Det skulle va lätt för mig att säga att jag inte hittar hem, men det gör jag, tror jag.

herregud, vilken kväll.
jag och tamara var flummiga redan innan vi börjat dricka. sminka sig själv och jens i jens lägenhet. woho. och sen hann vi dricka en cider var innan vi tog bussen till cigarren och dumpade jens hos lustig-david. sen gick vi hela vägen bort till bongo och spanade läget. vi tog en cider och upptäckte att vi inte kände en kotte. så vi gick tillbaks till lustig-david för att hänga där tills centrum öppnade. men vi blev kvar där hela kvällen eftersom tamara hittade ett ragg (som var tjugofyra!!!) och jens började spy. jag blev tröttare och sur och kände mig ensam. och sen gick vi hem efter att ha letat efter skor i tjugo minuter. och hemma hos jens käkade vi varsin billys och kom sen på att kladdkaka hade varit smaskigt. fast jens hade knappt nåt mjöl så jag och tamara började ringa på grannarna för att fråga om mjöl. halv tre på natten. bra! men ingen öppnade så kladdkakan blev rätt äcklig. men smeten var mumsig!

ikväll ska jag vara fyllechaffis åt pap och hans folk. och jag har skavsår som fan i nacken. och skoskav sen igår. dessutom märkte jag att mina kläder ligger kvar hos jens. hej glömska. jag måste återvända på riktigt snart då?

/f.

Nobody gets me like you.

jag är äckligt rastlös. det kryper i kroppen. jag vill bara åka till stationen nu. jag har till och med fixat håret redan. och smink och kläder ska vi fixa hos jens sen.

jag gick upp och tränade imorse också. petra ÄR verkligen en slavdrivare. alldeles för många 10-10, 4x2 start 15, säkert 50 triceps-dips, frisim, benspark, start uppifrån, kickar, you name it. jag dog. mina armar dog som fan. enligt petra var det visst tricepsens dag idag. AJMINAARMAR. och jag tänkte jag skulle rota fram mitt rehabgummiband från längst in i garderoben och ta tag i mitt liv och göra nåt åt mina hemska axlar. JA!
sen åkte jag och pap och käkade på golfbanan. mums, mat. och jag slipper betala varenda gång. därför man har en pappa som fjäskar som fan. särskilt när jag verkligen är värd det med.

/f.

I'll be marching by your side.

och nu var det 40x50 IDAG IGEN. jag dör. och jag blir så sjukt jävla trött när folk medvetet underskattar sig själva för att man ska säga att de är bra. jag blir så trött.

och jag hatar mig själv. och ingen ingen pratar med mig. jag som skulle åkt till grimstorp ikväll. men det är alltid jag som får tjata. jag är sämst. och jag mår så jävla dåligt. (och jag vill inte ha en enda liten kommentar om att jag ska rycka upp mig eller nåt. gå och dö eller skaffa er ett liv. ni vet inget om vad jag har för anledningar.)
men tack conny <3

/f.

If I had a dime for everytime I been vile, I’d be a milionaire by now.

jag mår så jävla kasst. och ja, jag vet varför. fast jag hade kunnat säga att jag inte visste. allting är verkligen självförvållat. vad jag hatar mig själv. jag måste ta tag i mitt liv och göra slut på allt. snart. snart som fan. helst idag. men det går inte. då förstör jag ju bara allt ÄNNU mer. skjut mig. det hade nog varit den absolut enklaste lösningen.

allmänt meningslös och värdelös dag idag dessutom. fick köra fram och tillbaka två gånger till stationen klockan sju imorse. sen tog det en timme att somna om, lagom tills jag skulle gå upp och åka och byta däck på mammas bil. och sen tänkte jag åka till pappa och hämta honom på jobbet och satt och väntade i en halvtimme och ringde tillslut och då satt han fortfarande på tåget, nånstans runt norrköping. så jag fick åka hem innan jag åkte till stan igen efter en timme. sönderstyckad dag <3
och snart ska jag träna igen. fast jag hoppar fysen med tanke på vilka smärtor jag hade igår.
och jag har seriöst börjat fundera på om det är nåt fel på min mobil, eftersom jag inte får några sms. eller så är det så att ingen vill veta av mig och låter då bli att svara...

/f.

Now I know, what I'm thinking, what I'm feeling, what I want my life to be.

jag åkte till central i förmiddags och det KÄNNS som jag kanske eventuellt gör framsteg. men jag får svårare och svårare läxor för varje gång.
sen har jag fixat nån som ska sy min balklänning. kommer bli finemang. när jag nu ska hinna dit och prova och sådär med. det ska jag visst klämma in på måndag redan. mellan skolan och träningen och allt annat. LYCKAT!

träningen idag var också rätt tråkig. 40x50 liksom. fast jossan är najs och hon får alice att prata öschötska. och sen satt jag och martin och snackade i en och en halv timme efter träningen. mamma undrade varfan jag varit när jag kom hem klockan nio istället för halv åtta. hihi!

/f.

I wish I could follow you to the shore.

idag var det nog tråkigaste träningen på en månad. eftersom det visst var träning imorse, som jag totalt ovetandes om, skulle det vara "lugnt". 2x15min. ÅHVAROLIGT och sen en 7-mintuare, och 3x400. och jag låg på sexan hela passet. det var jobbigt att köra om alla hela tiden. för alla var ju skadade, visst. jag har också ont i axeln. SOM FAN. och nu är det ingen jävla träningsvärk, åtminstone. grr.

jag är fail igen och igen.

/f.

and minutes after we've worked things out I'm back and I'm throwing these sharp knives.

göteborg igår. jag shoppade och myste på stan och sen åkte vi till ytterby och käkade pizza och hälsade på f&f. och jag blir så ledsen. det gör ont att se henne så. hemskt. jag vill inte tänka på det.
jag stannade i jönköping på hemvägen. härligt. umgås är bra. fast jag somnade tidigt. så social är jag. och imorse åkte jag tåget hem och lyckades ha sån tur att jag både hann fylla på busskortet och hann gå till torget och ta bussen hem, så jag slapp gå och tjänade då tjugo minuter. fast sen fick jag gå till pappa och hämta bilen. och alla mina shoppingpåsar. och en påse med skumbräck. den andra glömde jag i jönköping.

strax blir det nog träning. och imorgon på morgonen också. och kanske kvällen. jag har fuskat så mycket nu, sista tiden. men jag lär nog ändå inte understiga 95%. jag ska inte vara orolig. isånnafall ska han stämmas!

/f.

Teardrops down my face, I curse the day that I was born.

just nu dör jag så jävla mycket. hela dagen och hela helgen.
högskoleprovet gick väl okej. jag räknade ut lite snabbt att jag nog hade runt 1,2. men jag vet inte. jag är på nåt sätt ändå inte jättenöjd? äsch. och sen åkte vi ner till växjö och jag och magnusson gick ut på promenad i en timme istället för att sitta inne på dagiset tillsammans med tjugo andra på tio kvadrat, ungefär. och jag har sovit under ett bord inatt. tur att man inte tillhör typen som ofta hetsvaknar och sätter sig upp mitt i natten.

och idag har jag bara simmat två grejer ändå. och andralag på båda. jag blir rätt trött. för imse tror ju inte på mig. och han fattar ju inte hur han ska göra för att gynna mig? ingen fattar, vilket ledde till att jag hade starten på 50fr och fjärset på 100me. LYCKAT! död. och nu har jag så in i helvete ont i axeln. vendela tryckte lite och jag höll seriöst på att kissa på mig, så ont gjorde det. men det kunde jag ju inte säga till imse, för nä, det är ju bara viktor som blir allvarligt skadad. alla andra är klena och eller kan inte känna skillnad på smärta och träningsvärk. just det ja.

imorgon ska jag och pap åka till göteborg. härligt. sen stannar jag nog i jönköping på hemvägen. också härligt.

/f.

En bänkrad i en rastlös sen april.

det är tur att det är lov nu. jag har varit alldeles för trött idag, för trött för mitt eget bästa, liksom. jag och honey skrattade mest ihjäl oss på både kemin och fysiken. och honey har dessutom inga "stämjärn" på sitt halsband. gångjärn, annars? och när vi berättade för moa sa hon att hon tänkte på stämgaffel. inte många rätt idag. dock har jag upptäckt att man kan få världens sockerkick av clementiner. hihi!

träningen var chill med. marcus piehl var där och vi dreglade över honom. mums, OHJA! sen körde vi mest växlingar och sånt och lamade oss lite. woho. och nu dör jag lite av nervositet. plats fyra i aulan. ses vi, måntro? önska mig lycka till i annat fall?

/f.

I am evil, I am bad, I'm the biggest liar, I make people sad.

jag är hemma från en bra kväll. pappa, popcorn och BRA hockey. och mums på mattias tedenby. och mums på 4-1 och tre fräscha pinnar i protokollet. och mums på sovmorgon och en ynka lektion, föreläsning och inställd lektion. och mums på att sponsringen är klar. mums!

/f.

The best you ever had is just a memory and those dreams.

idag har det varit en såndär bra dag som gjorde att jag blev på skitkasst humör när jag kom hem och nåt strulade. för dagen var bra. och vi skrattade så vi dog innan kemin. och jag och blixt skrattade ännu mer på föreläsningen med paolo roberto. som förövrigt var svingrym. och aulan var totalt fullproppad, och jag och blixt satt i mitten och såg och hörde bäst ungefär. man blir så glad. för skolan i sig var ju också glad. jag blir glad. utom när jag tänker på biologin. som jag har imon. jag vill inte ens tänka på det. eftersom jag spenderade nästan fyra timmar i aulan hann jag inte plugga så väldans mycket. och det är illa. för biologi är ju inte mitt starkast ämne. så att säga. men, det får väl gå som det går. jag ska bli nöjd oavsett. jag gör alltid mitt bästa och mer kan man inte ge. jag är bra, har jag bestämt mig för att tycka.

/f.

Mänskor som tror har en chans.

jag åkte till central i regnet och blåsten först imorse. egentligen vill jag inte gå längre. jag vill inte. jag är så fruktansvärt anti nuförtiden. anti allt. sen åkte jag till skolan och var rätt anti där med. fast jag fick visst mvg, eller nåt liknande, på blomshittet. och mvg på det busenkla spanskaprovet. det hade ju varit spännande om man hade behövt kämpa lite med det nångång med kanske. kanske. äh, nä.
sen cyklade jag vidare i regnet. och failade det jag tänkt och planerat. allting kommer tillbaka till mig, jag blir aldrig av med det. det blir ALDRIG som man tänkt sig.

/f.

Flicking through a little book of sex tips.

jag älskar att vakna i jönköping. fast imorse hade jag SJUKT ont i axeln. jag drömde till och med att det gjorde ont i axeln i drömmen. bra där! så går det när man nästan är en halvmeter bred över axlarna och sover två i en nittisäng.
sen trodde jag att jag skulle ta tåget hem, men så visade det sig att det visst inte gick nåt tåg då utan först om en timme. så jag fick snällt vänta, men var redan vaken och fullt påklädd när jag upptäckte det. bra där nummer två.
när jag var hemma i nässjö igen åkte jag och mamma med mormor till sandsjöbaden och smaskade på varsin laxplanka tills vi pös över av proppmätthet. då åkte vi hem och käkade kladdkaka istället. smarrigt. och TJOCK som fan.

imorgon är dessutom startskotten på en ny, hektisk vecka. och startskottet till ganska många saker egentligen, rent generellt.

/f.

And when I touched his sweepers arm with my piano fingers.

jag blir så irriterad när smålandstidningen är så dum. de skrev århundradets sämsta artikel om studentresorna. och de pratade tydligen bara med rektorn. hallå. det är ju liksom oss elever det gäller. för att få en allsidigt vinklad bild borde journalisten lyssna på oss också. åh. jag blir så arg.

ikväll drar jag till jönkan med honet och lövet och jensa. så går vi på bio. det är ju dags nu, med tanke på att honey fyllde i maj...

/f.

Why do you love me so much?

åh. att träna på morgon är döden. att sen träna pass nummer två är rena självmordet. dock var inte petras pass lika jobbigt som vanligt. men nu ikväll. SNACKA om att dö. jag fattar inte hur richard tänkte när han satte 10x25 start 20 och sen 8x75 start minuten. JAG DOG. som om man inte hade ont i armarna sen innan. vi slapp åtminstone 12x100 medley. tur det. men AJ MINA ARMAR!!!!!!!!!!!!!

dock hände en väldigt positiv sak idag. vi fick tummen ur och bokade studentresa. även om vi inte får. det är rätt korkat egentligen. de försöker verkligen ge oss dåligt samvete, och de enda som verkligen får det är ju nv, just för att vi är så skötsamma. och vi är ju de som har skött oss, alltså förtjänar vi att få åka. det är så dåligt! hur som, så åker vi 21 maj. jag längtar!

/f.

I guess you do the dirty now, and I do the dancing.

jag älskar sovmornar. synd bara att de kommer så hemskt sällan. jag längtar verkligen till lovet. ska bli så skönt.

träningen var tråkig. som alltid. att han inte lär sig? och så körde vi sjukt mycket bröstsimsteknik. bröstsim med kick, men hallå! så jag dog lite. men det är ju träning snart igen.

/f.

jag får liksom ingen ordning på mitt liv.

jag funderar seriöst på att lägga ner det här. jag ska testa lite nya grejer ett tag, innan jag bestämmer mig definitivt. jag är ju inte så dum att jag lägger ner allt skrivande på en gång. då skulle jag ju få abstinens och panikångest. jag måste ju få skriva av mig på nåt sätt? men just nu känns det som om en mening eller två passar mig perfekt. jag orkar inte skriva ex antal rader om händelselösa dagar. jag vill skriva det jag verkligen menar. och det jag började med idag är det ingen som ser. hejvadjagärbra. jag skriver ju egentligen ändå bara för min egen skull, för mitt eget bästa. och ändå är det en knapp bråkdel jag skriver. jag vill kunna skriva på riktigt.

/f.

I swear I didn't know about the girl.

träningen imorse kan jag inte direkt säga var jobbig. men jag var trött eftersom jag inte kunde somna. dock var jag ändå inte så trött som man kan vara, men det är ju inte direkt nån höäjdare att gå ut och ställa sig och skrapa rutorna halv sex på morgonen. nä!
labblektionen var roligaste på år och dar. vi lekte med plaster och gjorde hårda och mjuka bollar och hade oss. och mina tummar är kanonröda sen honey "råkade" överdosera karamellfärg. men det är najs. och jag och tamara är lite kära i våra bollar. de är coooola!

i eftermiddag har jag försökt ge mig i kast med biologin. utan vidare resultat. jag försökte också göra uppgifterna i fysiken och failade där med. jag hatar fysik. fatta att vi har prov snart igen. BLÄ! sen gjorde jag min spanskaläxa dessutom. och jag förundras gång på gång varför det i hela friden är en 3,5''-diskett i min spanskabok. det är väl ingen människa som har diskett-uttag på sin dator när det är 2009? inte har jag det, iaf.

/f.

Men om du ramlar kommer jag att ramla åt samma håll.

igår var båda bra och rätt kass. för första gången en bra gång på central och sen lite shopping i jönkan. och lunch med mamma och promenader genom hela stan. och jag gick till slottet och hälsade på och mangan saknar mig och jag är varmt välkommen igen i sommar. jag saknar det lite, faktiskt.
sen åkte jag till jens och vi kollade på film, åt dumlekakor och hade tårparty. som alltid. men det är bra. att han finns.

imorse sov jag gott eftersom jag glömt att flytta och ställa väckarklockan och jag vaknade först halv tio. första gången jag försover mig mer än en kvart. så jag stressar till skolan och märker att den lektionen jag missat ändå var inställd. jag älskade verkligen mig själv just då. istället för att ha ett hål på en och en halv timme först på morgonen sover jag den tiden. jag blir så glad. det gjorde hela min dag. sen satt jag och honey med projektarbetet och var allmänt bäst. det kommer bli bäst. och jockes starter var faktiskt jäkligt grymma. brabra.

träningen idag var mördarN dessutom. passet låg på 5000 och var 12x200 start 3:00 och 3:30 hälften hälften och sen 5x100 start 1:30. anders hade tänkt 12!! död. tur att vi slapp.

/f.

Men inga stjärnor, inga himlar över dom som inte lyckas.

igår var inte direkt min bästa dag. det tär på en, sliter nåt fruktansvärt på kroppen. jag vet inte vart jag ska ta vägen. jag orkar inte hålla på såhär.

sen blev det bättre på kvällen. för du är bra sådär. så jag överlevde. om än med nöd och näppe vissa minutrar.
och imorse var det en sån morgon som man aldrig vill ska ta slut. allt är redan så perfekt det kan vara. resten av dagen har jag inte haft tid att tänka och fundera. jag har bytt rum, flyttat sängar, skrivbord och byråer. bra. och mitt rum är rymligt som få. uppskattat. folk är välkomna att crasha på mitt golv. gärna i februari, sådär. så slipper jag vara så urbota ensam.

/f.

som en full student på ett flak.

det var fruktansvärt tungt att gå upp imorse. jag ville döda min väckarklocka fem gånger om. men jag var ju tvungen att masa mig upp och till skolan. död. som ryskan. död. som svenskan. jag ville döda gunilla. argh. som kemin. död. som fysiken/matten. som dock var rätt okej ändå. integraler verkar spännande. woho.
sen tränade jag lite. också döden. imse överträffar sig själv gång på gång. igår var det tråkigt. idag var det tråkigt och jobbigt. 4x400 max 25 varje hundring-50-75-hela. BLÄ! jag dog och körde sista på 5:18. usch. inte stabilt formbesked. och jag ska ju tydligen med till dm nu. efter högskoleprovet. jag dör. imse är dum i huvet.

efter träningen skulle jag gå till malin och jocke och lämna malins kamera. och jag gick fel. typ en halv kilometer. det är svårt att hitta i handskeryd juuu. haha. jag är lite sämst. jag bor ju ändå i handskeryd!

/f.

build a fortress round my heart.

jag är dödligt trött. från att ha blivit väckt av den där satans telefonen vid åtta-snåret till att komma hem kvart i tio och vara helt död och uthungrad. för även om skolan var okej var det inget nämnvärt. eller, jag failade ju inte spanskan. jag tyckte till och med att det var lätt och gick först. bravo! jag tog en sväng till pappa sen och åt och fick massa reklamprutlar från nordic rail. nördigt. sen drog jag och tränade. aj mina armar. 1800-900-450-225 räkna till. fart två till tre. jag dog. mina armar dog. blä. sen  kom honey och jocke hjälpte oss att filma projektarbetet. det gladde oss att han var lika dålig som vi. han gjorde också ex antal failstarter. hihi! sen körde jag hem och vi pratade massvis. <3

och jag kommer säkert se ut som massakern i nånstans imon. bläkom. för jag måste verklgien sova nu. tur att jag inte ska träna imorgon imon åtminstone. då hade jag verkligen avlidit, tro mig!

/f.

if I could dance with you the way we used to and shake my hips to the revolution.

jag blir så trött. nu är det det där med dm igen. hur kan imse tro att vi har med två lag? jag har precis ägnat den närmsta kvarten åt att kolla kvaltider och resultat och motbevisa påståendet. åh. blä. och jag ska nog inte ens vara med...

jag dör ganska mycket inombords just nu. jag vet inte hur spanskan kommer gå imon heller. det känns inget vidare. No creo que vaya bien. jag vet inte ens om det var rätt. blä!

/f.

if I could be naive again.

jag dör. jag var uppe och tränade imorse. sen åkte jag hem och sov till elva innan jag åkte till skolan och skrev rapport med honey och saba. och nånstans där emellan försvann mitt matkort. hjälp! jag behöver mitt matkort, ju! så jag dör lite nu. buhu. och jag måste skriva klart diskussionen till sjön. och sen måste jag plugga konjunktiv så jag inte failar provet imon och sen måste jag göra matten också, så jag är ledig på måndag. ju!

/f.

Your own personal Jesus.

det är hemskt att vakna upp och det är kallt som as i rummet och när man sen ska köra till skolan har bilen frostat igen och som grädde på moset när man redan är sen måste skrapa rutor och äckel. blä! jag hatar verkligen vintern. i skolan fick  jag mitt ryskaprov utan betyg och med sju fel av nittotvå. det är väl okej, antar. men inte jätteokej ändå. jag vill ha alla rätt?
jag var en sväng på central idag med. värre än vanligt. jag är så patetisk. det är verkligen så banalt, alltihop. att jag inte orkar hålla emot. jag MÅSTE berätta nu.

/f.

Tusen optimister kommer anklaga dig för stöld.

urk. måndagar gör knappast någon glad. eller, jag fick tillbaka fysikprovet, det gjorde faktiskt mig jäkligt glad. mvg, med marginal! och jag älskar när läraren rättar fel! och sen hade jag bara en lektion till, så jag tog bilen hem sen och läste lite spanska och försökte komma på nåt smart att skriva på sjörapporten och failade rätt hårt. så jag satte mig och la in musik på minneskortet till mobilen istället. underbart när man verkligen inte har nåt man måste göra sådär dirr. men det har jag nog antagligen i helgen sen. flytta möbler, klippa hår, städa stugan och kanske eventuellt hinna umgås lite också. blä.

hur som, så var träningen idag också väldans chill. imse har fått för sig att ha mental tränings-vecka. vi började passet med att snacka i tjugo minuter, köra mental träning/SOVA i tjugo till, simma fart två i ytterligare tjugo och en lagkapp resten. hejochhå, vad ansträngade. det är ju trots allt b-vecka?

/f.

So I'm moving to New York cos I've got problems with my sleep, and we're not the same and I will wear that on my sleeve.

aj mina axlar har pajat. som vanligt och som väntat. idag har det gått hyfsat. inte precis vad jag hopppats eller så, men tre silver och ett guld är okej. men jag gjorde inga pers eller så, jag var ganska konstant mellan en och två sekunder över. tre på medleyt. men det funkar och jag kan gå gratis på bio för jag kan dessutom skryta med att jag vann med typ sju meter på bröstsimmet. inte jättemotiverande, därför jag bara hade 1:27. men äsch. okej.

jag och jens räknade nyss ut att vi nog har två månader nån dag när som nu. antingen idag eller igår eller nåt sånt. fast vi vet inte. allt är beroende på hur man räknar och varifrån man räknar. men typ efter emmaboda. tror vi. äh!

/f.

if you love me, would you let med know?

jag är hemma. tiomanna gick okej. allt individuellt gick mest bajs. ett silver på 50br, med en tid som inte ens är värd att nämna. men 4x50fr var roligt. och vi slog klubbrekord. och alla simmade riktigt jäkla bra. och jag gjorde 29.6, vilket mer än godkänt. sen gjorde jag 29.8 på tiomanna också. tiomanna är alltid så roligt. och vi piskade skiten ur eksjö. även fast de hade erik rosenqvist på sistasträckan. han är så rolig, han puttade i mig i vattnet efter prisutdelningen. med kläderna på. och medaljen. haha. fast jag brukar faktiskt bada med shorts och t-shirt efter tiomanna varje år. det är lite standard. åh. tiomanna är roligt. jag älskar verkligen att simma lag. det blir sån stämning.

och imorgon blir det mer simning. fyra distanser på två pass. lite mer chill än sju distanser på tre timmar. jag dog faktiskt rätt mycket, om jag ska vara ärlig. men imorgon ska jag fixa guld på 100br, åtminstone. och utmana sandra så gott jag kan på allt annat.

/f.

I’ve met someone that makes me feel seasick.

nu är jag hemma igen. efter först en kort skoldag med fysikprov som gick alldeles förträffligt. enligt mitt tycke. sen struntade jag helt enkelt i att träna och åkte till stensjön istället, för att fira att fysikprovet var över och för att kalasa på mina överblivna emmaboda-cider. när vi kom dit hade steven redan spytt och ante satt med sin nyinköpta ukulele och spelade falskt i helt fel tonart. efter att tag kom det fler trevliga folk och albins hus fylldes snart. de flesta drack nog lite mer än de behövde, tror jag. jag kände att jag gjorde det. det enda positiva med att vara lättpåverkad är egentligen att man nyktrar till så pass fort. till skillnad från vissa andra. det slutade med att två pers satt och spydde på varsitt håll och ante däckade i albins lillasysters säng. sen hånglade jag med tjejer också, för första gången, typ. tamara var på, och tobbe hetsade, och sen malin, självklart. men när det är tjejer är man ju knappast otrogen. tycker inte jag, åtminstone.

tur att det är först på eftermiddagen jag ska tävla. jag börjar redan känna antydan till huvudvärk? men tiomanna är väl egentligen det jag satsar på. och 50br, självklart. resten får mest gå som det går. jag blir nog okejnöjd ändå.


/f.

backfire at the disco.

jag dör. och mina axlar likaså. min dag har mest dödat mig. datasalen hela förmiddagen och fysik och konjunktiv hela eftermiddagen. tur att jag struntade i fysen. mina axlar hade nog dött på riktigt med tanke på vad som väntade på vattenträningen. fyrahundringar. så in i helvete. och vi var åtta vs. sju på banorna. LYCKAT! imse är dum i huvudet. och jag låg där på 5:30 nånstans. tråkigast i världen. och jag hade 2:32 när vi körde en tvåhundring det sista. det enda positiva var egentligen sill och haj. det var år och dar sen vi körde det sist. men mer än hälften blev tagna direkt, och då var det inte lika värt längre.

och nu måste jag plugga fysik. och ryska. herregud. jag kommer aldrig få sova. jag är dödstrött.

/f.

RSS 2.0