You want to know that it doesn't hurt me?

och nu åker jag till sydafrika i några veckor. hoppas inte ni saknar mig alltför mycket.

/f.

Is there so much hate for the ones we love?

åh. jag har precis haft mitt livs värsta dag. jag som trodde att det var i somras när jag kom hem och fick veta. men icke. jag klarar inte ens att berätta. tur att mascaran var vattenfast. jag trodde jag skulle fixa det. nej. inte. jag orkar inte mer. hemresan var värsta nånsin. jag ska aldrig mer köra bil. inte om det blir såhär. jag kör uppenbarligen helt värdelöst. inte konstigt att ingen vill åka med mig. jag orkar inte mer. jag vill inte ens åka längre. till sydafrika. men jag måste ju. allt är ändå packat nu. jag orkar inte. jag vill mest lägga mig ner på golvet och dö. för jag orkar inte gråta mer. jag vill inte att det ska vara såhär. förlåt.

/f.

O, helga stund för världen.

det finns verkligen inte nåt finare än att vakna upp i världens bästa säng på lustigkullegatanvägen. och det gjorde jag imorse. fast jag dog lite under duntäcket. värme, liksom. hihipuss. fast sen var jag tvungen att säga hejdå. jag är allergisk mot avsked. det är därför jag gråter. bara därför. men en månad går fort, ja? <3
sen åkte jag hem i femton minus och hämtade mamma och mormor och vi åkte och åt julbord. mumma. och sen blev det lite fin julklappsutdelning och jag fick min efterlängtade kopp. den ska jag använda flitigt när jag blir ensam i vår. ju. måste köpa lite mumsigt te först. försenad julklapp, kanske?
efter vi lämnat mormor åkte vi till julkyrkan och sjöng med i o helga natt. den är rätt så mycket världens finaste. faktiskt. speciellt om nån med riktigt cool, mörk röst sjunger den. typ cimon i paradise hotel. hihi.

imorgon blir det julafton nummer två. nummer ett var ju idag. men imon blir det med nya familjen. det gör inte så mycket sålänge jag inte missar gossip girl!

/f.

Kärlekens alla färjor.

åh. vårt pepparkakshus blev visst inte så bra. det blev inte alls, kan man säga. det är mest bränd socker ÖVERALLT eftersom alla bitarna kollapsade. jag tror det berodde på att vi inte grillade dem ordentligt. woho! bättre lycka nästa gång, liksom. hihihi!

/f.

I like the sense of speed, and I like the sense of you, maybe you like me too.

min hals dör verkligen. jag hostar mig sönder och samman ungefär.
skolan var riktigt ovärd. ryskan var mest tråkig och vi blev knappt förhörda på de fyrtio glosorna jag råpluggat på. då blev jag sur. fast det var roligt när man skulle skriva att terroristen var i afghanistan. hihihi!
och svenskan var tråkig och gunilla vägrar ha champagnefrukost för oss på studenten.  illa.
fast sen på fysiken var vi bara åtta pers så mats lät oss gå dirr. gött. så jag drog hem och gjorde klart biologin och sen åkte jag till jönkan och nu bakar vi pepparkakshus. woho!

imorgon blir det julbord och julafton med mam och mormor. och nu fck jag ont i magen. och fan vad det närmar sig!

/f.

Like a bittersweet sensation.

åh. jag är verkligen sjukt förkyld. jag hatar det.
och skolan var chill. jag och honey kom tidigare för att göra klart kemirapporten. sjukt tråkigt. det slutade ändå med att vi satt och spelade spel. hihi. och ann blev otroligt exalterad av zatacka. hihihi!
sen hade jag mitt spanska-"test". gick väl sådär. men det lär ju knappast påverka mitt betyg? dessutom fick vi tillbaks nationella idag. åh, jag var så nervös. men tydligen hade jag mvg-, vilket räcker till mvg i slutbetyg. åhå!

och jag skippade träningen idag med. jag börjar sunka ihop lite, känns det som. illailla. fast jag var på kansliet och hämta grejerna vi ska ha med oss till värdfamiljerna. två honungsburkar, fyra t-shirtar, en bok och TOLV polkagrisar. herregudars! och väskan är maxvikt 20kg. amengrattis!

/f.

Where were you while we were getting high?

jag är sjukt taggad nu. jag fattar knappt att vi åker om en vecka. om en vecka precis sitter vi antagligen på heathrow och inväntar ombordstigning för trettontimmarsflighten. om det nu inte strular med det här med strejken och så. men hallå. vi kan ju inte deppa ihop i förväg. som mamma sa, får vi fira jul i arlandabyn är det väl bara att gilla läget och göra det bästa av det? vi är ju trots allt närmare 40 pers!

idag tränade jag inte imorse, vilket kändes gött med tanke på skicket på min hals. istället sov jag lite längre och sen åkte jag och skrev kemiprov. eller nja, det var väl egentligen inte så bra. men jag är ju GLAD över att jag inte var den enda som satt och såg ut som en fågelholk första kvarten av ringa åsynen av första provsidan. åh. vi ska kollektivt skälla ut niclas på måndag. som fan! resten av dagen var lite lam. det var rätt roligt på fysiken. ALLA var trötta och mats fattade inte "krulligt hår och mustasch". hihi!

ikväll har jag pluggat lite och chillat mest. lyssnat på musikhjälpen och plockat fram mer prylar att packa ner. ååh!

/f.

jag kom på mig själv med att undra för ett ögonblick, om du var på väg hit, eller härifrån.

jag blir verkligen sämre och sämre på detta. och jag som tänkt ta tag i mitt liv nu. och så bara ska jag åka iväg sådär. jag fattar knappt att det är en vecka kvar imon! <3

i söndags var det distansjakt. hej, vad kasst man kan simma. ärligt talat. en 200med på 2:55 och först en 2oofr i makligt behagligt tempo på 2:30.6 och sen efter minimalt avbad och omtagg pga av uruselt resultat en likadan på 2:30.3 med kopiös syra efter 75. urk. hata. jag vill sprinta!
dock har jag blivit ruggigt förkyld, men var ändå och tränade igår. och om jag har klagat på tidigare pass var det INGET emot gårdagens. 200-175-150 ner till 25. fem gånger. en fart 1, en fart 2 två fart 3 och en fart 4. och samma simsätt rakt igenom. DÖDA MIG!
men vi fick iaf veta allt om spanienresan. mumma! jag längtar som fan. det kommer verkligen bli alla tiders. jag och tretton samhällare, woho!

idag var jag ännu mer förkyld och hade lite feber till på köpet. jag som aldrig har feber. så jag drog till skolan, chillade järnet och var på lektionerna. sen åkte jag hem och pluggade och hoppade träningen. jag skippar nog morgonträningen imon med. känns sådär värt att gå upp, liksom. jag hostar ju sönder min hals lite lätt. så jag pluggade faktiskt kemin. inte för att jag kan det, men ändå! men jag skulle VERKLIGEN behöva ett lycka till. det är ju inte så att mitt betyg hänger på det...

/f.

Goodnight sweetheart.

åh. det var längesen jag skrev. dåligt av mig. men äh!
i onsdags var det winnerbäck i kinnarps. underbart. vackert. fint. jag dog lite. och joz och jens och lustig-david och nån ny snubbe vid namn jocke och som var ultramoderat. men det var trevlans, ohja.
torsdags var inget speciellt egentligen. jag var mest jättetrött i skolan och sen på träningen hade martin släpat sig ner och det var najs som fan. och vi körde en femtia spurt och jag hade faktiskt 30.3. vilket ju är bra. jag kanske börja återfå min form igen? vi får se imon på distansjakten.
igår var mys. morgonträning och lucia. sen skola och 40min ryska och lucia. och sen åkte jam hem en sväng innan jag drog till jönkan. och jens. älsk. vi var på ny måne och vi bakade pepparkakor och failade glasyren. men det var mys. och jag blev så glad för julklapparna. en 50x70-tavla <3 och världens finaste armband <3 älsk.
idag har jag och mam varit på stan och köpt diverse prylar. och juste. igår fick jag veta att vi ska till spanien med spanska steg fem. SUCK THAT, lilla gruppen! fast tur för rektorn. annars hade vi kört henne som piñata, säger bara det!

/f.

dina ögon var ett fritt fall varje gång.

jag skulle kunna somna vilken sekund som helst. vilket jag också gjort. jag la mig i sängen med kemiboken och donk! så vaknade jag nu, ungefär.
nationella idag vet jag inte riktigt hur det gick. för antingen var det skitsvårt eller busenkelt. lite vilket som, tror jag. och gubbarna som konstruerar proven borde verkligen lära sig formulera uppgifterna så de blir begripliga. vadå "stäng in f(x)"?!

nu ska jag laga lite mat och sen blir det träning. och sen ska jag lägga mig tidigt. så jag är utvilad IMORGON! <3

/f.

these streets will make you feel brand new.

hela halva helgen var jag och mamma i norrköping och flyttade och städade. och det var sådär halvkul när vi kom upp på eftermiddagen och vi inte hade nån ström i lägenheten. fast efter ett tag fick vi hjälp och kom ner i källaren och fick skruva i alla proppar som tydligen var utskruvade. bra! jag har träningsvärk efter att ha släpat upp en miljon möbler för trapporna. ouch. sen städade vi halva söndagen och sen åkte jag hem och luktade pizza och hamnade hos pappa och såg gossip girl och paradise hotel och ice age 3. söndagar är tv-tiden numero uno. indeed. puss på det!

och skolan var otroligt ovärd. varför jag ens går dit är en gåta utav stora mått. men imon måste jag tyvärr. fast jag får hålla tummarna så att jag hinner i tid med den mest opålitliga bussen av dem alla. för jag måste ju vara i tid när det är nationella i matte d liksom. och hej, mitt betyg hänger på detta! jag är inte ALLS nervös eller så. inte alls...

/f.

jag hörde din röst på ödslig kyrkogård, jag måste ha träffat din frekvens.

åh. jag har faktiskt varit uppe ända sen sjuu. och vi har packat. satan vad vi har packat. bilen alltså. nu är det åtminstone klart så vi ska väl sticka mot norrköping inom en rätt snar framtid hoppas jag. det blir nog helt okej. nu, iaf. vi får se i vår sen...

/f.

ljusna mig igen, igen, igen.

jag dör lite?
för träningen igårkväll var seriöst mördarN. efter en stund hos damen som ska sy min balklänning. jag kan ju säga att jag definitivt inte är nån marilyn med 90-60-90 iaf. men ja, jag får väl vara nöjd?
träningen var ju döden. vi körde först en fyrahundring ben utan fenor. spec. dödamig? för det går ju så fruktansvärt fort att simma frisimsben i fyrahundra meter? NÄ! sen ville imse testa nån ny variant av 40x50. fast vi körde 48x50 istället. med var åttonde max. fast det var inte så jobbigt ändå, och inte alls lika tråkigt. men det var ju jobbigt ändå. mina axlar </3.

imorse var petra sådär lagom sträng och vi slapp all triceps. TUR! fast vi körde å andra sidan 35-10. inte fullt lika roligt, kanske. och skolan var ju inte heller så oerhört exalterande. inte alls. mer än att vi läste en morgondröm av gustav fröding på svenskan. det var väl det hela. och sen skippade jag träningen i vetskap om att det antagligen skulle vara 40x50 och i omtanke om mina stackars axlar och alla dess knutar. petra hade lite lagom kul att köra in tummen i dem. AJ!

och ikväll har jag och jänsa gjort pannkakor. och jag är bäst på det? ja, klart jag är! puss!

/f.

and the problem is to say goodbye to you.

åh. imorse åkte ja goch tränade efter att ha fått skrapa ruto trots motorvärmare. jag tror att det kan vara nåt fel på den. hmpf. och i simhallen var alla simmare och noll tränare. VÄRT! så eva fick halvträna oss lite. sjukt tråkigt och jag pallade inte ta i knappt. och trångt, som alltid. kul att vi ligger sex pers på fem meter och killarna är fyra på tio meter. BRA!
sen åkte jag hem igen och sov gott och sen hoppas jag att jag nog fixade åtminstone vg+ på biologin. men man vet ju aldrig, som sagt.

på vägen hem från skolan var jag duktig och lämnade in mina trasiga skor, bytte batteri i min döda klocka, fyllde på mitt busskort och köpte en fin klänning! håhåjaja.

/f.

I wish you'd stop ignoring me, because you're sending me to despair.

åh. jag har blivit dålig nu. jag bara lägger ner allt om mitt liv, woho.

hursom så var helgen trevlans med bongo och jens och jacob och honey och pizza och [ingenting]. värt som fan. härdanefter ska jag jämt gå på bongo. sen var jag med mam på bio och såg luftslottet som sprängdes och sen var jag julvärd och frös fast i marken och sålde lotter på stan. mums på helgen, faktiskt.

igår var mördardag. jag är så opepp på skola just nu. och träningen var döden. 4x100fj start 2:30 max. och så fick jag eriks kick rakt i fejset och svalde ungefär en kubik vatten. mysigt. jag har nog aldrig fått en så fet kallsup. nånsin. urk.
och idag var jag tröttare än vanligt. och ryskan var rätt lam och projektarbete är rätt ovärt. fast vi hittade en hemsida som visade sig påvisa ungefär exakt det vi håller på med. lyckat! och vårt resultat kommer bli på en miljon sidor ungefär. och biologin bara dör jag på. jag har inte en jävla aning om vad en gensond eller nåt sånt alls är. jag kommer så få VG i biologi a. och det är ILLA! och nu är jag trött som fan. och det är träning imorgon, ohja. fast sen ska jag hem och chilla och kolla julkalender och sova. och sen skriva biologiprov. jag skulle VERKLIGEN behöva ett lycka till just nu.

/f.

RSS 2.0