Ni kommer tro det snöar, men det är när jag dör, men det är min aska kompis, och det är helt andra färger.

igår blev det fest igen. vi hamnade hemma hos barto på volrat tham. bt hade haft sin sista tenta och firade. sen gick vi till gasquen och gled före halva monsterkön, men hann ändå bara vara där i kanske en halvtimme innan det stängde. först när jag sprungit och hunnit med sista bussen slog alkoholen som värst på mig. jag hade dessutom gjort popcorn när jag kommit hem, men jag minns inte hur. värt. och idag vaknade jag kalasbakis och mötte bengt på stan för en shoppingtur och massa prat. sen fikade jag även några timmar med min kära kusin och pratade om ditt och datt. härligt! väl hemma igen inser jag att jag ju skulle åkt till chalmers för att påbörja projekt tömma skåp, så jag får helt enkelt åka iväg och ta med mig ett lass. sen jag kom hem igen har jag börjat med sommarmatten (som förövrigt min telefon autocorrectade till sommarstugebebyggelse, dafuq?!). jag vill bli klar med den så fort som möjligt egentligen. det kan vara bra att slippa ha den att tänka på sen. det är ju inte direkt svårt...

imorgon är det sommarbuffé. det kommer bli ungefär asnice!

/f.

får ta mig samman för de sjunger i mitt huvud.

igår var jag ute och gick. jag hittade upp på ramberget och tittat på utsikten över hela göteborg. det var fantastiskt fint. sen gick jag runt lite på måfå och gick vilse. sen kom jag till burger king och visste åtminstone var jag var. sen tog det ytterligare ett tag att ta mig hem. jag tänkte ta en promenad på ungefär fyrtiofem minuter, jag var ute i två timmar! efter en kvart hade jag fått skoskav så resten av tiden gick jag barfota. idag har jag träningsvärk på utsidan benet på ett väldigt konstigt och obehagligt sätt. igår kväll grillade vi vid kyrkan och drack öl. sen försvann hanna till festus tackkalas och jag gick och hälsade på nala på geniknölen. sen skulle jag gå och kolla läget på f6's et-raj och träffade wilson och massa andra och hängde med dem och till slut hamnade vi på torget. sen är det en gnutta suddigt och jag gick hem rätt tidigt.

idag gick jag och satte mig och solade vid sannegårdshamnen. sjukt fint! sen har jag städat min lägenhet och dammsugit och moppat. och lagat mat. awesome! imorgon börjar mitt sommarlov på riktigt. jag ska träna och kanske gasquea en sista gång!

/f.

Ljuset växlar till neon, sekundrarna blir till ljud.

jag hetsäter popcorn med massa massa salt. jag är uttorkad, minst sagt. det var på riktigt så jävla längesen jag mådde SÅHÄR dåligt av vätskebrist. vi spenderade dagen/eftermiddagen i slottsskogen och ganska så mycket alkohol och väldigt lite vatten inmundigades. sen skulle jag hem och svira om. jag kom inte mycket längre än så. ack, detta bakslag.

i onsdags var reglertentan. jag blev så. jävla. fistad. igen. så jag tyckte inte att jag var värd sommarlov utan var bitter. sen köpte jag sushi och började dricka öl med LN och company och sen blev jag liksom mindre och mindre bitter. kvällen avslutades på morris takterass vid ullevi med grill och fantastiskt trevligt sällskap.
igår gjorde jag inget spec, mer än möjligtvis nån timme på gymmet. sen shoppade jag lite också. nya träningsskor och lite annat välbehövligt. imorgon ska jag gå upp och träna också. och mmina popcorn är slut nu. åh, ångest...!

/f.

hey girl, what you doing?

jävla pisstenta. jag som tyckte jag kunde det. och enorm tidsbrist. ingen lämnade salen innan det var fem minuter kvar. på riktigt. åh, jag blir så trött. det här var ju tänkt att vara den lätta av de två. och hur bra gick det?! skönt att jag inte var ensam om att vara bitter, åtminstone. jag och dalbin tröstade oss med sushi och sen pluggade vi utomhus i solgasset. jag är snyggt illröd på högeraxeln och lite mer rosa på vänster. vi unnade oss lite glass också, för andra dagen i rad för min del. efter helgen blir det slut på onyttigheterna. och typ imorgon, alternativ torsdag, drar min varannandagsträning igång. det krävs bara lite disciplin, jag menar, tid kommer jag ju ha gott om!

/f.

sorry, seems to be the hardest world.

kvällen innan tenta är alltid megaångest. jag gick hem vid sex. ångest över att jag gick hem tidigt. igår gick jag halv tio. då ångestade jag över att inte ha varit i skolan i tolv timmar. patetiskt! men ETM imorgon på morgonen. jag ska strax sova, bara hämta min tvätt osv. jag vill verkligen klara av det här nu. imorgon ska jag kunna all teori och hitta lite poäng här och där på räknedelen och sen är saken biff! jag önskar mig själv all lycka!

/f.

you had me at hello.

Igår var det KAOS-11's sista pr-kalas. Vi förfestade i skrubben, som vanligt, men nu var vi fulltaliga av båda åren. Fantastiskt och fint! Efter ett oräkneligt antal floff gick vi till snok och fick rödvin och satt postvis och allt var roligt. Sen spårade det lite och så vitt jag vet var alla i mitt år väldigtväldigt fulla. Som vanligt. Sen tänkte jag ta sista bussen hem, men ångrade mig. Imorse hade jag ställt klockan så jag skulle kunna ta mig upp till åtta. Jag vaknade och var aspigg. Sen insåg jag att jag fortfarande var full och somnade om i två timmar. Sen var jag bakfull näta gång jag vaknade... Det var iofs tur att jag inte gått upp till åtta då föreläsningen tydligen börjat vid nio. hade jag varit där en timme för tidigt hade jag seriöst skjutit mig själv! Under föreläsningen sen satt jag och Dalbin och pusslade ihop kvällen. Man vet att det varit en synnerligen bra kväll om frågan för dagen är "vafan hände igår"! Resten av dagen har jag mest bara varit bakis. Vi redovisade reglerinlämningen och sen har jag pluggat ännu mer ETM-teori. Imorgon och fredag blir det reglerfest och ETM i helgen. På måndag smäller det. Och på onsdag får jag sommarlov. Som jag längtat!

/f.

What's broken can always be fixed, and what's fixed will always be broken.

alldeles strax ska jag sova. det har varit en rätt bra måndag. vi hade ytterligare en ny vikarie i regleren. mer förvirrad kille får man ju leta efter. om klassen lärde honom göra ordentliga rho efter säkert minst sju år på chalmers...! sen pluggade jag regler resten av dagen efter en sista repetitionsföreläsning i ETMn. jag försöker verkligen verkligen ignorera min ångest och försöker samtidigt intala mig att jag kommer fixa det här. imorgon ska jag pallra mig till skolan till åtta och diskutera teorifrågor med hannis och peter och dem. jag ska nog börja plugga med dem igen. det går bra då.
imorgon är vårt absolut sista pr-kalas. det ska bli kul. och sorgligt. och jag har sannerligen inte tid att bli full och framförallt bakfull. jag ska fixa mina tentor. ATT jag ska! jag har bestämt mig för att orka och inte ge upp. för första gången på ett helt år.

/f.

för en sekund.

jag var så trött i fredags att jag spenderade kvällen hemma med popcorn och sen masade jag mig till skolan tidigt igår. dagen spenderades med ETM-teori. pumpar och värmeväxlare och lite 4-gott-godis innan jag drog på mig kilten och klackarna och förfestade lite i skrubben med mina söta efterträdare. det vankades dammiddag, minsann! det var riktigt nice, men det var iofs lite bättre förra året när det dessutom var varmt och soligt. jag frös en smula om knäna. sittningen var i GD och sen mellanfestade vi med häks och ekak innan vi gick till gasquen. bea och britta bytte om så jag gick själv i kilt. sen dumpade jag dessutom klackarna i garderoben och bytte till converse, vilket bara gjorde att jag såg mer ut som en skolflicka än som finklädd. jag var rätt trött så jag tänkte gå redan vid två. dock missade jag bussen precis och fick vänta en halvtimme. jag saknar verkligen blåelden i sånna situationer. men idag var jag inte bakis, men jag sov å andra sidan till halv tolv. sen var jag i skolan och pluggade ännu mer teori. imorgon börjar lv8. jag ska fixa det här nu. och på tisdag är det snoks pr-kalas. sista pr-kalaset. sista gången i byxor. herregud!

/f.

brukar svälja dina lögner mest för att få känna smaken.

SNACKA OM att skolan tar mycket tid. nu är det lv7 och jag har fortfarande inte börjat räkna i ETMn. jag har knappt tid att andas. än mindre skriva. men ändock. jag ska försöka minnas tillbaka den senaste tiden.

min födelsedag var en för historien och hela pr-kalaset stod upp och sjöng för mig. mellan att jag blev tjugoett och valborg pluggade jag mest hela tiden och drack på tok för mycket öl för att det ska vara riktigt hälsosamt. på valborg hängde jag med LN och massa andra och vi grillade och drack öl i häksträdgården innan cortegen och sen gick vi hem till sillen innan det blev festU. jag hann se halv movits! det var så fint, jag hittade smör och dalbin och plötsligt stod vi nästan längst fram i hettan och röjde. sen var ju festU som festU alltid är så jag gick hem tidigt. veckan efter valborg var det sektionsmöte i två dagar och vi fick små små barn. adam, brat, jens, bea, hoff och callemalle. åh, så fint! och i söndags var det vårbastu och överlämning och jag ville bara gråta när bea fick mina nycklar. och mina byxor fick sig ett dopp och luktar värre än någonsin.

just nu har jag sån panik över plugget. vi har suttit ett par kvällar i rad med GKT-projektet nu. jag vill sannerligen bara skjuta mig i huvudet. det ska in imorgon. och nästa vecka är det bara schemalagt tre dagar och vi hinner ändå ha tre (fyra?) obligatoriska grejer att göra i alla tre kurser. FUCKTHIS! och idag när vi felsökt en kod i två timmar och sen får en flashtank på runt 20 miljoner (!!!) liter bestämde vi oss för att gå hem vid åtta så man kunde hinna göra lite annat än bara lägga sig, ,så går jag och handlar lite. när jag går in på ica tänker jag att det är en fett dålig dag att bli kollad i självscanningen på, sist var ju när hemligresa-bakfyllan kickat in. och sen ska jag betala och blir kollad. skjut mig. och det är en snygg kille. skjut mig x2. tur att jag är så pepp på morgondagen då också. vi hade ju bara överraskningsdubbelföreläsning i regleren hela morgonen.

/f.

RSS 2.0