Nu rullar jag runt på gatan i skiten när du står bredvid.

plugget har verkligen gått sämst. men jag kan det väl. imon tar jag sovmorgon och tvättar lite. igår la jag mig vid nio och vaknade när pappa ringde en timme senare. idag var jag i skolan vid nio och gjorde ungefär ingenting till jag gick hem igen. göttliv. det kommer gå bra. jag tittar lite på det igen imon. och imon har jag äntligen sommarlov. ÄNTLIGEN!

/f.

And I’m so happy as I can be, ‘cause you’re not giving up on me.

jag tror att tentan gick åt helvete. den var inte särskilt snäll. och jag blir så trött på att vara dummast i min klass hela jävla tiden. hur rimligt är det egentligen att en tolvåring kastar en boll med 30m/s?! sen gick jag och hannis på stan, fast vi var sjukt ståndaktiga och köpte inget. jag kommer gå rejält back den här månaden. och "rätt csn-månad" har ju inte ens börjat än och jag ligger på minus. bra.
fredagskvällen spenderades med mitt vackra kaos. vi grillade hos prit och drack öhl och ljög i en kopp och sen hamnade jag hos fysikerna och capsade bort min själ. honey var tvungen att dra mig därifrån.

igår började tillmatteplugget. det gick bajs. jag måstemåsteMÅSTEMÅSTE klara den här skiter. jag bryr mig inte ett dyft om om jag får en fyra eller inte, jag vill bara inte ha fler omtentor nu. jag har antagligen redan två. KULLIV!
nångång på eftermiddagen gav jag upp på skiten och drog på mig brallsen och åt pizza med matilda och sen blev det öhlande i skrubben. mums! mycket folk blev det också. sen hängde jag en stund i nox och en stund i focus och resten av kvällen på gasquen. det var bra. fast jag blir så trött på mig själv, jag borde inte bry mig. jag vill visa att jag klarar mig. jag kan fixa det. men det har varit en helvetisk läsperiod och ibland tar det stopp. men kaosingarna är finast. och hanna. det var ändå en bra kväll. och flipp följde mig hem, tss. han har sådär en och en halv meter kortare än mig!

idag har plugget gått dåligt. jag gick hem efter att ha somnat i blocket. tänkte jag skulle försöka utöva lite utantill-innötning. det har inte gått nåt vidare. jag ska försöka i nån timme till. sen ska jag sova!

/f.

And you said ’Hey hey hoo, you know this is the way to go.

idag snackade vi mest. fast på ett produktivt sätt. jag satt själv första en och en halva timmen. sen kom peter och vi var mest awesome. jag har lärt mig tröghetsmoment och prickprick och massa annat. jag är fullärd. typ. imon räknar vi sista tentan och chillar. jag skulle antagligen kunna skriva tentan imon redan, jag lär nog inte lära mig så mycket mer.
ikväll blev vi inbjudna på en välkomstfest i det ö (/o-)kända skrubben av b0f. bra skit. och det kommer nollningen också bli. JÄVLIGT bra skit skulle jag till och med vilja säga. jag längtar nåt så fruktansvärt.

/f.

this young girl, she's a freak. She's out clubbing every night of the weekend.

mina händer luktar gammal köttfärs. och jag har visst nån lätt släng av dyslexi ikväll, hav öfverseende. jag och matilda och peter hjälpte sexet att rulla köttbullar. vi skulle göra trehundra. det slutade med att vi gjort fyrahundrafemtiofyra stycken, plus drygt femtio gnäll. sen kom saudi på att vi ju skulle haft en del av den köttfärsen till tacopaj...! sen skulle saudi och thore och några utomstående sexmästerister gå och öhla på rotary, då gick jag hem. jag är inte helt bekväm i sådana sammanhang. dock kan jag vara den bästa pr-chefen nånsin. JA!

plugget går väl sådär. idag drog meken igång på allvar. jag hade som mål att lära mig masscentrum, vilket är ungefär vad jag gjort också. nästa punkt är väl thetaprickprick. fast jag är lite rädd för det, thetorna (hur fan böjer man theta i plural?!) förföljer mig och våldgästar mina mardrömmar. men nu ska jag sova, det är min tur att ta gruppis imon. PUSS!

/f.

And when the broken hearted people living in the world agree.

broman kan ta sin tenta och stoppa upp den i sin söta lilla rumpa. åh. den var inte snäll. inte mot mig iaf. det ska MYCKET till om jag ska vara godkänd på den. så än så länge kommer den femtonde augusti vara öppen för tenta. mja. och jag gick för övrigt efter drygt två timmar, efter att ha spenderat den senaste halvtimmen med att titta in i väggen och fundera över livet. sen gav jag upp och gick. gick till focus och klabbade med vattenfärg och hjälpte f6. sen hängde vi på johnLs och åt mat och drack öhl. jag är mätt. jag ska nog sova nu strax också. åh. jag blir så arg. men äsch, jag tar nya mektag imon.

/f.

Were you ready to go home and hard to please?

idag var sista rycket. jag orkade ett tag, sen gav vi upp alla tillsammans. jag ska fortsätta med mitt bildpussel nu. dagens prokrastinering. jag håller tummarna för mig själv imon. och för de andra också. det kan väl ändå inte vara omöjligt? jag ska skriva till några peppande ord på mitt formelblad.

/f.

Where were you when they sold their house?

jag skulle åka och handla imorse. då blev västtrafik arg på mig. så det tog en och en halv timme. massa tid jag kunde pluggat på istället, men nä, det var ju göteborgsvarv och hela tjottaballongen. blä. sen har jag pluggat en bra stund. jag pluggar nog bättre på kvällen har jag kommit på. men idag dippade jag och blev trött, så jag gick hem. lämnade simon med mellandörrsaccess och allt. jag kör på imon. sista rycket och sen kan ångesten ha ihjäl mig. hoppet finns fortfarande.

/f.

You want to go to the seaside.

jag kom hem för en stund sen nu. fjorton och en halv jävla timme i skolan. jag vill mest bara ta livet av mig. men jag har ju hur som helst kopplat lite små grejer idag plus att jag har spenderat femish timmar på att skriva om mitt formelblad. men nu är det komplett och fulländat. typ. livet är bra. typ. jag hämtade ut ala b också. det gick bra. jag är i fas. det är bra. jag ska sova nu, skolan och stat runt nio imon. nu kör vi!

/f.

Your reaction was a cross road to me.

jag gick hem lite tidigare idag. men man är ändå tillräckligt mör i skallen. idag var sista föreläsningen, sista övningen. sen är ettan slut. kanske. jag kommer nog gå i ettan ett tag till fasar jag för. vaska staten? vi får se. imon ska jag skriva om mitt formelblad. jag ska fixa det här. jag är bra, jag är kaos. puss.

/f.

This addiction tears me up, this addiction of you.

det har hänt så mycket, så snabbt. vi sydde byxor i tretton timmar i lördags, spanade melodifestivalen och svor över nålarna i tummen. sen var det vårbastu i söndags och det blev fantastiskt lyckat. över förväntan. och byxorna fick sig ett dopp och jag själv fick mig ett par till. satan i gatan vad det var kallt. men varmt och gosigt i bastun. och alla fina pateter och vi hade en awesome postomsitts. pr-chef kan ju vara den bästa posten! när alla åkt hem och vi städat åt vi tacos och hade överlämning. jag fick fyra nycklar och ett reflexdjur. matilda fick typ ett kilo nycklar! sen somnade vi gott. i måndags var jag duktig och sprang hem och duschade lite innan skolan och stat och sedan ett fint pr-kalas på kvällen. det var nice som tusan! en hink med fördrink och bagge och kanelbulle och ett spett med frysta jordgubbar, mer classy än så blir det inte. det var en bra kväll och herpes bröt nyckelbenet som den äkta kassör han är. kommer bli världens bästa år, världens bästa kaos!

i övrig består livet mest av skola. vaska staten? men nä, jag gör mitt bästa. förhoppningsvis finns det någon form av chans att jag kanske kan ha någon möjlighet att klara den. simon och jag "gjorde" bonusuppgiften så har jag tur får jag två bonuspoäng, kanske de enda på tentan, vad vet jag. men det går alltid att lösa. det här är hemma för mig.

/f.

varje gång jag tänker blir det kaos i min hjärna.

invalet var brutalt. helt sjukt. det är det enda jag kan säga. och jag har stora röda märken som nästan varar på vaderna efter tejpen. men det var nice. men jag var sådär pigg efter tre timmars sömn. och vi gick till liseberg och åkte balder och atmosfear helt gratis. det var dagens mentala påfrestning. jävlar i helvete, vad det var högt! tur att dalbin och smör är så sjukt manliga! kvällen spenderades i nox med prat och skratt och matlagning. jag har redan gett upp tentorna för längesen. jag har fan tagit sommarlov.
igår åkte vi och handlade, vi missade den bra bussen med tio sekunder, tog en annan och hamnade mitt ute i ingenstans. men vi hittade rätt till slut, både rätt affär och rätt storlekar. och vi köpte band och tråd och allt som vi kommer behöva för att vara snyggast på chalmers. så. jävla. nice. sen speedade vi åt varsitt håll och återförenades en timme senare i skrubben och dammiddag stod på schemat. det var fint, ja. sen var det mer skrubben och slutligen gasquegasque. det var en riktigt bra kväll. faktiskt. och en bra dag, jag har saknat bra dagar. fast jag somnade sent och imorse åkte jag till fanny och herpes och vi har klippt och klistrat i flera timmar. åh. det blir så fint. jag är hemma på snabbvisit nu, tvätt liksom. så behöver jag inte tvätta mer förrän efter tentorna. sen ska jag tillbaks och sy och sen syr jag nog hela natten och taggar bastun och att få inviga byxorna och att få bada. typ!

/f.

And we sat on the steps to the house listening to the birds of the coming spring singing.

jag vet inte vad jag ska ta mig till längre. imorgon kommer jag ha motivation att gå upp. de senaste dagarna har jag ju inte haft det. och jag mår så in i helvete jävla kukdåligt. jag var på stan idag. det kändes bra. så blir det imon också. vi får se lite. samtidigt som jag hatar att folk frågar så behöver jag det. idag har jag varit så otroligt ensam, i så fruktansvärt stort behov av en kram. jag vill inte vara så här miserabel. jag vill kunna skratta på riktigt igen. jag vill kunna klara mina tentor. men imon. jag ska ha roligt och det kommer bli ett fantastiskt år.

/f.

Everything goes into a thousand pieces.

mitt liv suger. allting är så jävla värdelös just nu. det är så svårt att orka med. så jag gör inte det. det är verkligen ingenting som vill min väg. nu pratade jag i trekvart med mamma. men jag orkar inte dra allt. men jag måste väl snart. om det inte löser sig. jag har nog aldrig varit så labil som nu.

/f.

She say’s it feels so good to hurt me. She say’s it feels so good to make me cry.

jag orkar inte. kvällen igår var okej. det var fint att vara i slottsskogen med det underbara vädret och underbara människor. sen gick solen ner och vi satt kvar och frös ett tag innan vi vandrade hem till anna. sen åkte jag tillbaks mot stan, lyckades gå vilse fullständigt på guldheden och sen pratade jag mig igenom resten av kvällen. sen var det tungt att gå upp imorse. jag vill inte gå upp längre, jag ser ingen som helst anledning till att inte sova vidare, sova bort mitt liv. bara glömma allt. gömmer jag mig kanske allt försvinner. jag var valberedning idag också. det var smärtfritt. nästan. men det blir säkert bra. jag kanske också ska börja skriva igen. sen när jag radreducerat klart. och den här veckan blir hektisk. jag började titta på jobb nu. jag orkar inte mer. jag ska lägga mig nu. jag vill bara ta livet av mig.

/f.

Än finns det tusentals tårar kvar.

som jag skrev efter et-rajet, titta på klockan, jag är redan hemma. då var klockan ett, nu är den fyra och det är fredag lv5. fast jag har redan gett upp. minusmotivation och nästan minus på kontot. inget sommarjobb. allt är bara så jävla kasst just nu. jag vill inte fortsätta. jag vet inte ens om jag vill på festivalsittningen längre. hur kul är det att vara nykter på festival liksom?

/f.

And so I went from blank to blank, from dust to dust.

jag vet inte om det kändes bra eller dåligt när jag traskade till skolan. även om idag var en dag som var mest bra men pendlat oerhört mycket. som jag känner nu vill jag mest bara skita i allt och hoppa av. men det kändes bättre efter att ha klarat kemikompletteringen. så om alan gick sig väl ligger jag i kursfas. sen får vi se. jag kommer antagligen kugga allt. men det kommer bli ett bra år. pendeln kanske faller över. det är en vecka kvar. fast nä. eller jo? det blir bra iaf.

med allt annat är svårt att säga. imon är det festivalsittning. jag är pepp, tror jag. jag saknar sommaren och längtar till sommaren. fick sms från käraste lillasyster idag. det är så hjärtskärande att inte kunna träffa dem varje dag. jag saknar det så in i helvete. men om en månad är jag i småland igen. oavsett jobb eller inte. ska ringa imon och kolla förresten. så slipper jag alla jobbigheter som aldrig tar slut här hemma. jag vill verkligen inte sätta bollen i rullning igen. nej.

/f.

Och du & jag håller andan och håller händer i språnget, det är inte så långt hem.

allt är så upp och ned. och nu fick jag smset. hur tänkte jag egentligen? vill jag verkligen radreducera hela nästa år? jag vet inte. jag darrar. jag klarar inte riktigt av mitt liv. det händer så mycket just nu. jag borde verkligen sova. så jag slipper sova mig igenom fler stat-dagar. usch. jag har ångest.

/f.

för jag är numret som du har på armen.

jag orkar inte mer. kvällen slutade dåligt. den här gången också. varför i helvete? varför räcker det aldrig? det är så jävla jobbigt. jag vill inte. jag vill få lyckas. men som simon sa, om inte han ska bli äldre än tjugofem ska jag inte bli äldre än tjugo.
jag har ingen som helst motivation just nu. jag borde slita med organkemin som fan. men liksom nä, jag pallar inte. så jag lagade lite mat och nu känner jag nog bara att jag borde sova. och jag vill kunna gå hem från en fest och slippa må dåligt över annat än alkohol.

/f.

RSS 2.0