rosa.

det finns saker jag definitivt inte klarar av. men imorgon är det pubrunda och på fredag, åh! jag kan inte bärga mig!

You should have known by now you were on my list.

läsvecka ett är fortfarande inte så jävla spännande. första transporten för min del. jag förstod, vilken bedrift! sen led jag igenom vågen. likströmskretsar, skjut mig i huvudet! jag borde dock börja räkna ganska omgånde, tänkte göra det imorgon eftermiddag kanske. eller träna efter lunch och sen plugga några timmar. jag har fortfarande inte riktigt koll på mitt schema eftersom timeedit vägrar visa kf2 samtidigt som teoretisk kemi. värdelöst. hm, jag är nog ledig efter lunch trots allt. som idag, då jag tränade efter lunch och gick på stan och köpte födelsedagspresent till mamma. men imorgon blir det el. det blir en fest?

måndag läsvecka ett.

precis. måndag lv1. det är exakt så deprimerande som det låter. jag började klockan tio med både transport OCH teoretisk kemi. jävla blockschema (läs: blockmongo)! efter lunch var det våg all over again. fast jag behöver ju som sagt bara göra duggan. jag ska klara helvetet nu. för övrigt var nya examinatorn ungefär oändligt mycket bättre än dynamo. på riktigt. synd bara att vi fortfarande har det crappiga kursmaterialet. efter skolan drog jag och tränade. det var kanske en dryg vecka sen nu. det var gött att pressa i knäböjen med lagom tungt och många set. jag är redan trött på livet och det är mån lv1. egentligen hade jag tänkt gå på stan efter träningen, men åkte hem istället. jag pallar inte när det regnar horisontellt. mitt paraply är ju trasigt som det är.

ET-raj.

jag orkar inte. de senaste et-rajen har slutat dåligt, varför skulle det här vara ett undantag? kvällen började åtminstone bra med sushi och sen hängde vi hos dalbin och lyssnade på bra musik och hade det allmänt gött. sen gick vi till gastown och efter en stund vidare till kajsabaren. sen försvann simon och vi gick tillbaks igen och allt sög hela tiden. jag blir så trött. inte för att dagen nu har varit så jävla mycket bättre. jag har iaf städat lite, dammsugit och sådär. förberett mig mentalt för lp2. och käkat pizza. just nu längtar jag bara till fredag så jag äntligen får träffa min mamma. jag saknar ihjäl mig efter henne och jag kan inte vänta på att få åka härifrån ett tag.

classy.

jag dör. på riktigt. jag tror och hoppas att tentan faktiskt gick vägen i torsdags. efter det gick vi och käkade sushibuffé och det var ungefär hur nice som helst. sen åkte jag hem och sov innan det var lite fest i dalbins källare. vi spelade biljard och drack öl. sen kom resten av klassen och lite bt och massa elektro. och sen bara försvann tiden, som den alltid gör. det är skönt att fira tre dagars höstlov. sen var jag självklart bakis igår. som man alltid blir. men jag peppade till och vi träffades hemma hos carl och gick och handlade och lagade mat, drack massa vin och beställde porslin och gjorde bordsplacering. framåt kvällen var åtminstone göras och carl ganska packade, medan jag och malin tog det lugnare av bakisskäl. sen hamnade vi i hubben och ännu senare i festurummet. då nånstans blev jag full istället. nånstans på vägen har jag både supit bort vantar och hörlurar. hörlurarna märkte jag inte ens att de var borta innan jag skulle åka hem imorse. men de lär väl ligga i festurummet, min plånbok hade tydligen ramlat ur min väska också men björn hittade den.
 
snart borde jag bli pepp igen. mitt huvud pulserar fortfarande. fast jag lagar mat. men jag måste nog troligtvis duscha och sånt, men sen! et-rajet kommer nog bli nån form av avsked också. jag ska säga hejdå till mitt älskade kf10.

pluggryck.

jag har inte alls varit särkilt duktig idag. jag har räknat ungefär ett tal och sen betraktat massa teori och mest snackat skit. träffade min kusin och hans polare och drack kaffe i bulten när de pluggade. när jag kom tillbaks till 31 efter det gjorde jag ingenting. så jag gick hem. ångest. jag hoppas verkligen det går vägen imorgon. jag handlade lite tentamat; choklad, banan och vitamin well. det är så det ska vara.

'Cause I know my weakness, know my voice and I'll believe in grace and choice.

idag var faktiskt en riktigt bra pluggdag. jag gick upp och åkte till fysiken på morgonen och var i skolan vid tio. idag har jag hunnit lära mig lite apparatur och räknat nästan en tenta. jag hade flow när folk började droppa av på kvällskvisten. jag gick vid nio. på bussen hem ångrade jag mig. tentaångesten kom på riktigt då. tänk om jag kuggar igen. jag har inte tagit en tentjävel sen januari. det är dags, det är min tur nu. jag kan torkarna. jag kan indunstarna. det sista jag gjorde innan jag gick hem var att lösa en filteruppgift som en boss. jag kan det här. är det någonting jag verkligen förtjänar så är det det här. jag önskar bara att livet var lite mer på min sida då och då.

So now he's buried by the daisies.

jag åkte från skolan efter åtta ikväll, hemma lagom till torka aldrig tårar utan handskar. det var längesen jag grät så mycket till en tv-serie/film. den var fantastisk. till skillnad från resten av dagen. jag kunde på riktigt INGENTING på kvantsamtalet. jag vet att jag är kass som inte ens kunde köpenhamnstolkningen. värdelöst. men jag fick min trea. dock verkar de flesta andra också fått det. jag förstår deras besvikelse och frustration. men jag släppte mitt självhat ganska snabbt och fokuserade på sepen istället. en tenta och nästan ytterligare en hel blev avklarade. ett antal koppar kaffe och även en bagge med årets första julmust slank ner. men jag hade flow och satt ensam sista timmen innan jag drog. jag avbokade mitt cxworx för att sitta länge, så imorgon på morgonen blir det lite gött köra. jag kommer vara aspepp på plugg sen. jag sitter nog sent och göttar mig med apparatur. det är ju bara några få dagar kvar. jag längtar och peppar och är fokuserad på det här som aldrig förr.

insta.

efter sektionsmötescaps.
 
kräftskiva med mest räkor.
 
lakning.
 
kvantpepp.
 
finafina vänner.
 
chokladmousse med hallon och maräng.
 
 

Dom skulle tänka sig för om dom förstod.

igår var det en fantastisk kväll. efter en heldags sep-teori med valstorkar och massa kul åkte vi hem till hanna och gjorde fisksoppa, bröd, aioli och chokladmousse. det mesta blev en aning misslyckat, men när vi delat en box vin på fem pers på dryga timmen var stämningen hög och alla fnissade som små tonåringar igen. fina fina vänner. jag kommer sakna att vara en del av kf10 sen.
 
imorse var jag i skolan vid tio. vi gjorde resterande teorin och var en sväng på 4-gott. det är nästan okej i tentaveckan när det ändå är lördag? imorgon är det träning igen som gäller. sen teoriade jag själv en del också. vi måste lära oss typ tio torkar, några indunstare, några olika filter och lakningar. jag dör. sån typ av nöt-teori är bara hemsk. efter åtta timmars teori var jag rätt slut och åkte hem. jag är ensam en lördagkväll och har kollat igenom veckans big bang. så tvättar jag. kan det bli mer sorgligt? för övrigt är billie inställt på lördag, så vi "måste" gå på et-raj. egentligen är det enda jag vill att vara full. dricka öl. glömma den här läsperioden. men jag ska omvända den känslan till motivation. tentan är långt borta, men samtidigt så få dagar kvar. jag ska acea den här jävla tentan. jag vet att jag kan, och framförallt så förtjänar jag det nu.

Like two atoms in a molecule, inseparably combined.

ikväll var jag på fysiken för tredje gången den här veckan. i måndags var jag på bodycombat och i tisdags stod jag på crossen och förberedde mig på ett benpass. fast sen hände nåt med mitt knä efter tredje böjsetet. så gav upp och åkte hem. igår var det teoretisk kemi-dugga och jag har ärligt talat ingen aning om hur den gick. förhoppningsvis bra, även om jag antagligen deriverade helt galet. sen på kvällen, efter att ha pratat en del om det, hittade jag "fifty shades of grey"på piratebay. så nu ska jag mala, fast på datorskärmen. det kommer bli en fin tentaflykt. apropå tenta så är det oceaner med tid kvar. vi räknade klart sedimenteringen idag och tentan är om en hel vecka! jag antar att det blir teori imorgon, och kanske lite tentaräkning. men det känns fortfarande lite tidigt för det. jag tänker verkligen bara fokusera på sepen. kvanten kunde jag (fortfarande) inte bry mig mindre om. på riktigt. eftersamtalet får gå som det går, jag borde väl ändå vara "garanterad" trea? men sep, det är kul på riktigt! så ikväll firade jag med afro power dance. fast det var tråkigt och inte alls lika bra som sist. så jag var knappt svettig och försökte mig ännu en gång på knäböj. det gick kass nu också, jag förstår inte. så jag får väl vila benen nån vecka och fokusera på armar och kondition. i helgen blir det dock bara plugg. jag vet inte om jag ser fram emot det. när vi gick genom maskinhuset till bulten ville jag mest bara dricka öl, allt hellre än en veckas konstant hets-tentaplugg. välkommen till chalmers torsdag lv7!

don't look back into the sun.

igår var det muggpub. jag målade en fin mugg, finare än de två tidigare, åtminstone. lyckades få till sandra och vår kaos-logga riktigt bra. dock var nog loka och banzo de mest ambitiösa för i år när de gjorde varsin floff-mugg. de är så duktiga våra små barn. sen drack jag ganska mycket öl och capsade en del innan jag drog till gasquen. där var allt på riktigt åt helvete. jag är så brutalt jävla trött på att gråta hela tiden. trött på att bli lämnad. trött på allt. allt. så jag åkte hem "tidigt" när jag kände att jag skämt ut mig tillräckligt. imorse vaknade jag lagom bakis och var ändå i skolan vid elva. det var en sep-dag. jag räknade lite extraktion och det klickade och sen gjorde jag lite sammanfattning innan jag drog nu. en lugn hemmakväll. min feber ger inte med sig och jag ligger under täcket och fryser, fullt påklädd. jag vet inte om mitt tillfälliga mentala tillstånd på nåt sätt uttryckt sig i min fysiska hälsa. jag mår så jävla dåligt. jag orkar liksom inte mer nu. allt är crap. jag vill kunna träna och vara glad och att nånting för en gångs skull ska lösa sig och vara bra i mitt liv.

ledset.

min hals är ledsen. jättejätteledsen. och de senaste, säg 48h, har jag spenderat nästan all min vakna tid med kvantfysikinlämningar. jag HATAR det. och jag är sjuk. ikväll insåg jag att jag har feber också. jag har sen jag kom hem legat under täcket, druckit te och kollat på olika serier. nya avsnitt av new girl och hart of dixie och sen tittade jag på "torka aldrig tårar utan handskar". fin och sorglig och sann. allt bara.
 
jag är verkligen inte mitt bästa jag längre. jag är trött, sjuk, ledsen. allt. när att gå till kåris på lunchen är dagens höjdpunkt vet man att något är fel. det känns inte bra längre. och det är mörkt när man går upp för att åka till skolan. jag är så evinnerligt less på allt just nu. crap.

skärpning.

idag var jag bakfull för tredje dagen i rad. fett onice. efter sektmötet i torsdags blev det en liten caps. jag gick iofs hem tidigt, men lite lagom onykter. det var fortfarande väldigt tungt att komma upp i tid till labben. men det flöt på och sen åkte jag hem igen och sov och duschade. kräftskiva i gastown med massa fantastiskt folk. lycka med alla fina vänner. jag åt mest räkor, några kräftor och smakade på dalbins krabbor. lite snaps på det och vi städade klart och gick till oktoberfest. jag träffade min kusin och hängde med honom och hans vänner och drack öl. jag fick med mig dem till gasquen, till och med. nånstans där var jag rätt full. sen stängde gasquen och jag efterfestade en stund i källarn och missade min buss och tog mig ändå till hisingen. det är ändå rätt mycket närmare än att gå hela vägen hem från chalmers mitt i natten.
 
min gårdag var tung. jag var bakis och kom sent till skolan och gick tidigt. jag mötte honey och vi drack kaffe och sen gick vi på bio. nån söt film, "förälskad i rom". när den var slut var ju fortfarande klockan bara barnet och vi begav oss till chalmers på jakt efter aktivitet. på torget var det fest. vi drack lite öl med pu och sen kommer pyssling in och vi går till mk istället. jag drack teas grogg, ungefär 70-30 pkjeltzin. rimligt. jag blev svinfull. gick ändå till gasquen och sen åkte jag hem med inte sista bussen och sov hela vägen. så här nära att jag missade att gå av har det aldrig varit. alltså var jag inte så jävla pigg i morse heller. lyckades ändå vara i skolan vid kvart över tolv. idag gick plugget bättre. lakning är ett jävla påfund alltså. eller, triangeldiagrammen snarare. jag har ritat om dem säkert fyra gånger, på VARJE uppgift. det går ju inte fort, inte.
sen åkte jag hem och handlade och har gjort tacopaj. tänkte göra köttfärssås också, men köttfärsen räckte inte. eller, det blev nog en ganska "köttigt" matig paj. mumma! imorgon börjar lv6. hur hände det?

Men de ord som krävs saknas mig.

idag var en lite bättre dag. sepen var konstig med trianglar och tusen färger och aaaaah! jag försökte själv och feldimensionerade självklart allt och fick göra om massa gånger. på lunchen var vi och gottade oss i kåris och jag ägnade som sagt första delen av eftermiddagen åt lakningen. och snackade en del med calle. vi ska lätt teama i lp2/3/4. kf/k2.1sen gick jag och tränade. jag provade på afro power dance. det var kul. och jag fullkomligen dröp av svett. så nu ligger jag här i sängen med smygande träningsvärk i lår och bål och blåsor under fötterna. mums! det var nice med fyrtiofem minuters hyfsat intensiv träning. borde egentligen kört cxworxen direkt efteråt, men jag hade lite tidsbrist. efter lite fix gick jag tillbaks till skolan, hann skriva lite på kvanten, käka lite och sen gick vi till pripps och gjorde pubquiz. det var kul! vi var helt okej ändå. eller kanske inte. men roligt var det!
imorgon blir det kvant, årskursträff och sektmöte. det blir spännande!

insta.

de gångna veckorna genom instagram-linsen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1. vi skrev på bordsduken under dammidagen.
2. det var skottekväll.
3. jag hade fått en blå vägg i mitt nässjö-rum.
4. mina nya skor som är to-die-for.
5. ett mollier-diagram. för att visa hur kul man har på kf (upp-och-ned, visserligen).
6. jag var på drinkkväll i kajsabaren.
7. mitt hår har numera en rödare nyans.
8. lax och risotto-kväll.
9. hembakade pepparkakor i oktober.

oktober.

lördagen var inte så bra som jag hoppats. eller jo, jag och bengt hade mysigt och åt pizza först och sen var vi hemma hos dalbin och förfestade med simon och company. och så gick vi till gt och sa grattis till willybob innan vi gick till parken och såg maxs band. de var väldigt bra. väldigt bra. fast sen var det ju ändå parken, så vi gick tillbaks till chalmers i höstvädret. fast jag minns inte riktigt gasquen och jag hade en dålig fylla, tårar är aldrig bra. och att missa sista bussen är ännu sämre, när det ösregnar och blåser storm.
 
i söndags hade jag en äkta bakis-dag. låg i sängen hela dagen, bara upp och dricka/äta/gå på toa. sen fick jag popcorn på kvällen. popcorn och big bang theory. och simon och ekarna. fast boken var bättre, som alltid. igår var det helt plötsligt lv5. jag förstår bara inte. veckorna flyger iväg. det är tenta om ett yttepyttetag. jag ska klara sepen. den är ju rolig på riktigt! idag hade vi krister ström på lakning. ROLIGT! och jag är inte ens ironisk. det är kulkul!
 
igår kväll gick jag och köttade på crossen, en femtiminutrare. sen åkte jag hem och powerduschade och åkte tillbaks och "lärde mig" göra risotto med mina finfina vänner. jag, hanna, peter och kajsis i sistnämndas pluttiga chabokök. det var fantastiskt mysigt. tända ljus, lax och risotto, vitt vin, ananas, pepparkakor, julte. mumma! finaste vännerna.
 
idag sög ALLT. piss-skit-helvete. från klockan tio satt vi i samma grupprum, på samma stolar, och försökte gör kvanten. den är HELT FUCKED UP! jag fick en riktig eftermiddagsdipp. ville bara lägga mig ner och gråta. allt var åt helvete. jag åt en kladdkakebit från hedvalls. allt blev ännu mer åt helvete. värt. så jag drog hem och handlade och har mest kollat på big bang theory och duschat och haft inpackning och sånt. jag är rätt trött på livet idag. hoppas det vänder. jag har inte tid att höstdeppa nu, det är som sagt lv5. även om jag allra helst bara vill skita i allt, gråta, somna och vakna när allt är bra och jag är lycklig sådär igen.

RSS 2.0