we're on top of the world.



jag kom på att vi ju blev fotade igår. för EN gångs skull så ser jag helt okej ut på en bild som jag inte tagit sjäv. jnytt.se. jes (nej, jag har inte missat ett n där).

mello var bajs, förövrigt. varför är alla låtar så värdelösa?

/f.

hur jag fick dig att älska mig.

trallalaaa! för jag fick igång lastfm. och det tycker jag är en verklig prestation. min lastfm har inte funkat att skrobbla sen 27 april 2008. tss.

det är tur att man har vänner som förstår. vad skulle jag göra utan er?

/f.

And you are the only one I’ve met who’s God only knows.

jag vet inte var jag ska börja. jag vet nog minst en som är nyfiken på vad jag ska skriva. men jag vet inte ens om jag orkar.

fredagen var skola. jag och honey kom tidigare och skrev vår gympalektion. albin kommer få det tufft, maha. matten och fysiken var jobb som vanligt, eller, jag och honey babblade bort fysiken. allt är som precis som det brukar.
sen drog jag hem och fixade lite och sen åkte jag in till jönköping. hello saferide var sjukt bra. och john me, som var förband, var också rätt bra. skön och liksom intim musik. och gulligt när han spelar fel och visar det jättetydligt och när han avbryter sig mitt i en låt för att säga att han sjöng fel text. sen annika och company. det var så bra. det lyste verkligen upp min kväll ordentligt.

idag var det stjärnjaktstävling i jönköping. det gick faktiskt bra för att bara ha sovit cirkus tre timmar. faktiskt pers på 100ry och över förväntan med tanke på min träningsform. 1:23.0 hade jag förövrigt (egentligen helt katastrofalt, om man jämför sig med andra. men jag ÄR ju inte ryggsimmare, som sagt). stjärnjaktenäcklet äänteligen fulltecknat. göttans ju. sen slängde jag in mig på 50fj och 50fr. fjärset var sämsta på länge, men frisimmet gick riktigt bra. jag hann inte alls simma av efter fjärilet, så jag hade lite mjölksyra. men jag provade att böja ner huvudet lite på frisimmet (tips från richard) och jag hade faktiskt 31.3, och då var det inte ens maxning!

det finns inget mer att tillägga. over. äh. inget hann ju ens börja. vad dum jag är. och bra, tydligen. men det räcker inte. jag orkar inte vara dålig. jag vill ha tur i livet. vara lycklig. det vore härligt om man kunde unnas något, nångång och just nu är det tre ord jag hatar mer än något annat. jag vet inte. men man kan ju inte skapa känslor...

/f.

mitt land är mitt land, bara mitt land, bara mitt.

jag är trött. jag har helt sjukt ont i axlarna. de dödar mig. och jag vet inte vad jag gör. tyck synd om mig, hallå.
idag var det okej i skolan. gympan var jobbig. tempoboll, darko och fogel hade elevlektion. det var jobbigt, som sagt, men rätt tråkigt. jag gillar inte fotboll, basket, nätboll(?) eller lacrosse. suck. samhällen var helt meningslös. jag och honey spelade nån ny version av bubble trouble, tss. sen var det kemiprov. gick hyfsat tror jag. men ingen vet hur det gick ju. alla jag har pratat med fick olika svar på sista mvg. så vi får väl se. men det kändes rätt bra (vilket ofta brukar betyda crap. men jaaa). sen var det spanska. jag hade vg på provet. fruktansvärt. jag hade missat 25 (!!!) jävla (!!!) poäng på verben. HAT! jag blir så jävla trött på mig själv. jag kan ju!

träningen idag var lam. fysen var inte överdrivet jobbig. men den är ju ändå inte särskilt rolig. fast knästående på boll är så roligt. jag äger. jag och henke kastade typ gris med en trekilos medicinboll. och jag klarade av att stå kvar ju. det är härligt när något funkar nångång. sen simpasset. mina axlar är helt fullt och totalt paj. jag tvingade både conny och petra att massera. sen ville martijn också. aj. jag har världens knut mellan skulderbladen. och nu ska jag lägga till en stretchövning till alla mina. ljumskarna. blir jag mjukare där blir mina bröstbentag typ perfekta och det kommer gå mycket fortare. jag ska testa nya tekniken på lördag. iih!

dagens kommentar stod bröderna myrlander för.
imse: "kör fjäril och bröstsim på femman och frisim och ryggsim på sexan."
annie: "varför det?"
jag: "space ju."
william: "vad är space?" (här var första gapskrattet)
viktor: "hallå. RYMDEN ju!" (andra och det betydligt högre gapskrattet)

imorgon är det fredag! :*

/f.

and i try, i try, i try, i try, but i can't help but dreaming.

herregud. träning imorse. tråkig som vanligt. sen skolan. också fruktansvärt tråkig. fast musiktillägget hade konsert och den livade upp väldigt. lukas är verkligen sjukt sjukt bra. så är det bara. efter skolan tänkte jag att jag skulle gå och fika och läsa kemin. skolan slutade vid tio över tre. jag skulle bara dumpa lite grejer i simhallen först. när jag gjort det så är klockan redan halv fyra. då skulle jag gå till stan och gå tillbaka och däremellan hinna fika och läsa kemin någorlunda seriöst innan träningen började vid kvart i fem. alltså skulle jag kanske få 40min på mig att läsa. inte särskilt värt. så det slutade med att jag satt i simhallen och läste. hmpf. 
träningen var tråkig. eller pinn var ganska kul. jag äger på att stå på knä på bollen. iih. men vattenpasset ska vi inte ens prata om. vi var åtta från början och slutade som fyra. jes. och ett pass på 5300. och andreas gick hem och vi hade martijn. vi vet liksom inte om vi ska snacka svenska eller engelska med honom, så det var ganska kul. fast jag och anna hade roligt på 1500 arm.
"nu har vi kört en tredjedel."
"neej, vi har ju kört längre. 600 är ju mer!"
"haha! vi har ju kört 2x200 och en hundring xD!"

imon blir det kemi. jag tror faktiskt jag kan det. men med min vanliga tur lär jag väl faila. men jag hoppas som vanligt på det bästa ^_^ och jag läääängtar till fredag. BARA ett pass kvar att avverka i bassängen. mja, ett fyspass också. suck.

/f.

i was better at conversations.

tisdag. sovmorgon är alltid bäst. lektionerna var dock sjukt tråkiga. fast jag och albin hade kul på fysiken. oj, vad mycket vi gjorde! vi snackade i princip bara simning och störde moa. hihi. sen gick jag till simhallen och satt i mitt favvohörn och gjorde massa spanska. jag var fruktansvärt onödig och började skriva över allt viktigt från mitt gamla block till mitt nya. kolossalt onödigt. ännu en undanflykt undan kemin.
sen blev det träning. jobbig och rätt tråkig. tärningen som vanligt. jag fick 2x1min plankan två gånger och 4x100 TARZAN TVÅ GÅNGER! jag dog. och det var ungefär det jag hann köra. sjukt tråkigt. 800 tarzan liksom. sen körde vi massa glid i slutet. också väldigt tråkigt. speciellt när killarna fuskar och vilar först inget alls, sen går på toa och myglar och sen maxar. det var fart två, hallå!

idag blir det tyvärr ingen semla för mig. det är aldrig nån hemma hos mig, som kan köpa. inte så värst värt att köpa själv heller. hmpf. men idag är det house, det ska jag allt trösta mig med då.
iih. jag vill ha fredag nunu!

/f.


i'm not stupid, i understand.

kvällen blev med ens lite bättre.
jag ska sova hos jens på fredag. det blir nog lite bra. sen så är det stjärnjakt i jönköping på dagen. tss. jag ska ha med mig alla simprutlar till jens. det blir nog... tungt. eller äh. jag behöver ha med mig en insimningsbaddräkt. och en tävlingsbaddräkt. och handduk och glasögon och badmössa. och shorts och t-shirt och skor. och shampo och balsam. och rakhyvel. tja. det var nog allt. tur att min bag är rätt stor. tss.

/f.

the truth hurts and a lie's worse.

måndagar suger faktiskt lite. jag har verkligen inga roliga lektioner. eller, samhällen lyste upp min dag. jag hade faktiskt vg+ (!!!) på provet jag blev sjukt glad och väldigt förvånad. sen cyklade jag hem. det var kallt. hemma blev det biologi, fast jag kunde typ inget och kemi. jag räknade frågorna i det där häftet. bra att det är typ trettio stycken. kemi är svårt. jag kommer säkert faila som vanligt.
träningen var hemsk. först körde vi allt 2x15 på pinn. varför, liksom? det tog ju en halvtimme bara det, så då hann vi inget mer ändå. sen var inte där på passet. han hade srivet ett helt underbart pass på tavlan. ett pass på 5500m. GRATTIS! självklart och inte helt oväntat så hann vi inte med hela. annie och killarna (som förövrigt fuskade sjukt mycket) hann köra typ fyra stycken på det sista: 20x100. vi hann köra en och det var avsimmet. liksom innan dess var det 12x100 arm fr, fr, ry. med frisimspaddlar. jag kan verkligen inte simma ryggsim, speciellt inte med frisimspaddlar. jag kan liksom inte kontrollera mina armar, de flyger lite hur som helst. så det blir jobbigt och allmänt konstigt och långsamt.

sen tycker jag NÅGON borde bry sig om mig och typ smsa eller bekräfta mig på msn. jag känner mig så jävla oomtyckt. allt är precis som det brukar vara. jag orkar inte.

/f.

sagor för barn som är vuxna nu.

det gick helt okej på vägarna. fast lite läskigt att köra till stensjön när det var värsta slaskigt. men jag klarade parkera på ica. sandy är superglad.

egentligen mår jag helt fruktansvärt dåligt. men jag ska sluta klaga. jag har lovat mig själv. men allt jag lovar mig själv bryter jag. gång på gång sviker jag mig själv. jag orkar inte med mig själv mer. jag gör inte det. allt jag säger och bryr mig om trasas sönder. jag ger upp. jag orkar inte bli besviken.

/f.

Sagor för barnen som är som du.

träningen var hyfsat jobbig. fysen funkade inte alls, inte för nån av oss. jag orkar inget. men richards pass är åtminstone alltid roliga. fast okej. 10x100 med ben utan vare sig platta eller fenor var väl inte världens roligaste. men sen körde vi massa fart och lite syra-lagkapper så trött blev man allt.
nu ska nog jag och pap övningsköra lite. och jag måste ta mig samman och läsa kemi. och klantig som jag är glömde jag biologin i skolan. jag hade ju faktiskt haft tid i helgen att göra läxan. jag lär ju verkligen inte ha tid som att plugga alls som vanligt. jag måste träna ikapp så många pass som det bara går. och nästa vecka kan jag få ihop sju pass med stjärnjakten. jag har inget liv.

/f.

me, i'm like, can't get you out of my head.

jag orkar inte. jag orkar inte. jag orkar inte. jag vill bara att allt nån gång i livet ska kunna vara lite okomplicerat. jag orkar inte käfta. jag orkar inte fråga. jag orkar inte låta allt bli som det vill. jag orkar inte att inte få som jag vill. jag orkar bara inte med allt längre.

/f.

utan dina andetag.

nu har jozy åkt hem. ungefär klockrenaste kvällen. mello och b&j och massa snack. sen snackade vi massa med min kusin. han är ungefär bäst. fast det är ju år och dar till jag träffar honom nästa gång juhe. tråkigt.
jag längtar så sjukt mycket till på fredag. jag vill gå på konsert. idag fick jag ett ryck och kollade alla festivaler. liksom, PETER BJORN AND JOHN kommer till hultan! sandy SKA dit, one way or another.

/f.

i en sång för vår elit.

jag fixade ny header och sånt nu. fast den blev inget vidare bra. jag är dålig på photoshop och sånt. tur att joz kommer hit snart. jag behöver det.

/f.

jag räknar tre fyra fem.

jag ger upp. det spelar verkligen aldrig någon roll vad jag än säger. alla hatar mig ändå. snacka om att ha ett självförtroende som en bergochdalbana. jag orkar inte. okej att det säkert är jag som inbillar mig massor, men inte allt. jag lever på mina 150 låtar med kent nu. tur det. jag skulle behöva ha någon som tycker om mig.

/f.

du stack ett hål i min kevlarsjäl.

lördag. jag har tråkigt. jag kanske borde ta tag i mitt liv och plugga lite kemi. jag får verkligen hålla tungan i rätt mun och hålla alla tummar för att det kommer gå bra.
joz kommer kanske hit ikväll. det blir nog mys. jag var så sjukt ensam igår ju. jag satt liksom och spelade flashspel till ett. kul. jag har inget liv ju.

/f.

socker.

jag blir så jävla förbannad. nu har tydligen mitt spotify slutat funka och helt sonika vägrar att fixa sig. och lastfm funkar visst inte heller. jag HATAR min jävla dator. och så är jag dessutom ensam ikväll, som sagt. jag låter steven underhålla mig. det är nog bra.

/f.

and if I’d fall, would you pick me up.

träningen var en sån som verkligen lyste upp dagen. för det första var vi bara sju pers. och jag och annie var enda tjejerna. och vi hade finbesök. marcus piehl. han är så sjukt snygg och gullig. och han fick prova på en fredagsklassiker, 40x50. jag tror nog faktiskt att han tyckte det var lite jobbigt, tss. sen var mattis och rosman och badade så jag var tvungen att stajla och visa att jag klarar klätterväggen, när inte ens klas gjorde det, hihi. men träningen gjorde både min och annies dag. allt blir så mycket bättre när man faktiskt klarar av serien och ligger rätt. vi låg en halvsekund snabbare typ hela tiden. så bra!

/f.

We ran through streets at night.

igår var det härligt. jag älskar att gå på hockey med pap. fast matchen var sämst, lika som förra. 2-2 i fulltid och efter 1:58 i sudden gör frölunda mål. det är som om hv liksom tappar luften såfort det blir sudden. gå och dö! kul att hv typ hade tolv utvisningar också. men jag tvingade dit jens, så han kunde träffa mig lite. trevlans.
idag var det värt. fysiken var rätt värd. snabba labbar och sen satt vi och pratade fest och sånt resten. najs. och matten var också bra. fast jag kan typ inget. palla cos x och sånt ju.

strax blir det träning. enligt säkra källor var det jobbigt och tråkigt igår. jag skulle tippa på 60x50 idag. men hoppas jag har fel. och sen kommer jag ha tråkigt. jag var populär igår och fick välja mellan jens och joz. så då valde jag den senare, men nu har hon blivit sjuk så det blir inget. så jag är ensam. blä. jag dissade jens för vi ses ju på fredag igen. iih! jag längtar!

/f.

han samlar drömmar i fickan.

torsdag. skolan var rätt händelserik. danne vred knät ur led på gympan. det var faktiskt lite läskigt. så han fick åka ambulans. men resten av dagen var mest tråkig. spanskan gick skit. jag klantade mig och skrev imperfekt där det skulle vara konditionalis. fuck. jag kan ju egentligen. jag vet ju att jag kan och det vet jenny med.
snart ska jag till jönköping. jag har totalt glömt bort att det var idag jag och pap ska på hockey ju. så jag missar träningen IGEN. jag måste träna ju. shit. asch. jag får träna imon. 40x50 säkert. och sen blir det antingen jozy eller jens. lite beroende på. vi får se. PUSS!

/f.

här kommer lyckan för hundar som oss.

jag är trött och har ont i armarna. så går det när man jämt tränar. skola och träning igår. träningen var jobbig. pass på 4900. men det var hyfsat roligt. fast jag kände att jag inte kan ta i. sen var det träning imorse. lagom slentrianmässig. fast jag körde massa fjärs och det var så gött. jag har flyt i simningen nu, på fjärilet. sen så skulle vi ju på bio vid kvart över tio, och jag hade ingen anledning att åka till skolan innan så jag skyndade mig hem och SOV. helt underbart + att jag inte var trött alls i skolan idag. fast filmen var kass. och vidrig liksom. varför? jag tyckte inte ens om boken. sen gick vi och åt pizza och när vi kom tillbaka till skolan hade typ hela kemin gått och niclas blev jättearg. hmpf. och b-klassen var ju inte ens där ju! sen var det bara en lektion till och sen cyklade jag hem. bra att mina växlar frusit i uppförsbacken. jes. träningen var dessutom heeelt överflödig. det ENDA positiva är att vi får passmarkering för det. sen testade jag mina dragshorts med, och helvete vad tungt det vart. jag pallade insimmet med dem, liksom. men jag får väl testa dem lite då och då och se när jag blir starkare. de är åtminstone snyggt rosa ^_^

imorgon är det älskade torsdag. jag kommer dö. jag hatar dessutom gympa. och så har jag spanskaprov. bra att jag inte pluggat ett skit. som vanligt. men jag tror jag kan verben, dock kan jag nog inte alla fraserna, men det löser sig säkert och jag får hoppas på det bästa ^_^

/f.

en liten pojke i förstora skor, den pojken blir säkert pilot.

måndagen efter lovet är alltid jobbig. hemsk. helt perfekt att börja med en och tjugos matte, med matte d som ingen förstår något av. cos^2 v + sin^2 v = 1. wtf, liksom?!
jag orkar inte med kemi. jag orkar definitivt inte med svenska. jag orkade möjligtvis när vi läste "sexstrejken". det var dagens ljuspunkt. steven som läste med sån inlevelse. "vänta, jag ska bara hämta en säng!"
så anmälde jag mig till bilskolan idag med. lika bra att bli av med shittet. jag vill ha det däringa körkortet NUNU!

träningen var dessutom jobbig. första dagen i vattnet på en och en halv vecka. hej grepp, liksom. och tydligen så är det distansvecka. gött att vi inleder med 900 stratos och sen slänger på 6x100 rtk och sen 1900 sträcksim, ej split. och efter det lite ultra på korten. jes. JIPPI! det är sånt som gör livet värt. jag kommer ha träningsvärk imorgon. sen var det nån ny kille där. typ assistent till imse. från holland av alla ställen. och det första imse kläcker ur sig är att jag är singel. något som han dessutom inte har en jävla aning om. då blev jag smått förbannad. hmpf.

/f.

bara sålänge det finns stjärnor över oss två.

en rättså ovärd söndag. sova halva dagen och sitta hos mormor andra halvan. kul. inte.
men jag har lyckats få igång itunes en gång för alla. och synkat med ipoden. alltså är ALL min riktigt bra musik helt väck. jag hatar. jag har till exempel inget säkert! eller de bra håkan. så om någon i världen skulle vara gullig och skicka dem skulle jag bli helt lycklig.

imorgon är det skola igen ju. jag känner mig inte helt pepp. tur att jag bara har ett prov. och spanskan kan jag ju alltid hyfsat. ska bara lära in ändelserna lite snabbt med. sen har jag typ två prov i veckan fram till sommaren. fatta att jag längtar till påsklovet. men det är ju sju hela veckor tills dess. eller, jag har ju apu innan dess med. så sex veckor innan lov ju.

/f.

Mt. St. Helens Vietnam Band.

i protest mot melodifestivalen helt enkelt. jag blev besviken på lasse lindh. besviken på röstningen. besviken på "internationella crapjuryns val". besviken på petra mede. blä.
jag är ensam ikväll. inte ens msn är lockande när alla ändå bara är inte vid datorn.

/f.

kärlek är ett brev skickat tusen gånger.

åhå. från fredagen den trettonde till alla hjärtans dag på en natt. men alla ont följs ju av nåt gott, så är det väl? fast jag har seriöst gett upp alla hjärrtans dag. för länge länge sen. därav mitt hyfsat otrevliga och odrägliga msnhumör. fast mest mot jens. och ja, jag har väl mina skäl, så... men tack gud för musik. tack gud för spotify. måste vara världens bästa ungefär. jag har lyssnat på EN låt hela morgonen. i thought you said summer is going to take the pain away. jag har en förkärlek för låtar med långa titlar. hello saferide. underbara annika norlin. som jag får se live om knappt två veckor. om det nu blir nåt. jag orkar inte. orkar inte vara jobbig. orkar inte känna efter. orkar inte gråta. orkar inte vara ledsen.

/f.

fredagen den trettonde.

det är ju faktiskt fredagen den trettonde. jag förstår inte folk som nojjar över sånt. jag har slutat tro på skrock. shit händer jämt. för några år sen så flög jag utomlands i typ fjorton timar fredagen den trettonde. men inte störtade vi inte. det är bara en excuse för att folk ska få tillåtelse att vara rädda. som häromdagen. jag upptäckte att det inte finns rad nummer tretton på ryanairs plan. LAME! hur vidskeplig får man bli? äh. folk är korkade.

och imorgon är det alla hjärtans dag. bra att jag inte har nån att fira dagen med. eller, jag ska väl inte ljuga. jag har ju faktiskt jens. men eftersom jag är sjuk och sånt så är det ju synd om honom då. även om det hade varit väldans mys att träffa honom. en vecka är lång tid.

/f.

du är bara ett ansikte i mängden.

det är tråkigt att vara sjuk. jag kan inte träna och det enda jag gjort igår och idag är att kolla på film och försöka lära mig ps. tre filmer har det blivit hittills. pretty woman och dirty dancing igår och bring it on idag. bra bra.

kul att jag är poppis bland killarna på msn. jens, steven och lövet. de är roliga.

/f.

It must be true, no one can look as good as you.

åhå. jag är hemma från london. okej. jag har varit hemma sen igår natt. men jag fick inte internet att funka igår. men msn funkade av nån konstig anledning. fast iofs så funkar inte internet på min användare nu heller så nu är det pappas som gäller igen. jag blir så trött.
men london var hur som helst bra. jag shoppade massa. men så var jag sjuk så det blev ju som det blev med. inte samma ork som annars. jag köpte iaf tre par skor, en klänning från harrods (!!!), en regnkappa, en skiva, ett par speedo-dragshorts, nån chiffongsak, en t-shirt från zara, linne och tights från topshop och massa shit från boots. japp.

jag vill bli frisk. jag har världens hosta. min förkylning var kortvarig, ungefär två dar, så den har redan gått över. men jag vill vara frisk så jag kan träna och umgås med folk ju.

/f.

don't say a word, i know you feel the same.

så. träningen igår var dödarN. 40x50. fast vi hade lätt hunnit 60. jag skulle sluta på 37 men klappade ihop totalt efter typ 25 och höll inte tiden. jobbigt. sen åke jag till jens. M to the Y to the S. kunde knappt bli bättre. men nu är jag halvt om halvt sjuk. vet inte om det är jens fel. i vilket fall så lär han också bli sjuk.
jag hostar som fan just nu. ont i halsen, hosta och träningsvärk i magen är ingen vidare kombination. om det åtminstone kunde låta bli att göra ont när jag hostar, liksom.

ikväll är det melodifestivalen. trist faktiskt. jag har tappat lusten att kolla på mello, alla artister är ju så sjukt kassa. okej, lasse lindh är bra. hade varit bäst om timo var med med. jag älskar honom. vi lyssnade på timo hela halva kvällen igår. kärlek.

dessutom åker jag och mam mot skavsta, stansted och london inatt. shopping. fast det är snökaos där, så vi får väl se hur kul det blir. och jag kommer nog längta hem lite. men jag får väl ta och överleva.

/f.

i don't sleep well.

jag blir lycklig. det är fredag. jag och honey hade ungefär världens roligaste på fysiken. vi började med en formel, sen gjorde vi om den och tillslut kom vi fram till en formel. då upptäckte vi att det var exakt samma som vi börjat med xD
matten var också bra. sen åkte jag hm och satte på datorn. och msn funkar nu! sandy blev lycklig. och till och med spotify ville funka. fast nu ska jag gå till träningen och antagligen blir det 40x50 eller nåt sånt. och sen ska jag till jens. mys äre ju.

/f.

du är det bästa som hänt en idiot som jag.

jag vill gå och dö just nu. jag blir helt sjukt sur på msn. VARFÖR KAN DET INTE FUNKA?!

men ja. spanskan var slapp. och skönt var ju det. sen vart det träning. jag orkar inte mer. fysen var jobbig. jag har svinmycket träningsvärk i armarna och mitt blåmärke blir bara större och större. bra då att vi skulle köra typ kroppsrullningar och typ gå upp och nudda tårna. jag som inte ens kan sova på sidan har ju inte en chans i världen att kunna rulla och förflytta kroppstyngden över mitt blåmärke. hmpf. häv pallade jag inte ens. och självklart så är det ju testvecka nu. helt underbart. så vi åkte på att simma 1500. gud så härligt. jag känner verkligen att allt dryper av sarkasm. jag är ju verkligen i mitt livs toppform. conny konstaterade att jag har ungefär tio knutar mellan skuldrorna. skönt. men 1500 gick ändå rätt okej. jag kunde väl simma bättre kanske, men 20:45 var la okej. mja. jag är trött.

imorgon är det änteligen fredag. jag har längtat sen i lördags typ. tur att jag har sovmorgon och slutar tidigt. och tagga 40 (minst) x50 på träningen. sen blir det nog att träffa jens. hoppas jag. jag behöver nog kram.

/f.

speed of sound.

okej att jag inte orkade igår. och mitt msn funkar inte för vi gjorde en systemåterställning. jag hatar.
i tisdags åkte vi skidor i ulricehamn hela dagen. så sjukt värt och roligt. även om det bara var cirka tre åk som jag inte ramlade nån gång under. men ja. jag har fetaste blåmärket på höften och jag har träningsvärk ungefär överallt. fast mest i armarna, vilket är ganska konstigt. och jag var och tränade direkt efter att vi kommit med bussen och sedan igår på morgonen och på kvällen. jag är inte så intelligent som jag verkar. aj överallt. och kvällsträningen igår var så långt ifrån värd som man bara kan komma. vi hade andreas. vi var tre pers. och vi fick hitta på hela passet själva. gud så roligt. jag hatar andreas. det må jag säga. men när pappa hämtade mig efter träningen blev jag lycklig. han har fått igång photoshop! wiho! men msn funkar ju som sagt inte på min användare, men dock på pappas. jobbigt jobbigt läge.

idag hade jag samhällsprov. det gick nog inte så värst bra. inte så väldigt oväntat heller, för den delen. men ja. nu har jag strax spanska. bra att jag typ inte kan mina glosor eller nåt. sen ska jag hem och dra och träna. men imon är det fredag och det är mys. jag ska nog till jens. hoppas och vill och tror jag. :*

/f.

och det känns som jag har gett allt jag kan ge.

en ovanligt bra måndag. för att vara en måndag.
skolan var okej. man blir alltid glad när man slipper dagens sista lektion. så jag åkte hem och stekte pannkakor att ha imon. mums. sen läste jag lite samhäll. men det är ju så himlans tråkigt. blä.
träningen sen var trist. vi körde de mindre jobbiga testerna, typ vändningsrotationerna och arm- och bentesten. kul att vi var fem pers på min bana. och jag varvade alla minst en gång. och bra att johanna kör mitt i banan med huvudet fastfrusen rakt ner mot botten. bra att jag hade 5:18 liksom. typ katafreakingstrof. jag hade ju liksom 5:18 UTAN paddlar och dolme ungefär en halvtimme tidigare. BRA! jag hatar folk när jag tränar. nej, fel. jag hatar folk som är i vägen när jag tränar.

och imorgon blir det skidor för hela slanten. jag och honey skall rejsa i barnbacken. inte en chans att jag kommer klara att ens stå på ett par skidor. jag skulle helt enkelt behöva ett lycka till så jag inte kommer hem med diverse brutna lemmar lagom tills vi ska till london. åhå, gissa om jag längtar järnet. fast jag vill ju hinna va med jens med. fredag? :*

/f.

skratta är det jag gör bäst.

jag dog när jag såg detta.

förövrigt så gick körningen rätt bra. jag gör pyttesmå framsteg.

/f.

ett sprucket hjärta är ett sorgligt sätt att starta nånting nytt.

åh. jag är glad.
träningen var rolig. fast fysen var jobbig, men jag klarade 2x10 pull-ups i alla fall. starka sandy, liksom. sen hade vi richard för första gången. han är bra. vi körde 20x50, första 25 br-arm med kick och sen kicka rakt uppochner i tjugo sekunder och sen frisim tillbaks och vila 30. det tog en evinnerlig tid, men det var rätt roligt. sen körde vi fart med fenor. vi körde nån typ lagkapp, fast alla var i samma lag. max 50 frisim med fenor. jag hade 29.0 på första. sen så lät jag bli att andas så många gånger och då hade jag 28.5. wiho! sen hade jag världens syra så sista gick på 29.4. hmpf. men ändå fruktansvärt bra. men jag är trött nu. och har fortfarande värsta syran i armarna.

nu blir det nog lite övningskörning. sen borde jag läsa samhällen också. prov, jippy! typ not. palla skolan. provschemat var ju ljust. två prov i veckan typ. ungefär två helt fria veckor (än så länge) fram till sommaren. positivt!

jag vill vara med dig !

/f.

RSS 2.0