so this is the new year and I have no resolution.

det har varit ett bra år. och samtidigt ett fruktansvärt. jag har nog aldrig mått så dåligt som i våras. men jag har mognat och gått vidare. jag är inte långsint sådär. min enda önskan skulle väl isf vara att de andra gör likadant. växa upp och inte leka dagislekar, vi går ju för fan på chalmers.
jag har förlorat folk, vissa förluster större än andra. jag har vunnit vänner, som jag nu inte klarar mig utan. som ställt upp jämt. jag har kommit med i en fantastisk förening med fantastiska människor. det kan varit ett av de bästa besluten i år. allt som kommit med kaos. hela nollningen och alla fina nollan. att arra pubrunda.
jag har upptäckt "tjusningen" med att kugga tentor. upptäckt att dubbelkugga är mitt bästaste. skriva omtentor också. det har redan blivit några. jag har kryssat av staten efter sommaren. jag har förstått fenomenet vaska. men nu ska jag ta tag i allt. jag ska träna ordentligt. jag ska bli bra i axlarna som krånglat hela hösten. jag ska må bra hela 2012. jag ska sköta mig, skärpa mig. vara glad. min stora förändring skedde i april när jag klippte av mig håret och piercade mig. det är också bland det bästa jag gjort. i december kapade jag håret ytterligare en gång. såhär kort har det nog aldrig varit. men jag trivs, då och då.
jag har fyllt tjugo. byggt cortège. gått i shorts i april. solat i skumhögen. druckit en flaska rödvin i byggrock. dansat på gasquen i byggrock. påsklov var vad jag behövde där och då. att allt spårade en gång till sen dock.
jag har bytt phaddergrupp på riktigt. jag står närmare rövarna. det är de som jag ser som mina barn. även om jag fortfarande ser seippih som mina riktiga phaddrar och har alla minnen där från min egen nollning. men nu är kaos närmre och jag trivs på ett sätt jag inte gjort tidigare. det är mycket som inte är som det var förut. men jag ser fram emot 2012. det ska bli ett bra år.

/f.

and nothing else matters.

igår såg jag the girl with the dragon tattoo på bio och visade storstaden nässjö för tea. idag är jag sjukt trött och jag och honey åkte till constance och träffa massa gama nvare. det var hur nice som helst. ett och ett halvt år senare, och det känns som det bara gått nån månad. steven, ante och alla de andra var sig lika. så när sockerkoma slagit till skrattade vi fortfarande år alla tokigheter som har hänt under åren.
imorgon åker jag hem igen. det ska bli skönt. nyår är fortfarande oklart. det löser sig väl!

/f.

baby, kom och håll om mig.

livet är rätt chill i nässjö. idag åkte vi till jönkan för att byta lite julklappar. jag fick en locktång i mindre dimension och nya lila urbanears. ren awesomeness. sen fick jag även en ny kjol i sådär härligt svepigt tyg. susan ska dock hjälpa mig att sy upp den nån decimeter. ikväll gick vi på stig-helmer-filmen på bio, vår fina saga-bio på landet. fast filmen var ju inte direkt fantastisk. så imorgon ska jag nog gå på the girl with the dragon tattoo, antingen här eller i jönkan. vi får se lite. jag borde verkligen ta tag i mitt liv och läsa mek-anteckningarna, men jag orkar inte mer. jag läste alla komplexanteckningar igår. jag insåg vilket olätt kurs det faktiskt är. jag MÅSTE börja med bevisen så snart som möjligt. jag måste klara det här.

/f.

instagram.

jag har upptäckt tjusningen med instagram. det är en ack, så fantastisk app.






enhandihimlen

/f.

aldrig aldrig ensam.

halva dagen var plågsam. sen åkte jag till nässjö och åt och åt och åt. sen åkte björn och de andra hem och alla somnade i soffan framför indiana jones. till slut var det jag och knäcken kvar framför life of brian. kvällen skulle egentligen spenderats med resten av hemvändarna, men på grund av avsaknad av biljett och en slagkraftig paltkoma stannade jag inne. det var också rätt skönt. nu ska jag nog sova, lyssna på stormen som enligt tidningarna är döpt till dagmar. jag kan inte tänka mig ett fulare namn.

/f.

Strålande stjärna.

God jul! Eller jag vet inte riktigt. Jag blir mest bara trött. Jag sa ju att jag hatar julen. Det gör jag. Nåt så in i helvete och helt genuint. Fyfan. Jag fick hur som helst en ny bag, en locktång, en parfym och tusen spänn i kontanter. Om ett par timmar ska vi gå på midnattsmässa. Fram tills dess ska jag inte äta mer. Jag mår bara illa. /f.

I gotta get you to wind me up.

imorgon drar jag till norrköping. det ska bli så fruktansvärt skönt. ta tåget bort! idag handlade jag och sen fixade jag en sista julklapp. sen gick jag och körde core och en stund på crossen också. usch, vad jag hatar att svettas! men förhoppningsvis kommer jag ha lite trevlig träningsvärk i magen imorgon. det har jag saknat. jag ska nog försöka lägga mig lite på loves boll också. jag vågar inte riktigt, det kommer ju göra sinnessjukt ont. men om jag vill bli riktigt bra igen måste jag testa! snart har jag packat klart. nu funderar jag mest över hur många par skor jag behöver. men om det är asmycket snö kanske jag inte behöver conne. men ska jag ha mina snygga täckta skor PLUS mina gamla balklackar som jag glömt att jag hade? nja? isch. snacka om dagens i-landsproblem. jag får fundera lite till och kolla hur det ser ut med utrymme i väskan egentligen. jag ska ha ner smink och hårgrejer också. och datorn, tror jag. vi får se. sen har jag mammas bag och en påse med julklappar också. jag kommer vara en packåsna imorgon, woho!

/f.

Hello Saferide, light a candle in the christmas tree.

jag hade en bra morgon, sov ut och såg sen ut som ett penntroll i håret. det tog ett bra tag innan jag lyckades tämja det. sen blev det faktiskt rätt snyggt. jag åkte ner på stan och blev bjuden på sushi och shoppade lite julklappar. jag är inte så nöjd med alla egentligen, men nu är mina cash helt slut. jag köpte dessutom en klänning till mig själv. den blir lite min träningsmorot. imorgon ska jag simma på dagen, tror jag. kanske köpa en liten julklapp till och sen bara chilla och packa. göra pannkakor också. det skulle jag gjort i söndags, men orkade inte. så det får bli imorgon, så kan jag spara några till färdkost! på torsdag sticker jag ifrån regnet på bästkusten. jag längtar helt stört mycket. nu ska jag få mer mat, mums!
/f.

Kallar det för dagdröm, säger det var annat förr.

idag klippte jag mig. svinkort. det kommer nog ta några veckor innan jag vant mig, förhoppningsvis lagom tills den längden jag egentligen ville ha infinner sig. men om folk tycker jag passar i det kan jag kanske leva med det, det växer ju ut på ett år!

på eftermiddagen bakade jag och hannis julgodis. fett mycket julgodis, två sorters knäck, fudge och rocky road. redan innan allt var klart satt vi på varsin stol och päste i matkoma. vi är ju båda sådana fantastiska kockar! ett tag hade vi smält choklad överallt, men allt blev bra i slutet och det blev helt sjukt smarrigt! sen dess har jag mest ångestat över mitt hår och börjat packa lite smått. nu ska jag iväg och mysa lite i vintermörkret och imorgon planerar jag att köpa alla julklappar som behöver införskaffas. har jag tur kanske jag kan hitta nån fin klänning till mig själv...!

/f.

it's always darkest before the dawn.

idag är det fjärde advent. och jag har baksmällan från helvetet. jag äter bacon, tackar mig själv och bengt som kom på den briljanta idén att tina det innan vi gick till pizzan. nu har jag ändå haft en tvådagars. i fredags hade vi ju förfest hos dalbin i tio timmar. sen orkade jag inte följa med ut. så jag gick hem och däckade. mitt enda mål igår var att hämta lite grejer från skåpet. det lyckades jag alldeles utmärkt med och sen åt jag och bengt sushi innan vi gick hit och började dricka lite smått. sen kom moby och karin också och vi drack lite mer floff innan vi gick till pizzan. jag förstår faktiskt inte hur jag kunde bli så full. igen. jag måste sluta få oförklarliga fyllor. och jag ska definitivt inte kepsa mer.

/f.

du får leva med det resten av ditt liv.

egentligen har jag tenta i en och en halv timme till. fast äh, jag tog jullov istället. det var ju inte så att jag kunde det. och i förrgår drack vi ju öhl och kepsade hos snok. igår sket jag i princip helt i att plugga. jag ville ju inte ens lära mig det. så jag gick dit och satt en stund. jag borde få fem poäng ungefär.

ikväll är det äntligen jullovsfest. vi ska vara hos dalbin och sen ut i riktiga världen. synd att jag typ är fattig nu. jag som inte ens köpt en endaste liten julklapp än. det ska jag nog göra på måndag typ.

/f.

jag är en soldat för dig.

imorse åkte jag till valhalla. det var en underbar känsla att dra på sig baddräkten, traska ut genom duscha och bryta vattenytan med fingertopparna, huvudet, axlarna, hela vägen ut till tårna. kicka, plaska, glida. jag försökte dock att inte lägga alltför mycket belastning på axlarna, men det är ju förstås rätt oundvikligt. jag körde ändå rätt mycket ben osv. jag var i vattnet i fyrtiofem minuter. sen stretchade jag och gjorde alla axelövningarna hur duktigt som helst. sen åkte jag till skolan och var oproduktiv ett bra tag innan jag satte mig med teorin. kvällen slutade med middag i kåris med nollan och sen lämnade dem mig med det regnande taket och pärmen med transportteorin. idag har jag lärt mig de gosiga dimensionslösa talen, reynold, nussel, prantl och pojkarna. imorgon ska jag försöka plugga lite duktigare. men jag har ju lovat mig själv att inte slita ut mig, ändå kan jag inte riktigt luta mig tillbaka och ta det lugnt.

/f.

men det täcker över ljudet av sms som inte kommer.

så idag var det tentadags. eftermiddagstenta. jag vet fortfarande inte om jag gillar det eller inte, efter ett och ett halvt år här. och jag vet inte hur det gick heller, egentligen. jag är dålig på att avgöra det. det kan ha gått, men troligtvis, som vanligt, kuggade jag säkert hårt. jag är trött på att vara positiv osv. och jag tänker inte slita ihjäl mig mer nu. imorgon ska jag gå och simma och sen ska jag göra transportteori på dagen. men jag tänker inte, kommer inte sitta tretton timmar om dagen och slita arslet av mig för en kurs jag ändå inte kommer klara den här gången. jag är trött på folk som inte förstår att jag bara är realistisk.

efter tentan orkade jag inte gå hem utan gick till spritis, fastän det är åt fel håll. där satt jag och whineade över mitt liv och sen kom bengt och lyste upp min tillvaro och jag lyckades skrapa ihop tillräckligt med energi för att gå hem. jag var rastlös på det där klassiska posttenta-sättet. men ingen ville umgås så jag slängde ihop en lasagne. fast jag tror inte den blev så fantastisk, jag glömde bort att jag inte hade nån mjölk så den blev utan bechamelsås. vi får se. nu ska jag sova, det behövs nog.

/f.

Ur besvikelsen, skammen kom långsamt en känsla av makt.

veckan har rusat förbi i ultrarapid. jag har spenderat dygnets största del i skolan. i torsdags tentaflyktade jag och hannis nåt grymt och klädde oss fint och åkte till nefertiti och dansade och gladdes åt att markus krunegård och adam olenius stod på scenen och gestaltade serenades och var så fantastiska att man bara dog inombords. kvällen kunde inte blivit mer perfekt. vi gjorde det förbjudna och drack öhl också, finöhl, till och med! vi behövde flykten mer än nåt annat.
helgen har också spenderats i skolan, och igårkväll gick jag på bio och såg twilight med en fysiker. de kan också behöva lite kulturell utbildning!

jag får panik över tentan. om arton timmar sitter jag där och sliter mitt hår. sen ska vi gå på liseberg, om det är fint väder. jag längtar till det riktiga jullovet. på tisdag ska jag simma. åh!

/f.






You know I'm a forgiver.

dagen har ägnat åt lucköppning från i lördags. jag har sinnessjuka minnesluckor. nu dök det dessutom upp ett gäng groteska bilder på fb. hur ska jag kunna visa mig för folk igen? i övrigt har dagen varit rätt händelselös. moby tappade sin telefon i golvet så den ballade ur och blev blå. sen satt jag länge och pluggade el och våg. vi får väl se hur duggan går egentligen. jag hoppas verkligen jag klarar lite saker nu. annars kommer jag bryta ihop lite. jag har bestämt mig för att börja simma lite nästa vecka också. jag kommer nog skita i vad sjukgymnasten säger och börja träna ändå. jag behöver det. min kropp förfaller alldeles för fort och jag mår bara dåligt. på jullovet ska jag träna så mycket jag kan.

om en vecka har jag i princip jullov. jag vet inte ens om jag ska gå upp på transporten. det finns inte en chans i helvetet. jag har börjat tvivla på vågen också. imorgon ska jag börja på formelblad och sen ska jag försöka göra nån tenta och titta igenom uppgifterna och kanske läsa i boken. boken är förvånansvärt bra ändå. jag vill klara allt, men framför allt vill jag bara ha jullov.

/f.

Jag tror du söker efter mer än du ser, men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar.

den här veckan har också varit rätt misärig. jag har i princip inte pluggat ett dugg. eller, i onsdags pluggade jag rätt duktigt. sen åkte jag, karin och moby till stan och sen hade jag världens vinfylla med efterkommade baksmälla. gasquen var ovärd och kvällen slutade i a-husets källare och jag gick hem klockan fyra. sen dess har allt varit lite upp och ned. torsdagens sektionsmöte slog mig med häpnad och jag kunde inte sluta skratta och gråta åt den extrema ironin som uppenbarade sig. men b0f-12 blev fantastiskt och jag och carl m fl är numera heads of planeringen till alla tiders! det, om något, kommer bli alla tiders! i fredags var jag bara så trött på allt, tog sovmorgon, dog på föreläsningen och sen hade jag ingen motivation att plugga el heller. allt går så dåligt i skolan. på kvällen arrade vi myspub med glögg, pepparkakor och lussekatter. sen blev allt jättekonstigt. jag kunde inte sluta gråta och kom aldrig till gasquen. istället tog det mig en halvtimme att gå över campus och hem. två dagar senare har jag fortfarande blåmärken överallt. igår åkte jag till valhalla och hälsade på alla älsklingar. åh, jag saknar dem, det, så fruktansvärt mycket. det var skönt att bara sitta och prata med imse igen. jag saknar småland alldeles för mycket nu. på eftermiddagen käkade jag och moby pizza och sen drog förfesten hos dalbin igång och var början på en fantastisk kväll. nån gång under varmrätten börjar mitt minne sina. sen matar jag i mig vatten. resten av kvällen är ett stort blurr, men jag går hem när gasquen stänger.
disciplinen på dagen nu har varit sämst. jag ska försöka läsa igenom elen nu igen. mitt huvud dunkar fortfarande, mitt på dagen var jag fortfarande full. jag måste sluta bete mig illa när jag dricker. jag måste sluta vara efterbliven. men genuint TACK rövnollan.

/f-

RSS 2.0