så kanske jag kan känna meningen med tystnaden.

skjut mig. bara skjut mig. helgen har ändå varit relativt lugn och jag umgicks med min mamma igår. fast sen drog jag ändå in till chalmers till slut och såg hur fint städat det var. idag var jag bara trött men fick frukost och presenter av mamma. så ett par nya converse står nu i min hall. det var minst sagt välbehövligt. mina nuvarande hänger ihop i slamsor. sen åkte jag till skolan för att försöka plugga. det gick riktigt riktigt dåligt. så jag gick och tränade, körde ordentligt. det var längesen nu och kommer nog dröja ett tag till innan jag hamnar på gymmet igen. all min vakna tid upptas av plugg och kaos och öl. ganska precis, faktiskt. men imorgon är det en fin dag och det är pr-kalas och allt. och jag blir liksom tjugoett också.

/f.

ett fel närmare rätt.

min tid bara glider mig ur händerna. jag har knappt tid att andas. och den nästkommande tiden kommer jag mest vilja dö, på ett bra sätt. jag har så fruktansvärt mycket att göra. både med kaos och skolan. vi har massa saker i etm'n, regleren och gkt'n. och så är det cortège som drar igång redan imorgon. och imorgon skriver jag elduggan för fjärde gången. jag är så urbota trött på den här skiten nu! och imorgon kommer mamma hit så jag har fejat och städat här inne. det ska bli skönt att umgås med henne, jag har träffat henne i fyrtiofem minuter sen i julas. det är längesen! dock missar jag städkalaset, men jag överlever nog. igår var det limes och i tisdags hade ekak pr-kalas. och alla blev superfulla. förra helgen var fin också. jag och LN drack öhl och myste i fredags hos ola. det var kul! spontanöhl är den bästa.

/f.

Jag skulle aldrig sjunga en sång om dig men nu står jag här.

Att det ska vara så djävulskt svårt att ta tag i saker. Jag vill inte plugga regler. Nu är jag typ frisk, jag vill träna, springa, hoppa. Och det ösregnar ute och är typ tre grader och snålblåst. Jag är inte supersugen på att gå ut precis. Men jag inser att det var korkat att inte skriva transporten ändå. Jag hade kanske hunnit. Jag saknar redan Chalmers. Nästkommande veckor kommer bli fruktansvärt hektiska. Så det är därför jag försöker plugga i fas. Jag har en handfull uppgifter kvar i regleren. Men å andra sidan fattar jag inte ett dyft. Jag önskar att jag också var smart och kunde få femmor när jag pluggar röven av mig, istället för att ändå bara kugga.

Jag hittade en ny playlist. För varje dag som går så saknar jag dig lite. Jag visste redan då att jag var dålig på sånt. Och nu, när jag sakta men säkert föll igen, får jag det svart på vitt att jag inte är gjord för sånna känslor. Det är bättre att jag håller mig till det jag är bra på. Fast det vill jag inte heller. Jag vill bara känna mig sådär bra, sådär glad och sprudlande.

/f.

I'm feeling great.

Det är påskafton och solen skiner utomhus och gör ett tappert försök att smälta bort det decimeter-tjocka snötäcke som ligger över Nässjö. Det kunde lika gärna vara jullov som påsklov nu, som jag och Honey konstaterade över sms. Idag är det påskmiddag med ägg och sånna där vanliga grejer. Jag är så fruktansvärt nöjd över mitt val av lov vs transporttenta. Så försöker jag samtidigt trycka undan den krypande paniken inför de kommande tentorna. Jag vill verkligen klara det här nu. När jag kommer hem igen står elplugg högst upp på att göra-listan. Jag ska klara den där duggan nu!

Igår tvingade jag med pappa och Susan att shoppa lite på a6. Jag blev några hundringar fattigare, men lite grejer jag behövde rikare. Jag tänkte att jag tar lite av mina försäkringspengar. Jag behöver det. Sen spenderade jag kvällen med att dregla över Jeffrey Campbells. Jag vågar dock inte beställa, måste kolla upp det där med tull osv. Och typ åka till NK och se om de har nån stor storlek så jag kan prova. Jag vill ha fina skor, men mina fötter suger ju och är missbildade på nåt sätt. Men jag kan ju ha tur? JA!

/f.

det är ett idogt jobb att driva ungdomen ut ur sin kropp.

jag är i nässjö igen. jag har spenderat kvällen i simhallen. jag har aldrig känt en större längtan och dragning till vattnet. men jag tror mitt undermedvetna gjorde ett aktivt val när det "glömde" att ta med prylar åt mig. men det kapitlet i mitt liv är över. men det betyder inte att jag inte saknar det så in i helvete. för det gör jag. åh!

jag har påsklov och har pluggat ikapp lite regler. jag har ju varit sjuk också, eller är, och har inte tränat. tisdagen var spännande. egentligen var jag för sjuk för att gå ut men drog ändå till stan och redde ut lite trassel, babblade lite i skolan och åkte sen hem igen. jag tog påsklov på riktigt. det är skönt. imorgon ska jag shoppa upp lite av de pengarna jag fått från försäkringsbolaget. jag får ytterligare sex tusen till. det känns tryggt.

/f.

vart du vill, så fort du kan.

min värld snurrar. och jag är spiknykter. jag satt i skolan och pluggade och mådde sådär. gck och tränade och tänkte att det skulle gå över. det gjorde det icke och jag mår numera skit. jag har till på köpet feber. jag som aldrig får feber. mitt jävla tard som tränade. så imorgon får jag se vad jag gör. killen som bodde här förut ska hämta sina grejer i förrådet så jag äntligen kan flytta ner mina saker. måstemåste ringa om soffan och om försäkringspengar. jag är trött på brandäcklet. det måste bli slut snart.

lördagen var en sjukt random dag. jag vaknade upp och var bakis men masade mig till skolan. det var helt dött i gastown, så jag stod ut några timmar innan jag drog hem igen. kvällen spenderades med big bang theory och vitt vin innan vi drog till chalmers och e6. fast det fanns bara jeltzin och citronsaft, så vi drog till ronken och hittade massa folk. sen slutade kvällen på gasquen. som tur var hade jag bestämt mig för att försöka hålla mig så nykter som möjligt, och det funkade alldeles utmärkt. jag behöver nog en vit vecka (eller typ ett halvår minst!) nu. jag mår fruktansvärt. men på torsdag drar jag till skogarna. jag längtar ihjäl mig!

/f.

RSS 2.0