I know the time has numbered my days.

mina lediga dagar blir bara värre och värre. jag ställde klockan på nio för att vara i skolan tio. klockan tio gick jag upp. eh. sen var jag rätt oproduktiv i skolan ändå. jag gjorde sista sepuppgiften och deriverade lite på kemin. fast det blev fel, så jag gick. köpte mig en halsduk och en basker i nordstan. nu blir det äntligen lite färg till min jacka. senapsgult och vinrött är fint till grått. jag är fortfarande omotiverad på skolan. eller jag vet inte. jag vet liksom inte vad jag ska göra med mina dagar, min tid. antar att jag ska träna en bra stund imorgon. ikväll har jag ätit ostomelett och godis och chips. ångesten. snart har jag dessutom kollat hela säsong tre av big bang. på ungefär fyra dagar. jag är så jävla sorglig. skönt att jag ska bli full imorgon. det kommer bli en bra kväll.

rött.

jag har haft helg sen lunch idag. så nu på eftermiddagen pluggade jag kvant och teoretisk kemi med hanna, peter, erica och kajsis. vi hann gå en sväng till bulten och köpa scones och finkaffe. sen kom bengt och vi köpte sushi och godis och åkte ner på stan en sväng innan vi åkte hem till mig. så nu är jag röd. eller rödbrun, snarare. ljus kastanj. i håret, självklart. det är ett förändringens år. på så många sätt.
 
som ett slag i ansiktet. fast via facebook. nämensåatteh. det borde väl gå fort att komma till sans igen. det har ju bara varit ett år.

I want a hold, a night like that with you again.

gårdagens skoldag var mördande. efter dubbelkvanten finns det inte mycket hjärnkapacitet kvar för kvällsplugg. så jag gjorde en kompromiss med min kropp angående träning och den träningsvärk som ännu ömmar mina lår och gick till nordstan. det var gött, men inte så att det hjälpte precis. väl hemma sen myste jag mest bara. tittade några avsnitt big bang theory och längtade till idag. idag kom lönen och jag vaknade hyfsat utvilad eftersom jag la mig innan tio. det borde jag sannerligen göra nu också... sen dog jag ändå sepdöden när gunnar gick igenom filtrering på föreläsningen. om torkning är det sexigaste är filtrering fan det porrigaste. eller nåt i den stilen. på lunchen sålde vi äntligen biljetter, det verkar som att det här kommer bli av, och det med pompa och ståt vill jag lova! bara några dagars/kvällars slit och det kommer bli tiptop! på eftermiddagen försökte jag plugga och misslyckades mest. så jag åkte hem och handlade och har lagat massa mat. femton matlådor med tre olika rätter, utan några större missöden. det är nog typ första gången. så tog det iofs hela kvällen, men nu har jag mat för några veckor framöver. borde jag uppdatera min matblogg nu också då?

and it all started with a big bang.

så. det var nice hos kräkis, väldigt roligt. jag lyckades bli full och tog mig hem istället för att gå ut med resten. alltså var jag bakfull imorse. men det släppte och jag släpade mig till gymmet. en halvtimmes pw på löpbandet fick det bli, eftersom träningsvärken i låret hämmar min konditionsträning rätt rejält. och min rörelseförmåga också... sen körde jag lite bröst och sånt kul innan jag långsamt gick till landala och köpte frukt och chips. ikväll har jag mest pysslat om mig själv, käkat chips och tittat på big bang theory. jag har även testat att göra finger waves. måste testa en gång först innan jag kan vara fin på atkk. kommer bli super. jag är sjukt trött, även om jag sovit mycket i helgen. men det kanske är nån förberedande grej, imorgon blir det dubbelkvant igen.
 
jag har hittat min svaga sida på riktigt. när den tillfälliga, sprudlande lyckan övergår i en konstant ström av tårar hela vägen hem. jag vill inte vara sådär svag. helvete!

drinkar.

jag borde gå upp. jag ligger fortfarande under täcket och gottar mig. min bakfylla har släppt en smula och jag borde duscha.
igår var jag ledig hela dagen. jag tog sovmorgon och åkte sen in till skolan och räknade sista tork-uppgiften innan jag gick till fysiken. jag crossade 40min och körde ganska många knäböj och utfall ganska tungt. så nu ligger jag här i sängen och försöker hitt en vinkel på benen som inte gör ont. jag fasar för att behöva sätta mig på toa osv... igår kväll ringde robert och sa att han skulle dricka drinkar i kajsabaren och tyckte jag skulle följa med. så jag drog in till skolan och han söp ner mig med marcans blandade drinkar. kvällen slutade under en trappa nånstans i edit och sen tog jag bussen hem och somnade. inte konstig att jag är en gnutta bakfull idag. vill och borde träna nu, men jag ska träffa larsson om knappt tre timmar så jag hinner inte till fysiken. synd att jag har monsterträningsvärken i benen, annars kanske jag kan gå till stan. och ikväll är det häng hos kräkis. det är gött och samtidigt sjukt ångestfyllt att vara ledig/i fas.

so I set the world on fire.

jag har alldeles jättemycket för mycket fritid. igår hade vi en demo först på morgonen och sen var vi lediga. så jag stack vid fem och crossade och cxworxade. jag har lagom go träningsvärk i rumpan ikväll.
imorse var det åttaskvant som gällde. fattar inget. definitionen på balla ur. efter lunchen hade vi labb. en typisk kf-labb. koka vatten, mäta i fem minuter och sen räkna en timme. fyra timmars schemalagt och vi gick efter två. chillare kan det knappast bli. så sen drack jag kaffe en stund och började på kvantinlämning två. jaha, så då var jag i fas. jag minns inte ens när det hände sist. så ikväll gick jag på pu-bio med hazze. prometheus är en äcklig film. nu tror jag på riktigt att det finns aliens under sängen. tur att jag är ledig imorgon. jag ska träna och göra två septal. sen är jag fullbordad och fulländad!
 

Och jag lovar att allting skulle ordna sig.

idag har bara varit chill. en sep-föreläsningen som gjorde att man mest ville hänga sig. torkar är ju inte direkt det sexigaste här i världen. sen slutade vi. så jag har gjort min beskärda del av plugg och kommit i fas för dagen. jag var även en sväng hos catarina som nickade åt allt jag sa och avslutade med "det fixar jag!".
sen spenderade jag eftermiddagen med mollierdiagram och sen gick jag och hannis på pilates, efter att jag cashat av mitt fysikenkort. DET hade jag verkligen inte alls råd med. pilates var sannerligen inte jobbigt, men jag befasar att jag kommer ha härlig träningsvärk lite överallt imorgon.
 
när jag kom hem gjorde jag pannkakor med banan och jordnötssmör. jag har insett varför jag ser ut som jag gör, jag äter nåt så in i helvete. så jag har bestämt mig för att sluta äta, jag har ju ändå inte råd att köpa mat liksom. eller, jag HAR ju pengar, men har inget inflöde precis. och då föredrar jag ju att kunna betala min lägenhet framför att vara mätt alla dagar i veckan. eller jag ska åtminstone försöka att inte äta så jävla mycket jämt. så blir det billigt och bra!
 
för övrigt har kf3 alldeles för mycket tid över. när man är i fas tisdag lv3 och kommer vara det imorgon när demon är klar också. det här har ju aldrig hänt förut. jag som trodde fas var en myt...!

dålig på vardag och duktig på fest.

nollningen är över. jag har uppdaterat urdåligt. sista nollveckan började med dammiddag. herrejävlar, vilken kväll! det var fantastiskt med förfest hos maria, med massa rosa bubbel och arton fina flickor. mycket trevligt! väl på sittningen ballade det väl ur en smula, men jag hade verkligen svinkul! sen på gasquen träffade vi våra pojkar också. det var fint. och sen, så bakfull som jag var i tisdags. det var brutalt. men lätt värt det, med den kvällen. jag lyckades ändå ta mig upp till åtta-föreläsningen. dock lyckades jag komma en kvart sent och fick sitta på golvet eftersom salen redan var smockfull. sen led jag igenom föreläsningen, led två timmar i spritkökssoffan med jesus, led genom lunchmötet och skrattade åt malin som var ännu mer bakis och sen åkte jag hem. sov och bytte om till kilt. skottekväll stod på kvällsschemat. en klassisk kaoskväll. lycka! så det var caps i kilt som gällde, och det fantastiska att slippa sopa kapsyler till döde dar. sen svidade vi om till finbyxorna och drog till gasquen. det var härligt att äntligen ha byxor på gasquen igen. att vara kaos-sandra igen. jag har verkligen saknat det. men det är sannerligen inte alls samma sak längre. älvorna har ju bytts ut och tolvorna har nya att hänga med. så är det. ändå hamnade jag på efterfest på lindholmen. jag var sliten när jag kom i säng vid tre och inte kom upp till åtta dagen därpå. jag var fortfarande trött när vi var på häfvet på kvällen och mac var storslagen! det var nice, men jag gick ändå hem ganska tidigt.
 
torsdagskvällen bestod i käk på JA med lite fina vänner innan vi åt massa popcorn uppe på vip-läktaren med snow white framför oss på vita duken. pu-bio i runan när den är som bäst. och filmen var klart helt okej, och med rätt folk blir allt bra. och självklart oändligt med popcorn.
fredagen var så klart en för historien. jag pluggade duktigt till lunch och sen åkte jag hem och tvättade och sov. drog på mig byxorna och åkte in till skolan för att hänga med bengt och förfesta lite. hon fick sin bärs av b0f och sen skulle vi köpa pizza och massa dumma grejer hände och vi fick vänta en timme efter att ha gjort en repris på sist vi beställde från sannegården. sen gick vi äntligen tillbaks till kräkis och käkade och kunde börja dricka igen. sen gick vi till gastown och hade sepe-sits. det var fantastiskt! efter ett godtyckligt tag kom nollan från balen och capsen startade på riktigt och jag tappade räkningen på hur många öl jag druckit. sent omsider hamnade jag i trappan vid rännan, missade sista bussen och gick tillbaks och sov i soffan under tiden kaos städade klart. jag tog första bussen hem efter att ha sovit en stund till på adams axel på hållplatsen.
 
i lördags var jag inte särskilt kaxig efter att ha sovit fyra timmar. jag misstänker att jag fortfarande var full när jag gick upp för att packa lite och sen sätta mig på tåget mot skogen. när tåget rullade från perrongen kände jag första vågen av illamående skölja över mig. då började jag bli bakfull på riktigt. en riktig helvetesresa, men jag överlevde och mådde klart bättre när jag klev av i nässjö. sen var det kalas hela kvällen. riktigt bra, men jag var trött och la mig först. och som straff fick jag vardagsrumsdörren i huvudet när den ramlade ner på mig. tacksamt!

igår var jag ännu rätt sliten och satte mig på tåget hem igen. det var en bra kväll och jag somnade gott, och vaknade upp till en peppig lv3. det enda idag var fyra timmar kvant efter lunch. en smula mölig i huvudet gick jag till stan och köpte en jacka så jag kan slänga min fem år gamla och trasiga andra. nu ska jag strax sova, ladda för en tisdag. så fort jag laddat upp alla nollningsbilder på fb.
 
 

Det här är dödsdansen, det är en sista chans.

veckorna flyger förbi. lv1 har kommit och passerat och tre nya kurser har startat. jag har tagit mig en ordentlig funderare över mitt liv och över chalmers. vad jag gör här och vad jag vill ha ut av allt till slut. jag har kommit fram till att jag nog kommer gå om tvåan, med start från och med lp2. nu läser jag klart sepen och kvanten och sen hoppar jag på transporten och lär mig teorin en gång för alla och kommer kunna räkna som en gud. och grejen med csn kommer alltid lösa sig. jag klarar mig alltid, lite som en kackerlacka...!
 
den festligare delen av veckan har bestått i patetbastu i söndags med alla dess tillbehör. byxbad, tacos, bastu, pyramid och ljug i massor. det var riktigt härligt och gött! sen var jag ganska lugn i veckan. jag skippade temasitsen och var hemma och hade det lugnt och skönt istället. först i torsdags var jag taggad och förfestade med kaos, ekak och jb med puckominttu i skrubben. gamla fina skrubben. sen blev det gasquen, men inte ens sista bussen hem. även om jag var lagom onykter. men det var skönt, och jag var ledig i fredags. ändå var jag där till tio och gjorde lite lv1-plugg. typ läsa i kvantboken och sammanfatta sepen. sen började vi även på kvantinlämningen. fast den ska in först lv3, så det är oceaner med tid kvar!

på fredagskvällen var det förfest hos morris i hans och idas superhärliga lägenhet. dock var det dålig uppslutning på nollan, men vi hade det gött ändå. sen bar det av till chalmers för läsårets första pubrunda. fast det var min första på ett år! men eftersom det var nollpubrundan var det monstruösa köer överallt. jag hängde med bengt, åle och ebba och vi var hos kfkb hela kvällen. men det var nice. sen slutade min kväll i deltaparken med sissela, ett flak blå och några elektro. det resulterade i en eventuellt urinvägsinfektion och stora blåmärken på hela benen. men det var nice!
igår mötte jag bengt för en bakislunch på donken och sen gick vi och såg björnstammen i bältesspännarparken. sen skulle joel alme, enligt gp, spela på kanaltorget. så vi traskade dit, bort till operan typ. men icke. tydligen var det i trödgårdsföreningen. så när vi väl kom dit hann vi se sista låten och sen såg vi timbuktu innan vi åkte hem. sen pallade jag inte skumgasquea och var hemma och tittade på film istället.
idag tog jag en promenad till chalmers och sen åkte jag och handlade och nu gör jag tacopaj. fast det luktar lite bränt. eh...!

insta.

 
 
 
1. hazze och jb presenterade sug på första dagen.
2. sms-gruppernas sanna intåg i mitt liv.
3. igår var jag fin i läppstift.

But while we're floating in siestas.

halva nollningen har flugit förbi. på riktigt. mycket bra har hänt och endel mindre bra grejer. i onsdags var det hemligsits och när vi äntligen traskat hem två nollor började jag supa på riktigt och tog första bussen hem efter en halv natt i pu-rummet. då var det rimligt att jag var så bakfull hela torsdagen att det första jag åt sen sittningen var lunch igår. igår var det pub hos kaos och häks. mycket fina grejer, men det är konstigt att för en gångs skull kunna dricka shottarna och ölen. konstigt men kul. kvällen slutade mindre bra när jag tappade bort dalbin och simon och inte kom in i kemihuset.
 
ikväll är det festu, med förfest hos sönke. han bor också på hisingen, så jag har inte så långt iaf. sen måste jag lova mig själv att inte efterfesta, det är bastu imorgon och jag har längtat ihjäl mig.
 
igår sprack också drömmen om csn. jag vill mest bara gråta av allt. det är inte roligt att kugga så mycket som jag har gjort. då är inte chalmers roligt längre. och med transportkugget kom även framskjutningen av allt ett år. som det känns nu kan jag lika gärna gå om tvåan, knappast värt att börja när jag bara en klarad kurs i bagaget. jag ville ju också vara duktig för en gångs skull.
 

RSS 2.0