a certain romance.

elva timmar senare och jag mår bättre än vad jag gjort på länge. nu ska jag till skolan igen. och räknaräknaräkna. sen får jag privathjälp ikväll. hoppas det inte blir lika fel som igår då. hade jag inte behövt plugg ahade jag varit på oskar linnros ikväll, men nä. nu blir det andra bullar, typ lussebullar. puss!

/f.

and I found this boy.

helgen gick fruktansvärt fort. pottan på bio var svinigt bra. och sen avslutades kvällen i KA med slutet på shutter island. lördagen var jag halvt i skolan, lyckade göra ågot litet tal och sen gick jag och handlade och lagade mat med saudi. sen väntade vi på bussen ett alldeles för långt tag innan jag kom hem och duschade och huserade finaste hanna och drack slatten på tre apor innan vi begav oss till kemigården och frös och drack glögg. sittningen sen var mysig. mumsig. efter sittningen gasqueade vi och sen tog jag spårisen hem vid ett, pga av trötthet och ont i halsen. igår kunde jag inte prata. vilket jag fortfarande inte kan. hursom så var det adventsmys i skolan igår. vi hade massa glögg, massa pepparkakor och sexet bakade lussekatter. och min röst kom och gick som den ville. fast jag gick hem vid femsnåret och sov inte som jag borde. fan också. jag ska lägga mig nu iaf. och ta till vara min sovmorgon. fast jag hade tänkt tvätta lite imon på morgonen. äsch, vi får se.

/f.

I'm glad that I found you on that last summer's day.

nu ska jag strax nana. jag behöver verkligen det.
imorse hade vi fin ala b som vanligt. idag körde thomas en helt ny grej. hen gick igenom KONJUGATREGELN väldigt grundligt. den har vi ju inte kunnat sen typ... nian! sen gjorde vi faktiskt ordentliga framsteg på matlaben och sedan åt vi lite luch och ritade kompletta lewis-strukturer. ja, det finns ju roligare saker att göra. si-matten var bara jättesvår. snart orkar jag inte mer. jag orkar inte ligga efter i precis allt. det får bli diffekv-lördag och termo-söndag. vi har ju BARA sex kapitel till duggan. fint! sen drog jag och tränade med robert. vi hade HLR. jag är nog sämst på det. sen simmade vi lite med fenor och hade oss. skavsår <3 jag saknar det nästan.
men nu: sängen. imon: ala b och pottan-bio. puss!

/f.

och om du var vaken skulle jag ge dig allt det där jag aldrig ger dig.

jag har lärt mig att acceptera redan. men jag är fortfarande rätt bitter. men mina vänner är de finaste. det är ändå skönt att veta att de tycker om mig.
igår var det mest glashalt ute. annat än det var knappast nämnvärt för dagen. usch. idag var labben dessutom helfail. vi lyckades med ungefär halva, sen gick allt fel. men skum, hurra! lunchen spenderades till största delen på teknologgården. det lyckades och csn rättar sig efter den bästa tekniska högskolan. fint! dessutom lyckades jag med några kemiuppgifter, med lite hjälp. och sen lagade jag pasta och köttfärssås som inte alls blev äcklig. livet kanske börjar vända nu?

/f.

allt du rör blir till moll.

jag ger upp mitt liv nu. det gick inte. jag vet att jag inte ska ta det såhär, men hur ska jag kunna låta bli? det var det enda jag faktiskt ville med min chalmerstid. christoffer säger att jag ska testa nästa år igen. jag vet inte. jag vill inte skämma ut mig igen. jag orkar inte mer. jag orkar inte faila allt jag gör.

/f.

om någon har ett facit, snälla, berätta.

jag är hemma och hämtar träningsgrejer. jag fastnade lite här. och nu blev jag svinnervös inför ikväll. vi ska fördriva väntetiden med lite funktionell träning och nu har jag ätit choklad. ångest redan. hur ska jag kunna övertyga mig själv att jag är kickass innan tjugo i tio ikväll när ingen annan kan? hjälp, jag fixar inte pressen.

/f.

vi två är saknade till havs.

jag är nog sämst i världen på det här.
det är så mycket som hänt under veckan. jag och saudi var och provade på det här med funktionell träning på fysiken. vi köpte oss varsitt halvårskort och blev några kronor och några liter svett fattigare. så mycket träningsvärk som jag hade efter det har jag nog aldrig upplevt. det värsta var att hissen i kemihuset dessutom är trasig. jag kunde ju knappt gå på plan mark, än mindre i trappor. det känns fortfarande i rumpan. urk. i onsdags spenderade jag kvällen med saudi, hannis, peter och anna och [ingenting] och shout out louds. fantastiskt bra. åh. sån fruktansvärd sommarkänsla. jag saknar festival. i torsdags var det aspkalas. jag kom hem med chokladpudding överallt tack vare henrik. ansökningarna skickades in och jag vandrade hem långt efter mörkrets inslag. dagen efter var det lika tomt som det nu brukar vara varje fredag, av någon anledning. torsdag är visst alltid mums just nu. senare under dagen skrev jag dugga och sen satte jag mig på tåget till norpan där jag spenderade helgen med min mor. jag hjälpte henne med diverse bestyr i den nya lägenheten och många timmar senare var tjugo flyttlådor tömda och skåpen proppfulla. sen tog jag tåget hem och somnade med näsan i prinsen. nu ska jag hämta min tvätt och ladda upp för lv5. intervju imon. jag blir lite nervös av att tänka på det. iiiih!

/f.

I hate this town just as much as I love it, I like the mornings but I don't like the nights.

gårdagen var fantastisk. jag åktet till ytterby på morgonen och spenderade halva eftermiddagen med att sortera och kompromissa. men det gick bra och jag är nöjd med alla delningar. dessutom fick jag massa fina prylar till min nya lya. kan bara bli awesome. sen åkte jag med kusinerna till stan och powernappade i bilen innan jag tog på mig en kjol, lockade håret och sedan begav mig till saudi för lite födelsedagsförfest. vi åt tårta och popcorn och drack vin och åh, jag blir bara lycklig. sen gick vi till kårhuset och dansade lite till musiken som spelades som väntemusik. åh. och sen kom förbandet och var inte så bra. de var mest tråkiga. och sen väntdansade vi lite mer och skrek med i låtarna innan billie kom och började och var fantastiska och helt underbara. åh. jag och hanna dansade så fötterna blödde och skrek halsen sårig. sen lämnade vi grejer i skåpet och dansade på gasquen resten av kvällen. jag pratade med robert också. jag har saknat honom. men han lovade prata mer snart. bra. sen gick jag hem ensam i kylan. åh. jag somnade helt konfunderad. jag vet inte riktigt hur jag ska tackla mig själv längre. vad ska jag tro på? jag blir nästan rädd.

/f.

A mouth full of words and my pockets full of melodies.

jag hade den mest fantastiska dagen i onsdags. jag klarade om-muntan galantish. jag var helt plötsligt själv efter att kemisttjejen strukit sig och flyttat namnet till en annan lista, så jag fick sitta inne på lajs kontor och skriva. men det gick bra och han var förvånansvärt snäll. sen chillade jag lite i spritis och under kemilektionen gick vi till d8 för att skriva ut och het plötsligt hade tentan kommit. en fyra. fantastiskt. jag blev så glad. JAJAJA! och kf-tvåorna fick tillbaks komplexen och robert var godkänd och hade ett poäng mer än vad anders hade på sin tid. det blev en mobba anders-dag. mums! efter skolans slut satt jag och saudi och skrev på labbrapporten och jag kom på att det var dagen efter sista tacka ja-dagen till lägenheten så jag kollade mailen. och JAG FICK LÄGENHETEN! fantastiskt igen och igen. jag blir bara så glad när jag tänker tillbaks på dagen. så fint. kvällen var också bara jättefin. åhåhåh.
gårdagen var minst lika fint. skolan var egentligen inget särskilt, men sen struntade jag i att träna och b0fasp-bastade istället. antagligen minst lika roligt. sen blev det caps och mys och dansdansdans. och vi gick till gasquen och dansade till natten. åh! jag är bara väldigt lycklig nu. imorgon kommer också bli så fin. billie <3 med hannis och saudi och anna och alla. hjärta. och sen går vi nog till floffy och myser. ja! jag längtar redan. jag är nog kär.

/f.

I can't believe how naive a man can be.

två fina föreläsningar började måndagen. mums! men det var fint att träffa hanna och de andra igen. även om min helg var fantastisk saknade jag vissa. men nästa lördag kommer bli ännu mer finemangers. jag längtar så mycket.
efter föreläsningarna satte jag mig i spritis med saudi och försökte läsa. jag failade ganska hårt. jag tog även en sväng upp på femma förbi lille lajs' arbetsrum. jag var borta i en kvart och snurrade runt i forskarhuset. två gånger hamnade jag bakom dörren jag inte kunde öppna. bra där! men nu är jag åtminstone anmäld till om-muntan, på onsdag gäller det. det kommer gå bra.
efter det misslyckade försöket att läsa tog jag med mig robert och vi åkte till nordstan och jag gjorde en linsundersökning och blev pillad under ögonlocket och jag köpte mig en ny halsduk. jag hatar mig själv för att jag är så klantig och super bort den andra. eller om det var mumin. vilket som. äsch, nu har jag ju iaf en ny!

nu har jag dessutom varit duktig och läst i prinsen, fyllt i om bostadsbidrag OCH beställt en ny träningsbikini. den ska jag ha i thailand. JA, jag ska simma i poolen. puss!

/f.

Up to the platform of surrender, I was brought, but I was kind.

jag har varit så dålig.
min helg i linköping/norrköping var fin. det var en bra avslutning på mitt forna liv. och simningen gick till och med nästan bra. imse var nöjd, jag var nöjd.

veckan som följde har rasat förbi. plugg och sällskap och många skratt och en fin bakfylla. jag toastade tackpHadder-sitsen som en del i b0f-aspningen och blev lagom tankad, även om phaddrarna var en aning mer tankade än jag. men det var fantastiskt roligt, även om jag var lite lagom bakis när jag trillade in i spritis sådär runt lunch. jag gillar labbfria mornar. och i torsdags tränade jag och blev glatt överraskad av att se carl där. så det blev ett riktigt simmar-pass och robert var så jäkla nöjd över att ha hittat massa simmare på gasquen och dragit dem till sin träning. men det är ju bara roligt!
i fredags var det duggelidugga som nog gick okej ändå och sedan började förberedelserna inför tacksitsen. och sitsen var episk. helt fantastisk jävla underbar. jag kan inte tänka mig att NÅGON skulle kunna toppa den. precis. det bästa var nog också att när robert och colin gästgücklade hade de även med sig cartman och glenn. gissa om jag blev glad! favvisphaddrar som inte kunde vara med kommer på snabbvisit. mumma! jag var glad hela kvällen. sen kom saudi från SFF's sittning och hängde och jag shottade nog några för många polka, vilket ledde till att jag blev hemgången av saudi och mumin. vi kom så långt som olgas innan jag åsamkade en fin rosa fläck på muren och vi bytte håll mot olofshöjd istället. nånstans i den vevan försvann min halsduk. illa. jag måste köpa en ny, typ imon. om jag inte har om-munta. hursom så blir det lite mer rosa på saudis toalett, vilket jag inte riktigt minns hur jag hamnade just där. men äschdå. jag var ändå knappt bakis igår. det måste ändå vara fördelen med att spy, precis likadant som på midsommar. jag tål nog inte riktigt sprit. annars hällde jag nog i mig en sådär sex slots också... trots detta mådde jag ändå oförskämt bra, även om jag var ofräsch som satan med smink överallt och linserna fortfarande i. mums. så jag handlade, duschade och lagade mat innan jag begav mig till skolan och var lagom oproduktiv i några timmar innan jag somnade i roberts soffa under tiden upp rullade på skärmen. mums!
idag var jag dock produktiv och läste på muntan innan jag gick till skolan och pluggade resten med hjälp av prinsen som låg i tryggt förvar på hyllan i spritis. så jag är TYP förberedd om muntan mot förmodan skulle vara imon. vilket jag iofs hoppas. jag kan orbitaler och sånt bättre nu än för några veckor sen. jag vill bara vara av med det. jag vill inte ha saker efter mig. det räcker med psykisk påfrestning som det är. och jag tycker ändå att jag mår lite bättre än vanligt. jag hoppas att det håller i sig. jag vill vara lycklig. snart förtjänar jag nog det också.

/f.

RSS 2.0