ladda din ipod, ladda den med stråkar och med sorg.

tung dag. jag känner mig så trött, matt. imorgon kommer var ännu värre. för att inte prata om hur jäkla trött jag kommer vara på fredag efter två dagar i göteborg och en morgonträning. döden! dock ser jag (och uppenbarligen alla andra också) fram emot göteborgsresan. vi hade en ganska livlig, och för den delen underhållande, diskussion om vad vi ska hitta på på onsdagskvällen. alla vill festa. tamara skulle nog ta med en trelitare vin. hihi. mys!

träningen var rätt chill. mest fart två med lite tryck på vissa tjugofemmor. gött. jag har nästan fått tillbaka min form nu? jag matchades mot erik och jocke på lagkappen och fick inte stryk med mer än en meter. bra bra!

och jag hatar biologi och kemi och fysik och det mesta i skolan just nu. plus att jag upptäckte att jag slarvat bort min formelsamling till någon. min älskling ju. hur ska jag nu klara mig? (dessutom kommer jag ju få kravbrev i vår sen...)

/f.

sjung för allt du är värd.

jag var faktiskt minst trädlik. men jag fick simma först! och längre än vanligt. det är så patetiskt! sen låg jag, alice och frida på femman och kollade på familjelagkappen. och sen åt vi lite korv innan jag åkte därifrån. det finns inget kul att göra där. så jag åkte och valde tapeter och sen åkte jag hem. och nu borde jag sätta mig med blomsaken istället för en film. men nä!

/f.

Allting var ju enklare då, men ingenting kan bli vad det var.

jag borde verkligen sova mer än vad jag gör. inte helt okej, så att säga.
igår åkte jag in med jozy och jimmy till stadsfesten. vi gick runt lite och sen kollade vi på promoe. jag stod och röjde med malin och malin. skäggig vegan, skäggig vegan, skäggig vegan! efter promoe gick jag med malin och joz försvann med linus. sen såg jag inte dem mer innan jag fick ett sms där det stod att de åkte hem. kul. jag som ville se monde yeux. så jag stannade ändå och kollade på dem (och jag och malin dreglade massvis över gitarristen. MUMS!) och sen frös vi massa. sen fick jag åka med malin och dem till stensjön och där tvingade jag jens att hämta mig, eftersom det inte fanns nån annan som var nykter och som skulle till nässjö. bra. men det löste ju sig till slut.

och idag ska jag nog plugga. och städa lite. det behövs. jag invigde nya brödrosten för en stund sen också. mums. senare i eftermiddag ska jag simma tvärs igenom bassängen och se ut som ett träd. den årliga traditionen. jag ser verkligen fram emot det. och sen hoppa sönder kransarna från femman!

/f.

Minus me, minus you, I think it's all because of you.

jag och joz och emma och erika och linus åkte in till eksjö och chillade på stadsfesten. det vart inte jätteroligt och markus hade ställt in het, så vi hade tre timmar att slå ihjäl innan backyard spelade. vi hittade gnugge och hängde lite med honom och hans superbonniga polare. gnugge var ju i och för sig också bonnig. och han hade inte förändrats ett dugg sen nian. möjligtvis att han skaffat körkort då. efter att backyard spelat åkte vi hem, jag körde hem joz till jimmy och linus hem till sig. sen tog jag en sväng förbi eken också.
imorse vaknade jag av flyttlass. allt är så definitivt. sen åkte vi ut i skogen och letade eklöv till min krans imorgon. jag ska ju simma tvärs genom bassängen och se ut som ett träd till absolut ingen nytta, till imse personliga nöje. jag dör. strax ska jag till eksjö igen. promoe och monde yeux ska vi se. finemangers!

/f.

Guns were made for disturbing the peace.

jag glömde nog skriva igår. eller jag hade väl mest inte tid. skolan tar ju tid. och sen var det träning och tidig läggtid.
och idag gick jag upp och tränade igen. jag och anna konstaterade att tio timmar är lite för lite mellan passen. man hinner knappt sova när man ska äta och sådär också. jobbigt. och skolan var inget att prata om. för lite sömn och lite för mycket ultra tog ut sin rätt och jag var en hårsmån ifrån att somna på ryskan. och svenska, kemi och fysik är ju inte heller särskilt upplyftande. jag dör.
sen gick jag ner på marknaden och mötte upp moa. vi köpte munkar. fast hon tål inte munkar, så jag köpte en till henne ändå, eftersom hon aldrig smakat, och hon fick slicka av choklad-strösslet. mumsigt. och jag smällde i mig två munkar. tjockt!

snart ska jag fixa mig lite och sånt. och sen dra till eksjö stadsfest med emma och jozy. och köra biiil! mys!

/f.

please don't look at me, please just let me be.

woho. morgonträningen var lika förutsägbar som alltid. men istället för att duscha så käkade jag lite frulle och sen kom honey och vi fixade till vårt projektarbete. sjukt bra. så nu är vi klara. typ. och mina starter är rätt hyfsade ändå och honey kan döda folk med kickarna.

efter skolan sen åkte jag, honey och saba ut till stugan och tog vattenprov och fiskade efter plankton och hade oss. och de andra var fega, för det var kallt och blåste stormbyar, så jag fick vara den modiga och vada ut tills jag hade vatten till mitten av låren. INTE varmt, kan jag säga.

åh. jag borde plugga. ungefär allt. ryska, spanska, SVENSKA (jag hatar franz kafka!), matte, BIOLOGI(!!!), kemi och fysik. ungefär allt. jaa. tur att jag har sovmorgon till halv elva imorgon då. då ska jag sova!

/f.

We die only once.

jag vet inte hur dagen var. ryskan var bra. det lutar nog åt att vara mitt favoritämne för tillfället. idag lärde jag mig "hej, jag heter..." och "vad heter du?". sen varjag hos en psykolog för första gången i mitt liv. jag hoppas att det hjälper mig att reda ut all jävla skit jag bär på. det känns så, åtminstone. men ja. om jag ska lipa lika mycket varje gång kanske det är onödigt att gå dit?
träningen ikväll vartung. mina biceps kännslite som bulldeg. och så har jag sjukt ont i höftböjaren. jag kan knappt dra runt i vändningen. härligt. och det är rätt kul att hot verkligen funkar. vi har nog aldrig simmat så bra som när anders hotade med att börja om från början om nån gjorde minsta antydan till att stanna.

imorgon blir det nog en rätt händelserik dag. jag har morgonträning, projektarbetesfilmning, vanliga lektioner och sjöundersökning att se fram emot. mycket lyckat, hoppas vi på.

och jag saknar dig!

/f.

just här står tiden still.

jag har aldrig varit hos en psykolog. gör det mycket ont?

/f.

märk mig till din och jorden den snurrade ännu ett varv.

det är härligt att ha sovmorgon på måndagar. och det kommer bli en vana! synd bara att lektionerna är så trista på måndagar. utom möjligtvis spanskan. fast fysiken överträffade sig och jag och honey skapade vackra toner. åtminstone var de helt rena.
och ikväll var det ingen träning, men dock ett infomöte. som mest gav ingenting. som vanligt. man slutar aldrig att förvånas av imse.

/f.

When you love someone but it goes to waste.

jag borde gå och lägga mig redan nu. jag är trött. att städa och flytta på grejer tar verkligen musten ur en. så nu ska jag sätta mig och skörda min farm på superberries och sen gå och sova (och kanske smsa lite i min nya vackra älskling) så jag får sova länge länge. sovmorgon till halv tio på måndagar känns rätt värt ändå.

/f.

Please call, please be a part of my life.

jag var ju tvungen att gå upp och träna idag. hemsk. två gånger blocket. jag har aldrig riktigt fattat nån av övningarna. man drunknar på delfinandning och får ont i svanken på calellakickar. jag dör lite. dessutom är det ju större chans att folk gör rätt om vi inte behöver köra så jäkla långt av alla varje gång. jag dör. och sen var det tvåtusen. död. mina armar.

jag städar mitt rum för fulla muggar nu med. främst mitt skrivbord och min bokhylla så vi kan börja lite smått att switcha rummen. jag har så jäkla mycket skit. jag råkade suga upp en öronpropp sen hultan och en tioöring i dammsugaren. och jag har hittat säkert tusen spänn i mynt. banken imorgon => rich bitch! sjukt najs.

/f.

Tides that I tried to swim against.

åh. min mobil är äntligen igång och tankad till bredden med musik. nu ska jag bara sitta och lägga till lite ord i t9. eller nä, jag får ta dem som de kommer. alltså kommer jag vara lite långsammare än vanligt på sms, men ni får väl hålla till godo ändå.

jag har lyssnat sönder fix you. jag fattar inte att jag fortfarande börjar gråta nästan varje gång jag hör den. när det var coldplay-dokumentären på tv speade de den och jag och mamma satt och pratade och jag började gråta. jag orkar inte. jag vill vara på stadion nu. jag vill gå på konsert nu. jag vill inte vara hemma nu. jag vill inte plocka upp och isär datorer. jag vill att allt ska vara bra. jag vill ha tillbaka början av sommaren och emmaboda. <3

/f.

For you I'd bleed myself dry.

det är nog lite så att jag avgudar mina vänner rätt mycket. igår var en av de där bättre kvällarna. inget speciellt som hände utan allting bara var. åka bil på småvägar i ösregn, tacos med på tok för mycket köttfärs, kolla på film utan att riktigt se vad som händer, lagom mycket cider, smält b&j's, farmville-nörda och fyra pers i en tvåsitssoffa. och imorse var det också mys. dueller i nåt spel. det var ruuuligt när alla jämt ägde jens. och att äta glass och mariekex till frukost är rätt gott. och att vakna till pruttljud och kvävda asgarv. ni vet att jag tycker om er.

jag fick min nya mobil idag. jag vet inte riktigt vad som hänt, jag tror det nog vart ett rätt stort glapp i kommunikationen på onoff? hur som så ligger den på laddning nu. WOHO! och mamma köpte en ny dator idag dessutom. nu är det bara en extern hårddisk som ska inhandlas innan vi switchar rum.

/f.

Discarded all the naughty nights for niceness.

morgonträningen var mördarN. petra kan vara en slavdrivare, ohja. men roligt var det, inte alls så enformigt och förutsägbart som anders. så det blir nog fler fredagsmornar, skulle jag tro.
jag hade min första ryskalektion imorse också. intressant. äckligt hurtig lärare, och SJUKT SVÅRT alfabet. jag ska råplugga på varenda läxa. mvg ska sitta, ohja.

ikväll skippar jag träningen, mina axlar är lagom möra sen i morse. jag och honey och lövet ska in till jönkan och crasha hos jens. minipartaj, liksom. finemang.

och puss på honey. hon är guld <3 tack.

/f.

You have never been in love until you've seen the sunlight thrown over smashed human bone.

idag drog alla lektioner igång enligt schemat. alltså började jag med sovmorgon till tjugo över tio. bättre än så kan det knappast bli. dock så var ju inte lektionerna riktigt lika roliga och inspirerande. svenska och det första vi gör är att få en bok av franz kafka att läsa en tredjedel i till i morgon. woho. fysik b är inte heller nåt vidare. dock var spanskan rätt rolig. kan nog bli rätt trevligt, tror jag faktiskt.

efter skolan åkte jag till onoff för att hämta min nya mobil. jag blev kvar en timme. tur att killen som hjälpte mig var trevlig. så nu, efter MYCKET om och men och två misslyckade mjukvaru-uppdateringar, ska jag få en ny likadan mobil. om en vecka. YES! jag ville ju kanske ha den nu? men nä. de älskar verkligen mig på onoff. jag bara kommer insläntrandes och klagar på typ allt. jag bara känner hur jävla jobbig de tycker jag är.

sen var träningen mest hemsk. men jag gillar militärerna. lagom kvällsnöje efter träningarna. och blä. morgonträning imorgon. för första gången sen i maj. men petra älskar vi. puss!

/f.

Illusion never changed into something real.

förresten så luktar mina festivalband äckel. redan, liksom! mest luktar de klor, typ gammal baddräkt. jag borde diska dem? men vad ska man ta förnån smörja som gör att de luktar mums igen?

/f.

It's like ten thousand spoons when all you need is a knife .

första skoldagen. sista året. om tio månader tar vi studenten. ångest, någon?
trevlans att träffa alla som man inte träffa på hela sommaren. och ytterst intressant att se alla som INTE kommer ihåg sina skåpkoder. jag kunde min, det satt i handleden. också väldigt intressant att se alla nya ettor. de såg lite vilsna ut. lite.
dagen drog igång direkt med ett nytt schema och lite gammal och redan välkänd allmän info. sen blev det projektarbete för hela slanten. och jag och honey som är så oerhört effektiva gjorde både projektplan och tidsplan samt skrev i våra loggböcker. så nu har vi gjort arbete för två veckor framöver. eller fram tills vi kan få tag i en kamera som kan filma under vattnet. åh. vårt projekt kommer bli världsklass!

efter skolan och en sväng hemma var jag och tränade. roligare pass har jag ju varit med om. imse överträffar snart sig själv i tråkighet. massa hp som inte ens vart jobbiga med den vilan och sen massa sånna där benspark mot kanten och sen voltvända på signal. hemskt. x antal krockar lite här och var med lite alla möjliga. åhsåroligt! men kvitt eller dubbelt är roligt. kul att jag underskattade mig själv med åtta tiondelar på 25fj. 15.4 är inte helkass, ändå!

/f.

Bound to truce, wrong choice again.

sista dagen på mitt sista sommarlov och därmed sista dagen av sommaren för det här året. för sydafrika räknas knappt, även om det ju kommer vara som sommar där.

jag har mest gjort ingenting idag. åkt lite bil bara. och tränat. fast den var rätt chill. även om 5x200 räkna till inte var nån större höjdare. men jag lyste upp stämningen med min underbart fina och sjukt vältajmade målgång på min fjärilsspurt. ett armtag på en och en halv decimeter. tja, ni förstår ju själva.

imorgon börjar dessutom skolan. jag vet inte om jag är glad eller ledsen för det. jag är nog mest likgiltig. som med allt annat. fast jag har kommit på att jag borde ansöka om att få komplettera min mönstring snart. för allt sånt blir ju helt frivilligt efter 30 juni. men ja. jag tror jag hinner skörda mina pumpor innan dess, va?

/f.

I'd read your future, but it's written in the past.

jag var och tränade första passet i kortbana och klorvatten på två månader. inte överdrivet jobbigt. men man känner att man inte RIKTIGT är i toppform, precis. en tvåhundring max tid och puls på 2:31.4, liksom. men tiderna finns väl där om jag tränar på lite och håller mig frisk. förhoppningsvis. därför jag bara ska träna och inte tävla nåt innan tiomanna. komma i form, mitt livs form, till sydafrika. efter det är det ju slut. sorgligt. att på onsdag börjar jag sista året i skolan. det innebär en form av slut. vad jag ska göra sen vet jag ju inte. och efter sydafrika är det ju bara vårterminen ut. sen kommer även simningen vara ett avslutat kapitel i mitt liv. SHIT, jag fick precis världens ångest. vad ska jag göra av all tid?! och så får jag ju typ inte äta nåt onyttigt alls. för annars kommer jag ju se ut som jens dirr. åh, hemska tanke. jag vill inte att allt ska ta slut...

/f.

Feels like I'm in a race but I already won first place.

jag och pappa var och käkade pizza. det är verkligen inte som vanligt. jag orkar snart inte. måste han fråga? jag hatar verkligen frågan om hur jag mår. jag vet att de bara försöker bry sig. men är det det inte rätt uppenbart att jag inte mår bra?

ikväll blir det första träningen på hemmaplan sen i slutet av juni. kortbana och klorvatten. känns bra. eller kanske inte. jag vill bara ta ut mig.

/f.

ta mig härifrån.

jag måste iväg härifrån. numeddetsamma.
jag var i simhallen i knappt en timme och det hjälpte inte. jag har ingenstans att ta vägen. jag är verkligen så jävla ensam.

/f.

kommer falla ner, kommer falla tungt.

jag och mam åkte till mormor och berättade. allt. rubbet. att jag inte kan låta bli att gråta en skvätt. jag känner mig så patetisk. och svag. jag vill vara stark. och jag vill nog inte vara där jag är i livet just nu.

/f.

but we always seem to end up breaking eachothers hearts.

jag dör lite.
falkis är slut för i år.
summan av kardemumman var att det nog var det sämsta falkis någonsin. med några inslag som dock var bland de bättre. flest minus, trots allt.
jag ska ändå göra en snabb sammanfattning, mest för min egen skull.

nyheter på teckenspråk på radion på nervägen. sämsta tiokampslaget: jag och alla under 150cm. tintin på stumfilm? förkylning. korsdrag. definition på sexsms. castenson. pajad mobil. brännmaneter. vattenballonger i huvudet. kass sammanhållning. kassa spurter. träningar som var över förväntan. ont i axlar, huvud, bröst, överallt. träningsvärk i HELA bröstmuskulaturen. peggen's. första spyan på tretton år. "det blir snart varmt igen". rembrants. teater. avslappningsband = snarkningar. rensa filtret. mums-mat. mums-efterrätt. viktkurvan åt fel håll? petra <3 känna vilka som verkligen är vänner. favorisering. mer glass. högrogg. tapetklister-havregrynsgröt. hopp i sängarna och kuddkrig. min och castensons säng var samlingspunkteN. läsa "bibel". piren. solnedgång. hoodtröjor. sega i duschen. ångbastun.

egentligen var allt som det alltid varit. vissa personer har jag kommit betydligt mycket närmare. vissa har jag glidit ifrån nåt kopiöst. tänk vad en sommar kan göra i mognad hos vissa.
och jag längtade hem hela veckan.

/f.

God could be so hilarious.

jag vet verkligen inte om jag vill åka till falkis nu. jag tycker att alla som har mitt nummer borde smsa mig, dels för att jag har gratis sms och dels för att jag älskar att använda min nya flashiga mobil. så jag väntar med spänning.
annars kan ni ju altid komma och hälsa på. surprise-visiter är det roligaste som finns, ungefär. jag kan bjuda på peggen's? ni är varmt välkomna! annars ses vi ju om en vecka!

/f.

No one laughs at God on the day they realize that the last sight they'll ever see is a pair of hateful eyes.

åh. jag avgudar min nya mobil. den är så vacker. ni anar inte! freaking awesome ären!

och idag var det varmt. helt sjuktligt. fast jag orkade masa mig ut och sola först vid fyratiden. då temperaturen sjunkit till lite mer human. om nu tjugofem grader räknas som humant...

imorgon drar jag till falkis. som alla andra år. jag vill nog egentligen inte. men ja. jag får väl se det som... intressant. jag kan inte komma på nåt annat ord att beskriva det med. vi får väl göra det bästa av det. antar jag.
och jag hoppas att en vecka hemifrån gör allt lite klarare och bättre. ger mig lite perspektiv? och inte bara hemifrån egentligen. på ett sätt är det ju fler än bara jag som behöver fundera lite, kanske.

/f.

Blue lips, blue veins. Blue, the color of our planet from far, far away.

jag vill ha min mobil nu. nununu! kan inte ica bara ringa och säga att den har kommit så jag gå och hämta ut den?!



en av alla bilder jag tog igår (och ja, blogg.se's kvalle ÄR inte den bästa). jag har faktiskt inte riktigt koll på vad det är... och jag ska gå nv. dock satt jag uppe till halv två inatt och pratade med steven samtidigt som jag försökte hitta alla blommor i floran. sådär lagom patetiskt. men jag har saknat våra nattliga samtal. sånt som förgyller livet lite extra. många skratt blir det åtminstone. ^_^

/f.

give me that old-fashion kind of morphine.

åh. jag tog en sväng till stugan och gick runt i skogen och fotade blommor. hemskt fail. det är så grymt tråkigt. snart avlider jag nog? men nu har jag nog fått alla blommor jag behöver. möjligtvis måste jag komplettera med nån? och nu är ju bara det roliga med att hitta alla i floran kvar!

/f.


det här är slutet på resan, och början på en ny med dig, med dig, med dig.

jag blev väckt av att vi fick en leverans med ett nytt matsalsmöblemang hem. ett stort, fett, vitt, rustikt bord och typ åtta stolar. lagom härligt att vakna till. men när jag ändå var vaken åkte jag och pap ner till onoff och beställde min mobil. JAG FÅR DEN IMORGON! då ska jag ägna dagen till att installera alla mysiga saker och utforska den utan att läsa instruktionsboken. och flytta över alla grejer och lägga till alla ord i t9. jag blir lite knäpp när det inte finns massa ord som jag använder ofta.

men puss på min mobil, ändå! den är dessutom asflashigt snyggt röd. mumma!

/f.

känns som festival!

            

1 och 2. hultancampet-chill
3. ravioliskadat tält <3
4 till 7. navid var väldigt bra!
8 och 9. slush!
10. svenska akademien sista timmen i emmaboda.
11 och 12. fräschast i stan.
13. gräsmattekonserter <3

/f.

I know when winter ends, I will be long gone.

jag blev väckt av telefonen. gud så härligt. särskilt när jag inte har nån röst alls. känns som festivalsjuka på stämbanden? sen kom m&p hem och jag och mam åkte till jönköping och shoppade loss. vi hade med oss stooooora plånkan, dessutom. så nu är en brödrost, två dammsugare, en matberedare och diverse annan shit inhandlad.

pap hade varit snäll och framkallat mina festivalkort. mums, vilken skärpa! mums, vilka fina motiv! helt fabulous, ungefär! och tydligen skulle min mobil redan ha kommit nu, men icke. jag ska åka ner och beställa den imorgon. leveranstid på ett dygn? jag kan få den innan falkis? jippy!

/f.

take me when I come. touch me so I come.

låt mig dö lite.
alla emmabodabilderna blev så jävla fula. och "alla" ligger uppe på facebook. BRA.
jag vill inte vara hemma just nu. är det ingen som har en säng över som jag kan sova i fram tills fredag?
monde yeux kommer till stadsfesten. som jag antagligen kommer få gå själv på. min vanliga tur <3
jag vill nästan inte åka till falkis. vet inte ens om jag vill fortsätta. det är inte roligt. men jag MÅSTE MÅSTE MÅSTE börja träna ordentligt nu. såhär kan jag inte hålla på.
mina armar och ben ser förjävliga ut. jag har en miljard blåmärken och myggbett och småsår. fast de såren läker väl så småningom. småsår läker fortare än köttsåret på insidan.
imorgon åker vi till jönkan och handlar massa nya prutlar. en ny dator, till exempel. och en ny trådlös router. hoppas jag kan få spotify att funka nu då.
hoppas jag kan köpa min mobil snart med. jag vill verkligen ha en fin, ny och FUNGERANDE mobil nu. jag behöver det. materialistisk tröst.

/f.

let's dance to joy division and celebrate the irony.

nu ska jag ta tag i detta och försöka skriva lite om de senaste dagarna. som troligtvis har varit bland de absolut bästa i hela mitt liv. jag har haft så sjukt rolig. ni anar inte. emmaboda är verkligen favoritfestivalen! eller. favoriten av två. inte jätteobjektiv bedömning. men ändå. för emmaboda var ungefär hundra gånger bättre än hultan. det är faktiskt så. även om musiken var underbar på hultan med. och på hultan kunde jag faktiskt mer musik, men på emmaboda är det mer musik som är i min smak innan jag ens hört dem som jag liksom kan röja till.

vårt camp var skönt. sex tjejer och jens. dock hängde mest jag, jens, malin och josefine ihop. även om vi hängde lite med hanna, olivia och sase med. men som sagt. lite världsbäst sådär. och första kvällen var rolig. jag blev helsnurrig på tre cider. jag fick ett telefonsamtal av malin: "sandra, du måste komma och hämta mig. jag vet inte var jag är. jag står under en lampa!" jag hängde med jens ut och spydde två gånger. vi la oss första gången vid elva och la oss definitivt sen vid två nångång. morgonen därefter vaknar av någon som spyr. jag kikar ut genom tältöppningen och ser josefine sitta med presenningen runt huvudet och kräkas galla ut ur tältöppningen på sitt (JENS!) tält. sen spydde hon lite till i typ tre timmar. mums! jag och malin skrattade nåt otroligt åt det. just då var josefine inte mer än en etta! och apropå ettor bedömde vi folk härs och tvärs över hela området. det var en tjej som gick under namnet tvåan. men nej, jag nämner inga namn. vi vet ändå!

musik bör det nog också ordas lite om. emmaboda ÄR verkligen min festival i musikväg. OHJA! även om jag bara hade hört sådär en fem band eller nåt lyssnade jag på nästan allt vi gick på och gillade det. utom nordpolen då. fast jag hade redan hört honom när jens spelar musik. men han var verkligen sämst live. jag vet inte vad som hänt men han sjöng inget och såg bara allmänt borta ut. han sjöng liksom inte ens på sitt "ledmotiv". kass! menja. navid modiri och gudarna var superbra. jag, malin och olivia röjde som fan. och the wombats som jag nog aldrig hört innan var också jävligt bra. även om jag mest hörde dem... och svenska akademien som vi såg som sista band innan vi drog hem inatt. och monde yeux. och florence valentin. och detektivbyrån. och bob hund. och markus krunegård. och parken. och miss li. och joel alme. och skansros. och the liptones. och does it offend you, yeah. och KÖRSBÄRSFETTERA. de sistnämnda var ungefär kass. en drös fula tjejer som tror de spelar kan spela bra punk. men nä. vi och ungefär hundra till var och kollade enbart för de hade så fult namn. fettera liksom.

sen hade vi fint väder nästan hel tiden. vilket resulterade i endel snygga brännor. jens var nog rödast men josefine fick den fulaste brännan. hon fick en liten rand i glipan mellan linnet och bh-bandet på skuldran. sen hade hon även lyckats få värsta brännan på låret. så jäkla snyggt!

men ja. på det hela taget var det nog ungefär världsbäst. som sagt. och jag var för övrigt populära tjejen lite då och då ibland. puss!

/f.


RSS 2.0