så kom igen då, med allt du har, och lappa ihop mig bäst du kan.

jag är fortfarande helt fruktansvärt trött. jag borde gå och lägga mig nu ungefär.
jag har dock varit lite duktig (med betoning på LITE) och gjort lite matte, tills blocket tog slut, och lite fysik, tills jag kom på hur jävla tråkigt det verkligen är. alla borde verkligen hålla ALLA tummar för att det ska gå vägen på tisdag. jag ägnar min sovmorgon till att skriva fysik b-prov! en eloge till mig, ju! men bortsett från fysiken tror jag veckan ändå blir rätt chill. fast jag har ju sjukt mycket spanska till på torsdag, som jag inte hinner göra på onsdag, eftersom det är bal och vi ska hjälpa till med mattan och så. om ett år är det vi som är där. ååh.

nu vill jag ha lite struktur i mitt liv. jag vill att allt ska vara sådär lågstadie-enkelt. hur kunde allt bli såhär fel? det suger. och ja, det är fail som fan. precis som vi sa. allt är precis som jag visste att det skulle bli. jag lär mig verkligen aldrig. så jävla sämst. sämst i världen. men hur ska jag kunna veta och reda ut allt om du inte vet? jag hatar när man inte vet. ovisshet dödar mig långsamt. det är som att dra max, få mjölksyra och ändå fortsätta trots smärtan i armarna som gör att man inte kommer någon som helst stans. det är förjävligt. hemskt. jag måste klara ut det här nu. hjälp!

/f.

mitt indiehjärta slår och slår och slår.

igår kväll. svårslaget. som jag vet inte vad.
jag och jens drog in till eksjö. vi gick in med våra biljetter och fick såntdär fult plastpappersband. limegult, dessutom. hemskt. då ringer jens kompis cassi och säger att hon är och förfestar med lasse lindh och att vi får komma dit. vilket vi gör. förfest med lasse lindh! sen fick vi dessutom äran att skjutsa honom till spelningen. spelningen var för övrigt bra. fast det var massa jävligt jobbiga, fulla, fula killar. värdelöst. men bortsett från det var allt jättebra. efter spelningen och lite annan musik och massa jobbiga fans och ungefär fem cigg för cassi skjutsade vi lasse tillbaks till hans hotellrum och så satt vi där ungefär en timme till och pratade och sådär. bäst. jag var lycklig hela kvällen. sen åkte jag och jens hem. sen satt vi utanför mitt hus och pratade för jag pallade inte gå in. när jag kom in och i säng var klockan närmare halv fyra. så det var extra gött att gå upp och träna imorse. speciellt när vi körde fyrahundra. två gånger. och jag sög ju första så den andra var rena plågan. pure evilness av richard.
sen var jag tvungen att skynda mig i duschen, vi skulle till sävsjö och käka morsdagsmiddag (eller som johanna hörde det; mustaschmiddag). gott och härligt med sol.

nu borde jag snart ta tag i mitt liv och plugga lite. matte måste jag göra och fysik. jag HOPPAS att provet går bra. jag dör annars. sen har jag ju samhäll och kemi med. dööö!

/f.

och jag minns varför jag föll för dig, varför jag alltid föll för dig.

snart bär det av till eksjö för att se lasse lindh. jag är så sjukt pepp! woho!
och idag har jag solat. mys. sen har vi grillat och sådär. OCH jag har lyckats få igång spotify. på en annan användare. lite lätt antiklimax. sämst. men det är väl bättre än inget. jag kan ju lyssna åtminstone. även om jag inte kan byta låt eller nåt sånt utan att växla användare. grattis!

och imorgon är det mors dag. jag vet inte om jag ska träna innan vi åker till vrigstad och käkar morsdagsmiddag. jag måste nog egentligen. men jag vill inte alls. jag är inte alls pepp på att träna längre. men jag borde ju som sagt. det är ju jdm i helgen. och jag är av någon okänd anledning med på 800. hur fan kommer det sig? så jag borde träna. verkligen. jag borde börja springa med. så jag nångång i livet får in lite kondis i benen. jag drar ju bara med armarna annars. om jag hade varit bensimmare hade jag kanske fått bättre än en sexa. sexa är sämst. eller så blir jag lite lättare så behöver jag inte köra så länge. det senare låter bra. jaa.

/f.

hela mitt liv har jag längtat, långt, längre bort härifrån.

jag såg nyss nån som hette Columbine. fatta vilket coolt namn. jag vill också heta nåt coolt. sandra är lamt. dessutom har jag tydligen hetat viktoria de senaste två dagarna. värdelöst.

och imorgon blir det lasse lindh i eksjö. lite flashbacks från i somras. men nu har jag med mig jens. det blir säkert finemang! ^_^

/f.

Snart finns det inga tårar kvar. De var våra att ge vem som helst.

ja. herregud. jag vet inte ens var jag ska börja.
igår efter två ynka lektioner och lite info satte jag mig på tåget till kristianstad. ett byte i hässleholm. på stationen i kristianstad såg man direkt vilka det var som skulle mönstra, alla såg lite lagom vilsna ut och alla hade varsin fet bag med grejer i. sen bestod kvällen mest i att vänta. vi väntade först på att få äta. sen blev det inskrivningsprovet aka iq-testet. det var svårt. alltifrån motsatsord till synonymer till hitta lika tärningar till vika ihop papper till se figurer i 3d till lite mer tekniska grejer. sen fick vi vänta lite till innan vi fick lite mer info och sen drog alla ut på stan. men det var ju sådär spännande att gå på stan i en skånsk stad klockan sju en torsdagkväll. inget var öppet och det gick inte ens en bio. trist. så det blev kortspel resten av kvällen. och att sova i ett rum med sju pers jag aldrig träffat innan var en upplevelse. namnlek, skedning och asgarv!

imorse var det väckning halv sju, woho! efter lite frulle och allmän väntan började jag hos sjuksköterskan. längd, vikt och styrketestet. jag hade en femma. det var väl i och för sig rätt hyfsat men jag är väl inte jättenöjd. fast de andra tjejerna drog ju ett, två och tre... efter kanske en timmes väntan fick jag gå före massa folk, som väntat i tre timmar på ingenting, och kom in till psykologen. och det var där allt failade. eller, jag hade ju bra på iq-testet. en nia. av nio. fyra procent av befolkningen fixar en nia. lika många som fixar en etta. det var en kille som fått en etta, han hade svarat "vet ej" på alla frågorna och åkte hem redan vid halv nio. värt!
efter att ha slussats runt hos några olika psykologer som konstaterat att jag var sämst fick jag ändå träffa läkaren och strippa av mig allt på överkroppen. JOBBIGT. och sen blev det konditionstestet. cykel. jag var sämst och klarade bara en sexa. än en gång straff för att jag är tung. jag pallar inte. och sen fick jag ramla nerför trappan och in till mönstringförättaren som sa att jag inte skulle få nån befattning eftersom det ju gick som det gick hos psykologen. så allt var helt meningslöst. grattis sandra! så jag får komma tillbaka när det har ordnat upp sig. vilket kommer bli aldrig. så antingen söker jag igen i höst eller aldrig. det lutar ju onekligen mot det senare alternativet. sämst.
efter att jag duschat och sånt pallade jag inte åka hem helt själv. jag hade ju trots allt träffat lite sköna personer. typ hälften av alla som var där var från linköping. sen var det tre från vetlanda, en från eksjö, nån från jönköping, nåra från tranås och nån från sävsjö, som förövrigt sov under mig. så jag väntade i kanske två timmar på att alla andra skulle bli klara och vi gck till stationen i lagom tid för att hinna med tåget mot hässleholm som skulle gå tio i fyra. när vi kommer till stationen är det ett tåg som rullar ut. antagligen var det det tåget vi skulle med, för vi var tvungna att vänta en halvtimme innan nästa tåg gick. failigt. väl i hässleholm skulle vi boka om våra biljetter till en timme tidigare. men det fanns visst bara en plats kvar och killen som stod först av oss fick den platsen. dissigt. så vi fick vänta en timme till på stationen i hässleholm. FANVAKUL! sen satt jag dessutom ensam i min vagn hela hemresan. så jävla värt allt är.

hemma blev ju allt inte speciellt mycket bättre. inte konstigt att jag fick sämst hos psykologen. jag skulle VERKLIGEN behöva kärlek och omtanke nu. det är för mycket att gråta åtta gånger på en dag. psyket tar stryk som fan. jag vet det. jag orkar fan inte mer. jag behöver nog prata med någon. men vem vill lyssna? antagligen ingen som ens vill läsa allt jag skrivit.

/f.

I damn you aussie girl, for teasing me and pleasing me and leaving me. I guess I'm falling for someone half the world away.

så. nu har jag packat. och nästan skrivit klart samhällsjobbsaken. gött. och så har jag pratat massa.
och nu kom pappa hem. nu först. så jag får lite mat och sådär. jag skulle dessutom behöver lite riktigt kärlek. kom hem!
för allt annat är så fail. det funkar inte. jag blir så trött.

/f.


the lies of lust ain't no you should trust.

dagen började med träning. inte så värst hårt, men jag är rätt slut ändå. sen blev det lite teori och jag klarade första delen på repetitionen. jag närmar mig som fan nu! sen drog jag till skolan och jag och moa hade info för åttorna. sjukt ogenomtänkt. även info nummer två var det. efter lunchen blev det kemilabb med indikatorer. alltid roligt att labba med färger. och sen pratade niclas massa om träning och vad som egentligen händer, med mjölksyra och syreupptagning och sånt. jag tyckte jag var vältränad om jag hade cirkus sextio i puls när vi satt i kassrummet. det är ju hyfsat lågt och bra! sist blev det biologiredovisningen. ogenomtänkt det med. det måste vara word of the day, liksom. jag suger på biologi. men mina frågor till fogel blev ändå rätt hyfsade. något positivt, iallafall.
efter skolan blev det körlektion. jag vet inte om jag gör så mycket framsteg längre. men ja. jag hoppas jag kan boka tid snaaart. jag vill få det överstökat.

jag börjar bli lite nervös nu. imorgon runt lunch bär det av till skåneland. wahwahwah! jag hoppas på att det kommer gå bra, att jag är bra. håll tummarna!

/f.


and now it's time to release them.

jag sitter med biologin just nu. igen. och failar lika mycket som varenda gång. hemskt. det är sjukt svårt att komma på bra frågor. och steven hittade på askonstiga frågor till mig, så jag lär ju vara rätt screwed imorgon. ouch.

dagen idag började med riskutbildning i fyra timmar på trafikskolan. härligt. och jääkligt tråkigt. sen hann jag till skolan lagom till lunchen och sen blev det film på engelskan och sen enbart provplugg på fysiken. jag är kass på fysik. jag kommer faila det så det bara vyschlar om'et. och biologin ska vi ju som sagt inte ens prata om. helt sjukt fail är jag. blä.

träningen ikväll var rolig, faktiskt. vi hade conny igen. bäst. vi körde mycket teknik, särskilt ryggsimsstarter. jag gjorde yttepytteframsteg. woho! och jag och anna spydde galla som fan över william igen. anna råkade riva william på armen, för han var i vägen när hon hoppade i. han började nästan gråta, och det blödde inte ens. sån jävla martyr är han, och det är inte ett jävla dugg synd om honom. förlåt, men jag ... jag vet fan inte. jag blir bara så jävla trött!

imorgon blir det träning och sen ska jag ha info för åttorna. och biologiredovisning. och körlektion. och eventuellt brännbollsfest. men vad ska man göra i grimstorp när det antagligen kommer regna och det ändå inte är någon rolig där just nu? nej, jag är nog hemma och packar och pluggar istället.

/f.

When my tear hits the floor I've been crying over you.

för tillfället spelas bara nyinköpta timoskivan samt laakso-skivan. timo var faktiskt snäppet bättre förr. nu är han så kommersiell. han ska bara vara min.

dagen var döden. mycket snack om i lördags blev det självklart. men lektionerna var tråkiga. och jag hade vg på samhällsprovet. inte helt oväntat. jag vet ju att jag kommer få vg i samhäll. jag var dessutom och hämtade min individuella studieplan (snacka om fancy word för nåt så lamt som betyg!) idag. mina betyg är dåliga. sju mvg och sex vg. det är inte bra. och jag vet ju att jag kommer få vg i samhäll. och med största sannolikhet i spanska med. men mvg i engelska. så sen blir det 50-50. värdelöst.
efter skolan gick jag till trafikskolan och failade ytterligare repetitionsuppgifter. grattis. jag har verkligen svårt för det här med släpvagn och sånt. TRÅKIGT!
sen blev det träning. värdelöst. och jobbigt. och grymt tråkigt. lååångt insim och en fyrahundring max som vanligt. 5:13 var väl någotsånär okej. jag är inte i form nu. sen blev det 90 (men vi hann bara 74) längder på korten max. härligt. jag är död.

egentligen borde jag gå och lägga mig redan nu. istället för sovmorgon har jag riskshittet på trafikskolan kvart i åtta. grattis! det kommer ta ungefär fyra timmar. så jag har ingen biologi, åtminstone. men jag har ju ändå redovisningen och det på onsdag, så det är ju ingen större skillnad. jag måste bara läsa in mig på min text en gång för alla. hur fasen ska vi kunna redovisa utan att läsa innantill?

/f.

Cause I have gathered all my feelings in a bottle in my eye.

jag vet. jag ska sluta plåga er med mina oändliga blogginlägg. in fact, jag tror jag ska sluta blogga och börja skriva enbart för mig själv. kanske lösenordsskydda. om jag visste hur man gjorde. vilket jag inte gör. värt.

kvällen blev lugn till slut. jag och pap gjorde rabarberkräm och glass och sen åt jag upp resten av min b&j med. tjockt. jag måste träna. till och med imse sa att jag är tjock. jag måste sluta äta. och börja träna ordentligt. ja. så är det.
jag måste ju kunna kicka ass på fredag. så det blir varenda pass nu, måndag, tisdag och onsdag gånger två. för jag missar både torsdag och fredag. jag måste träna. så jag är lite bra till jdm med. jag lyckades ju kvala på rosenlund. men nöd och näppe. till både jdm och dm, dock.
och den fredagen är det student. det måste jag ju se. se alla '90or springa ut. gratta dem. fatta hur tomt det kommer bli i skolan. '93orna börjar istället. på nåt mystiskt sätt är det alltid roligast att vara yngst. då har man allt det roliga att se fram emot. och man ser upp till de som är äldre. men i om ett år är det ju våran tur att springa ut. jag längtar. jag vill att allt ska var över. men ja. det KOMMER bli tomt utan '90orna. det lär ju vara tomt som det är imorgon redan, när alla är på studentresor. alla är i napa, utom rosmans klass, nvb0609, de är på rhodos. härligt. jag vill också.

och jag vill ha torsdag. nununu! så blir det helg strax. själv i kristianstad? det måste gå vägen!

/f.

Everyday I fight a war against the mirror, I can't take the person staring back at me. I'm a hazard to myself.



/f.

She said I hate you 'cause you breathe.

sämst. allt som jag lovat mig själv och allt jag tänkt över ordentligt är så sjukt söndersmulat. totalkraschat. jag är värdelös. sämst. kass. allt är.

/f.

I'm falling in love with your favourite song.

det känns som jag inte har nån röst kvar. jag har åtminstone sjukt ont i halsen. så idag blir det te, minimalt med prat och biologishit. jag måste ta mig igenom det där och opponera lite. fast jag fattar inte hur man gör. jag hatart. men det är väl lika bra att kasta sig in i det så snart som möjligt. lika bra att hålla sig sysselsatt så man slipper tänka alla jävla tankar som som ligger i bakhuvudet. jag är så kass, helt sämst. förlåt !

/f.

you and i haven't even met twenty-four days ago.

igår var det jäkligt bra. film och massa prat och mys. och musik, mm. jag gillart!
imorse åkte jag och pap till jönköping och shoppade lite, jag fick (fick och fick, jag pröjsade iofs själv...) lite kläder och två skivor och ett par solglasögon, sen båda glasen ramlat ur mina gamla. hemma igen så blev det lite sol och härligheter innan det var fäääst! hos världens bästa honey. efter att ha mött både jens och kajs vid casablanca. mycket trevligt. dock spårade det ur (?) och honeys föräldrar blev rätt arga och skickade hem alla. alla gick då till den andra artonårsfesten i folkets park. värt. även jag, jens och kajs gick dit. observera gick. men det var svinlamt där så vi gick först hem till kajs och sen hem till mig. och det var kallt. jag fryser fortfarande. hemskt.

jag har gjort bort mig så jävla mycket. i dubbel bemärkelse. jag är ju bara så otroligt korkad. jag fattar inte hur fan jag står ut med mig själv. jag är sämst.

/f.

hänt.

snacka om att jag räddade dagen. fogel skriver på msn och säger att jag måste skriva in hela hans biologiarbete på datorn och skicka det till honom. jag stenvägrar och försöker komma på nåt bra sätt att fixa det på. jag försöker få igång skannern. efter en kvart fattar jag att man skannar in i paint och då funkar det. woho! jag skannar in papprena och räddar dagen avsevärt. dock vet varken fogel eller jag, eller någon annan heller, för den delen, hur man ska göra med frågorna, hur man ska opponera. jag fattar verkligen inte. biologi är sämst, tycker jag.
men nu blir det träning och 40x50! woho, tagga!

/f.

jag börjar tappa tron på det de kallar evolution.

det regnar. och jag är genomblöt. jag blir seriöst torrare under en träning. kanske inte. men liknelsen var bra.
jag cyklade ner till stan för att käka pizza med pap. det regnade lite så jag tog regnjacka. efter pizzan gick vi till hegethorns och kollade på objektiv. woho! det blir nog det mina födelsedagspengar går till. de som blir över när körkortet är klart sen. om det blir nåt över. annars får väl lönen också gå till det. snart snart blir det jobb, och jag längtar nästan. gött!
när vi kommer ut från hegethorns vräker det ner regn. härligt. jag som tänkt gå och kolla lite på marknaden och få lite flashbacks från svunna tider. men på grund av regnmassorna kände jag inte riktigt att det var läge för det. jag köpte inte ens en munk! jag cyklade hem istället. urbota korkat. jag hade varit betydligt torrare om jag stannat kvar där nere och väntat tills det slutat. men palla, liksom ^_^

om några timmar blir det träning och sen blir det grimstorp!

/f.

jag skjuter mig i huvet om jag inte får en kyss snart... *smack*

träningen var... jobbig. vi körde maxpulstest. egentligen inte så överdrivet jobbigt, men max är ju alltid sjukt. dock var det ju bara två hundringar max för oss, och jag körde bröstsim, så egentligen kan jag få ännu högre puls. tror jag. 210 hade jag iallafall, 35 på tio sekunder. dock tyckte vi riktigt synd om malin. hon körde mjölksyratest. 10x100 MAX frisim start 5min. hemskt är vad det är. sen körde vi vändningar resten av passet.

jag älskar att det är fredag imorgon. och för första gången på evigheter ska jag sova länge! iallafall tills elva, för jag ska käka lunch med pap på stan sen. och sen blir det lite träning (40x50 <3) och sen blir det antingen malmbäck eller grimstorp, lite beroende på. just nu lutar det väl mot mlmbäck, men jag hoppas...! och sen ligger hela helgen framför mig. och den är minutiöst planerad. jönköping på lördag och sen fäästy hos honey och sen sleep på söndag. och plugg och annat fix och don. woho, puss!

/f.


Ge mig mitt liv tillbaka, kom kom kom.

klockan är halv elva och jag har redan ansvarat för dagens fail. jag gick upp kvart i åtta eftersom jag trodde det var träning vid nio. för det var vad som sagts. så jag käkade frulle och sådär och åkte till simhallen. men det var ingen där. jag väntade till kvart över nio. sen förstod jag att ingen skulle komma så jag fick åka hem igen. och när man varit uppe sådär går det bara inte att lägga sig att sova igen. sen fick jag dessutom sms där det stod att det är träning om vanligt, mellan sex och åtta. ett ganska så gigantiskt glapp i kommunikationen.
vad ska jag hitta på nu, liksom? det är för molnigt för att gå ut och sola. jag har för tråkigt för att läsa fysk eller biologi. jag orkar ingenting. PALLA! jäklaskitdag.
jag vill ha socialt sällskap ikväll. mysa och sådär ju!

/f.

bilder.

  
1. en maskros till "mitt digitala herbarium".
2. och 3. blommorna på äppelträdet.
och ja, jag vet att bilderna är rätt failiga. och allt sånt.

/f.

älska dig själv med en handfull av arsenik.

jag borde ta mig i kragen och hitta på nåt vettigt. idag har jag ju egentligen inte alls gjort nåt vettigt. mer än möjligtvis lite teori och lite träning. men det är väl det enda. jo, sen har jag sprungit runt lite i trädgården och fotat blommor till "mitt digitala herbarium". jag fick höra av en väldigt säker källa att det är bra att börja i GOD tid. åh, vad jag älskar biologi. inte.

imorgon lär jag inte heller göra något särskilt. jag ska dock träna mellan nio och tolv. härligt. så det blir inget sovit inatt heller. sen har jag iallafall planer fredag-lördag. det är härligt. och kommer blir sjukt trevligt. och min present till honey är rätt bra, om jag får säga det själv! ^_^

/f.

FAME! I'm gonna make it to heaven, light up the sky like a flame. FAME! I'm gonna live forever. Baby, remember my name.

träning imorse. härligt positivt att gå upp halv sex när man har lov. träningen var okej, inte så värst jobbigt, egentligen.
sen blev det körlektion igen. jag får nästan bara positiv respons nu. dock är jag fortfarande värdelös på att parkera, men det var tydligen inte så viktigt. sen är det bara lite pet som sa nötas och sen kan jag nog acea uppkörningen, woho. sen satt jag med teorin. repetition blev det. härligt att jag hade 38 rätt av 70. då är man dålig... så jag borde plugga lite. på nåra specifika grejer bara. egentligen kunde allt vara värre, jag är ju åtminstone konsekvent, jag gör samma fel hela tiden.

usch, det åskar lite nu. jag borde kanske stänga av datorn i och med att jag inte vågade kolla klart på tv. jag har suttit den närmaste timmen och kollat på FAME! så sjukt bra är den.



och leroy är snygg, dessutom. woho!

/f.

Judy, min vän.

jag kom på att jag hittade mina borttappade jeans imorse. de låg underst i byxhögen. under ett par bajsbruna shorts jag aldrig sett förut. inte konstigt att jag inte vågade leta därunder.

nu ska jag gå och sova. syrapass klockan sex imorgon bitti. när jag har lov!

/f.

Låt mig va, ni behöver inte vara mina kompisar!

jag är sjukligt trött. helt sanslöst.
ändå hade jag världens sovmorgon som jag utnyttjade till max, speciellt eftersom jag hann somna innan jag hann få ett sms. om det är jag som somnar snabbt eller den andre som svarar långsamt vet jag inte. det är lite vilket som.
skolan var väl som vanligt. alla hetsade och var oroliga för biologin. jag orkar nästan inte bry mig. jag kommer ändå bara få högst vg, vad är det att tjafsa om? resten av lektionerna var mest jobbiga. jag tycker inte om vare sig svenska, engelska eller fysik. jag lär ju så faila provet i fy b, dessutom. det blir råplugget nu på lovet, kan jag ju lugnt säga.

sen vart det träning. inte så jobbigt som jag väntat mig. inte idag heller, med andra ord. dock blev det 12x50 acc. 25, 50, 75 och 100%. jag och matildo förundrades över 25%. 25% av vadå? knappast av maxpuls, då min puls skulle ligga på nio slag på tio sekunder, om man räknar maxpuls på 36. nio slag  tio sekunder, jag får högre puls av att ligga still på rygg i sängen ^_^ sen körde vi dessutom 1500. ungefär bajsdåligt gick det. det suger lite att ALDRIG få draghjälp. hemskeligt jobbigt att alltid ligga först när jag i slutändan ändå är sämre än de andra + att de inte får något som helst vatten på sig alls. tänk annie när hon ligger bakom mig, hon åker framåt av suget av vattnet, det blir typ ett hål av vakuum som hon sugs in i utan att jobba särskilt mycket. glidigt, värre. jag var helt död i armarna sedan. och en fjärilsspurt på det efteråt gjorde inte precis mina armar piggare. och tiden blev katastrofdålig, till och med matildo slog mig. jag tänker inte ens tala om vad jag hade eftersom risken för att jag skulle bli helt utskrattad är överhängande.

dagens bästa var nog nv-treorna. de firade sin sista skoldag i gymnasiet med toga! de vill att vi ska föra traditionen vidare till nästa år. vi får se... och rosman var snyggast i sitt mörkblå lakan, medans alla andra hade vita ^_^

imorgon blir det inviga lovet med morgonträning och syra och sen körlektion och massa teori. kan det bli bättre?

/f.

Always in my dreams.

jag vaknade av ösregn imorse. HÄRLIGT. jag kan bara konstatera att jag var alltifrån torr när jag kom fram till trafikskolan. byxorna torkade fram på dagen, men jag gick runt och var kall och blöt om fötterna hela dagen, tack vare mina älskade converse! tygskor och ösregn <3 körlektionen gick faktiskt riktigt bra, snart kanske det kan tänkas bli uppkörning? jag måste bara ligga i som fan med teorin. tjoho.
lektionerna i skolan var mest chill-i-dill. inget nämnvärt alls. sen blev det lite teoriplugg till och sen hem och käka innan träningen. det är ju a-vecka, så jag var mentalt förberedd på ett mardrömspass. men det kom aldrig. vi körde arm- och bentest bara, och lite streamlines och rotationsövningar. hur soft som helst. oh kajs och frida var där och tränade med. de ska komma nästa vecka också. woho! äntligen får jag träffa min kajs igen! <3

nu blir det lite finlir på biologishittet och sen ska jag använda min sovmorgon och sova lääänge!

/f.

det här är ingen kärleksdikt, jag vet vad du tycker om det.

jag minns inte om jag skrev att norge vann eurovision? hursomhelst så tycker jag det var kass. men det var ju åtminstone trevligt att de lyckades tajma in det på nationaldagen av alla dagar. grattis till honey förresten (och förlåt för "dissen"). arton är fett!

idag har jag mest chillat och pluggat och varit allmänt duktig. biologishittet är nästan klart, jag pallade dock inte mer. det får bli imon, men det är mest finlir kvar. tur det. men hur kul är det, på en skala, att skriva en sammanfattning om kantnålarnas fortplantning samt varför vissa myror är sterila till förmån för drottningen som är världens bebisspruta. jag blir lite lätt deprimerad. minst sagt.
sen var jag och pappa ute och övningskörde. jag suger verkligen på att parkera. värdelös skit. och så ska jag ha körlektion HALV ÅTTA imorgon, som grädde på moset. inte nog med att det är tråkigt och jag suger, det är tidigt som fan också! asch, jag får hålla ut måndag, tisdag, sen får jag åka hem och sova efter träningen och körningen på onsdag. jag älskar minilov!

/f.

I kinda liked a girl I knew.

jag är trött, det är helt sinnessjukt. jag borde verkligen gå och lägga mig, men jag kan inte. jag sitter uppe med steven på msn istället ^_^

ikväll var det trevlans. jag och rosman gick hem till nån i hans klass och kollade på eurovision. hemskt trevligt och roligt. sen åkte vi bil hem, för det var så äckligt kallt. vi är så nv-aktiga, det var typ fyrahundra meter.
jag vill verkligen inte ha söndag imorgon. jag pallar dock inte träna, men det blir biologishittet hela dagen. hemskt. men sen är det bara två dagar i skolan och sen är det fem dagar med überchill. shitdude, vad jag ska sova!

/f.

Jag älskar måsljud, och jag får gåshud av alla höghus, men är jag inne längre än en minut så vill jag ut.

jag är klar med krönikan. herregud, vad fail den blev. även om inte mamma tyckte det. frågan är vad gunilla tycker. jag hoppas på det bästa. jag har dessutom börjat lite smått med biologin. jag hatar biologi. hur kul är det på en skala att skriva en sammafattning av två texter, varav en heter "när far blir gravid"? dömt att misslyckas, så att säga.

ikväll ska jag nog till grimstorp och kolla på eurovision. och jag tänker INTE rösta på norge. han är inte bra. han är verkligen inte det. jag tänker rösta på finland eller nåt, bara för att. i protest mot att inte schwejsch är med i finalen. blä. jag är väldigt hungrig nu, dessutom. snart blir det grillat, woho, mums!

/f.

Hälften av mina dikter handlar om hur det är att dö, eller olika sätt att dö på.

igår var det riktigt bra.
träningen var tung och jobbig och allmänt mjölksyrig. vi körde en fyrahundring max och sen en till och sen ett antal tvåhundringar max och sen i slutet blev det två femtio max. härligt. aaj!

sen åkte jag till grimstorp och åt och sådär. och kollade på nån kass film som hackade och sen en annan inte fullt så kass film. woho!

idag blir det att plugga hela långa dagen. svenska och biologi. jag hatart. men jag får ju sitta här vid hela dagen, så det är väl alltid något. sen blir det ju eurovision ikväll. varnånstans är väl inte bestämt ^_^

/f.

I'm in love with a fairytale, eventhough it hurts.

hemska dag. börjar med idrott och lacrosse. som jag suger hårt på. härligt. men vi var så jävla hardcore. haha! och sen var det samhällsprov. gick väl ungefär som alla andra prov. jag drar verkligen ner snittet i vår klass. det är gött. fast det var lite kul när min mage kurrade jättehögt och alla stör sig på att jag trycker hårt när jag skriver, haha. sen hade vi lite kemi och niclas pratade bort hela lektionen om plaster. sådär lagom chilligt. det uppskattas. sen blev det första riktiga spanskalektionen på typ två månader. värt. jag fick veta nationella. jag suger. vg/vg+ hade jag. fast jag sög på lyssna, som väntat. så nu måste jag VERKLIGEN verkligen bevisa att jag är värd mvg i slutbetyg. jag måste ha det, juu!

träningen sen var hemsk. jag blev (knappast) positivt överraskad av att vi skulle vara ut på fysen. det var jobbigt. och jag fick sand överallt. jag och britt är hardcore. och vi är värdelösa på fotboll, haha. kul när britt råkade skjuta nellie mitt i magen och sen på returen dra bollen klockrent i huvudet på henne en gång till. ouch! sen blev det simning och vi blev fotade av en tjej. hoppas bilderna blir bra, jag ska se om jag kan hitta dem ^_^
åh, nu längtar jag tills imorgon. fredag <3

/f.

lose control.

jag förstår inte hur jag lyckas. jag har slarvat bort ett par jeans. är det ens möjligt?
om någon hittar dem så får denne person vara väldigt snäll och meddela mig. de är blå. mja.

/f.

Never thought that I would be the one falling down.

det var träning imorse. mördarpasset. och killarna fjösar när det är max och då får vi andra också straffa för det. TACK så mycket. hade jag inte varit så jävla hungrig hade jag spytt. härligt. så det var rätt skönt att kunna åka hem och sova. skolan var rätt chill sen. engelskaredovisningen gick bajs, som väntat. men vi fick veta nationella. faktiskt bra, på allt utom reading/listening, som jag visste jag skulle faila. jag hade 8 sammanlagt. men mia sa att jag redan var klar, jag får mvg. tack! sen drog vi till draka och gjorde experiment med plaster och sådär och lyssnade på nån föreläsning om kablar, som jag redan hört när jag hade apu, så jag halvsov mig igenom den.

och nu MÅSTE jag ta mig samman och plugga! WOHO!

/f.

Do you get, do you get a little kick out of being small-minded?

träningen var allmänt trist. william (aka viktor) hade hittat på världens tråkigaste serie. enbart bestående av frisim, ryggsim och medley. OJ, vad det gynnar mig som bröstsimmare! så jag drog på med en benserie med typ bara spec. 4x(75+50). som william av någon okänd anledning fick till 550m? hmm. sen var martin i simhallen så han fick vara med på både stånglagkappen och vanliga. att han fortfarande är så snabb. det är härligt. nu fick jag värsta flashbacken från the good old days med alla vi stora. shit, vad jag saknar det! helt sick äre!
och imorgon blir det träning igen. och sen blir det hem och sova en timme igen. ni anar inte hur GÖTT det är! äsch. alla tycker jag är helt sinnessjuk. men detta är ju mitt liv, liksom. sen är det ju iofs frågan om det blir kvällsträning med tanke på den läxmängd jag har dragit på mig.

aah, jag vill ha helg och sööömn! fredag <3

/f.

I can easily act.

jag hade körlektion imorse. det gick faktiskt riktit bra. bortsett från den utvändiga kontrollen av bilen. skolan var mest chill. men eftersom alla lektioner mer eller mindre var händelselösa har jag jävligt mycket att göra nu. engelskaredovisningen imorgon. samhällsprov och fetaste spanskaläxan till torsdag. matte till fredag. och sedan ska svenska-krönikan in på måndag och biologiuppsatsen in på tisdag. HÄRLIGT!

och nu blir det träning. vi älskar conny. och jag ska låna ut min systemis till alice. sådär bra känns det. hmpf.

/f.

Celebrate good times, come on!

måndagar är mest värdelöst. matten blev till fysik och kemin blev till snack och svenskan blev mest till inget alls. och sen åt vi och kolade idol i aulan. och hejade på johan. fast han passade inte att sjunga aerosmith, näe. the rose ska det ju vara! sen så var vi i ina's på samhällen och pratade med de olika partierna om eu-valet. moa lyckades hetsa fram världens diskussion mellan sossarna och vänstern. haha. fast det var mest patetiskt, så jag gick därifrån.

träningen var tråkig. som fan. 1700 fart två för att spjälka syra. KUL! och jag drog hela. hemskt! och sedan blev det sponsorkort. det blev nog värre än vanligt. imse med systemkamera säger allt. och jag ska återigen simma en och en halv timme. mardrömmen är vad det är. jag hatar det. men jag ska däremot inte anstränga mig för att fixa sponsorer. jag simmar enbart för att vara snäll mot alla andra. jag vill ju inte ha pengar så jag får simma tills jag är trettio. jag har ju redan tjugoåtta tusen på sponsorkontot...

/f.

I think I would understand.

jag och vendela är verkligen så sjukt dumma. men gud vad roligt vi har! liksom, man måste ju ta tillfället i akt. de andra tycker vi är konstiga, tss! äschdå!

navid modiri har gjort min helg rätt värd, det måste jag säga. och tja, det är väl kanske några andra som också gjort den värd. :*

det var dessutom rätt roligt på insimmet i eftermiddags. några var lite sura på att folk låg och skovlade långsamt. "fan vad alla blev kåta på skovling nu då!" jag var tvungen att köra iväg för att inte börja skratta ^_^

/f.

alla gånger jag fått höra vad jag inte får förstöra.

nu somnar jag. seriöst. jag somnade i bilen hem, alldeles nyss. bra där.

igår gick tävlingen helt okej. försöket på 50br var värdelöst, men uppsamlingsheatet gick bra. jag gick som femtonde tid till semi, 38.46. bättre än så blev det inte. imorse hade jag 39.2, blä. sen simmade jag 200br nu på eftermiddagen med. jag har egentligen inget större åsikt om det. jag är mest nollställd i huvudet. jag räknar inte 200 längre. tiden slutade hur som helst på 3:10 och delar. mja, långbanepers. men det var väl allt. sen blev det sjukt lång väntan på alla andra och jag lyckades få jens att cykla till simhallen och prata med mig i cirkus fem minuter innan vi åkte hem. så sjukt värt. hihi.
och igår när jag åkte tåg in och tog bussen till rosenlund lyckades jag hoppa av en hållplats för tidigt och fick gå en bit. jobbigt! sen kom vi hem väldans sent och fastän jag lovat mig själv att gå och lägga mig tidigt för att palla semin somnade jag ändå inte förräns kvart i ett, efter att ha halvsovit och myst i soffan i tre timmar. härligt!

jag hatar att det är måndag imorgon. jag vill inte gå till skolan. jag vill inte ha engelskaredovisning på tisdag. jag vill inte ha samhällsprov på torsdag. jag vill bara sova och mysa!

/f.

cellerna byts ut, du blir ny var fjärde år.

åh. jag är hemma igen nu. jag är nåt fantastiskt trött. men jag tackar sandra och richard för att de var bäst och hämtade mig!
väl i jönköping blev det långt och välbehövigt insim och lite paus och sen 400fr. så sjukt härligt att tävla igen. och ja, det gick bra, det tycker jag allt. det verkade imse också tycka. fast jag tycker jag öppnade liite för fort, kanske. 1:12 är rätt fort ändå, 2:28 på 200 och hem 5:05.77. pers från kortbana med tre sekunder. så jag borde ju definitivt kunna vara under fem blankt i kort. woho! sen satt jag och alice och chillade som fan i omklädningsrummet och sånt innan vi kunde åka hem när alla simmat diverse uppsamlingsheat.
och jag är trött. som sagt. så nu blir det chill och mys hemma. film, kanske? gitarrspel, kanske? vi får se!

/f.

lillfingret vet vad långfingret vill göra.

snart bär det av till jönköping. jag har nog lyckats fixa så jag kan åka med sandra och richard. jes! men barbro ringde nyss och sa att jag får åka tåg hem. jag vägrar. punkt.

nationella idag gick nog rätt fail, tror jag. jag tyckte det var skitsvårt. men det var nog bara jag. men vi får väl se hur det blev. mja.

oj! barbro ringde igen. claes ska köra hem, så jag får åka bil hem, woho!

så nu blir det åka med sandra och richard (STORT tack till dem!) till jönköping, simma in, vänta länge och simma fort som fan och sen åka bil hem och chilla och ha lite trevligt besök, kanske. ^_^

/f.

kom och hämta din kniv, det börjar bli sent.

jag blir så trött. så freaking trött.

igår gick jag upp och tränade och sen åkte jag hem och sov en timme innan skolan. hur härligt som helst. sen hade jag min enda lektion och sen blev det projektarbetets dag resten av dagen. roligt och intressant att smyga omkring och kolla på alla. sen hängde malin med mig hem och spenderade resterande delen av kvällen i vår massagefåtölj med max på lårvibrationen, haha.
imorse cyklade jag och malin till skolan vid sju. äckligt tidigt. sen blev det buss till linköping med nva och nvb. härligt. sen blev det en ungefär skittråkig föreläsning om bananflugor och hur man planterar in alzheimers i dem och massa annat tråkigt. typ halva gänget sov mer eller mindre. och sen vandrade vi runt på lite olika ställen och åt lite och gick på nåra fler föreläsningar och sen åkte vi hem efter mycket om och men. kul att vi var hemma vid fem och jag fick slänga mig på cykeln och skynda mig hem och äta lite smått innan träningen började vid sex. laame. sen åker jag hem igen, och lyckas för första gången idag att inte bli dränkt katt. efter lite käk och sådär ringer barbro. och säger att jag inte får plats i nån bil imon. tack vafan! så jag måste åka tåg själv in. det är väl iofs helt okej. men sen, om de inte kan få tag i fler chaufförer, måst jag åka tåg även hem. KUL! vafan, det är väl bara att knöka? man får ju LÄTT plats sex pers i en vanligt personbil, hallå! har jag inte helt fel för mig så har vi åkt så hela vägen till typ värnamo eller nåt sånt nångång. så juste! jag tänker inte åka tåg hem, ju! åh, jag blir verkligen SÅ förbannad! arrgh...

och imorgon blir det nationella hela dagen. det sväljer de två ynka lektionerna jag hade från början. oj, det påminner mig om att jag ju borde plugga. jag är ju så sjukt efter med allting. det får helt enkelt bli på lördag förmiddag innan tävlingen. när den nu var...

/f.

You have to get some shelter.

jag är något så otroligt trött. och istället för att sova imorse hade jag körlektion. jag vet inte om jag gör några framsteg. "nu kör vi till sund." okej, säger jag och blåser rakt förbi! jag suger ungefär. sen blev det lite teori och sen skola. jag orkar verkligen inte. jag MÅSTE plugga. men jag vet inte när jag ska palla ta mig tid till det. jag måste plugga både fysik och matte. känns som jag ligger sjukt mycket efter, mest eftersom jag inte förstår ett dugg. och efter skolan drog jag till körskolan och fixade ännu ett test. woho, ungefär. sen blev det träning. älskade conny. fast rätt tråkigt. vi körde 10x100 åt fel håll, både vänstervarv och vända åt fel håll. hemskt. och william är så sjukt jävla omogen och töntig. jag finner inte ord. det är så härligt när han avgudar viktor. han skulle bara veta all skit viktor gjort. då skulle han knappast avguda honom längre...

imorgon blir det upp och träna som vanligt. men sen har jag ingen körlektion för första gången på år och dar, så jag ska åka hem och sova i två timmar. SÅ GÖTT! sen blir det en lektion och sen projektarbetets dag och hänga runt med malin på eftermiddagen och laga käk till helgen. jag vill tävla nu. fast just nu känns det som min form har sjunkit igen. shitdude. jag som verkligen behöver min toppform nununu!

/f.

music almost took my life.

jag har seriöst sömnbrist. vilket jag tänkte sova in på min sovmorgon imorgon. fram tills jag upptäckte att jag har körlektion vid kvart över åtta. KUL! och på onsdag blir det ju träning och på torsdag ska vi vara i skolan halv åtta för avresa till linköping. men på fredag kan jag nog få sova lite, woho! och på lördag med, jag ska ju inte in förräns vid lunch!

halkbanan idag gick faktiskt bra. sjukt roligt! och samtidigt jävligt läskigt. men vi hade kul. det var jag, gabbi, utter och nån från sp-trean. jag, gabbi och utter lovade att fixa körkortet nu, innan sommaren! vi får peppa varandra, woho! sen kom jag tillbaks till skolan lagom tills lunch och sen var det samhäll innan det blev ännu mer körkortsteori. först på tredje försöket fixade jag del a, så nu är det äntligen gjord. bara b och c och fordon och all repetition innan uppskrivningen. HELLYEAH! jag kommer ungefär aldrig fixa detta!

sen blev det träning och så. lamt. i princip BARA vändningar. känns nästan som jag vill dra lite meter nu. vi får hoppas på ett roligt pass imorgon!

/f.

It's a you-and-me-house.

nu har jag köpt biljett till emmaboda. woho, liksom!

dessutom har jag varit utomordentligt korkad. som vanligt. att förstöra saker är lite min grej. men jag är ju sånt. deal with it or die! ja, jag borde kanske hängas? men det blir väl bättre, förhoppningsvis. det känns som att jag snart kan tänkas ha nåt nytt att förstöra. "bara tiden kan utvisa det."

/f.

pop-pop-pop-popadelica!

    

1. babian. sångaren är mums men musik är mest blä.
2. lyktorna i trädet.
3. hanna, olivia och malin är coola i baren.
olivia kom in i baren, även om hon bara är fjååårtoon ååår!
4. det var fina/amatörmässigt gjorda hjärtan överallt.
5. jänsa.
han är inte en gentleman!
6. malin och hanna. hanna har pimpade hörselkåpor.

alla mina bilder från spelningarna blev mest fail. utom möjligtvis babian då. menja. popadelica var ungefär bra!

/f.

I have built a treehouse.

åhå. popadelica var bra. riktigt bra.
jag och malin tog tåget in till jönköpin goch dumpade lite prylar hos jens, och sen åkte vi med bussen till huskvarna. precis när vi hoppat av bussen säger malin att hon glömt sin biljett. så vi får ringa till otto som sitter ensam hemma i jens lägenhet och han kommer och hämtar den åt henne. sen blev det festival! musik <3 och jag och malin va coola och hängde lite i baren. fast cidern var sjukt dyr, palla femtiofem spänn. fast till och med olivia kom in i baren, två gånger! så var det med den leg-kontrollen. haha! bästa akten var utan tvekan I'm from Barcelona. lätt. men under florence valentin var jag och malin tvungna att gå ut för fötterna gjorde så otroligt ont. vi var ju tvungna att spara oss till markus krunegård. dock hann vi inte se klart hela markus, för bussen gick 01:26 och vi pallade inte vänta till nästa buss som gick 02:11 först. sen kom vi hem men det tog ändå säkert en och en halv timme innan vi kom oss för att gå och sova. vi satt liksom som paralyserade och kollade på nån kass film med arnold vadheterhan schwartzenegger. men sedan la vi oss iallafall och somnade.
 
grr. nu är jag trött. frukosten bestod med av torrt bröd utan smör eller liknanade och havrekakor. sen åkte jag, malin och otto tåget till nässjö. åh. jag är så trött. och jag lär ju vara rejält mycket tröttare imorgon. två nätter med fyra timmars sömn är inte bra för mig. dessutom blir det halkbana imorgon med. det lär ju gå så bra då!

/f.

you're yes, then you're no.

åhja, igår var det bra.
kvällen började med lite kubb och grill och slutade med drickpoker, spyor och fem pers i en säng. men det var trevligt ändå. men jag känner faktiskt att det var liite synd att jag åkte hem. men ja. ni vill inte höra detaljer, så äre bra med det.
jag åkte som sagt hem vid typ två. härligt att somna runt kvart-i-tre-snåret och sen upp halv åtta för att träna. fan, vad jag är hurtig! och träningen bestod av ultra och vändningar. medley. jag hatar medley. men jag fick träffa sandra och sånt. det är bäst. puss på det.

snart ska jag till stationen och sen åker jag och malin till jönköping och dumpar lite prylar hos jänsa och sen blir det popdelica! WOHO! (mitt nya favoritord, indeed.) och sen blir det sex pers i jänsa pyttelägenhet. sängen är sååå min!

/f.

om hon bara fyller nån kvot.

nu ska jag strax till stensjön med honey och frida. vi ska till albin och grilla och ha det trevligt. härligt.
annars har jag inte gjort så mycket mer än solat och käkat glass sen vi kom hem vid typ elva. jag gav mig på matten och failade fyra uppgifter i rad innan jag gav upp. hej-jag-suger-på-matte.

jag skulle egentligen sovit hos albin som alla andra gör, men jag måste upp och träna imon. och sen blir det ju popadelica och sen ska vi alla (jag, malin, antonottoolivia) sova hos jens. trångt som fan. indeed. puss!

/f.

tala om vem du är denna gången.

valborg har varit riktigt bra.
skolan inledde dagen, för i nässjö så är det ingen särbehandling bara för att det är valborg, liksom. idrott, samhäll och kemi. sen blev det ett litet hål och sen spanska, då med nationella muntliga. det gick faktiskt över förväntan. härligt. så jag fick vg+, det är bra. så jag hoppas att de andra delarna också är bra, så mitt betyg kan stå sig. sen var jag tvungen att cykla hem cykeln och sen åkte vi till jönköping och plockade upp mam och fortsatte till göteborg. vad jag älskar den staden. efter lite chill på club avancez med m&p och björn och marie och kurt och albert gick jag till den stora gräsplätten nedanför bibloteket och satt med bj och hans kompisar och kollade på cortègen och glassade i solskenet. så sjukt underbart härligt. sen var tyvärr festen slut för min del. de andra skulle till gasqen och festa, men det var biljett för att komma in, och jag ägde ingen, alltså var jag tvungen att skippa det. men nästa år, bj har lovat att vi ska festa då istället. woho! så det blev en hyfsat lugnt middag hemma hos b&m i frölunda. mja.

jag är trött och imorgon blir det nog lite fest och trevlans hos albin i stensjön och sen taggar jag popadelica. SOM JAG LÄNGTAT!

/f.

RSS 2.0