she's the one.

jajaja! äntligen fixat pigallekompis! ska gå med moa, massa bra.
och på dagen blire jkpg med paps. roligt roligt. måste shoppa nåt vettigt att ha på sig med då. asch, det löser sig nog :D

/f.


PS. felfelfel par åkte ut ur let's dance. danny är ju sämst, han borde åkt ut. men heja karl-petter!! DS.

war.

okej, det blir nog inget pigalle för mig imon. alla bara bangar på mig. och så sög skolan idag med. och jockes äckelflickvän kallar mig fjortis. och träningen var bajstrist. 7x250. hur roligt kan det bli, liksom.

näe, nu ska jag nog gå och tröstäta eller nåt.

/f.

because I live and I learn.

hemska hemska dag.

när jag skulle cykla iväg i morse, sådär lagom försenad, kom jag på att jag inte skulle ta cykeln för mamma skulle ju hämta mig till vaccinationen. too bad, jag fick cykla ändå, för jag skulle börja cirkus tjugo minuter senare, och det var inte en chans i världen att jag skulle hinna gå.
kemin var ovärd. plugga till provet på onsdag. sen lite äckligt käk och sen en hel eftermiddag med mats och matte, datakunskap och fysik. så ovärd och så tråkigt. jag bara hatar fysik, fatta! och så ska vi ha prov typ snart och jag fattar verkligen noll också. jag kommer så få ig.
sen så åkte jag för att träffa mamma på sjukhuset för vi skulle ta spruta och så. men när vi anmäler oss så säger kärringen i kassan att hon som ska ge oss sprutorna är sjuk och de har inte fått tag på oss. klantarslerna har ringt hem, klart som fan att ingen svarar mitt på dan en helt vanlig torsdag. SMART! så mamma och jag blev skitsura så vi åkte och tröstshoppade skjortor på kappahl och sen var jag tvungen att plugga historia så jag skippade träningen.

imon är det fredag. tack gud. och på lördag är det pigalle! äntligen, och jag ska nog gå med jozälsk och kanske med malin. eller jag vet inte. de skulle på nån annan förfest, så vi ses la på pigalle antar jag. men okej, vafan ska jag ha på mig då?!

/f.

en elakhet som blir den ultimata komplimangen.

förstår ni hur jag känner? tveksamt, ytterst tveksamt.

vi hade conny på träningen och det var som vanligt übertrevlans. okej lektioner resten av dagen. en lagom trist håltimma och så.
lite dagens med då:

dagens
sanna skratt:
när fogels och stevens datakonton blev blockade bara för att de hade spammat på nånting. de skrattade i typ en kvart efter det.
what-did-I-ever-do-to-you?: jockes "flickvän" or whatever har fått för sig att hon hatar mig, hon tror la att jag är ute efter jocke. då har hon kommenterat på min bdb att jag är ful, elak och en bitch. hallå?! jag har inte gjort henne ett PISS!
tråkigaste: detta jävla väder!
jobbigaste: när vi körde jaga på träningen.
mest förvånande: att jag faktiskt hade bra på mina labbrapporter.
outfit:
- blå cheap monday
- gul t-shirt
- svart väst





/f.


jag gör vad jag kan.

katastrofdag.
börjar dagen med historia. jag hatar historia, bara så alla vet det nu! sedan kort och äcklig lunch. sen matte och jag fattar fortfarande noll och vi fick tillbaks proven och det hade VERKLIGEN gått åt helvete. ( okej, jag hade vg+, men det är bara mvg som finns i min värld och jag hade typ nio fel så jag är INTE ALLS NÖJD! ) sen blä-svenska och sist fysik. varför måste jag alltid jobba med darko. han hatar ju verkligen mig. så som alla andra gör.
sen åkte jag och gymmade, träffade melan och vi pratade massa. sen så cyklade jag äntligen hem och fick ääta. usch, tråkonsdag imon. fast onsdagar är egentligen den roligaste dan i skolan. kemi, estetiska och spanska efter hålet. träning imon med. med conny. han är bra som fan.

/f.

kuriosa.

herregud, jag höll nästan på att glömma!
JAG MEJLADE TE-TVÅAN IDAG och frågade om msn!!!

undrar vad han svarar! tänk om han inte svarar alls och bara kommer kolla konstigt på mig när jag ser honom i skolan? nej, nu får jag nog hjärtattack!

/f.

summer in the city.

jag förstår inte. varför är alltid måndagar likamed katastrof?

dramat var iofs okej. roligare än sist i alla fall. men sen, sen hade vi ingen engelska. och lilla jag var naiv nog att tro att vi hade det så jag tog inte med mig historiaböckerna så jag kunde göra klart. nej, istället satt hela klassen på två datorer och spelade achtung die kurve. först spelade jag med killarna och då förlorade jag, men sen spelade vi tjejer och då ägde jag ut dem alla. på gympan sen skulle vi har kick'n'box men vi hade helsal så vi spelade innebandy och faktiskt, det var jätteroligt, och fogel tyckte att jag var bra, han sa åtminstone bra till mig :D
sen hade vi degig spanska. palla tråka imperfekt och preteritum, liksom. och så ska vi ha prov snart. segt.
sen hann jag hem och fixa på historian innan det var träning och sedan årsmöte med simklubben. typ alla satt och sov när de gick igenom verksamhetsberättelserna och så. men sen fick vi lite plaketter och så och då blev vi glada igen.

dagens roligaste:
jag står och kramar jocke för han är så oerhört mysig och gosig att krama, och så är han ALLTID varm.
jonathan: "är ni ihop?"
jag börjar asgarva och jocke blir typ skitsur :P

/f.

sweetiepie.

träningen var hemsk. det är ett väldigt mångsidigt och målade ord, så jag känner att jag inte behöver precisera mig särskilt.
nu har jag käkat och sitter här och försöker mig på historian, men det går inte så bra. varför varför måste vi lära oss om franska revolutionen? serri, I don't giva a crap om napoleon och alla andra äckligt historiska figurer. hm.

/f.

don't blame your daughter.

okej, så melodifestivalen igår. überskräll, eller vad ska man egentligen kalla det när Frida feat. Headline gick vidare till globen?!
jag förstår inte alls. igår var det det sämsta startfältet ever, alltså. men nu ska jag leka anders nunstedt och kommentera alla bidrag på mitt sätt.
melodi 1. Lay your love on me - BWO. helt okej. bwo-style, liksom. den når nästan upp till bra på min melodibedömningsskala.
melodi 2. Izdajice - Mickey Huskic. kass. jag fattar inte bosniska, så what's the point då? och det är faktiskt den svenska melodifestivalen, hallå! sjung ut, sjung begripligt eller sjung helst inte alls.
melodi 3. Upp och Hoppa - Frida feat. Headline. jimmy jansson-dänga fast med grövre text, dock fortfarande meningslös text. musiken funkar, om man slipper se på dem. når nästan upp till acceptabelt på bedömningsskalan.
melodi 4. When you need me - Therese Andersson. katastrof. jag hatar opera, jag kan inte höra vad de sjunger, och igår var inget undantag. BLÄ! ligger strax ovanför dåligt på bedömningsskalan.
melodi 5. Under mitt tunna skinn - Patrik Isaksson. typisk patriklåt. den funkade, han sjöng okej, man fattade nästan allt, men ja, inget extraordinärt. acceptabelt.
melodi 6. Smiling in love - Caracola. jag var lite skeptisk till dem innan, men låten var ju näst bäst i startfältet. lagom klatschig slagdänga. de borde gått till final.
melodi 7. Jag saknar dig ibland - Ainbusk. jag har aldrig fattat det här med gotländska och speciellt inte sjunga på det heller. nej, det höll inte alls. inte ens acceptabelt.
melodi 8. Hallelujah new world - Eskobar. jag höll på dem innan jag hört låten. och klart, låten var ju inte vidare stark, men jag tycker inte de förtjänade att komma sist. näe, fy skäms, svenska folket! dock inte jätteacceptabel låt.

men bäst, ALLA KATEGORIER, är och förblir Björn Gustavsson. jag är kär i den människan. <3

nej, nu ska jag dra och träna.

/f.


and if you want me I'm your country.

så, idag har internet varit helt cp, därför har jag inte hunnit blogga nåt.
eftersom datorn var konstig så drog jag ner på stan och köpte lite smink och sen fixade jag och pappa i min garderob, satte in korgar och så.

och ikväll är det melodifestival. jippy! även om jag inte har hört låtarna så håller jag på BWO och eskobar. men men, man får väl se vilka som är bra och inte snart.

/f.

I had a vision I could turn you right.

justde, jag glömde skriva att jag såg TE-tvåan idag när vi kom ut från svenskan. han stod och klädde på sig ytterkläder vid bänkarna vid våra skåp. honey såg också honom så hon puttade till mig. vet hon att jag gillar honom?! hm, det kanske hon gör.. men jag sa blä åt henne och slog henne med mitt kollegieblock på rumpan. undras om han känner igen mig / vet vem jag är? när ska jag våga skicka ett mejl? innan jag åker kanske. så han inte ser mig på ett tag och liksom hinner fatta och svara, liksom. fan, jag är feg.

/f.

you rip me up, you spread me all around.

okej, så träningen var rolig. fast det första viktor gjorde när han kom var att säga att han skulle hälsa från imse att vi skulle förbereda oss på 80x50. och han skrev likadant på tavlan, 40 fr och 40 fj. då började alla protestera att vi inte skulle palla det på start 55, ens. när alice började kommentera så sa imse att om hon simmade 200fj på tid så skulle vi slippa. så hon gjorde det, och jag var snäll och sympatisimmade med henne. senare fick vi höra att killarna bara skämtat med oss. kul, liksom. hmpf. men jag och alice fjöskörde ändå, hahaha, jag hade 3.36, värsta cpsöligt. men sen körde vi kvitt eller dubbelt också, jag och alice behövde bara köra 25 när de andra körde 50. men hursomhelst så körde jag bröstsim och gissade på 17,87. när jag kom imål hade jag 17,82, NÄRA! och imse hade gissat på långsammare, så nu är han skyldig mig en krona :D

/f.

gå över en gräns, jag ska skjuta mig ut.

okej, fredag, äntligen.
svenskaredovisningen gick bajs. jag är klart sämst på att redovisa. jag såg att hela klassen höll på att dö, och gunilla fattade inte ens vad jag sa. hm.
sen matte. vi började på funktioner och jag fattade verkligen noll. jag kommer seriöst få ig i matte b. fast en tröst var ju att fogel verkade fatta lika lite. :D
sist hade vi historia och den var segare än vanligt. honey och malin har tydligen startat en religion där honey är gud, alla avgudar henne, och jag är djävulen. det känns ju tacksamt. hm. sen hade vi ingen engelska, så förvånande, så jag drog hem. vi har inte haft engelska sen två veckor innan lovet, typ. haha.
strax ska jag åka och träna igen.
igår var det förresten träning och vi hade inte andreas, utan carl. men vi fick köra 1800 med paddlar. tungt, speciellt eftersom jag har ont i axeln. sen körde vi lite streamlines och alla klagar på mina startdyk. de säger att imse sagt att jag är första kvinnliga astronauten i rymden, för jag dyker så högt. matilda är den andra kvinnliga astronauten i rymden. haha

/f.

ingenting.

strax ska jag dra och träna och lämna böcker på bibblan, fick liksom kravbrev idag. ouch.

men dagen har varit okej. kemi, mateeprov, datorkunskap och fysik. det funkar. dock jag matteprovet VERKLIGEN åt helvete! shit shit shit. har hittat massa fel redan. fysiken var rolig, för malin och annie hade bakat och vi fikade. sen så gjorde vi nån kikare eller nåt och så kom det någon och fotade oss och vi var så tråkiga så han gick iväg :D haha, nv är så roliga.

dagens roligaste:
på fikat.
fogel: "asså, jag vet inte om jag ska ta nåt. beach 2008, liksom!"
sen tog han iaf värsta kladdkakebiten och så :P

/f.

you're the storm that I believed in.

just nu går spelaren varm på Cardigans. underbart. fick skivan i namnsdagspresent av farsgubben. sen idag kom han hem med kent-skivan för jag stod och valde mellan den och cardigans när jag skulle byta min skiva. så han hade varit värsta snäll och köpt kentskivan på media markt istället där den var mycket billigare :D

blä, jag har matteprov imorgon. jag kan typ noll. funktioner, faktorisering, likformighet och satser, HJÄLP, någon?

/f.

can't ignore the radio on the second floor.

så, håltimma. japp. bara för att vi inte hade någon estetisk verksamhet. och vi är så smarta så vi inte läser på monitorerna och vi vet inte ens vad vår lärare heter knappt. det tog ju sådär en kvart innan ljuset gick upp för oss. så jag åkte hem. och jag ska tillbaka till skolan sen vid två typ, ha spanska och sen åka hem igen. jag ska nog ringa till pappa och fjäska fram lite skjuts.

/f.

to hear you breathe by my side.

herregud, jag har inget liv, förstår ni det?
igår spenderade jag ena halvan av dagen i skolan och den andra i simhallen. grattis, liksom. idag, sen så var det typ katastrof. kolla, jag hatar historia, fattar noll av matten (som vi förövrigt har prov i på tors), hatar svenska och hatar fysik. jag är körd. och egentligen skulle jag redovisa om min bok på svenskan, men slapp för jag inte hunnit skriva ihop nåt smart. men det har jag gjort nu ikväll, så det blir redovisning på fredag. suck.

nej, nu börjar ju house, det får man ju bara inte missa!

/f

hur kunde vi bli såhär fel?

nu är kemirapporterna skrivna. bra där. inledningarna suger värre än christer sjögrens bidrag i melodifestivalen, but I did my best. jag kan ju inte få sämre än IG, liksom. men det hoppas jag ju innerligt att jag inte får. då är ju mitt liv förstört, det kan jag ju lova.

/f.

satan vad det gör ont.

Förstår du hur jag känner mig. I don't really think you do. Hur kunde allt bli så jävla svårt? Hur kunde allt bli så oförståeligt och så kallt och opersonligt? Förstår du alls hur jag känner? Vet du överhuvudtaget att jag finns, att jag andas och existerar? Nej, det gör du inte, hur skulle du kunna göra det. Jag känner mig så ensam. Så jävla fucking ensam.

/f.

du behöver aldrig mer vara rädd.

okej. melodifestivalen var en besvikelse. lasse lindh var fantastisk som väntat, lite lamt framträdande, men låten är bra som fan. sen var ola bra också, han är ju en liten mumsig sak. men resterande låtar var ju katastrofala. carola och andreas johnson var ju okej, men jag FATTAR INTE att de inte gick till final. där tappade i alla fall jag hakan på golvet och lät den ligga (ja, ursäkta mitt uttryck, det är ett internt skämt sen konfan). men hon nicole var ju också katafuckingstrofartad. fast den skulle säkert slå stenhård i georgien eller litauen, eller nåt sånt. näe, jag blev sur på det kassa startfältet. och så blev jag ÄNNU surare när de två skalliga killarna i knallröda kostymer från electric banana band gick direkt till final. blä!

men idag är det min namnsdag, wiho! och så har jag varit och tränat. tungt. vi körde kvitt eller dubbelt och nu är jag och imse kvitt. innan var jag skyldig honom en spänn. det blir bättre. haha, imse är skyldig viktor två spänn nu!

/f.

you need a walk in-closet for all of your skeletons.

lördag. feels good. sova till elva, kolla lite oc, eller mycket. dra ner till ica och köpa choklad och sen komma hem och bara chilla. helger är soft. fastän jag borde plugga lite, eller mycket. men det är ett senare problem.

/f.

oily marks appear on walls.

joz åkte nyss hem. vi har kollat film och käkat ben&jerry-glass. mumsigt värre, alltså.
men först var vi och fikade på thimons med emma och eas, också. sen gick jag och tränade 40x50 med världens bästa viktor och sen träffade jag joz igen och vi drog hem till mig. vi kollade juno. den var bra, faktiskt. rolig.

sen kollade vi även på let's dance och jag spelade spindelharpan på jozys laptop. mycket underhållande. jag äger på spindelharpan.
näe, jag ska nog gå och ta mig lite mer glass nu, och sen gå och sova.

/f.

i turn my camera on.

fredag, äntligen.
planer för idag?
- käka lunch med pap på ultra.
- träffa älsk och fika med henne.
- träna.
- umgås med älsk på kvällen.

jag kollade på californication nyss. det är bra. är det bara jag som kollar på alla amerikanska serier på tv?

/f.

champagne supernova.

alla hjärtans dag idag, nu. och jag sitter här, helt jävla ensam och gör historiahemprovet. sorgligt, fenomena, sorgligt. jag har i alla fall fått ett kort på posten som kom nyss. där stod det "Ha en mysig dag. Saknar dig. /A."
efter att ha klurat och studerat kortet ingående kom jag fram till att det var stämplat i alvesta, och jag har en kompis som bor där, och hon är mycket för att vara kärleksfull mot sina vänner, så det var från henne. jag som hoppats att det var från nån kille, säg, nån som börjar på v...
asså, jag blir mer och mer sugen på att skicka ett mejl till honom och skriva typ "hej, har du msn? /nåt som beskriver mig, så han vet vem jag är."

näe. jag tror jag ska gå och tröstäta kexchoklad nu. bajskorv.

/f.

this is a brand new problem.

igår var jag och mam i stockholm hela dagen. vi åkte vid åtta typ med tåget och var upp vid halv elva. det första vi gjorde var att försöka åka till götgatan med tunnelbana, men mammas biljetter funkade inte så vi fick börja dagen med att köpa nya remsor.hm. sen kom vi tillslut upp på götgatan och då började vi gå åt fel håll. sen såg vi monki och dom öppnade precis så vi gick in. där var det rea och all rea kostade tjugo spänn oavsett tidigare pris. värsta bra. så jag och mam provade massa saker, bland annat en klänning som kostat fjortonhundra. men den satt konstigt över tuttarna så jag sket i den. men vi köpte ändå lite t-shirtar och så. sen var vi inne på weekday och provade cheap monday, men dom var också lite konstiga. sen gick vi i massa affärer och sen gick vi fel när vi skulle tillbaka från tjallamalla och kom ut vid skanstull. fatta att jag hittar därborta fortfarande! jag hittar där sen vi var där och tävlade några gånger. från tunnelbanan går man rakt fram, förbi o-ringen och sen svänger man åt vänster och så kommer man till eriksdalsbadet. dock hade dom byggt om lite vid o-ringen och så, men still, jag hittar!
sen fikade vi lite och shoppade mer på drottninggatan tills det var dags att ta tåget hem igen.

dagens fynd:
- big t-shirts från monki med gem.
- hallonrosa skjorta med vita prickar på, från H&M.
- svart väst, från esprit.
- en påse som man har ipoden i så att det inte kommer in sand och eller vatten när man är på stranden, från vagabond reseshop.

skjortan + västen:


/f.

om ni kör alla fjäril så bjuder jag på godiset på nästa biokväll.

så sa anders när vi skulle köra 24x25 start 30. och tamejfan vi gjorde det med. men jag har två stoora röda märken på armarna i och med att jag sätter i armarna helt cp. så nu är jag trött. och nu är det sista säsongen av anna pihl på tv. hon är cool.

/f.

what is love?

jag måste bara lägga ut den här filmen. årets klockrenaste:


Björn Gustavsson läser en kärleksdikt i melodifestivalen delfinal 1.

/f.

när elin sa att jag var det vackraste som finns, såg in i mina ögon, och kräktes på mina jeans.

okej. lördagen var bra. firade mormor med middag och hela faderullan. sen blev det åka hem och kolla melodifestivalen. asså, jag tycker själva låtarna var bajs, men björn gustavsson, fan, han är underbar. luuk är inte helt fel heller, alltså, han är ju inte snygg, men han är jävla rolig.
"jaa, och här står jag och håller i ställningarna" :D

igår blev det till att gå upp tidigt och åka till freeport. köpte inget, dock. men jag provade x antal JL-jeans. sen styrde vi mot ytterby och kalas hos favoritkusinen. han fyllde tjugoett. vi fick massa god mat och jag satt och pratade massa musik med kusinerna, fast de har värsta dålig musiksmak. hmpf.

idag har det varit massa roligt. vid tio träffade jag annie, viktor, william, lisa, maria, frida och erik på willys. vi handlade mat som vi skulle laga hemma hos myrlanders sen. vi gjorde värsta avancerade maten: nån sallad med haricot verts, oxkött och potatis och så. till efterrätt så vart det paj med choklad och citronkräm och bär.
när vi sen började laga så blev allt helt cp och köttet fick grillas flera gånger och typ tio gånger så länge för att det inte skulle vara jättejätteblodigt, matberedaren funkade inte, vi tog fel lock till potatisen så den inte började koka. men det blev okej till slut och massa gott. sen spelade jag lite playing with fire med annie och viktor och sen gick jag hem. och nu MÅSTE jag fan skriva mina labbrapporter. och jag har inte en aning om vad jag ska skriva i inledningen. B-L-Ä!

/f.

achtung die kurve.

århundradets roligaste spel, alltså. ni bara måste prova det. multiplayer, dock. så man måste vara minst två.

okej, vad har hänt i mitt liv igår och idag, då?
igår var skolan okej. började först efter lunch och sen på mitten av eftermiddagen så blev det fika. mumsigt värre.
träningen var för en gångs skull rolig. vi körde massa med fenor, bland annat calellakick. det gick värsta fort, så man tänkte ju att det inte skulle vara så jobbigt. men nej, det märkte jag imorse när man knappt kunde sätta sig upp i sängen utan att svimma av av träningsvärk i magen.
dagen var cpseg. två lektioner först innan lunch. eller skolsköterskan kom på svenskan så vi slapp den typ. de gick igenom hälsoenkäterna och vi fick tillbaka dem. malin, fjäsk, hade grönt på alkohol. hon dricker ju massa, eller ja, ni fattar. och albin, han hade nästan rött. hahaha, han sitter framför datorn och pimplar whiskey som steven sa.
sen hade vi historia och jag satt typ och sov. sen hann jag precis hem och äta innan träningen, och nu är jag hemma igen. träningen var inte så värst jobbig, det är ju B-vecka.

dagens sanna skratt:
skolsköterskan börjar dela ut hälsoenkäterna.
hon: "Emil?"
vi: "vem??!"
hon: "Emil Blixt?"
vi: "HAHAHAHA, han går ju i B!"
hon: "herregud! jag har tagit fel hög, och vi har gått igenom feel!"
sen så hittar hon våra lappar med, det hade legat blandade.

/f.

om tiden vill ifatt.

nu har jag suttit och pillat med layouten på bloggen hur länge som helst. blev sådär nöjd med headern, men jag är ju nybörjare och försöker fortfarande att inte dabba mig FÖR stort. kommentera gärna vad ni tycker.
hahaha, jag kollade på min besöksstatistik, jag hade typ 78 sidvisningar, alla av mig typ. hahaha, jag började asgarva.

snackade med viktor sen med. han försov sig, och annie med tydligen. surt. men asså, det måste vara träning nästa vecka, även om det är lov, jag ska ju till stockholma den dagen och då är det ju perfa att träna innan tåget går!

/f.

field below.

hm, träning imorse. viktor, bajsungen svek, så det var jag, kajs, jocke, frida och lollan och eva. kajs mådde dåligt redan innan träningen så hon satt på kanten ett tag efter att hon spytt. stackarn. så jag fick byta om och fixa helt själv, hmpf. skolan var bajs sen. kemi är trist. sen fick vi sluta, och det var ju göttans. jag slipper gå på konserten med musiktillägget. den är faktiskt in this right moment, så det var ju bra.

jag har så jävla ont i benhinnorna på smalbenen. är det farligt, måntro?

/f.

en blöt, mjuk kyss är det enda jag begär.

inge vidare bra dag idag. jag menar, historia först på morgonen, hur roligt kan det bli? sen var det matte, svenska och fysik. återigen, hur roligt kan det bli? sen skulle jag gå till syon på fysiken, men hon var inte där utan skulle komma tillbaks vid tre. då gick jag dit vid tre och då står det att hon inte kommer förräns torsdag. fatta vad sur jag blev. jag har ju inte fått sånna där valbara kurser-lappen. ouch, liksom.
sen gick  jag och gymmade och lyssnade på johnossi. de är så fucking jävla bra, så jag bara dör.

/f.

if only a lifetime.

min dag var soft. eller soft är nog inte riktigt rätt ord.
eftersom engelskan var inställd så hade klassen fjäskat bort gympan så det enbart var jag och fogel som hade spanska då honey hade musiktillägget. så jag gick upp i hyfsad tid och sen gick jag till skolan. väl där så sitter jag och pratar med fogel, bacha och max och då kommer eve och säger att hon hade försökt ringa mig och säga att jag inte behövt komma. suck. men vi kopierar vårt manus och så, eve och dom hade redan skrivit klart det, och sen ska jag ta bussen hem. men jag missar den precis och får alltså gå hem igen. suck. och eftersom m&p inte är hemma så måste jag gå till träningen med. gud, vad det är synd om mig. träningen var päs och nu är det specvecka i några veckor framöver. typ en månad. så jag kommer har ont i bröstmusklerna, det kan jag lova. sen hade jag flyt och fick skjuts hem med kajs. men sammantaget har jag gått till och från skolan och sedan till träningen. dagens motion, skulle jag vilja kalla det.

/f.

TV & me.

ja, herregud. jag vet inte ens var jag ska börja om jag ska berätta om min helg. och faktum är att jag inte ens pallar att berätta så värst mycket. bara att jag har haft dökul och vi har skrattat och pratat och haft allmänt askul. dessutom har jocke varit helgens medelpunkt med alla tabbar och korkade kommentarer. bland annat så gjorde vi ett IQ-test i aftonbladet och jag hade 7 av 8 rätt, tillsammans med erik. viktor och imse hade sex rätt. gissa hur många rätt jocke hade? TRE! herregud vad vi skrattade åt det. sen spelade vi nåt kortspel som imse lärde oss. plump. och så körde vi med straff, att för varje plump så skulle man heja på en okänd person. och för varje tiopoängare efter vinnaren skulle man stå på ett ben och gala som en tupp på hemresan. jag vann, som tur var. erik hade minst poäng och var tvungen att gala FEM gånger! jocke hade massa plumpar och var tvungen att heja på ELVA pers! fast han klarade inte det. mohahahaha...
själva tävlingen gick sådär för mig. pers på hälften och skit på hälften. mest nöjd är jag över perset på 400fr. i cirkus ett år har jag hela tiden varit långt långt över pers och nu persade jag med dryga sekunden. gött mos.
viktor var bäst, som vanligt, och kom fyra på 400med. han är bra som fan.

/f.

RSS 2.0