december 31st.

det blev skumt när jag skulle lägga in en bild innan så jag tar ett nytt inlägg i stället.

årets skylt:


årets sötaste:


/f.

december 31st - årskrönika.

japp, då var det dags för fenomenas årliga årskrönika. så. vad har hänt i år?

årets bästa utlandsresa: spanien.
årets asgarv: falkenbergsveckan med honey och slay radio.
årets sommarplåga: markoolio - ingen sommar utan reggae.
årets bästa tid: allting med joz och honey.
årets mest oväntade: jockebajs har flickvän.
årets mest efterlängtade: martin och melan. jag har väntat i tre år på det här!
årets mysigaste: västervik med 9c.
årets längsta: en och en halv timmes sponsorsim.
årets nystart: gymnasiet.
årets klass: 9c.
årets prov: intagningarna till IB.
årets "jag-har-fortfarande-inte-riktigt-kommit-över-mitt-val": nv hellre än ib.
årets enformigaste: sommarjobbet på kyrkogården.
årets jobbigaste: ture.
årets konsert: winnerbäck i jkpg.
årets bästa killhittarställe: gymmet, alltime.
årets fordon: elbilen.
årets muta: hårsprej.
årets mest saknade: melan.
årets bästa nyfunna vän: malin.
årets vän (förutom joz): alice.
årets misslyckande: inget JDM-kval.
årets slogan: "inget är fetare än naturvetare!"
årets slutbetyg: 89 av 100. det kan fortfarande bli lite bättre!

0-25p: katafuckingstrof!
26-50p: illa.
51-75p: det funkar.
76-80p: massa bra.
81-90p: underbart!
91-99p: superduper!
100p: världsklass, inget slår detta året! 

nästa år blir nog också underbart.
jag menar, jag har ju massa att se fram emot.
- konserter av olika slag, bl a winnerbäck i lkpg.
- kambodja med m&p.
- englandsveckan.
- stockholmsshopping med mam
och massa annat!

näe, nu blir det att fira in nyåret med folket som jag älskar. vi blir skitamånga. jag, joz, honey, mattias, malin, anton, annie och alla andra på festen! :D

GOTT NYTT ÅR!

/f.

december 30th - söndag.

jäpp, bra dag idag. gick upp typ vid nio och fixade pannkakssmet. sen drog jag och tränade. om man nu kan kalla det det. vi satt och pratade i typ en och en kvart. sen hoppade vi från femman och sen körde vi lite livräddning. jobbigt. not. jag är fortfarande champion. 54,5 hade jag på livräddningen. jäpp.

sen så skulle jag möta joz, eller hon skulle komma till simhallen. hon var typ (mycket) sen så jag tvingade viktor att vänta med mig och sen följde han oss en bit hem. snällt. hemma så stekte jag pannkakor och vi kollade på oc och hade det mys.

imon är det nyår! hoppas det blir bra!

/f.

december 29th - lördag.

herregud, jag har inte skrivit på flera dagar. vart är världen påväg?!

i torsdags drog jag och m&p till vetlanda för lite shopping. dock hittade jag bara ett par strumpbyxor som jag ska ha på nyår. men det var ändå rätt trevligt. provade massa fina klänningar, men de satt inte riktigt bra. sen så träffade jag fogel också. jag typ dog. var liksom totalt ofixad och så med.

igår träffade jag joz på elsie's och vi fikade lite och bytte julklapps. sen gick vi lite på stan och sen gick vi på bio. arn. mycket bra. sen åkte vi hem till henne och kollade på oc och käkade glass och försökte spåra snyggingen i TE-tvåan. dock lyckades vi inte.

idag har jag gymmat och typ sovit. jag är lat.

imon blir det träffa älsk och träna lite.

/f.

december 26th - annandagen.

okej, idag är det då antingen anna-dagen, annandagen eller en annan dag. galenskaparna och after shave is the shit :P
näe, inatt kunde jag inte sova alls. så jag låg och läste till typ två. ändå så var jag inte så trött när jag sen skulle upp och träna vid elva. träningen var päs. jag hade dyk från trean, hopp från femman och djupdyket kvar på guldmagistern, och det var avklarat rätt så smärtfritt. sen så lekte vi lite. vi var då jag, viktor, annie och anna. när det var kanske en halvtimme kvar av träningen blev imse sur och vi fick skovla resten av träningen. blää.

resten av dagen har jag suttit vid tv:n och deppat och kollat oc bara för att när jag vaknade så hade jag fått munsår igen. jävla fucking skit. nu är nyår förstört. så typiskt mig, verkligen. FUCK!

/f.

december 25th - juldagen.

jaja, inget har hänt än, idag, so far. eller jo, utan att jag gjorde nånting så började locket på min papperskorg att röra sig :/ spooky.

ville bara lägga upp en bild. gårdagens outfit:



- röda acne-jeans
- svart lång top (köpt i polen)
- långt halsband med rosett (Glitter)
- örhängen med små rosetter

/f.

december 24th.

lalala, nu har vi öppnat alla julklapps.
jag har fått:

  • Fastskin FSII, yay, vad jag blev lycklig!
  • plattång
  • sovsäck (min gamla var för smal)
  • björnborg-trosor
  • 4e OC-boxen
  • halsduk
  • strumpor
  • överfallslarm

och en massa annat.

asså, fatta vad glad jag blev för baddräkten. den ska jag ha på JDM sen! jäpp, och nu har gett mig fan på att kvala, så watch out!

/f.


december 24th - JULAFTON!

god jul, världen!

jag hade ställt klockan på ringning vid åtta så jag kunde gå upp och kolla lite på tv och sen kolla på julkalendern. tror ni inte att kalenderfan var redan vid kvart över sju! bara för att det är måndag! asch, vad jag blev sur. sen kom m&p upp och vi käkade frulle och jag fick en liten klapp: en väggalmanacka och en sudukotidning, den ska jag ha med mig till kambodja.

näe, jag ska nog gå och duscha nu. mormor kommer vid halv två :D

/f.

december 23rd.

avskaffa julhelvetet!

damn, bingolotto nu. värsta trist. kan bero på att jag aldrig vinner någe. och nu är det typ en timme och en kvart kvar till julafton. fast julafton kan bajsa ner sig. gash, jag hatar julen. grinchen är min idol!

/f.

december 23rd - söndag.

ouh, dan före dopparedan. tough, really.
har packat massa julklapps och så idag. vart och gymmat med. lamt. jag måste sluta kolla och hoppas på att snygging är där. blä.
och imorgon är det julafton. alltså, seriöst. kan vi inte bara lägga ner hela julhelvetet?! jag hatar typ julen. men man får ju chansen att umgås med släkt och vänner jada jada. my ass! imon kommer mormor hit, farmor och farfar är för lata/för rädda för att åka bil hit, kussarna firar med anns pappa och tiiu och dom, farmor&farfar skickade inte ens ett julkort. alla mina vänner dissar mig. fuck jul!

/f.

december 22nd - lördag.

igår var det kul. vi kollade på pans labyrint, värsta dålig film, på spanska och nada handling, och på dirty dancing, årtusendets bästa film. sen så lät vi anders godisautomat sno oss på pengar, haha.

idag har jag typ städat och pyntat och nyss klädde vi granen. nu ska vi till kyrkan på insjungning av julen. det är lite lamt, kanske, men rätt mysigt.

/f.

december 21st - fredag.

äntligen slutar man skolan. thank god. väldigt oeffektiv och meningslös dag, dock. avslutning vid tio först, sen lite babbel och sen lite lunch. sen satt jag och honey och spelade quake i datasalen tills vi hade lite svenska och sen fick vi sluta. mohahaha.

ikväll blir det film hos anders för hela slanten. göttans. har nästan längtat efter alla för vi inte har träffats på en vecka. haha, jag är sjuk.

dagens asgarv och pekande bakom ryggen:

jag och honey sitter i datasalen. jag har en dator och spelar quake. honey har ingen dator. datorn jämte mig är på och någon är inloggad, men ingen är där. vi frågar killen i jämte om någon har datorn. han säger nej. honey börjar stänga ner allt och ska logga ut när anden (han heter egentligen andreas och är världens jobbigaste och konstigaste) kommer och säger att det är hans dator. så han grejar lite med den och sen går han igen. jag kollar sen på skärmen och då har han gjort en powerpoint-presentation och där står det "Låt bli datorn! Jag menar det!". jag och honey börjar asgarva.

/f.

december 20th.

dagens:

kläder: jeans, beige t-shirt och svart tröja med stor krage.
låt: Goodnight & Go - Imogen Heap
betyg: VG+
plåga: nackspärr
fränaste: två vattendroppar på mina glasögon
sämsta: "the Nightmare before Christmas"



/f.

december 20th - torsdag.

hemska hemska dag. vaknade typ halv sju av världens jävla nackspärr. går upp och får lite tröst av mam och pap och sen klarar jag inte att gå och lägga mig igen, så jag sitter och kollar på oc i typ en timme, ända tills det är dags att göra sig iordning. skolan var bajs. vi lekte på matten och alla bara rådissade mig och var typ skitelaka. blä. sen hade vi nån timmes hål och alla sitter vid datorn. sen så är det datakunskap, men azita typ glömmer oss, IGEN, men filip äckelbarnet fjäskar och gör så att vi får lektion. fast jag och honey är typ klara med vår presentation så vi sitter och spelar quake3 . sen kollade vi på sämsta filmen på engelskan, vi hade inte ens lärare, så alla drog efter ett tag. the nightmare before christmas var det. kass. sen kom jag hem och slog inte lite julklapps och så har jag varit duktig flicka och skalat potatis till mam, hon skulle göra jansson.
och imon är det julavslutning, thank god. sen så har vi tydligen lektioner efteråt, eller så har vi inte det. jag vet fan inte.

/f.

december 19th - onsdag.

för första gången since, ja, slutet av sommaren har jag inte tränat morgon. rätt gött, faktiskt. men eftersom jag hade prov imorse så var jag ändå tvungen att gå upp och plugga ungefär lika tidigt.  provet gick sådär. jag får ju g i alla fall. sen hade vi hål och jag, steven och fogel satt först och snackade ett tag, sen gick vi och pluggade lite och satt vid datorn. sen gick vi och åt och sen var det matte i två och en halv timme. ingen historia, liksom. så vi kollade på "historien om ett". den var lite skum, men det var ju min humor, så jag vart nöjd. sen hade vi ett lagom hål så vi satt i öppna datasalen. killarna spelade quake3, så jag joinade. jag sög, fast det var faktiskt rätt kul. jag dog typ hela tiden och låg sist på mina minus sju, tills honey kom med in i spelet, då låg hon sist. de andra störde sig på att jag hette fenomena, men vaddå? jag har alltid kallat mig fenomena. typ ända sedan summergames 2005. efterbliven, någon?
sen hade vi päsig spanska. sen ringde jag pappa och fick lite skjuts hem och sen drog jag och gymmade. snyggingen var inte där, jag som hade hoppats så. hmpf.

/f.

december 18th - tisdag.

meningslöst, liksom.
matte först. vi körde någon huvudräkningslek och jag var i lag med marjan och filip. vi var typ kassa. sista uppgiften skulle den som var närmast få poäng och då drog vi till med 10 000. och det lönade sig. vi hade tydligen minst fel (rätt svar var typ 67 miljoner eller nåt) så vi fick massa poäng och kom tvåa totalt. så nöjda :P lite pannkisar till lunch och sen naturkunskap. jag och honey satt och nötte nya favvospelet. man är typ en vit kanin som hoppar på bjällror. lite lamt, men snorkul, jag äger :D http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm
vi fick också reda på resultatet på rapporten. vi hade mvg och jag och malin vart värsta glada. det gjorde lätt våran dag. sen hade vi värsta hålet för gunilla hade typ glömt bort oss eller nåt, så vi satt och nötte spel och skumtomtar. sen sa gunilla att jag hade vg på rapporten på naturkunskapen. hon bedömde svenskabiten och ann bedömde det naturvetenskapliga. sen hade jag tydligen mvg på min skräcknovell. jag tyckte den var kass, men gunilla vart helt lyrisk. ja, det är inte lätt att vara bäst. hmpf.
sen kom jag hem och satte mig och pluggade och sen satt jag vid datorn och snackade med viktor. han är bra som fan. och så har jag lyckats dra ur honom att han är kär i matilda. så oväntat. det har jag vetat ungefär lika länge som jag har vetat om alice och erik. jag är pro på sånt, sålänge det inte gäller mig själv.

nej, nu ska jag nog plugga lite till. fast jag tror faktiskt att jag kan det nu. bra där, fenomena!

/f.

december 17th - måndag.

jag dör på måndagar. katastrof, alltid.
första lektionen är som alltid historia, men vi har prov nu med. kan det bli bättre? dessutom gick provet åt helvete, utom på möjligtvis sista frågan. typ ordbajs, eller nåt i den stilen. sen hade vi matte och jag satt typ och sov. på gympan spelade vi volleyboll. roligaste gympalektionen på hela terminen. bra där. jag var i lag med albs och stev. steven är helt cp ibland juhe, fast vi hade roligt ändå. jag är faktiskt inte jättejättekass på volleyboll, och mina servar är fan inte att leka med. jag fick serva typ åtta gånger i rad en gång. sen vare lunch och spansky. bara bra. vi fick tillbaka proven och jenny är ju väldigt bra i matte så hon hade räknat tio poäng fel på honey och elva på mig. bra där, liksom. det bästa var ju också när fogel bara hade vg och jag hade mvg. sen sa fogel att bacha också hade mvg och då började jag asgarva och sa att han satt jämte mig när vi skrev. och då fick bacha alla emot sig. klockrent!

imon är det nog bajs. jag lovar att jag dör om ann slänger upp provet imon istället för på onsdag. tack gode gud för att det inte är träning denna veckan åtminstone.

juste, jag var och gymmade halvoseriöst. hela kroppen bultar sen igår. fast jag gick i princip bara för att få se snyggingen i TE-tvåan. dock var han inte där, så jag blev lite sur. fast jag tror han gymmade i skolan istället. för när vi spelade volleyboll så kom han och några andra ut från gymmet. han kollade på mig. tror jag. hoppas jag.

/f.

december 16th - sponsorsim.

hej jag är död.
sponsorsim en och en halv timme. jag och erik körde på samma bana. det funkade. efter typ en halvtimme var jag död, men sen sista tjugo minuterna blev jag pigg igen och drog om erik (han hade varvat mig en gång.). slutade till sist på 6 och två. erik hade samma fast plus en tjugofemma. sen gick vi och dog. sen var det mys och bad och melan och alla bra hade fackelsim och massa kul. sen löjlade jag och honey oss i rutschebanan. det var skitkul. värsta äcklig är den juhe.

nu är jag hemma. jag är så fucking död. och så MÅSTE jag plugga. jag kommer så lätt få ig.

dagens kommentar:
vi som har simmat en och en halv timma sitter och tar igen oss lite. viktor reser sig.
jag: "var ska du?"
viktor: "jag ska gå och dö."
jag: "I'll be right there with you."

/f.

december 15th - lördag.

jkpg för hela slanten idag. det var jag och tre miljarder andra. men det funkade. på tåget in träffade jag carl och lisa. dom skulle också shoppa julklappar. nåväl, i stan gick jag och handlade klappar till mam, pap, mormor och jozy. tyvärr kan jag inte skriva vad jag köpte här, man vet ju aldrig vilka som läser min blogg... men jag köpte iaf ett halsband och örhängen till mig själv. något måste jag ju ha. sen var jag och fikade själv på johan's. en latte och en pytteliten lussebulle. under tiden satt jag och läste nöjesnytt. jag hittade en annons om nån butik, så jag försökte hitta den. men jag lyckades villa bort mig och hamnade på klostergatan. där fanns det massa kitschiga butiker. dock hittade jag inget att handla, fast jag hade velat. sen åkte jag upp till a6. där var hela södra sverige och handlade. efter att jag hade gått en stund blev jag värsta yr och illamående och så. skitskumt.  mina händer började darra jättemycket, så jag undrar vafan det var som hände. jag var typ påväg att svimma.
sen åkte jag tillbaka till stan. eller försökte. mitt busskort har tydligen blivit avmagnetiserat. det var minsann skumt, för det funkade när jag åkte upp till a6. hmpf. sen passade det så att det gick ett tåg hem, så det tog jag och nu är jag äntligen hemma. mina fötter värker som fan och mina armar likaså med tanke på alla kassar jag har burit. alltså, ni vill inte veta för hur mycket jag har handlat. alldeles för mycket.

nej, nu vill jag ha mat. och det är ju sponsorsim imon. jag kommer vara så död!

/f.

december 14th - fredag.

jag pallar inte och eller har tid att babbla om gårdagen. kort och gott så var den bajs, alla kategorier.

idag var det bättre. rätt päsig skola. på träningen tar vi märken så jag och viktor simmade klädsim och vattentrampade. sen så livräddade vi varandra. jag hade faktiskt 54s. jag är fan nöjd. viktor hade 1.08 typ.

imon ska jag till jkpg för att shoppa julklapps. ska åka själv. lite trist, men det funkar.

/f.

december 12th.



det blev en julbild iaf. jag känner mig så inkonsekvent.

just det, ja. kom på vår slogan för nv, det vi vill skriva på vår lastbil när vi tar studenten:
"inget är fetare än naturvetare"
eftersom vi käkar skumtomtar nästa varje rast och sitter jämt och spelar playing with fire eller bombit så kom michan på den. erkänn den var lite skön. egentligen ska det vara hetare, men fetare blev klart roligare :P

/f.


december 12th - onsdag.

onsdag, bajsdag, som vanligt.
träning imorse. lugnare får man leta efter. typ tio i kom lucian, så vi stannade och kollade. jag, annie och kajs låg uppe på femman, lite mys sådär.
skolan sedan, naturkunskap. lamt. håltimma. vi försökte plugga lite, men steven och fogel satt och babblade. sen gick vi och åt, och efter det hittade jag martin, så vi stod och snackade i typ en halvtimme. han är bra.
sen hadev vi matte. fick tillbaka proven. gick bajsdåligt. hur mycket fel som helst. sen lite päs-historia och sen spanska. jenny hade inte rättat proven, så vi vart lite sura. men asså, om jag inte får mvg, så tar jag fan livet av mig. asså, mvg i spanska steg 3.
sen cyklade jag hem, och det snöade och var svinkallt. nu kommer nog vintern igen. illa, illa.

alltså. är jag den enda som tycker man borde avskaffa julen? bara en onödig högtid. dessutom blir det ju aldrig riktig vinter förräns i mars. julen brukar ju bara slaska bort, ändå. helt onödigt att fira jul, tycker jag.

/f.

december 11th - tisdag.

det funkade idag.
matten var dock trist, vi gick igenom uppgifterna på nationella, övningsprovet. och det tog liksom hela lektionen. lite käk på det och en skumtomte, standard. sen hade vi naturkunskap, och jag dog inte. helt fantastiskt bra. vi snackade om verkningsgrad och vi kokade vatten. min grupp fick koka i micron. sen hade vi helt cpig svenska. gunilla var virrigare än vanligt, hallå, liksom.
och nu måste jag göra spanskaläxan. hur fan ska man kunna komma på 10 frågor till några personer som är i sydamerika och volontärar? på spanska dessutom. jag kommer ju på max fem PÅ SVENSKA!

/f.

december 10th - måndag.

måndagar är bajs. punkt.
historian var bajs, matten var bajs, gympan var bajs, lunchen var bajs, spanskan var okej. gymmet var också okej, snygging var där, och han HÄLSADE!! sen var det lite bajsplugg till historianprovet och sen bajsträning. vi "tränade" inför sponsorsimmet, dvs vi fick välja. antingen 3x1000, 2x1500 eller 1x3000. jobbigt läge. och som valigt så räknade småtjejerna fel. så oväntat.

morgondagen blir säkert bajs med. skolan är bajs. jag vill åka på ett utbytesstudentår, jag med. fast det är säkert bajs.

/f.


PS. måste vara nytt rekord. 10 bajs i ett helt blogginlägg. DS.

december 9th - söndag.

trevlig helg. jag kom hem för nån timme sen. från västervik. tävling. det gick massa bra och jag kom hem med två brons och X antal fjärdeplaceringar. massa pers dessutom. göttas.

helgen började igår vid sex-tiden. åka minibuss och simma in och första grenen är 100br och jag persar och får medalj. sen 400 med. helt okej och jag typ dog. lite lunch på det och kajsibäst hade tagit med sig dvd-filmer så vi satt och kollade på 40 days and 40 nights. riktigt bra och rolig film. ett + för att josh harnett är så snygg.
sen lite insim igen och sen 200med. typ okej. sen 50 br. 40.47. BAJStid. jag pallar inte jaga JDM-kval forever. och nu finns det inga fler chanser. B-A-J-S. sen vart det 100 fr och det blev lite pers på det med. men jag är för feg. bajs.
sen var det lite käk och mer film och tv och vid tio kom imse och sen var det godnatt. fast det var några som snarkade så så himla mycket sömn blev det ju inte.

väckning imorse. och det var som vanligt jättekallt i rummet. jag är konstig när jag sover borta. lite frukost och vi satt och halvsov och kollade på först nån mix mellan barbapappa och teletubbies och sedan lazytown och sist pokemon. asså, jag trodde inte att de visade pokemon längre. hm? det kan ju seriöst inte vara någon som kollar på det, right?
sen vart det insim och 400fr första grenen. satans dålig tid. återigen så är jag för feg. jag vågar inte riktigt öppna ordentligt. efter det gick jag och surade ett tag och sen taggade jag max till 50 fr. dök i och körde max max max och kom imål på 32.03. supergött. när jag sen gick och pratade med imse så sa han att jag aspirerade på en plats i JDM-laget. liksom, jag måste ju för fan få vara med. jag slår ju alla utom alice. och möjligtvis annie. och jag tror inte matilda var under 33 nu ihelgen. jag vet ju inte hur det har gått för dem. sen så var det bara 100fjärs för mig kvar. jag dog, men persade, som väntat, med 7 sek. det funkar la, men nu är jag dödensdöd. sen åt vi lite och sen åkte vi hem. thank god att helgen är över och klockan inte mer än halv fem. och nästa helg blir det sponsorsim. ouch. en OCH en halv timme. sen är jag död.

kolla results på octoopen och bilder från avbadet igårkväll på bdb.

/f.


december 7th - fredag + underbaraste dagen.

gårdagen var underbaraste på längelänge. på typ ett och ett halvt år.
skolan var typ okej. sen hem och duscha och fixa sig och sen dra till stationen och ta tåget in till jkpg med jennifer, jozy och honey. efter att vi har villat bort oss lite i stan hittar vi idrottshuset och det har redan massa andra också gjort. så vi ställer oss i kön, och efter ett tag är det insläpp. vi köper t-shirts och sen går vi och snackar med emma och står vid hennes kompisar och så. hennes kompisar var lite smått skumma. typ thelander. han ville prova min systemis, jag tror de var lite avundsjuka. fast alla sa att han var full, så jag vet inte. fast han är ju rätt snygg, så han fick testa och ta några kort...
sen så kom förbandet. abalone dots. dom var la okej. typ folkmusik.
efter att scenen hade visat en lång väg, så att alla nästan var åksjuka så kom lasse äääääntligen in på scenen. och alla jublade och det var fantastiskt underbart. han spelade nästan alla låtar från nya skivan och några gamla godingar och avslutade med kom änglar, bra där. det var sjukt varmt och arrangörerna bjöd på noll vatten så under sista låten så svimmade typ jennifer, så vi var tvungna att gå iväg lite. jag förstår henne, jag höll också på att dö av vätskebrist. äh, fan, jag menar inte förstå, but you get my point.
sen gick vi ut och väntade på min pap som skulle hämta oss. vi satt och diskuterade låtar och så. brabra.
väl hemma så var klockan typ tolv. ouch.

idag hade jag matteprov först på morgonen. och jag hade inte pluggat nästan något, så gissa hur det gick! sen fick vi lite lunch och så. sen bajstrist svenska och sen engelska och film. det är fan tredje lektionen vi kollar på samma film nu. conny är seg.
sen skulle jag cykla hem. det gjorde verkligen min dag. det regnade som fan ute. se bild hur jag såg ut när jag kom hem.

lite käk och sen päspäs-träning. tävling imon. samling 06:15. godnatt typ nu då. fast jag måste kolla på idol-finalen. heja amanda!

/f.



december 5th - onsdag.

onsdag. träning i morse, som vanligt. inte jobbigt, bara sist när vi körde 20 start 10. jag klarade 15, sen så vippade mina glasögon och fylldes med vatten, så sket jag i att köra fler. fast jag hade orkat. skolan var bajs. naturkunskap. sen hål och jag och fogel satt och pluggade spanska och så. matten var bajs. historian var kort och sen lite klassråd på det. sen tagga spanskaprov och det gick nog finemang, det kändes iaf så. fick bara hjärnsläpp på två ord. fast jag tvivlar på att resten av klassen tyckte det var lätt, jag kände att bacha och lind satt och kollade och säkert skrev av mig med. men det är la bara att njuta av uppmärksamheten, right? det är ju tur att dom tycker om mig för min hjärna och inte för att jag är snäll, underbart!
sen cyklade jag hem i regnet. nu sitter jag och babblar med jennifer på msn, och så. och imorgon smäller det! gash, vad jag har längtat, jag kommer ju typ inte kunna sova och eller överleva skolan imon! kärlek <3

/f.

december 4th - tisdag.

tisdag vare ja.
min buss som jag brukar åka med till skolan går vid nio. jag börjar dock inte förräns fem i tio. men jag skulle precis gå till bussen då mamma säger att hon kan köra mig. smart. så jag stannar hemma en timme till och pluggar och läser. soft morgon. sen i skolan är det matte och skit. lite lunch på det och sen är det time för naturkunskapsredovisning. och självklart får biffen börja, alltså jag och malin. malin var bra, men jag sög, som väntat. resterande grupper redovisar också, och de flesta är riktigt bra. jag är lite avis, sådär. sen får vi sluta, typ en timme tidigare. det är göttans.
och imon har jag då spanskaprov, som jag har övat noll till. men det borde gå bra ändå, hur svårt kan det vara liksom?

/f.


PS. jag tror att jag kan ha fått en beundrare. DS.

PS2. bara två dagar kvar! i övermorgon!! <3<3 DS2.

december 3rd - måndag.

jobba sig-dag.
palla historia först på mornen. speciellt när darko snackar em-kval i fotboll med läraren hela lektionen. lite stress och sen lite matte. sen massa redskap på gympan. jag suger verkligen stenhårt. dock inte på herrbarr (heter det så?!) och eller ringar. jag är ju hyfsat stark i armarna. honey påstod att jag är stark i benen, men det är ju bara en bit på två decimeter där jag är jättestark. i bröstsimsbentaget. sen lite spanska, prov på ons, och sen gym. sen plugga lite naturkunskap och nöta hp i simhallen. vattenträningen var päsig. vi körde massa lagkapp och tärningen och spurt i slutet. jag hade 39.48 på 50fj. superduper kasst. mina vändningar blir cp-dåliga om jag inte andas precis innan. får lära mig att fixa det. det tar typ 2 sec i vändningen.

nu ska jag gå och sova, typ. vi har ju nk-redovisning imon. snacka om att jag kommer suga.

/f.

december 2nd - söndag.

första advent. mmm, mys. fast det regnade och jobbade sig, så speciellt mysigt vart det inte.
först så gick jag med m&p på stan lite och spelade bort alla biljetter på chokladhjulet och vann massa. sen gick vi och bytte så vi stod i stånden. jag stod i fiskedammen. det var rätt kul, men kallt som satan om händer och fötter. efter nån timme började folket dö ut så vi sprang runt och shoppade lotter av varandra. dock vann jag inget. jag är sämst på lotteri. min tur är typ noll. lite skumt, för jag har verkligen ingen tur i kärlek heller. hmpf.

ouch, imon är det måndag. hata måndagar. och jag kommer säkerligen komma försent för bussjäveln är ju ALDRIG i tid. bajs. och så blir det värsta cp-jobbiga veckan: redovisning och skit på tisdag, spanskaprov på onsdag, winnerbäck på torsdag och matteprov på fredag. och västervik i helgen. wiie, jag längtar!

/f.

december 1st - lördag.

första december idag. mysigt värre. hade det iaf varit om det hade låtit bli att regna precis hela dagen. jag och mam drog ner på stan vid elva för att shoppa lite. vid kom hem för cirkus en halvtimme. och hela fucking dagen har det regnat. illa. men vi handlade rätt mycket och så fikade vi och så. vi köpte en blus att ha ihop, en klänning till mig på kappahl, vinterstövlar till mig, vinterjacka till mig och massa annat. och så fick vi sånna där chokladhjulsbiljetter. vi fick säkert tio stycken. dom får vi spela bort imon.

shit, mamma påminde mig just om att julkalendern börjar snart. hoppas den är bra. sen måste jag plugga också, fixa klart mitt manus till tisdag och naturkunskapsredovisningen.

/f.


PS. kan det inte vara torsdag och nästa helg, typ NUUU?! DS.

RSS 2.0