komma halvvägs hem och sen åkte jag till stan och fick kaffe istället. en kort stunds sällskap och glädje. så nu är jag hemma igen. orkar inte gå till buffén. vill inte umgås, men samtidigt vill jag inget hellre än att inte vara ensam. men jag får skylla mig själv. just nu är allt bara så jävla kass.

oändligt trött.

så även om saker går bra går allt åt helvete. idag trillade det in ladok-mail med teknik och samhälle. så då räknade jag lite och om jag skulle klara regleren skulle jag tagit 44,5hp det här läsåret. så jag ringde csn och frågade om det skulle vara okej. men nä. eftersom jag bara sökte för ett halvår är det ett halvår jag måste klara. alltså 22,5hp nu på vårterminen. alltså MÅSTE jag ta båda tentorna i augusti. fuck regleren, it doesn't matter. ORKAR INTE. HELVETE! nu är jag så less på allt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. det är tackkalas ikväll och inte fan är jag sugen på att gå. men vadå, ska jag sitta hemma själv en kväll till? nej. det här håller inte. jag måste fan sluta vara bitter, jag vill inte ens vara det. så ändå ramlar tårarna. skönt att jag har all tid i världen att vara misärig...

cellerna byts ut, du blir ny vart fjärde år.

igår var jag ju bara hemma, idag också. när jag väl orkat mig upp ur sängen gick jag till fysiken för första gången på två månader. 4 april var jag där senast. wtf. eh, kondis? knappast. jag körde lite armar och lite axlar och försökte att känna efter och sluta direkt om det gjorde ont. fast det gjorde knappt ont nån gång. så det var ju bra! sen har jag hängt i linsen och typ hållit phistu sällskap när han skrev rapport och var ensam. jag känner mig själv lite ensam. så jag åkte och handlade och har lagat mat. chicken parmesan! blev faktiskt bra. typ. tror jag. kanske. men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. typ alla andra festar eller chillhänger i slottskogen. inte så värst festsugen, men ganska umgängessugen. men imorgon blir det väl andra bullar, förfest med fåret och loket och sen får vi se helt enkelt!

Ge mig flera rämnande himlar.

alltså. regleren KÄNDES bra. utan att säga för mycket. men jag hoppas som fan. av hela mitt hjärta. den första sommarlovskvällen spenderades i azalea med sushi och vin och fina vänner. sen hamnade vi på andra lång med bärs och skoj.
sen dess har jag mest chillat. var hos catarina och löste min höst. om jag klarat regleren har jag två tentor i augusti och sen blir det försöksplanering och termo i lp1 och trean i lp2 och en omreggning på etmn. funkar tydligne att göra så ändå. catarina är fan bäst, helt klart. på kvällen åt jag och hanna och kajsa på linnéterassen och bara myste i kvällssolen och allt var awesome. samma i lördags, men då var jag nere på stan en sväng och träffade honey för att äta glass i solen. vi hann inte ens äta upp innan himlen plötsligt öppnade sig. jag har nog knappt aldrig varit så blöt. kul att precis alla jag mötte på vägen hem började fnissa hysteriskt...! på kvällen kom kajsa och hanna hit och det blev viiiin! sen drog vi till focus och et-rajade lite och hamnade sen på torget. sen minns jag inte ett jävla dugg. "fan ska aldrig mer dricka" typ. snacka om SJUK jävla misär. sen dess har jag tagit igen mig. solat och promenixat idag. hade tänkt gå och ha sommarlovsfest, men orkade inte och istället suttit i min katastrof-obäddade säng och känt mig ensam och googlat på wo typ. dum är jag lite. imorgon tänker jag gå till fysiken och försöka köra ett lätt armpass. jag provade att gå ut och gå runt guldhedsberget idag, jag blev både svettig som fan och andfådd. och det kändes knappt i revbenet! så jag tänker mig lite armpass, lätta muskler att isolera utan att behöva ha stabil och spänd bål. om jag inte får träna kommer jag fan börja klättra på väggarna. nån dag ska jag göra lite matlådor och sånt också. nån dag. nästa vecka åker jag till nässjö också, blir skönt att chilla där ett par dagar och bli ompysslad!

RSS 2.0