gjort och ogjort.

okej.
de senaste veckorna har jag:
pluggat, druckit kaffe, tentat, riggat, gråtit, intervjuat, planerat, strukturerat, slitit ut mig, slitit mitt hår typ, mått jävla piss-skit-dåligt.
 
de senaste veckorna har jag inte:
klarat tentor, gjort kandidat, sovit bra, diskat.
 
tur att kl-intervjuerna har dragit igång och jag har inte en ledig kväll den här veckan. fest. det är så mycket jag inte vill, kan eller orkar nu. rätt mycket saker som är rätt sämst. men i lördags var det et-raj och hoffmaestro. så jävla roligt! utom kanske de där timmarna boman glömde bort oss och vi missade att äta typ. men annars så. hade sjukt dåligt samvete när jag drog vid fem för att orka upp till bastun dagen därpå. när jag gick till skolan vid tolv var de precis klara med städningen. kände mig som världens douche. hoppas det inte gör nåt till slut?
nu ska jag sova, vi har börjat labba med kandidaten äntligen och spenderade fyra timmar med läcktest på systemet innan vi hittade kopplingen som inte slöt tätt. fest. godnatt!

första tisdagen i mars.

veckor rullar med aspning, valberedning, fasta och kandidat. nånstans i mitt stilla sinne har jag nog vaskat fastan. fast inte än. över en vecka kvar, så jag försöker väl kämpa på. annars åt jag och mikael middag med pappa och susan och jag fick kameran jag ville ha. nu ska jag äntligen försöka fota lite mer igen. kanske iaf. i söndags träffade jag bengt. vi åt våfflor och pratade konstant i sex timmar. sen bokade vi in en ny dejt om en månad. när vi båda är fett upptagna så...
 
det är ganska mycket nu med just allting. försöka att inte tänka så mycket om mest göra. spenderade hela eftermiddagen med att kriga med latex och sen laga linsgryta. tänker mig att jag ska försöka äta mer vegetariskt, iaf när jag lagar det själv. miljön osv. säkert en liten utvikning frå nopoo också. det är mycket jag ska försöka. försöka vara jävligt duktig, men så går det inte alltid som jag vill och tycker heller. jag längtar satan efter sommaren.

RSS 2.0