you told me how proud you were, but i walked away.

hemsk träning. i flera bemärkelser.
att folk kan få mig att känna mig så värdelös. det är skrämmande.
och sen när jag och vendela skulle köra ihop så blev det ju inte precis bättre. lite respekt kan man väl ändå få?
och min axel gör ont som fan. pingvindyk är inte riktigt min grej. uppenbarligen. jag drar snett som fan åt höger. så nu gör det ont både i och på axlarna. lyckat!

/f.

don't you let me go, let me go, tonight.

idag var det superchill.
det enda jag egentligen gjort är att översätta powerpointen till engelska, och det tog ju iofs ett bra tag. sen har jag chillat runt med steven och vi har stört jimmy som fan. så sjukt rolig är han. han garvade riktigt mycket åt att jag trodde att han var 88a, liksom. vadådå? han sa ju faktiskt det först ^_^
och imon blir det också ganska chill. jag ska bara prata lite med en av cheferna till min artikel. sen måste jag ju skriva med, självklart. men chill.

snart kommer conny och hämtar mig till träningen. jag älskar honom. han är bäst. alltid.

/f.

You're better in defeat so, just don't try to take away all the things so dear in my life.

jag är trött.
första apu-dagen gick bra. och jag hade faktiskt roligt. första jag fick göra var att hänga med min handledare till jönköping för att intervjua reklambyråer. hur chill som helst, och faktiskt väldans lärorikt. och jag fick briljera lite med mina kemikunskaper, aluminium har atomnummer 13 och koppar atomnummer 29. sen blev jag bjuden på lunch med. superchill.
tillbaka i nässjö satt jag och läste gamla kundtidningar för att typ fatta upplägg till min artikel. och sen var det fika. jag gjorde inget annat än proppade i mig saker.
sen blev jag körd direkt till träningen som för en gång skull var rätt rolig. 400 tid och puls. jag persade. och imse tappade hakan. jag säger ju att jag är i form!

/f.

failing and passing.

festen igår var bland det tråkigaste hittills. jag och honey passade verkligen inte in. så vid halv nio tvingade vi lövet och jens att komma och hämta oss i anneberg och köra oss till nässjö. i nässjö hamnade vi hos eken, typ jens och lövets kompis och där var det också rätt tråkigt. jag var lite lätt utanför, på flera plan. men okej, på det hela sammantaget så var det ändå rättså trevligt.

imorse blev det upp härligt tidigt. det blev ju inte särskilt mycket sömn inatt. men det var ju som vanligt bara att gilla läget och släpa sig till klubblokalen. där fick vi lite regelgenomgångar och sånt och sen var det stjärnjaktstävling där vi var funkisar. tidtagare. roligare än vändningskontrollant, åtminstone. fast det är ju roligare när man ska trycka på två backuper, då finns det fler saker som kan gå fel ^_^

efter att vi käkat och sånt så blev det lite insim och sen 1500 för hela gänget. det vill säga fem heat. häääärligt! jag, annie och alice matchades. det kändes tungt att simma och de slog mig med lagom mycket, typ tolv och en halv respektive sju meter. men tiden var väl okej, 20:18 och delar. och sen är närmsta timmen därefter lite luddigt. jag tror jag satte mig på kanten och vinglade lite och sen drack massa vatten. tror jag. och sen masserade mackan mig. han är bra.

och imon är det första apu-dagen. det ska bli ytterst intressant att se hur det kommer gå. tss!

/f.


Big city love.

nu kommer nog joz och dom och hämtar mig. de har bytt tid några gånger, men det är sånt som ger livet lite extra spänning.

 - vit blus, H&M
 - randig kjol, monki
 - spetstights, veromoda







/f.

I've got nothing to worry about.

åh. jag älskar peter bjorn and john. de är det enda som spelas både på itunes, myspace och i cd-spelaren just nu. jag bara måstemåstemåste se dem på hultan. sjukt underbart.

just nu gör jag inget särskilt. jag gick upp ovanligt tidigt, vid tio redan. egentligen borde jag åka och vara med lite på utvecklingshelgen. enbart för att ha nånstans att ta vägen och för att sluta vara så rastlös. nej. jag får väl ta tag i mitt liv och plugga lite. kanske fixa spanskan. det lär ju ta ett tag och skriva en sammanfattning på texten och MÅLA en bild på hur han skulle se ut. hmpf. trååkigt.
och ikväll blir det sandy och honey på feest! iih!

/f.

it's a different situation.

sämst att magnus och annika vann let's dance. nej. det föll mig inte alls i smaken.

jag taggar imon. fest i anneberg för emma. hej-jag-är-VIP! och så lyckades jag få honey att haka med. kommer bli sjukt kul!
och sen blir det simhallen hela söndagen. halv utvecklingshelg, hellyeah!
och nästa helg blir det äntligen tävling. jag måste bara försöka behålla min utomordentliga form. men jag får träffa sandra då. mys! och annie skulle nog försöka komma dit med. lycka!

/f.

I don't know what I want us to do.

fredag. härligt.
eftersom jag har sovmorgon till tio behöver jag inte gå upp förräns vid halv nio när jag ska cykla, vilket jag planerat i morse. när jag går upp och drar upp persiennen är det världens snökaos. inte en challe att jag kan cykla. och bussen hade nästan gått, så jag ringer papa och tigger skjuts. hej-jag-är-liiiite-bortskämd! skolan var trist. fast jag klantade mig rejält som vanligt på fysiken. alla lär väl iofs redan hört det vid det här laget... jag "missade" vagnen på luftkuddebanan. så.
och jag och tamara och moa har nu fixat grundidén till projektarbetet. vi ska göra ett individuellt arbete gemensamt. blir säkert svinbra. eller helt pannkaka. lite beroende på. fast jag vill inte riktigt avslöja allt nu. dock inte särskilt troligt att nån vill göra samma, men ändå. jag ska bara försöka ragga filmkameran nurå.

träningen var bra. jag känner att jag är i sjukt bra form nu. riktigt jävla härligt. igår när vi körde 400 på tid med paddlar och dolme hade jag ju 5:09. idag körde vi likadant. nu hade jag 4:59! helt sjukt. nio (!!!) sekunder under pers. då är det riktigt jävla bra! sen körde vi 400 utan paddlar och sånt, fortfarande start nerifrån på det grunda. då hade jag 5:09 låga. så med lite mer vila och mindre syra och bra pallar så lär jag nog persa rätt bra. tjoho!

/f.

I feel it, they feel it, there's something in the air.

jag har sjukt ont i magen. men jag vet inte riktigt om det är för att jag har käkat massa våfflor eller om det är bara för att. eller om det är kombinationen.

hemska långa dag. eftersom jag inte är bortskämd och inte kunde få skjuts till skolan fick jag ta tidiga bussen, vid kvart över sju, för jag kunde inte cykla. sen hade vi lite chill redskapsgympa. armstyrka i ringarna är wonderful. samhällen var som vanligt helt onödig, men jag älskar att tamara avgudar mig. det är så sjukt roligt, hihi. sen hade vi typ info om projektarbetet. jag får total ångest. vad ska jag ha för projektarbete? egentligen vill jag ju gärna göra nåt med sydafrikalägret och så. men jag vet inte. jag vill knappt tänka på det...
och spanskan var väl sådär. sen hade jag körlektion. det går sannerligen inte bakåt. även om det bara är det vi tränar på. så sjukt värdelös jag är på att backa. sen gick jag till simhallen och vi hade fys och träning. hp-andning, 4x400 med paddlar och massa på korten. härligt. faktiskt roligaste passet på länge. roligaste av imses annars så tråkiga torsdagspass. jag hade faktiskt 5:09 på första 400, max dårå. paddlar är härligt. någonting jag är riktigt bra på.

vi hade väligt kul på träningen när vi drev med martijn. hans svenska är fortfarande inte helt fulländad. och sen lyckades han stampa sönder en planka uppe på läktaren. det blödde rätt rejält. men jaa.
och imorgon är det fredag. härligt till tusen.

/f.

breaking the ice.

        

/f.

take this heart and make a dream come true.

på vägen hem från skolan klev jag på varje isfläck jag kom åt. härligt att känna isen krossas under conversen. converse enbart i protest mot vintern. men ljudet när isen krossas. som att tappa ett kristallglas i golvet. glassplitter i tusen små bitar. ljudet av krossat glas, av krossad is. som ljudet av krossade drömmar. för varje isfläck symboliserar en dröm. en dröm i ruiner.

/f.

you just kindly stole my heart.

jag älskar att peter bjorn and john's nya skiva släpptes idag. musik musik musik <3

dagen var mest fail. det var härligt kyligt ute när jag vaknade. nästan tretton minus. tur att jag slapp cykla till träningen. såhär i efterhand hade det iofs varit rätt värt att cykla ändå. vi var fem på träningen. också fruktansvärt värt. och jag och annie var klara i god tid idag. för en gångs skull. bra är vi. sen TRODDE jag att jag hade körlektion. men icke. dagens fail.
så jag fick gå till skolan och fixa min engelska. dagens lektioner var lama. som alla andra dagar. fast jag gillar när man får blanda fina färger på kemin. det lyser upp lite. och biologin. jag och michan fick lätt damp på fogel. han kan verkligen vara jobbig som fan. sen lyckades jag precis missa bussen hem. dagens fail numero dos. så jag fick gå. med min tunga bag. som om jag inte var sned, hade dålig hållning och bara allmän pain i axlarna sen innan.
sen fick jag världens ryck och gick lite fram och tillbaka på gatan utanför och tog lite kort. min granne tittade ytterst underligt på mig. hihi.

och nu ska jag käka våfflor! ingen kvällsträning = extra mycket svullning ^_^

/f.

how many days will it take for you to understand?

jag önskar att någon kunde gå in i mitt huvuvd och stänga av mina tankar. bryta strömmen. slå av alla dumma tankar. fula tankar. elaka tankar. självdestruktiva tankar. jag klarar inte av att leva i mitt eget huvud.

/f.

my life would suck without you.

egentligen hatar jag kelly clarkson. men jag har hört låten typ fem gånger idag...

snö är katastrof. jag kan inte cykla till skolan eller nåt sånt. vilket resulterade i lite lätt katastrofdag. biologin. jag och honey skrattade oss igenom den. och ann kom med den klockrenaste kommentaren, dock inte riktad till oss, men det blev så sjukt roligt! vi fick dagens sanna skratt först på morgonen. resten av lektionerna (tre till antalet) var bara blaha, som vanligt. vi fick tillbaka matten på fysiken. inte ens värt att nämna. om man inte tyckte att man var helt värdelös sen innan... men vi lyckades iaf fixa till fysikuppgiften någotsånär. tjoho.
sen gick jag till körskolan och hade lektion. gick väl som väntat. att jag inte kan få nåt beröm. nånting måste jag väl ändå göra rätt? jag blir så deprimerad. fast det var lite roligt när jag mötte en bil och i den sitter vendela. hon blir jätteförvånad och börjar sen asgarva. HAHA.
sen gick jag och tränade. min mage skrek ungefär efter mat. och så körde vi klockan i en timme. tungt. jag fick bara köra massa frisim och spec. mina axlar värker. så då taggar jag ju självklart träning som vanligt imon. och körlektion på det. och fixa engelskan innan lektionen. eller äh, jag skriver av någon...

/f.

vet det kommer hända igen.

mamma kom hem idag. det var bra. jag blev speciellt glad när hon köpt två feting chokladkakor åt mig. milka är godast ju. så är det. så nu ska jag svulla i två trehundragrams chokladkakor. lätt!

sen förlorade hv återigen. FUCK! det börjar se illa ut nu. och nu har ju frölunda två hemma. OUCH!

/f.

Young love, burning a hole in my heart.

det är verkligen så. jag tycker inte om måndagar. särskilt inte när man vaknar och det är två decimeter snö ute. JAG HATAR SNÖ! så jag var ju tvungen att ta bussen till skolan, som självklart var typ en kvart sen. härlig start på måndagsmorgonen. och ny mattegenomgång som jag missat halva av, och sen ändå inte förstår ett dugg av. vadå amplitud? och resterande lektioner är ytterst lama. jag säger ju att jag inte tycker om måndagar. sen gick jag till körskolan och fixade sista vägmärkena och sen tog jag bussen hem och käkade och läste lite. träningen var trist. kul att vi körde 1800 sträcksim fart två. tråååkigt. jag drog hela dessutom. aj mina axlar. sen blev det massa fartlek och det är också tråkigt, mest för att jag suger på det. och sist körde vi lagkapp med värsta ojämna lagen. det är iiilla.

imorgon blir det tight schema hela dagen. jag slutar ju vid fem i halv fyra. bra att jag har körlektion vi halv fyra sen då. jag måste nog skolka lite från fysiken. jag blir ju iofs inte så värst ledsen för det...

/f.

innan du glömmer mig.

är det bara jag, eller visst känns det som att det jämt är söndag?
hemst och värdelöst är det. jag sov istället för att träna. rätt välbehövligt. sen kollade jag på robinsson. det var bättre förr. varför är allting bättre förr? jag blir lite lätt deprimerad när jag tänker på det.
sen var jag och pappa ut och övningskörde ett bra tag. ärligt talat så suger jag riktigt mycket. dagens moment var backa rakt och start i backe. det jag fick absolut mest skit för på lektionen. jag blir ju fanimig inte bättre heller. arghh.

/f.

okej baby, det är dags att vi ska vinna här.

jag tittar på mobiler nu. min har börjat lagga som fan. inte särskilt konstigt, egentligen. jag har haft den sen sjuan. egentligen är den bra. bara ett gigantiskt fel. INGET internminne och ingen plats för minneskort. jag dör på det. får jag tre sms måste jag radera dem direkt i brist på minne. och jag kan bara ha tre låtar. värt att jag då har en mobil men mp3-ljud. suck.

värdelösa jävla kväll. dagen som började så bra spårade ur nåt totalt. men ja. jag ska för en gångs skull ta åt mig av all jävla kritik jag får. jag ska spara er mitt "tycka-så-jävla-synd-om-mig-själv-snack". jag bara tycker det är så härligt när man tror att folk bryr sig, men i själva verket är det precis tvärt om. det är så härligt när alla ljuger som fan. och nu är det rent generellt. varför inte vara elak hela vägen, liksom? mitt självförtroende är ju ändå ganska så obefintligt.

/f.

Framför tv:n blir vemsomhelst ful.

så jag och min kära fader tog bilen till göteborg imorse. och jag körde, märk väl, ända till jönköping, sen vågade/pallade jag inte längre och vi bytte i järabacken. i göteborg blev det till att springa på kungsgatan och södra larmgatan. men inte ett fynd. dock flera provade plagg i varje butik. eller, jag köpte en kjol på monki, ytterst somrig och lite lätt sailor. det är härligt. jag längtar till sommaren som fan. sen åkte vi till ytterby och tog med farfar och käkade i kungälv. rätt ovärt. och sen åkte jag och pappa och hälsade på farmor. hemskt. punkt. ingen ska behöva se någon sådär...
sen vände vi tillbaks till göteborg och styrde mot skandinavium. allt var så lätt värt pengarna (pappas pengar, men vafan!) och samtidigt inte. matchen var helt värdelös. första perioden SÖG, rent ut sagt. frölunda vet inte vad powerplay är. på hela matchen hade de typ fyra minuter spel fem mot tre. och de lekte för fan bort tiden. bra för hv, dock. men i andra blev det 2-0 och sen var det liksom kört. kass match. och allt blir ju inte bättre när man ska sitta i en bil i två timmar hem sen. jag är trött.

vad håller jag på med? vad håller du på med? du gör ju inte precis allting lättare. jaghatardet. jag vet inte vad jag ska göra, vart jag ska ta vägen.

/f.

regelrätt?

jag känner att jag borde ge mig in i diskussionen huruvida man ska få ha badbyxor/-dräkt under heldräkten på tävlingar.
och nu kommer folk som inte bryr sig om eller vet så fruktansvärt mycket om simning att bli sjukt uttråkade. men detta är ju liksom mitt liv ^_^ och jag måste ju öva mig i att skriva krönikor (honey tyckte ju att jag ska bli krönikör, liksom).

nåväl. vad är det för sicka regler om att man inte ska få ha nånting under heldräkten? varenda simmare jag känner har det. dräkterna är ju sannerligen inte särskilt tjocka. en millimeter, läste jag nånstans. så jävla värt att inte ha nåt under då. okejdå. det ÄR väl annorlunda för tjejer och killar. det är ju inte lite avslöjande att bara ha ett tunnt tygstycke över hela kroppen. dessutom så är det väl ganska problematiskt rent praktiskt sett också? jag vet att erik inte tyckte det var vidare bekvämt att träna i knälånga utan speedos under... undras hur det kommer bli på de mer "inofficiella" tävlingarna. blir man diskad om man har två par badbyxor på sig då med? ytterst intressant om så är fallet. i sånna fall ska jag invitera alla mina tjejkompisar så att de kan få lite trevligt då med. ^_^

okej. det där sista var skämt. ungefär.
jag ska sova nu. jag taggar götet så sjukt imon! wiiho!

/f.

Love is warm and understanding when you're seventeen.

rubriken är bara fail. och nu är det bara en månad och tre dagar kvar av sweet seventeen.

filmen var väldans bra idag. om jag glömde nämna det. mycket bra musik, dessutom.
och nu har jag nött denna låten. ungefär jättebra.



/f.

Love is cold, kills your dreams and schemes.

träningen var härlig. först lite hp och sen typ 200 fart tre, laddning för att kunna prestera. jag fick välja på 200fj och 200fr. enkelt val. hade imse bara sagt åt mig att jag skulle köra fjärs hade jag ju självklart kört det, men får jag välja själv, så... jag och matildo matchades. 2:24.1. mycket bra. nästan pers, skulle jag tro. asch. jag var tvungen att kolla octo, det var pers med nästan en och en halv sekund. tjoho! sen cyklade jag till bion och jag och joz såg i taket lyser stjärnorna och pratade lite skit. trevlans.

pappa kom med världens överraskning innan. han undrade om jag vill följa med till göteborg imorgon. visst liksom. hälsa på farmor och sånt då? jaa. fast det var ju en grej lite senare på kvällen. jag blev ungefär hur glad som helst när det gick upp för mig att han fixat biljetter till semi nummer två! i skandinavium! det gjorde sannerligen och seriöst min dag! så det blir lite shopping och sen hälsa på farmor. jag kan inte ens minnas när jag senast träffade henne. och sen blir det då dödarmötet i hockey. DÖDA! hata hata hata göteborg! :D

/f.

like a star.

fredagar är underbara. jag älskar dem.
jag gick upp lite tidigare och kollade igenom matten. det kändes bra. sen hade jag lite tid över och lyckades locka till mitt hår lite med plattången. tjoho. sen blev det att cykla till skolan och skriva matteprov. det kändes först som att ja ginte kunde ett smack, men sen så gick det nog rätt bra ändå. vi hoppas alltid på det ju. sen satt vi i datasalen och spelade kort och sen blev det lite fysik. m(skööörrk!) haha.

snart ska jag dra och träna. hoppas inte på 40x50. men jag har nog inte tur med det idag. efter träningen ska jag gå på i taket lyser stjärnorna med joz. mysigt. såvida det inte blir "presskonferens". men då skippar jag nog den. hmpf.

/f.

jag hatar dig, du är.

studiedag är woho. jag tog världens sovmorgon och sen gick jag til stan och fixade på banken och sen bar det av till jönköping. jag och jens tog först en sväng till slottet. jag pratade med magnus. han är bra. och han verkade väldigt glad att se mig. och jag ska ju självklart få jobb. det var det jag behövde höra. sen tog vi bussen hem till jens och pusslade lite och åt och kollade på nån patetisk tjej på mtv. mtv är nog den mest patetiska kanalen av dem alla. blä.
sen åkte vi ner till stan igen, och köpte godis. filmen var bra som fan. män som hatar kvinnor. sen gick vi till mcdonalds och åt lite glass innan jag var tvungen att ta tåget hem igen.
och nu har jag självklart fuckat upp allt igen. att jag aldrig lär mig. jag, om någon, är ju fan patetisk. jag hatar mig själv.

och imon blir det nog till att gå upp lite tidigare och kolla igenom matten och lusläsa formelsamlingen. provet är först på mornen. bra att jag verkligen pluggat också. hmpf. men det får väl gå som det går, som allt annat.

/f.

I've been fighting for my own story.

nu har jag låtit bli att blogga igen. det är illa ju.
igår var det ovärt i skolan. och träningen var både slapp och jobbig. 2400 arm med paddlar. jag körde hälften med fenor och hälften med dolme, vilket nu har resulterat i fetaste eksemen på innerlåren som kliar som fan. BRA! sen körde vi undervattensrugby, det är alltid uppskattat.
imorse var det träning som vanligt, jag lyckades halvt om halvt köra ner mig i den svindjupa vattenpölen i stadsparken, men jag klarade att undvika att bli alltför blöt, tur det ju. träningen var rätt chill, fast det värkte lagom härligt i armarna sen gårdagen. sen blev det körlektion numero två. gick snäppet bättre nu än i måndags. men ytterst marginellt. och jag suger verkligen på att starta i backen. jag kommer seriöst aldrig lära mig det. blä. sen var det skola, en lektion, hål i två timmar och en lektion till. vi fick se biologiproven. typ hela klassen hade vg, ingen hade mvg. och ALLA bröt ihop. bfare blir överlyckliga om de klarar g, vi bryter ihop om vi får vg. patetiskt egentligen. sen hann jag hem lite snabbt och käka och sen gick jag till träningen. vad jag hatar andreas. och vad jag hatar ryggsim och ryggsimsstarter. värdelösa jävla simsätt! och sen fick vi simma 1500 t+p i slutet, när det bara var en halvtimme kvar. var man inte trött sen innan så blev man garanterat det efter det. 21:10 hade jag. ungefär piss.

och imorgon blir det jönköping med jens. och bio. trevlans.

/f.

skratt.


"how did you get up there?!"
"I fell..."



"computer says noo..!"

/f.

the computer says nooo!

jag älskar little britain. det var sannerligen dagens sanna skratt.
skolan var inget nämnvärt. bara värdelösa lektioner. utom samhällen. jag och honey var sjukt trötta och satt och skrattade oss igenom hela lektionen.
"hur får man upp aids i ett träd?"
- man HIVAR upp det!

sen gick jag till trafikskolan och fixade nästan alla vägmärken. heja! och sen hade jag min första körlektion. nästan så att jag inte kunde göra mer fel. bra att pappa verkligen har lärt mig helt åt helvete. kul att läraren fick mig att känna mig helt inkompetent. men ja. sånt får man ta. nästa lektion blir på onsdag, efter träningen, hääärligt. men efter min körlektion fick jag småspringa till träningen. rätt ovärd. 8x50 delfin. ger mig inget mer än kallsupar. sen körde vi ett okänt antal tjugofemmor biondi. lamt. och sen massa starter och lite lagkapp i slutet. kul när man får höra i luften vilket simsätt man ska köra ^_^
sen letade jag och eva igenom hela förrådet i källaren efter min johnossi-skiva. nån slarvade bort den igår, när de plockade undan. vi hittade själva skivan i spelaren, men inte fodralet. fast jag fick sms av jocke innan, nu har de hittat fodralet med. göttans.

/f.

It's sad, so sad.

jag upptäckte precis att jag tydligen har gjort 1:22 på 100br. det är vad som står på octo. och det gjorde jag tydligen på en distansjakt 14dec förra året. ja men visst. jag vettefan varifrån de har fått den tiden. jag ska snoka i gamla register nu och se vari felet ligger. spännande!

/f.

But there's an endless battle to be won.

andra passet var bra. vi lyckades nita dit klubbrekordet med tre sekunder! och jag hade 1:05.83. så det var bra. kul att klubbrekordet var från '71. hej vi är lokalkändisar i tidningen ^_^ och det mest intressanta var att killarna bara slog oss med tre sekunder, det är illa. och då slog jocke ändå mig med fem sekunder på frisimssträckan... sen hade jag typ en kvart på mig innan 100fr individullt. gick la sådär. jag hade fortfarande sådär lagom härligt med syra i armarna, så jag hade 1:06.7 typ. alltså typ sekunden sämre än för en kvart sen. BRA! men det var ju pers, och jag vann, det är ju alltid något. sen blev det avbad hur länge som helst, nästan så jag missade min prisutdelning. jag hörde mitt namn ropas upp och fick springa hela vägen från lilla. lagom pinsamt, haha. sen syntes jag ändå inte bakom waldemarsson (jag vet fortfarande inte vem som är vem av dem ^_^), haha. sen blev det vänta och sist simmade hvetlanda sitt extralopp, 4x50fr, för att kunna jsm-kvala. killarna var schyssta och gav dem lite draghjälp, faktiskt sjukt jämt. och hvetlanda klarade med FYRA (!!!) hundradelar. det gäller att ha delarna på sin sida. så grattan till älsklingssandra och company! sen så skulle imse ta kort på oss. det tog ungefär tre år. imse + systemkamera (eller vilken teknisk pryl som helst) = total katastrof och pannkaka! men sen lyckades han få nån bra bild och sen lekte jag, anne och alice med min systemis i duschen och omklädningsrummet. vi är snygga, hellyeah!

/f.

You won't have the strength to carry on.

lunchpaus i tävlingen. morgonpasset gick både riktigt bra och helt värdelöst. 100br gick super. 1:25.83. pers med typ en tiondel. men jag har inte ens varit i närheten av mitt pers på drygt ett år. så ett guld och en biobiljett till mig. härligt. och jag gillar att jag JÄMT hamnar bakom en waldemarsson på pallen. jag syns ju inte ^_^
sen var det omtaggning till 100fj. som gick helt åt helvete. jag är inte skapt för 100fj. allt över 51m är teknik. när jag simmar fjäril simmar jag ju bara på styrka. därför funkade det inte. tur att jag inte hamnade på pall. jag blev fyra igen. och hade nog ungefär samma tid som på rygget. sämst.

andra passet börjar om några timmar. lagkappen är först. tagga 100fr. sen blir det 100fr en gång till, individuellt. nu måste jag fixa pers. och biobiljett, är ju det jag satsar på med.

/f.


Så snälla, hjälp mig fatta, hjälp mig att förstå.

jag måste ju helt enkelt kommentera mello. (därav rubriken ^_^)
att malena kunde vinna finns ju inte. nu blir det råbojkott för min del. men äh. det kommer ändå sluta med att jag sitter framför eurovision och håller tummarna för sverige nångång i maj. patetiskt. men jag vet inte. "la voix" kanske blir fetaste skrällen och vinner hela ESC? eller så blir det en råflopp. antingen eller. men personligen gillade jag caroline af ugglas. jag smsröstade till och med en gång på henne. men jaaa. det blir nog morgondagens samtalsämne på tävling. brukar ju vara så. finalen brukar alltid vara samma helg som höglandsdoppet. men jag gillade att moto boy var pausunderhållning. gosh. han är snygg. och bra som fan. fast kanske inte med hero, liksom. men nu blir han ju mer känd. jag menar, de som inte vet vem han är vet ju lite mer nu. vi andra vet ju redan vem han är ^_^
och jag och alice diggar tingeling på ryska, dirr! xD

jag ska snart gå och sova nu. jag ska tagga och drömma om 100br, när jag vinner och äntligen sätter det där perset. en ynka biobiljett måste jag ju kunna få. och sen skulle det ju göra min dag om vi kunde fixa klubbrekordet på medleyt med...

/f.

Didn't we almost have it all?

höglandsdoppet. största hemmatävlingen. och ja, det har faktiskt gått riktigt bra idag, klart över förväntan.
jag gled i på 200med i första grenen. fast andra heatet, dock. vinnaren i första heatet hade 2:49, så jag visste att jag var tvungen att persa för att kunna vinna. och så gick starten och det kändes som att jag inte alls tog i på fjärilet, utan bara låg och chillade. sen hade jag tydligen öppnat på 36.4. chill, någon?! och ryggsimmet var väl som väntat, men bröstsimmet tog jag igen massa på hon på trean och på frisimmet orkade jag inte riktigt dra om. så jag blev tvåa på 2:44. pers med sex sekunder! jag blev faktiskt sjukt glad! sen blev det 100ry och jag var inte ens trött. och jag blev fyra. det hade varit pinsamt att få medalj för det skitloppet. sen var det lite paus och så och sen var det lagkapp. matildo, jag, annie och alice. 4x100fr. alla var sjukt taggade och vi simmade väldigt bra. jag hade 1:05.73. riktigt bra ju! så vi slog tiden vi var anmälda på med två ynka hundradelar och råutklassade jönköping med sexton sekunder. men felicia och jennifer var ju sjuka, annars hade vi nog fått lite motstånd. killarna vann sin lagkapp med, de ville under fyra minuter, men hade 4:00.22. mycket på grund av jocke. både erik och martin var ju under minuten, erik var ju till och med under 59. viktor hade 1:00, på start och jocke hade 1:01 på flygande. INTE okej.

sen åkte jag och pappa för att köpa godis. när jag är påväg ut så möter jag malin, moa, annie och lövet. de har varit på poprot. så malin och moa tvingar mig att hjälpa dem att välja film. och det tog typ en kvart. sen när jag väl lyckas slita mig så har conny och jocke och dem också kommit dit och står och pratar med RENÉE, av alla människor. men nu är jag äntligen hemma. jag försöker få jens att komma och kolla imon. men det är rätt tveksamt...

/f.

vi kanske ses nångång igen?

jag borde kanske gå och lägga mig? fast det är ju iofs inte samling förräns kvart över tolv, ganska chill med andra ord. jag måste gå upp vid elvasnåret.

just nu fick jag sjuka minnen från i somras. jag och jens sitter och pratar. han sa att han sökt mitt sommarjobb med. inte särskilt troligt att han får det, men hoppas går ju alltid. men när han sa det kom jag och tänka på alla sjuka och knäppa och roliga saker vi gjorde när vi jobbade. när jag "råkade" krascha elbilen in i stenmuren i full kareta. när vi (jenny) körde sönder locket till vattenkällan och det blev en fontän mitt under begravningen. när jag tvättade stenar i linne, shorts och gummistövlar. när vi målade sopställ och fick solsting. när vi chillade på soprundan. när vi hittade renspallen. när vi villade bort oss på torpa.
jag saknar sommaren. jag längtar nåt fruktansvärt till sommaren.
värme. sol. bikini. flipflop. bad. solglasögon. fest. jobb. falkenberg. stek. sko-med-stålhätta-bränna. arbetshandske-bränna. regn. skavsår av gummistövlarna. p3. utetävlingar. konserter. lov. clean slate.

/f.

People they know.

träningen var hur chill som helst. 500 stratos var det enda vi simmade. innan vi hoppade i körde vi klappleken med. det är roligt. verkligen hjärngympa och koncentration och motorik. men ja. resten av passet körde vi starter och försöka dyka över korvarna och genom rockringar. jag suger på att komma över på ryggstarterna. men roligast var william som missbedömde sin kapacitet fem gånger i rad och sopar i från naveln och neråt i dyket. haha. efter passet såg jag johan på motionsbanan så jag stannade och pratade med honom i en halvtimme. om allt mellan himmel och jord. härligt. jag hade nästan glömt bort våra långa konversationer en gång i tiden.

nu taggar jag tävlingen imon. biobiljett, ohja!

/f.

Precis när mörket tändes upp igen.

snacka om chilldag. egentligen har jag ju bara två lektioner på fredagar, men eftersom folk från LiU skulle komma och prata idag hade jag bara en. jag slapp med andra ord fysik b. bara det gjorde min dag. rätt roligt att lyssna på linköpingsaken. om bilddagboken och det andra. sen hade vi lite lunch och sen blev det lite matte d. bra att vi har prov om en vecka. jag får VERKLIGEN hålla tungan i rätt mun om jag ska kunna fixa det.
sen gick jag och moa med honey och lövet mot stan. fast moa tappade vi i simhallen. och när vi hade kommit till elias typ ringde pappa och då tiggde jag skjuts hem, så jag skulle slippa gå hela vägen. gött! så nu är jag hemma. och om en timme blir det träning. förhoppningsvis blir den nog rätt chill. det borde den ju bli, om vi ska palla helgen.

/f.

Say something stupid and I'll give them their anecdote.

träningen var inte särskilt värd. fast fysen var rolig. jag och malin testade att stå på de stora bollarna nu. sjukt vingligt. en sekund av lycka när man står helt själv för att nästa sekund känna hur fötterna sticker åt nåt håll och man faller. läskigt men härligt. vattenpasset ska vi inte prata om. rätt meningslös träning. vi körde massa hp-50or. jag hatar. sen ljög vi och sa att jag klarade på 20, när jag hade typ fyra armtag kvar. men vi fick sluta... men jag har ont som fan i axlarna. speciellt när jag simmar bröstsim, och det är ju verkligen INTE bra. hoppas de pallar helgen. jag vill ju gå på bio ju ^_^
petra masserade mig lite med. aj för helvete. en drös med knutar här och var är inte att leka med. jag vill att mina axlar inte ska vara cp-paja!

/f.

We´d hide in your apartment forever.

för en gångs skull hade jag världens chilldag på en torsdag. badet var superchill. vi var för det första bara fem stycken, och danne som satt på kanten då. vi fick göra vad vi ville. vi tog fram lite fenor och sånt och hoppade lite och lekte med en boll och sånt. roligt och chilligt. sen var det till skolan och ha samhäll. om möjligt ännu mer chill än badet. killarna skulle ha en kanon för sin powerpoint och det tog ju tre år att få igång datorn och powerpointen. halva lektionen hade gått innan de kunde börja prata. sen gick jag och saba och åt och sen cyklade jag hem. egentligen skulle jag till trafikskolan och så, men liksom när det inte är nån jag kan fråga och sånt så vågar jag ju inte det. det är läskigt. jag åker imon efter skolan istället. tror jag.
jag borde verkligen ta tag i matten nu. fast jag var duktig och gjorde spanskan, översatt och fattade typ hela texten och gjorde alla frågor. tjoho, sandy är duktig. lite, iaf. dessutom har jag namnsdag idag. bakelse till mig!

/f.

It helps to take away the pain.

jag måste bara nämna att jag var sjukt social idag med. jag och moa och malin gick till stan och jag var nagellacksmodell åt malin. så nu sitter jag här med en blå tumnagel och en chockrosa pekfingernagel. hej sjuttitalsfjortis! sen dumpade vi malin för hemköp och sen följde jag moa hela vägen till hennes dans. jag GICK med cykel. cred till mig. jag som aldrig går annars. sen fick jag cykla hem ensam. bakvägen dessutom. men det funkade det med.
nu ska jag nog dessutom gå och göra kladdkaka. fast jag ska no skippa att grädda. mycket mycket mumsigare på det viset.

/f.

Det enda som rört sig här är tiden.

igår hade jag verkligen noll tid att skriva. jag var ju duktig och sånt i skolan och sen blev det hem supersnabbt och käka och sen träning träning. syra ohja. 4x100 start 5 min. MAX! sista hade jag sjuk syra i armarna. fast det är rätt gött ändå. sen åkte jag hem och kollade på tv istället för att plugga biologi. jag borde ta tag i mitt skolarbete, känner jag starkt.
mja. sen var det ju träning imorse med. kallt som satan att cykla till träningen. parken är smått glaserad. viktor hade tydligen slagit runt och annie med, nästan. jag klarade mig hyfsat smärtfritt genom parken, men det tog ju sin lilla tid. träningen var också jobbig. idag igen. istället för klassiska 10-10 så blev det först 20-10 frisim och sen 12-10 valfritt. jag körde första, fjärde och sista fjäril. SNACKA om död! sen var det bara jag och annie i omklädningsrummet, men vi hade kul och för en gångs skull hade vi väldigt gott om tid. ju fler desto långsammare kan man kanske säga. skolan var inte så värst mycket idag dock. jag satt ju och dödade tid och försökte plugga lite på biologin på sovmorgonen. men jag gav upp ganska snabbt. engelska, kemilabb och biologiprov. och därimellan ett styck lövet och ett styck victor som totalmassakerade victors mobil. sen "råkade" victor slita bort högtalaren och då försvann täckningen xD och tja, biologin gick väl sådär. juste, jag har ju glömt. jag hade fan vg på fysiken. jag blev så sjukt förvånad. och glad förstås.

imon ska jag glassa. två lektioner varav en är bad och en är lyssna-på-andras-redovisningar. ibland har man det bra!

/f.

jag är tystnaden och vinden.

måndagar är verkligen ovärdaste dagen i veckan, det må jag säga. skolan kunde lätt varit värdare. fast jag och honey hade roligt på kemin. ann är skön. och på svenskan med. gunilla, jaherregud. fast hon hade inte rättat proven, men imon får vi dem. och samhällen gick ju som den gick. bra att vi pratade i tjugomin. varav tre som jag pratade. värdelöst.
sen var jag duktig och mysig och gick hem i vårsolen med honey, först hem till henne och sen själv hem till mig. dagens motion, ohja. sen var det träning. är det a-vecka eller vad? 20x100med fart fyra. jag dog. sen var det årsmöte. skittrist. palla verksamhetsberättelser och budgetredovisningar.

/f.

vi blev som dom andra.

jag älskar när ip-numret visas på kommentarerna.
och för er kännedom så vet ni faktiskt inte ett jävla skit om varför jag mår dåligt. för det är det väl max tre personer i världen som vet. sådetså.

/f.

Och dom säger att stan blivit tyst och ful och öde, älskling.

jag har haft bättre dagar, ohja.
men ärligt talat. om alla tycker jag är så jävla jobbig och tycker så jävla synd om mig själv så behöver ni inte läsa. jag skriver inte för att få medlidande eller nån annan shit. jag har så jag klarar mig. jag skriver för att jag älskar att skriva och för att jag mår bättre av att skriva. acceptera det eller låt bli att läsa, liksom. gör gärna det. eller var åtminstone så mogen att du kommenterar med namn. punkt.

min axel dödar mig. den ruttnar nog av snart. aj för helvete!

jag låg dessutom under täcket och nötte kent i tre timmar innan. kändes bra. allt blev lite bättre i halvdvala.

/f.

hello, do you remember me?

mina axlar dödar mig. jag släpade mig till träningen enbart för filmningen. jag körde inte ens nån fys. träningen var hemsk. ultra hela passet. och eftersom det var filmning på både lången och korten så fick vi helt plötsligt byta håll mitt i en serie. kul att vi var typ trettio pers som försöker få plats på 15m med frisimspaddlar. grattis. sen blev jag filmad. först två starter, frisim och bröstsim, och sen 200me på 90 procent. jobbigt värre. sen var det 100me på korten med filmning rakt framifrån. bra att det finns hundra saker jag gör fel på i tekniken. men jag har bra vattenläge på alla simsätt åtminstone. och jag drar inte på mig så mycket bubblor. bubblor är dåligt. och hej, mitt bröstsim är rena katastrofen. men nu vet jag vad jag gör för fel i draget och sådär. jag ska bara lyckas fixa det med...
jag har ont i axlarna med. VÄRRE än vanligt. jag MÅSTE sträcka på mig och fixa min hållning. påminn mig varje gång jag säckar ihop. varje gång.

ingenting funkar idag. det är ingen mening att jag försöker. allt jag gör eller säger får jag ju skit för. jag orkar inte. jag är bara värdelös. vem bryr sig ens om mig längre?

/f.

Where are you, Pablo?

jag mår förjävla dåligt.
vad skulle jag göra utan musik?
jag borde inte få finnas.
varför finns det ingen som tycker om mig?
förlåt.

/f.

you're not alone.

tävlingen gick okej. faktiskt. det blev försök och final på 200med och 100fj. illa. och ingen final på 100fr. det var ju egentligen det enda jag ville simma två gånger. men ja. allting gick ju hyfsat. pers på finalerna. men fortfarande sjukt dåliga tider, som vi inte ens ska nämna här. men de återfinnes väl på octo så småningom. dagen var sådär. jag fick träffa sandra, det var mitt lyckopiller. det var äckligt varmt i simhallen och jag orkar inte ens berätta mer. jag känner mig så oomtyckt.

andra chansen är överskattad. bwo gick ju inte ens vidare från duellen. DÅLIGT! jag bojkottar. punkt.

/f.

att du tar det lugnt med mig.

jag upptäckte precis simon norrsvedens genialitet (heter det så?).
jag BORDE verkligen gå och lägga mig nu. palla klockan sex imon. jag ska såå sova i bussen.

/f.

i was definitely made for these times.

jag upptäckte nyss volvoreklamen. jag tyckte allt att jag kände igen låten. klart som fan. jag har ju sett den live!


/f.

Beatles var the lonely hearts club band.

träningen var överflödig. jag gillar att vi satt och pratade i en halvtimme innan vi ens började värma upp. sen blev det lite insim, lite medleyimp och sen hundringar tröskel. gud så roligt. fast sen körde vi lite tekniktjufemmer. asgött. mitt fjäril var hyfsat bra. och bröstet också. så jag kanske kan dundra till med ett litet pers på 100fj? vi får hoppas. imon blir ju mitt formbesked inför våren. antagligen blir det nog ett helt värdelöst formbesked. men jag får väl helt enkel ta i och köra mitt bästa. om inte annat får jag ju träffa sandra! puss på det!

/f.


PS. grattan på alice också. 14 år och 15 timmar, eller hur var det nu? ^_^ DS.

jag gör som jag vill.

jag älskar att jag fick ett sms 03:38 inatt. vad gör man uppe en torsdagnatt tjugo i fyra, liksom? pusslar, kanske...

/f.

bara sånt som man kan mäta kan jag förstå.

okej. jag hade verkligen inte alls tid igår att skriva något. all min vakna lediga tid skrevs åt fysiken. provet gick förövrigt HELT åt helvete. men alla adra verkade också tycka att det var svårt. men ja. jag skulle inte tippa på högre än g. tyvärr. jag vill döda mig själv, ungefär. men resterande gårdag var okej. gympan var jobbig men väldans rolig. innebandy är rätt kul ändå. och biggan älskade min och honeys lektionsplanering, tjohoo. och på spanskan blev det film hela lektionen. fast den var kass. sen hann jag vara hemma i ungefär en kvart för jag var tvungen att promenixa till träningen.  jag smsade först annie för att fråga om skjuts och sen viktor. sen visade det sig att annie hade glömt mobilen och inte sett det och viktor bara allmänt skitit i det för att jävlas. sånna saker som gör att man mår så jävla bra. sen var träningen tråkigaste på länge. imse överträffade sig själv OCH andreas i tråkighet. liksom. 56 (!!!) minuter med paddlar och fenor. HP, dessutom. gå och dö, tack. sen blev det fysikplugg resten av kvällen med ett kort avbrott för "på liv och död". jag grät mig seriöst igenom programmet. jonatan är så sjukt stark och matildo är fan en av de starkaste personerna jag känner. helt sjukt när man känner alla. jag börjar nästan lipa igen ju. kollakollakolla!
http://svtplay.se/t/105867/pa_liv_och_dod

idag var det bara katastrof. fysik gick ju som väntat, som sagt. jag kunde VERKLIGEN INGENTING. sen hade vi lite matte med, och det är ju ändå snäppet lättare. sen gick jag med lövet och honey och senare michan till stan. snacka om att jag kände mig som "ett bihang" (honeys halvmysko uttryck), eller kanske bara allmänt ivägen och femte hjulet. puttinutt.
och strax äre träning. jag dör om imse drar 40x50. det är ju faktiskt tävling imon. fast det går nog inte så bra. var har min form tagit vägen? jag tror den har gömt sig i fysikboken. antagligen.

/f.

Love is my drug, is my medicine.

idag hade jag sovmorgon som alla andra tisdagar. men idag hade jag planerat att cykla istället för att ta bussen så jag kunde sova en halvtimme längre. men när mam åker så säger hon att det snöar ute, alltså kan jag inte cykla. jag cyklade igår och jag såg ut som snömannen himself (honeys väl beprövade uttryck). så jag ringde pappa och fick skjuts till skolan. ibland har man det bra.
svenskan gick nog egentligen rätt bra idag. typiskt gunillaprov. väääldigt översiktligt, ohja. men ja. jag kunde nog ändå det mesta. resterande lektioner var lama. jag tog ändå tag lite i mitt liv och läste nästan alla sidor på fysiken. jag fattar ingenting. bra.
träningen var okej. vi hade conny, nåt som jag totalt glömt bort. men vi älskar conny, såärebara. vi körde klockan. kul att jag fick köra 2x1min plankan två gånger idag med. jag hatar plankan. blä. och sen var det sydafrikasak i caféet. och nu är det fortfarande sjukt många frågetecken, även om vi vet liiiite mer än innan. imse är så dum i huvet ibland.
men jag kom på. jag kan kanske ha sydafrikalägret som mitt projektarbete i trean. hur bra är inte det? åtminstone så känns det som en bra idé, men vi får se längre fram sen. men ja. jag tycker jag tänkte bra ändå.

imorgon är det onsdag. jag gillar nog onsdagar. och särskilt imon. träning först. sen har jag sovmorgon som jag ska viga åt fysik. sen en lektion och sen hål igen. sen ytterligare en lektion och sen hinner jag inte hem innan träningen. kanske trafikskolan då och sätta vägmärkena. det blir nog bra.

/f.


Ge mig en vinterdrog, ge mig allt du har.

egentligen har jag ingen tid att blogga, men vad gör man inte för att slippa en kvarts pluggande?
skolan var tråkig. niclas hade ju inte rättat proven så det var ganska ovärt. och jag pratade som vanligt bort alla lektioner. bra. jag kanske skulle prova silvertejp över munnen. hm. och jag gillar inte att gunilla har sån press på mig. hon tror verkligen att jag kan allt jämt. men nu är det ju ren faktainlärning igen. sånt som jag är helt värdelös på. men jag kan det nog hyfsat ändå. men man vet ju aldrig vad för slags prov hon smäller till med...

efter skolan cyklade jag, i snöovädret, till trafikskolan. så. jag är igång med teorin nu. bra att jag inte ens öppnat boken än. men nu har jag fixat körlektioner. fast det är typ två veckor tills första lektionen. men det är lite pirrigt, faktiskt. jag lär ju säkert klanta mig jättemycket.
och sen när jag kom hem hade jag ungefär en kvart på mig att käka och plugga svenska och engelska innan träningen, så jag skippade helt sonika träningen. jag hoppas att jag ligger på plus. jag fick ju sju pass förra veckan. och jag kan nog smälla till med sju pass denna med. sex pass annars. det är ju tävling på lördag.
men nu ska jag återvända till min recension. den kommer säkert suga. som allt annat jag gör.

/f.

would you pity me?

mitt godis tog just slut. och nu har jag mer ont i magen än innan. tröstätning ska det vara.
och det är fler som tröstäter, verkar det som. det känns ju såå bra. men jag vet att jag inte kan göra något. ingen kan göra något. jag önskar bara att inget fanns.

/f.

would you smile for me?

träning. ouch. fast hyfsat rolig. jag gillar verkligen richards pass. fast okej. BARA 10x200. det var väl lite överdrivet. men ja. skönt att få ta i lite. så långt man kan kicka under vattnet med fenor. 43m. jag hade fixat 50 om jag vetat att vi skulle få glass av richard. mjölksyra. lite fysisk smärta. matchande. fast jag har världens jävla mensvärk med. kan det bli bättre? knappast, va? jag orkar inte.

/f.

RSS 2.0