jag andades in det ruttna spelet och sen ut med det.

torsdagar är egentligen värsta dagen, det har jag sagt förut.
fast det var faktiskt rätt bra idag. vi hade gympan som vanligt först och som honey sa så var det den legendariska dagen då nv slog te i volleyboll. jag var med i det vinnande laget. vi vann två av tre matcher, den första var vi inte riktigt uppvärmda så vi låg under med 9-2 men karpade upp oss till 13-13. sen utklassade vi andra te-laget och jag var serve-pro :D typ tio raka!
resterande lektioner var inget nämnvärt. spanska var dock rätt rolig. när vi blir trött börjar tungan hoppa lite som den vill vilket resulterar i konstiga och roliga felsägningar, haha.
sen gick jag och satte mig och pluggade i mitt favvohörn i simhallen. sen blev det fys och det var väl okej. har dock världens träningsvärk sen igår. helt slut i armarna. tur att jag ska till osteopaten imorgon, wiho!

jag har kommit på att jag slarvar med maten. den här veckan har jag i princip inte ätit nånting. gått dirket till träningen nästan varje dag och inte käkat ordentligt efter. och sen börjar jag undra varför jag mår dåligt och är yr och svimfärdig jämt. jag har kanske fått ätstörningar. inte för att det skulle göra något, jag skulle ju lätt behöva bli smalare...

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0