dagens,

jag slänger mig med en dagens, egentligen bara för att det var så längesen jag gjorde det och för att jag har så tråkigt.

Dagens humör: uppåt!
Dagens borde: plugga. men jag har inga böcker, så det är lite svårt...
Dagens frisyr: först platt sen igår, sedan knut efter träningen, sedan flätad lugg på upptakten och nu sidbena, risigt, hängande och halvfuktigt.
Dagens klädsel: linnet från igår och mjukisbralls.
Dagens planer: kolla på den nya deckaren på tv och sedan sova sött vid halv elva. det är ju skola imorgon!
Dagens vill ha: en pojke, inte arga/taskiga kommentarer och gb på bdb.
Dagens längtan: kanske nästa gång jag ska festa. nästa tävling också.
Dagens beroende: simhallen, kanske?
Dagens tråkigaste: träningen imorse.
Dagens irritation: träningen imorse.
Dagens kommentar: egentligen gårdagens: "oj, jag trodde inte han var så het i verkligheten!" jenny om lasse lindh, maha.
Dagens låt: it's the way - kristofer åström. nya idolen!
Dagens vän: alice <3
Dagens onyttiga: godis.
Dagens dryck: mjölk?
Dagens middag: fläskfille och potatis.
Dagens bästa: upptakten och att det nog har blivit bra mellan oss, och minnena från igår <3
Dagens sämsta: träningen imorse och all fucking träningsvärk.

/f.

Making love out by the lake to our favorite song.

nu är jag tillbaka från simhallen igen. det var roligt där. först babblade vi en massa och sedan var det familjelagkapp, som myrlandrarna vann. så ovanligt. sedan var det premiering, det vill säga, alla hade på sig sina fula löviga kransar och simmade på diagonalen genom bassängen medans diverse föräldrar tog kort. snacka om att skämma ut sig totalt. sedan fick vi äntligen ta av oss kransarna och vi hoppade från femman med dem och totalmassakerade dem. maha. förresten så såg jag ut som ett träd i min krans. det gjorde iofs de flesta andra också. dock var jocke och malin mest trädlika. conny sa att jocke kunde jobba extra som skogsmulle. HAHA. sen lekte vi och hade allmänt roligt i vattnet. vi får ju aldrig leka fritt på träningstid så man måste ju ta tillfället i akt. sen blev det lite korv, mer snack och ännu mer bad och lek.

och jag tror faktiskt att vi är tillbaka the way we were. det känns bra nu.

/f.

Underbara, unika jag.

träning imorse. tungt som fan. och jag hade träningsvärk i hela kroppen sen innan och 10x100 ben och 20x100 arm gjorde det ju inte precis lättare för mig. jag kunde inte röra mig efter det.
och nu ska jag strax ner till simhallen igen. upptakt och simma med eklövskransar och skämma ut sig totalt och hamna på bild i tidningen och se ut som ett träd. GOD, I hate these kinds of events.

och senare ikväll blir det nöta nyheter. samhällskunskapsläxa. bra. samhällskunskap är tråkigt. jag har inget liv. puss.

/f.


PS. jockes "älskade" flickvän är sur på mig nu igen. what did i ever do to her? DS.

Att ens försöka värja sig saknar mening.

det var helt underbart fantastiskt!

vi drog in till eksjö och fikade hos mormor. sen gick jag ner på stan, för jag trodde att kristofer åström skulle spela vid sex. men ouch, det var helt fel. 19:30 var han planerad på scen. så jag gick runt och dödade nästan två timmar helt själv. sånt är väldigt bra. sen spelade äntligen kristofer, och han var väldans bra. sen gick jag runt lite och gick ut och träffade moa och oscar. han var trevlig. sen så gick jag faktiskt och ställde mig i kön till vaxblekaregården. och kom in. jenny smsade och sa att hon stod sist i kön. men de kom också in och vi hittade platser jämte varann. sen spelade lasse och han var helt sjukt underbart bra. jag älskar honom. så gulligt att han glömde bort ackorden till du behöver aldrig mer vara rädd. sött. efter spelningen fick vi krama honom och ta kort och han skrev en autograf på mitt program. det ser lite miffat ut, men det funkar. "Lasse Lindh <3 puss".
sen var jag tvungen att så ensam och vänta på pappa som satt fast i bilkö. jag låtsaspratade i telefon. kändes jättedumt, men det gjorde så att jag kände mig mindre ensam. lite knäppt sådär. näe, nu ska jag nog snart sova. det är en dag imorgon också. en dag med träning vid elva. hmpf.

/f.

Säg till Viola att hon lyser, att hon blir vackrare med åren.

idag så var det styrka/stretch med allas vår favoritpetra. hon är bra, men hon kör hårt med oss. fast det behöver vi nog. först sprang vi ett varv runt sjön. vi låg och körde på rulle och den siste skulle springa om hela ledet och ställa sig först. sen körde vi massa övningar två och två. jag kommer nog ha lite smått träningsvärk imorgon, speciellt efter alla dessa utfallssteg. aj, min rumpa!
sedan stretchade vi hela kroppen och det gjorde helt sjukt ont i framsida lår när petra hjälpte mig. hon tryckte ner höften vilket resulterade i att knät åkte upp i luften och lårmuskeln sträcktes. helt fruktansvärt ont. sedan cyklade jag hem och åt lite. sen har jag kollat på veronica mars och nu ska jag nog sminka mig och fixa mig klart innan vi ska dra till eksjö. wiho, nu är det nära! <3

/f.

Och om dom bara gav oss chansen.

idag var det en av de bättre dagarna. i och för sig så var ju skolan inget nämnvärt, mer än psykologin som fortfarande är favvoämnet. efter skolan drog jag och tränade. det var inte så hårt. vi körde först 10x50 hp, start 50. efter det blev det 30x50. sammanlagt alltså 40x50. 30x50 skulle vi köra negativt, sådär. jag skulle sluta på 39. det var soft, för alice och matildo skulle sluta på 38. jag låg och päskörde bakom wille och hade 26-27 i puls de sista tio. soft värre. jag borde nog haft lite kortare tid, tror jag. haha.
efter träningen åkte jag och honey och köpte godis på den nya affären, hemmakväll. sen gick vi på bio med moa, malin, albin och lövet. sen slöt även david och david upp. vi såg nya arn. så himla sorglig är den juhe. och nje, jag ska inte förstöra överraskningen för er som inte sett den genom att tala om vad som händer. men det är allt liiite snyftigt...

och imorgon kommer det också att bli en av livets bättre dagar. först så är det styrka /stretch-träning med favvispetra och sen kanske jag och mam skulle gå lite på stan och kolla efter jacka. på kvällen blir det eksjö stadsfest för hela slanten, lasse lindh och träffa jenny, som jag inte sett på säkerligen sex veckor. jag har saknat henne!

/f.

Som sommar utan sol, som vinter utan snö.

dagen var tråkigaste på länge. vi började med gympa och vi hade orientering och cyklade och lät de andra springa och ta kontrollerna. jag är lat. helt sjukt lat. sen var det trist matte. matte är tråkigt och svårt. dock är det fortfarande ett av mina favvoämnen. är jag normal? sedan innan lunchen hade vi också kemi. tre lektioner innan lunch och en av dem är gympa. tror ni inte att vi dör av hunger? efter lunchen var det en trevlig två och en halv timmes lektion i spanska. spanska är också helt sjukt tråkigt. och nu ska vi börja läsa böcker. grattis. jag kommer fatta nada. efter skolan blev det lite käk och lite plugg och sen bar det av till träningen. det var andreas och vi rådissade allt han sa att vi skulle simma så i slutet sket han helt i oss. haha. alla hatar verkligen honom. tur att han har onsdagkvällarna nu då. så jag slipper se honom. 

sen så hände det lite efter träningen. vårt förhållande kommer nog inte vara som det en gång varit. men jag vet inte om det kommer förändras åt det bättre eller sämre...

och imorgon har jag sovmorgon. wiie. sen går jag till halv fyra. strax därefter börjar träningen och sen ska jag på bio med moa, malin, eventuellt lövet och nog några till. mysigt värre.

/f.

Oh, happy day.

förresten så glömde jag en sak. jag fick lön idag. jag är svinrik nu. riktigt riktigt tät, maha. jag fick 11 och sex för juli så jag har 17 och fyra på kontot. jag är lycklig. ytlig lycka är lätt att skaffa sig. bara att jobba sex veckor på slottskyrkogården. simple as that.

/f.

Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag.

okej. nu var det ett par dagar sen jag skrev sist, men ni har väl inte saknat mig?
skolan har startat på RIKTIGT nu. det blir bara värre och värre för varje dag som går. i måndags så labbade vi på kemin och var tvungna att skriva labbrapport, men jag och saba är tack och lov klara med det redan. sedan ska vi läsa ut världens tråkigaste bok tills på fredag. jag har typ tjugo sidor kvar nu. jag klarar nog av det. sedan har jag matte och så tills imon och jag fattar inte ett piss av matten. vadå polynom och faktorisering på andragradsekvationer?
sen har jag tränat som en idiot också. både i måndags och igår var det träning vid kvart i fem, vilket betydde en kvarts käk här hemma. inget liv, någon? och imorse tränade jag ju med, självklart. morgonträningarna är de bästa träningarna.

dessutom träffade jag victor idag. men jag har inte snackat med honom på msn på länge. hmpf.

och jag måste bara berätta om igår på samhällskunskapen. vi körde samma som på psykologin, några personer går ut ur rummet och sen kommer de in en och en och får höra en historia som de sedan ska återberätta för varandra. då ska det vara "...svensken reser sig upp och fäller den första killen till golvet med en hård dansk skalle...". tamara är först och ska återberätta för steven.
tamara: "...och han stångar killen med ett danskt huvud..."
herregud, vad vi skrattade!

/f.

Du har sett den i ögonvrån förr, när du vandrat dom tomma stegen.

igår var det helt sinnessjukt underbart. ni anar inte.
låt mig börja på morgonen. vi hoppar på tåget och hamnar efter ett tag i linköping. vi blir uppmötta av pontus, joz kusin, och åker till hans lägenhet. sen packar vi upp lite och smakar av hans sura rödvin. äckel. sen går vi och shoppar frulle och popcorn och glass, mums. efter en påbättring av smink och diverse så ger vi oss av mot stan och käkar på mcdonkan och gå lite i affärer innan vi går mot stångebro för att köa. där satt det fullt av folk bakom ett staket, men också massa folk precis innan grindarna. så vi satte oss innan grindarna, men sedan blev vi flyttade till bakom staketet, och hamnade på så sätt först i kön, vilket retade upp några som tydligen hade varit där och köat sen halv åtta på morgonen. lyckat. men bor man i linköping och har föräldrar som kan komma ner och dumpa grejer åt en i tid och otid, så visst. och efter en tids köande så blev det tillslut insläpp och vi fick våra armband och kunde gå och ställa oss innanför staketet. sen när vi satt där så började alla plötsligt skrika och ställa sig upp. då kommer lasse ut bakom staketet och skriver autografer. honey lyckades få en, men inte jag, tyvärr. dock fick jag en del rätt okej bilder på honom. åtminstone en bra.
sen blev all bara underbart. vi hade grymma platser, åtminstone jag. jag stod precis framför lasses mick, och det var kanske två personer framför mig till staketet. och efter lite förband och gung med miss li och så så kom lasse ÄNTLIGEN ut på scenen. publiken var i extas. det var helt sinnessjukt! och miss li kom också ut och de körde om du lämnade mig nu tillsammans. miss li blev så rörd att hon började gråta. publiken älskar henne, juhe. och publiken älskar lasse, jag säger då det. det var helt jäkla underbart, det går inte att beskriva i ord!

sedan fick vi pengar av helene till taxi så vi skulle slippa gå hem. vi hoppar in i en taxi och säger klart och tydligt vädursgatan. taxichaffisen är invandrare och frågar oss först vilken väg man ska ta och sedan kör han oss till vårdkastsvägen. BRA. vi lyckas tillslut hitta rätt och får betala fyrtio spänn för mycket. hmpf. jag fick lite lätt damp där ett tag... när vi äntligen kom in, konstaterade vi att vi aldrig skulle palla gå ut och festa, så vi gjorde popcorn och kollade på love actually och somnade sedan sött.

imorse vaknade vi och käkade frulle och diskade och sen satt jag och honey och kollade mtv och joz babblade i telefon. på tåget hem hamnade vi jämte ett till winnerbäck-fan. vi snackade hela vägen hem om konserten och lasse i allmänhet. han var trevlig. jag hann vara hemma i nästan en timme innan jag var tvungen att åka iväg igen. fast denna gången till sydafrika-mötet med simmarna. mycket trist, fast ganska givande. men vi roade oss med att skicka sms till 118100 och fråga vilka vi är:

"Sandra är en glad tjej på 19 vårar som trivs hyggligt på Kryllbovägen. Kanske drar storstan lite framöver? Sandra gillar mysiga hemmakvällar tillsammans med någon speciell."
"118100 tror att stens äppelkaka heter så mycket som Sofie! Vi tror att han tycker väldigt mycket om sin äppelkaka och slickar väldigt mycket på den!"
"118100 tror att erik johansson är en skön kille i sina bästa år. Han gillar att umgås med sina polare och är uppskattad för sin udda humor!"
"Vad skulle Paris Hilton säga om hon såg Elvis komma flygande på en medvurst? 118100 tror att Paris skulle utbrista något i stil med 'that's hot' eller kanske 'not', beroende på om hon gillar flygande medvurst eller inte."

HAHA
imon är det skola. bajs.

/f.

So, of course, you were supposed to come here tonight.

så, idag var det faktiskt helt okej. jag hade sovmorgon och det uppskattades massor. lite svenska och matte innan lunchen. matten börjar bli riktigt riktigt svår nu. matte c is the shit. men sen hände det nåt med mats öga, eller nåt, så vi slapp fysiken, vilket betydde två timmar hål för mig, honey, moa, michan och saba. så vi satt i ina's och babblade och michan fixade frisyrer på mig och moa. jag känner mig fin nu. sen hade vi psykologi och det var faktiskt väldigt roligt. honey sa att hon fått ett nytt favoritämne, haha. sedan gick jag och honey och inhandlade biljetter till stadsfesten och sen köpte vi munkar och slush på marknaden. sen skulle vi åka och lämna honeys simprylar, men kansliet var stängt så vi drog till simhallen och gav dem till imse istället. sen åkte jag till utbildningslokalen och träffade osteopaten. hon kollade om jag hade några låsningar eller så och det hade jag uppenbarligen. som ni vet så hade jag problem med att jag blir hård i axlarna och nacken när jag tränar, och hon sa att hon ville träffa mina axlar snart igen. det känns väldigt olycksbådande... sen cyklade jag hem och packade lite tills imon, typ sovsäck och luftmadrass och så. iiih! imorgon vid tio åker vi till linköping!!! wah, jag har längtat massa massa! såom exakt ett dygn står vi på stångebro och har (förhoppningsvis) solen i ögonen!

/f.

Så kanske allt det svåra, allt det svarta där, som höll oss isär.

ja, idag var det lamt. likaså igår. igår hade jag de första lektionerna i tvåan. psykologi först av allt. det verkar helt okej. fast nästan det första läraren sa var att naturvetare inte trodde att människan har en själ. hmpf. sen hade vi samhällskunskap. lamt värre. jag tycker det är så sjukt tråkigt. utom möjligtvis juridiken då. men jag förstår mig inte på politik och har aldrig förstått mig på ekonomi. det var nog därför jag tog natur före samhäll. efter skolan hann jag em i tjugo minuter och käka och kolla på usain bolt. sen drog jag till träningen och kom hem vid halv åtta nånting. träningen var förövrigt sämst. jag jagde en katastrofspurt. jag ska sluta köra bröstsim, det händer ju ändå inget. jag hade fan 43.2, med en öppning på 19.3. döning FEM JÄVLA SEKUNDER på tjugofem meter. JAG ÄR SÄMST!! hursomhelst. efter träningen var jag tvungen att göra kemi, vi fick läxa första lektionen. och när jag var klar med den var klockan tio. hmpf. jag har inget liv.
idag var det ju också lamt som sagt. med gympa först på morgonen och spanska i två och en halv timme sist på eftermiddagen. torsdagar är verkligen dagar man längtar till.
nu ska jag nog äta och sen ska jag och pap åka ner och köpa biljetter till stadsfesten, wiie! lasse lindh med jenny kommer bli alltime!

/f.

Jag finns i varje steg du tar.

träningen var trist. vi körde tvåtusen räkna till. och spurten gick bajs. 41.2 var ju inget vidare. men öppning 19.0 var ju dock okej. döning 3sek, hallå!
men sen fick vi veta att magnus ågren inte kommer denna helgen, utan om två veckor. det var ju positivt, för mig och frida. men jag ska fortfarande till osteopaten på fredag. min fredag kommer bli så underbar. börjar 9.55 och går till halv fyra. träningen börjar fyra. sen ska jag till osteopaten EFTER träningen. jag kommer dö av hunger. stackars mig.

och nu har tidsprogrammet till stadsfesten kommit upp. lasse lindh spelar 21.00. jobbigt läge, med tanke på att det är insparken den kvällen. så jag kan inte gå på insparken. jag som ville festa...

/f.

ohno, too bad.

nejdu, stefan holm. idag gick det inte vägen alls. fyra på OS är ju dåligt. nästan kasst, till och med. speciellt när vi hade trott så starkt på dig, eftersom ingen annan lär ta något guld. jag blir så trött. sverige är ju sämst i allt vad sport heter. nää, tacka vet jag MICHAEL PHELPS. han är bra han.

/f.

Drunken lullabies.

första skoldagen. kändes helt okej. fram tills jag fick mitt schema framför näsan. sämsta ävur. kul att gå till halv fyra varje dag. not.
vi slutade vi typ tio, sen gick jag, honey, malin, annie, moa och tamara och fikade på thimons. det var mysigt och trevligt. fram tills vi kom på att vi glömt kvar michan i skolan. lite smått panikslagna. hm. haha. sen åkte jag hem och satte mig här. snackade lite med victor på msn. han skickade en youtube-länk på en låt och för en gångs skull så tog det hundra år att buffra. när den nästan var klar så råkade jag trycka fel så det började om. klantigt värre. varför gör jag alltid bort mig så mycket?
ikväll blir det träning igen. och kanske, förhoppningsvis, imorgon på morgonen. jag håller tummarna. och sedan har vi två nya ämnen och lärare först imorgon, psykologi a och samhällskunskap a. intressant. hoppas jag.

/f.

Samma symptom, både jag och du.

träningen var braig. jag fick träffa älsklingskajs för första gången på två månader! sen körde vi massa teknik och avslutade med spurt. 50br. 40.6. helt okej, måste jag säga. åtminstone med tanke på att jag hade 42.1 igår. nästan ett hånskratt juhe. men sen hade jag 32.1 när jag körde en femtioa frisim också, så jag var ju inte överdrivet trött efter bröstsimmet, HAHA.
efter träningen cyklade jag hem med kajs och annie. vi stannade på preem och pumpade däcken. roligt, med tanke på att varken jag eller annie visste hur man gjorde, haha.

/f.

Varför måste vi döda varandra?

det här inlägget är enbart en hämnd på joz, för att hon la ut de fulaste bilderna på mig på sin blogg.

  

nu är vi kvitt, mohahaha.


förövrigt var jag en sväng på stan idag. shoppade kalender, block och sudd för 250 spänn. känns bra. och imorgon börjar skolan. blandade känslor. både roligt att träffa mina älsklingar och trist med skolan i största allmänhet. speciellt med tanke på mitt sämsta schema. bajsdåligt.
men ikväll är det träning. och vi har anders. det är bra. och så kommer kajs. jag ska krama ihjäl henne. jag har ju inte sett henne på hela sommaren, jag saknar henne dödligt mycket!

/f.

fusk?



jag blir helt knäpp. är det inte solklar diskning på den kicken i draget, på hela heatet?!
ska inte kicken komma i samband med armtaget? liksom i en naturlig rörelse?
jag måste ringa conny.

/f.

One world, one dream.



jag ska gifta mig med honom när jag blir stor. jag är sjukt kär. har han flickvän, måntro?

/f.


För många rammelsängar att ramla i.

okej, nu är jag hemma från falkenberg '08. fast jag kom egentligen hem i fredags kväll. men igår var det kräftskiva i stugan och sen var jag och tränade imorse och sen gick vi ut och plockade svamp i regnet. därför blir det inte en bloggning och falkis förräns nu.

vi åkte i fredags från simhallen. buss. vi hade roligt, vi satt med conny och bestämde olika teaterteman och tiokampsgrenar. väl framme blev det välja sängar och packa upp och sedan titta lite på OS-invigningen innan det var dags för första vattenpasset på två månader för mig. kallt, blött, salt och tungt som fan. men jag överlevde. och jag överlevde de nästkommade tolv passen också. duktigt av mig, tycker jag. och conny sa att mina axlar inte alls var så hårda som de brukar vara, och det är väl något positivt? dock hade jag några knutar här och var över ryggen, men de löste upp sig.
resten av veckan var alla förkylda och några fick slippa lite träningar. och alice fick värsta halsviruset. under veckan hann vi också med att gå till glassbaren, gå på vallarnas, köra massa pinnträning och mental träning och skratta massa massa. största skrattet i falkenbergs historia tror jag kom när vi skulle framföra vår hejaramsa och anton fes. herregud vad vi skrattade. sen så var det ju förstås många bra rembrantar också. bäst va nog angelica när hon inte fattade tidskillnaden över jorden, tidszoner och så. jag försökte förklara med ett exempel:
jag: "men i typ england, där är de ju en timme efter oss. när klockan är nio här, så är den ju åtta där. fattar du?"
angelica: "ja, så bra för dom, då får de ju se en timme längre på TV!!"

ja, det är fan inte lätt.
inte för jocke heller, tydligen.
jag och matildo och alice hade spenderat lite tid efter träningen i duschen med att raka oss på benen och diverse andra ställen. sedan skulle vi förklara bikinilinjen för jocke och viktor, eftersom de uppenbarligen inte fattade / visste vad det var förnåt. vi försökte förklara med rakning och vaxning och tillslut visade jag ovanpå mina byxor var på kroppen den finns. jocke som är ett sån geni sa då:
"jaha! men då fattar jag ju! det är ju sånt som viktor brukar få på söndagsmornarna när vi tränar och solen skiner in genom fönstret!"
jaa, det är verkligen inte lätt, när det är svårt. sedan lykades han kläcka ur sig att det luktade mint i ögonen också, när vi satt i ångbastun. stackars jocke. det är inte alltid lätt att ha lite iq.

/f.

Dom kände varandra, fanns ingen poäng att leva utan en bästa vän.

ohja, ovärd dag. jag har packat till falkis och vart en sväng på stan med m&p. och så har jag skrivit ut program till eksjö stadsfest. lasse lindh med jenny. borde bli fedt grymt! haha. bara det inte är samma dag som insparken, för då dör jag. jag villvillvill och måste gå på insparken! så om någon vet när insparken är, så får den gärna meddela mig om det.

och imorgon bär det av till falkenberg för sjätte året i rad, tror jag det är. mycket trevlans. ska bli skoj att se alla igen. jag har saknat. och så kommer man lida av träningsvärk i en månad framåt också. ouch.

/f.

Kräm.

jag sitter och renskriver en halv novell på datorn nu. jag kunde inte sova i natt så jag låt och skrev början till en novell (tre och en halv sida) som jag tänkte skicka in till p3 star. vi får väl se hur det blir. men jag tyckte att åtminstone de två första sidorna var okej, för att vara skrivna halv ett på natten. haha.

/f.

När regnet slår mot fönstret.

okej, jag är hos snyggälskjoz och har snott hennes dator, för hon är i duschen. hon ska träffa "mys-a". tss, som om han skulle vara mer värd än bästissandy, hallå!
näe, dåligt. men hur som helst så träffades vi och drog ett varv runt ingsbergssjön. trevlans, mycket mycket. sen gick vi hem hit och kollade in nya schemana och kollade på high school musical. ettan då. jag hade faktiskt inte sett den innan. fast den var ju budget. hur duktiga är skådisarna på en skala egentligen? okej, zac efron är ju dödligt snygg, men han är ju tillgjord och det är ju alla de andra med, utom möjligtvis han corbin, killen med afrokrullet.

men nepp, nu kom hon ut ur duschen, då tog det roliga slut! :P fast det skulle bli massa roligt om jag fick ett sms... ;)

/f.

dagens,

jag drar en dagens, liksom för att ta fasta på det värda som har hänt denna ovärda dag.

Dagens humör: lagom glad.
Dagens borde: träna och packa inför falkis.
Dagens frisyr: förjävligt.
Dagens klädsel: mjukisbralls och randig t-shirt.
Dagens planer: MAT och morden i midsomer.
Dagens vill ha: en viss pojke.
Dagens längtan: fredag och skolstart.
Dagens beroende: hm, inget (inte mer än syre dåe).
Dagens tråkigaste: vädret.
Dagens irritation: att det aldrig är någon rolig inne på msn.
Dagens kommentar: ingen.
Dagens låt: cementeries of london - coldplay.
Dagens vän: joz, kanske.
Dagens onyttiga: att jag inte ätit ett skit idag. men jag planerar att ta lite ben&jerrys sedan.
Dagens dryck: ingen.
Dagens middag: snart blir det grillad kotlett och couscous.
Dagens bästa: ben&jerrys och morden i midsomer.
Dagens sämsta: vädret, alla kategorier!

/f.

Ett nummer i fickan.

lyckostund. jag fick te-tvåans nummer! jag sa att han skulle smsa mig om han har tråkigt på jobbet. och han verkade gilla den idén. det kanske blir något?

/f.

Ett enda stort psykadeliskt mönster, typ LSD.

jag blev medtvingad till ikea av m&p. det köpte en feting garderob medans jag gick inne på a6. jag själv köpte mig ett puder och ett nagellack.
nu sitter jag och skriver med victor aka te-tvåan. han är sjukt snäll mot mig nu. och för första gången igår så var det han som skrev hej först. och sen skrev han pusspuss i slutet, kan det vara ett tecken?! :P

imorgon blir det ytterligare en lugn dag, åtminstone om det fortsätter att regna såhär. på onsdag däremot, blir det nog till att vara med jozyälskling. jag saknar henne sjukt massa jättemycket! och på fredag bär det av till falkenberg. första träningspasset på en och en halv månad. det kommer ju säkert att gå bra. not. men det ska ändå bli lite roligt, även om kajsälsk inte är med. men jag har ju matildo, alice och annie. och viktor och jocke, självklart. jag har faktiskt saknat dem. iaf tjejerna då, haha!

/f.

This is the bottom line it's true.

jag slutade skriva i fredags, när vi satt barnvakt. ungefär då, försökte vi få markus att gå och lägga sig igen. men han kom ner och busade massa med oss. då gick adam med honom upp, och kom aldrig tillbaka. så jag och lukas låg i varsin soffa och spelade nitendo wii. hur kul som helst. fast lukas var tusen gånger bättre än mig. han är gullig. och när sharon och chris och nina och audin kom hem så tog sharon en bild på adam. han låg och sov sött på övervåningen. haha!
lördagen var den stora hemresedagen för nästan alla. fast vi var kvar, men neil och davina och pojkarna skulle åka till salcomb, som de alltid gör denna veckan. så jag och m&p drog ner till hitchin centrum för att shoppa lite och inte vara ivägen när de skulle packa det sista. när vi sedan kom tillbaka nästan tre timmar senare hade de fortfarande inte åkt. helt jäkla sanslöst. men eftersom vi skulle iväg till roger och maureen, så fick vi fixa oss och så. men hos roger och maureen var det trevligt, även om jag var klart yngst och så. men det funkade bra ändå :P
och igår blev till att gå upp tidigt och åka till stansted och checka in. sen gick vi i taxfree-affärer så länge att vi nästan missade planet. men det löste sig, haha. sen var vi äntligen hemma, fast i säve då. och vi stannade på coop i jkpg och handlade massor innan vi äntligen kom hem till n-ö.

och idag vaknade jag vid tolv. jag fick för första gången på typ hela sommaren sova hur länge jag ville. men det var ju sådär kul att vakna till ösregn på fönsterblecket, hmpf.

/f.

lovely.

england, ohja!
jag ar i england in this very moment, darfor far ni ursakta att det inte finns aao. ja, ni ser ju, hmpf.
just nu sitter jag barnvakt med adam och lukas, men vi har precis lyckats fa alla barn att ga och lagga sig, sa nu ar det antligen lugnt och tyst.
sjalva veckan har varit ratt okej. vi kom i lordags eftermiddag och direkt fran flygplatsen drog vi till valkomstpartyt och senare pa kvallen var det nan annan fest med femtiotalstema, dar vi var de enda utan kostym. hmpf. i sondags var det typ grillning och sant, typ fotboll och massa bad och roligheter. och i mandags drog jag och m&p in till london och shoppade lite. pa kvallen var det safari supper, sa jag drog till tobbe och alex och vi hade ocksa ratt kul. och i tisdags sa akte vi in till london igen, och sandy fick tva nya speedobaddrakter. en rosasvart fastskin och en traningsbaddrakt. lovely till tusen! sen akte pap tillbaks till hitchin for det var rt-mote och jag och mam stannade kvar till sena kvallen. jag shoppade massa mer, bl a en vintage-vaska och massa hudsaker pa boots och ett linne pa gigantiska topshop och en tischa pa h&m. i onsdags blev det london igen, dock inte pa eget initiativ. vi akte och tittade pa towern, och sen gick vi lite i covent garden, inte overdrivet roligt. men kronjuvelerna var ratt maffiga, maste jag saga. igar akte vi (jag, m&p, davina och kieran) till grafham water och cyklade runt en feting sjo, typ 1,7 mil var det runt. lagom roligt. och jag cyklade for forsta gangen i mitt liv pa en moutainbike och lyckades fa kedjan att hoppa tre ganger. BRA, sandy!! pa kvallen nar det var lc, sa lyckades jag och pap nastla oss in hos kalle och dom och dra och bowla. massa trevlans. jag sog visserligen pa bowlingen (lukas tyckte jag var sa dalig sa han kallade mig sandy bowlingtjejen i sin telefonbok. snacka om han!) sedan at vi pa nan kinarestaurant och snackade sjukt mycket med tomas. han ar sjukt skon.
och idag da. jag vaknade av ett sms vid atta, typ. och sedan stod min dorr oppen hela natten, for om mitt fonster ar oppet och fonstret i typ badrummet ocksa ar det sa blir det korsdrag och dorren gar upp. och russell och kieran var dar nere och at frulle och stimmade, sa jag kunde ju definitivt inte somna om igen. jobbigt lage. efter lite frulle och annat tjafs sa akte jag, davina, kieran och mam och spelade minigolf. fast inte san minigolf som hemma, utan typ korthalsbana med en pitcher och en putter. jag sog, men mam och de andra sog annu mer, sa jag vann, maha! sedan spelade adam, lukas, tobbe och alex lite biljard och sen akte adam och lukas hem och jag pratade lite med audin och nina, for att det ar bland annat deras barn som jag vaktar just nu. de ar verkligen skittrevliga. och deras minsta, jakob, blev nog kar i mig eller nat, for han klangde massa pa mig och sen ville han inte att jag skulle aka hem, haha. men iaf. och nu sa vaktar jag som sagt sju smakillar, fyra engelska och tre svenska/norska.

sa ja, detta var min vecka i stora drag. och jag kan sammanfatta allt annu battre genom att saga att mat ar overskattat. fraga inte ens.

skriver mer nar jag kommer hem, pa sondag kvall eller nat sant.

/f.

RSS 2.0