allt du rör blir till moll.

sista jobbdagen. jag och jenny chillade rätt mycket sista timmarna. magnus bjöd oss på glass. och jag bjöd på fika. och det absolut sista jag gjorde var att krascha moppen rakt in i ett träd. så jäkla lyckat. jag kommer få ett FETT blåmärke på låret. lagom till beachsäsongen ^_^

nu går mitt tåg strax. MOT sherwoodskogen... erhm, EMMABODA!

/f.

Oh my love.

tårar. i attacker.
jag kan inte sova.
jag skrev igår.
ett långt brev.
ett långt, argt brev.
som aldrig någonsin
kommer skickas.
fast det är nog tur.
då skulle jag förstöra
mer än vad jag redan gjort.
och ja,
det är definitivt mitt fel.
vems annars är det?

/f.

You left for Norway, you took our true love away.

egentligen betyder rubriken så jävla mycket. även om det nu nödvändigtvis inte rör sig om norge.

näst sista jobbdagen idag. den gick i snigelfart med stekande hetta efter lunch. och hur roligt är det att kantskära grusgångar? jag dör lite. och allt fixande och ögontjänande till kyrkogårdsteatern. egentligen vill jag också se den, men jag borde kanske packa lite. jag borde börja. typ nu? jens var här nyss och hämtade min dricka och min luftmadrass med. så nu behöver jag typ bara ha i lite kläder och annat krafs i min alldeles för stora väska. men det tar ju tid det med. och om jag ska kunna kolla lite på simningen och på allsång (jag vet, nästan dödssynd, men TIMO och MISS LI är ju med, och det måste jag bara se!) borde jag kanske sätta igång. eller, äh. jag vet inte.

imorgon jobbas sista dagen. jag ska bjuda på fika och magnus ska faktiskt bjuda mig på glass. som tröst för de pajade maskinerna. han har lovat det! sen blir det hem en sväng och sen till stationen och åka tåååg! och jag kommer ner lagom till moto boy spelar. kan det bli mer perfekt?

/f.

Laughing at something funny beyond.

idag var det sjukt segt. måndagar liksom. jag finner knappt ord. magnus var tillbaka, men oscar var borta. lite sämst sådär. jag och jenny rensade grusgångar och hjälpte erik att plocka upp när han kantskurit dem. sjukt tråkigt. fast sen gled vi lite i elis också. det lyste upp lite i den annars så trista och regniga dagen.
blä. jag var fruktansvärt trött idag. hur kan det vara så svårt att vända tillbaka dygnet? jag somnade inte förräns ett och sen vaknade jag igen vid tre och fem. underbart.

jag borde packa lite nu, jag har åtminstone bakat muffins nu, så jag har ett moment mindre i morgon. men jens var här innan och hämtade mitt tält och sovsäck och sådär. fast jag ska nog tvinga honom och komma och hämta lite cider. palla bära om han ändå kör bil, liksom. fast jag hade gärna åkt i den bilen. jens som kör och sen åker josefine och malin med. bara det lockar ju jättemycket!

/f.

Do you know what's worth fighting for when it's not worth dying for?

idag har det nog varit okej. det finns inte om man inte tänker på det. men städningen har fortsatt. men jag sov mest. men filmen igår var okej. inte fullt lika bra som väntat. men äh. bio är ju alltid mysigt ändå.

nu har jag flyttat mig från tvn och vm-simningen. jag såg sarah sjöströms världsrekord på 100fjäril. I SEMIFINALEN. HEEEEEEELT SANSLÖST! hon är så jävla grym, den tjejen. helt fenomenalt!

imorgon börjar sista jobbveckan. veckan som dessutom bara innehåller tre dagar. sen blir det emmaboda. OJ, vad jag längtar!

/f.

Obviously something's gotta be done, I'm such a drama queen.

idag är allt lite bättre och lite sämre.
jag tror min "sorg" uttrycker sig i ilska och allmän odräglighet. jag vill inte vara otrevlig mot allt och alla, men jag kan liksom inte kontrollera min ilska.
och så undrar jag i mitt stilla sinne om det egentligen är någon skillnad på att ljuga och att bara inte berätta sanningen. är det bättre att vara lyckigt ovetande än att leva i en lögn? jag undrar seriöst hur jag ska klara av det här. jag tror nog jag kanske måste sätta på dammsugaren för att inte höra att vattenkranen droppar...


ikväll ska jag gå på bio. harry potter. två och en halv timme i en mörk biosalong jämte en person jag tycker om. jag behöver nog sånt.

/f.


No one's laughing at God when they're saying their goodbyes.

fredag. sista fredagen. oscar slutade och jag träffar inte simon mer, eftersom han drar till dunken nästa vecka. men idag har vi haft det riktigt slappt och roligt. sista dagen är alltid så jävla rolig på nåt vänster. vi chillade verkligen järnet och på lunchen drog vi till mcdonkan utanför a6 och käkade. hur trevligt som helst. och vi skrattade nåt sjukt när oscar berättade om sin piercing. snacka om FAIL. resten av eftermiddagen gick i slow-motion. vi klippte lite häck och sen satt vi och pratade om all möjlig skit. det kommer bli tre jobbiga dagar nästa vecka. men magnus kommer ju åtminstone tillbaks. alltid något. så, ja. och oscar träffar jag på emmaboda. röj! och simon lovade att jag skulle få komma till gränna och festa. woho! gränna, liksom! och folk säger att nässjö är en håla... ^_^

ikväll ska jag nog bara ta det lugnt. dö i soffan. inte tänka så mycket. och imorgon ska jag sova. och städa måste jag. lovat. jag vill inte. inte kännas vid. inte tänka. inte genomleva.

/f.

I found the perfect way to say "I love you".

jag vet varken ut eller in längre. jag fick en rätt obehaglig överraskning när jag kom hem. eller överraskning var det nog inte. jag har ju vetat länge. men det har ju ändå varit min värsta mardröm. allt definitivt är hemskt.
från att ha haft en bra dag med dagisvisit, svischning och bortpratad lunchrast till en smärtsam kväll med många tårar. och det kommer bli så många fler. det är jag helt övertygad om.
just nu behöver jag verkligen någon som stöttar och tar hand om mig.

/f.


Malmö beach night party.

idag ahr det verkligen inte varit min dag. jag lyckades slarva bort bilnycklarna och fick tigga skjuts i sista minuten till jobbet. väl där kollar jag igenom väskan och hittar nycklarna. som alltid. jag och oscar hade iallafall elbilen idag. vi gled lite och plockade pinnar överallt. och när vi skulle vattna urnorna sist kom det nån gubbe och började snacka om allt och inget med oss. i en halvtimme. herregud. efter jobbet gick jag till stan och köpte nya böcker. gött. och sen missade jag bussen med en tiondel, ungefär. återigen inte min dag. woho.

så jag borde kanske äta lite nu. innan jag dör av hunger? jag nöter smk också. jag snodde en skiva av jens sist jag var där. han kommer aldrig få tillbaks den.

/f.

Oh, the boy's a slag.

jag borde gå och lägga mig? jag har ju haft en rätt hård dag. att gödselvattna är sannerligen hårt. att rensa blommor på muren framför kapellet är rätt hårt och framför allt jävligt osmidigt. och sen springa runt och plocka upp alla pinnar på kyrkogården är väl inte heller världens lättaste?
efter jobbet tog jag mig hur som helst till brunstorp och simmade. för första gången på en månad. det kändes faktiskt betydligt bättre än vad jag trodde det skulle göra. fast jag kom inte igång ordentligt förräns efter artonhundra. och jag hade bestämt mig för att köra tvåtusen, så det kändes lite onödigt att bara köra tvåhundra till när det väl kändes bra. så sammanlagt körde jag två och sju. riktigt duktigt av mig, tycker jag. fast 2300 var frisim. jag testade bröstsimmet för det var så gött, men jag märkte att det gjorde helvetiskt ont i knäna, så jag kunde inte köra så mycket. illa. men det var ändå så jäkla härligt att simma igen. det kommer jag aldrig sluta med! fast nu har jag ont i axlarna igen. som vanligt. fatta hur jag kommer ha det i falkis. jag kommer seriöst dö. och inte ens conny är där. det är så illa. han är bäst, hallå. såärebara!

/f.

Once a failure, always a retard.

måndagar. att det alltid lyckas vara måndag. imorse ringde klockan kvart i fem. för tåget gick kvart i sex. HEMSKT. jag dog lite. men kunde inte sova nåt. så dagen gick i dvala. men jag och oscar gödselvattnade och hade oss. dansade till p3-musiken i lurarna och konstaterade att pingu-imitationen var outstanding. det är så man förgyller en måndag. sen fick jag ta tåget hem med och sen åkte vi till mormor och åt jordgubbstårta. och jag fixade lite till på min "nya" mobil. jag stod inte ut med min gamla längre. för att undvika att jag "heeelt oavsiktligt" skulle tappa den i marken fick jag pappas gamla eriksson. Ksjuhundranånting. jag får dock ryck på att det inte finns alla ord jag vill i min älskade t9. på min gamla syntes inte längre markören på sidan för det var så många ord. bra!

nej. imorgon kör jag bil till jönköping. sen efter jobbet ska jag ta en sväng till brunstorp, om det inte regnar. jag ska hoppa i vattnet för första gången på en månad. hej grepp? jag längtar faktiskt lite. jag satsar på en sådär tvåtusen. mest frisim, för att få tillbaks känslan. och kanske lite bröstsim och ryggsim. fjäril funkar nog inte?

/f.


It may sound funny like I'm joking it away, but nonono this is the way.

jag sov till halv två idag. skönt. sen har jag mest gjort ingenting. jag har dock varit bra och bokat biljett till emmaboda. så jag kommer ner lite senare. halv åtta, närmare bestämt. och jag vill ha en välkomstkommitté som väntar på mig på stationen. och ett redan uppslaget tält. perfa! jag längtar allaredan ihjäl mig.

och ikväll blir det chill som alla andra söndagar. mumsa på överblivna pannkakor och på baddare och på nya sommar-chokladen. SMASKENS! och tjockt som fan ^_^

/f.

Would you like to be the lead star of my love song?

kvällen var bra trots avsaknaden på föräldrar. (vad extremt konstigt det lät?)
jag stekte massa pannkakor, som inte blev alls så bra som de brukade, och kollade på ice age. jag älskar den filmen. sid är söt. det finns en anledning till varför jag och joz en gång i tiden tyckte att honey var lik honom ^_^

imorgon ska det tydligen vara helkasst väder hela dagen. så jag ska sova. ohja! och kanske köpa biljett till emmaboda, ja?

/f.

Du dansar så bra, vi borde bilda en orkester.

imorse sov jag tills det inte längre var morgon. klockan ett räknas väl ändå inte som morgon? sen kollade jag på världens skummaste film. dogville. nog för att seven pounds igår också var lite skum, men denna tog priset. se den, om ni inte har nåt bättre för er.
snart ska jag skjutsa mina föräldrar ut till skogen, nånstans. de utnyttjar mig som fyllechaffis. det är väl i och för sig inte mer än rätt, med tanke på alla år jag har snyltat på dem. men ändå. så jag måste sitta nykter och ensam ikväll. eller, jag kanske får sällskap av någon? det bjuds på egenstekta pannkakor, ohja! det finns ju ingen som vill missa det, heller!

/f.


PS. pappa hade kollat på mediamarkt i gbg på min planerade mobil. den ska tydligen levereras i augusti. WOHO! alltså kommer hela sommaren gå med en paj mobil som inte kan ta vettiga bilder. BRA! DS.


All the commotion has people talking, they're talking.

festliga fredag idag. bra. fast idag var det ändå riktigt tråkigt. som alla andra dagar. jag och david gick runt och plockade vasblommor och snackade skit. mums, vad det luktar gott! sen fick jag lite besök av pappa och lite senare även av jens. jag är poppis! resten av dagen blev det rensning. surt. och varmt som as i svart t-shirt. hur tänkte de egentligen? fast sista halvtimmen satt jag, oscar och erik dolda under ett träd nere på fjorton och latade oss i skuggan. jag satte mig där först sen jag hållit på att svimma när jag reste mig upp efter att ha suttit i solgass i fyrtio minuter. skönt med skugga. och hej, jag har blivit lite brun. och mina fötter är lite vitare än mina smalben. SNYGGT! bonnabränna två punkt noll, jag säger ju det!

nu ska jag nog mest chilla ikväll. ta en sväng med mammas bil och kolla lite på film med. trevlans. jag är trött med juu. soooooova imorgon, ohja!

/f.

jag skulle ge dig allting du pekar på.

jag är trött. idag var det ju TT - trötta torsdag. det var det verkligen. det var som vanligt ingen som väckte varesig mig eller oscar efter lunchen. bra! och så klagar de på att vi är sena ut... idag har det dessutom varit så jäkla ovärt. rensa infattningshäckar och sen randa grusgravar hela dagen. hur roligt kan det bli? och nu får vi inte ens lyssna på radio längre. inte för att vi fick det innan heller, men då var det ingen som sa till. blä.

jag borde ta en sväng till stugan och fota blommor, men jag orkar inte. jag sitter hellre här och bölar över min pajade mobil. den har verkligen cpat ihop totalt nu. jag hatar den. OCH jag måste köpa en ny NU! GE MIG!
tur att det är fredag imorgon. det blir trevlans.

/f.

I can't stop runnin' away.

min hals värker. jag har väl fått efter-festival-sjukan några dagar senare än alla andra. att jag alltid lyckas bli sjuk när jag precis tror jag klarat mig? det suger faktiskt. jävligt mycket.
dagen idag var dessutom sjukt ovärd. om det var TT (tråkiga tisdag) igår, så var det fan OO (ovärda onsdag) idag. jag och oscar roade oss med att sitta och komma på sånt. vi fick rensa häckar idag med. hemskt! fast sen fick vi glida runt och vattna lite och städa lite vid sofiakyrkan. det gjorde dagen lite bättre. att glida i elbilen förgyller dagen lite. dock med betoning på lite. jag längtar till fredag. FF, liksom. festliga fredag. jag och oscar drygar oss verkligen ibland.
dessutom längtar jag som fan till emmaboda. ni förstår inte. hur roligt jag kommer ha. och allt sånt. camp fjorton år, som jens sa. åh. jag vill åka nununu!

/f.

They call me little love child with a thorn in my side.

jag har nog kommit på vilken mobil jag ska köpa för min lön. min nuvarande mobil är lite till åren gången nu. drygt tre, närmare bestämt. så mja, det behövs nog verkligen en uppfräschning. dessutom är min mobil väldigt kass. fjädern till luckan har pajat så luckan hänger och slänger lite som den vill och det är jobbigt när man ringer då man måste hålla i luckan så den inte ska fälla ihop sig. sen idag märkte jag nåt annat. när jag smsade så börjadebilden dela på sig. och byta plats! och flytta sig och ha sig. sjukt jobbigt. jag är fruktansvärt rädd för att den bara ska ramla i beståndsdelar inom en VÄLDIGT snar framtid. alltså är jag i stort behov av en ny. ge mig! jag tror nog valet kommer falla på sony ericsson c903. den verkar okej. jag vill ju ha en kameramobil och ingen vanlig, utan slide eller vikbar. och då fanns det bara slide. och den andra modellen är så sjukt klumpig. så denna är nog perfa för mig.

/f.

but I bullied the police, had too much knowledge for college.

jag blir så glad. även om dagen var i särklass den tråkigaste på väldigt länge. jag och oscar rensade grusgravar hela dagen. woho! och dessutom pratade de om tråkiga drömmar på p3. hemskt. och sen, som grädde på moset började det ösregna. vi fick zickzacka mellan träden hela vägen ner för att hämta regnjackor. bra. sen skulle jag åka tåg hem. tåget skulle gå fem över fyra. när klockan var kvat över började jag undra vad det var som hände. tydligen hade det varit en olycka på spåret. woho. så jag fick vänta en timme på stationen innan det kom en ersättningsbuss. då hade jag lika gärna kunnat ta det försenade tåget, då det bara skiljde fem minuter.
väl i nässjö öste det ner regn och jag och pap åkte till nya posten och hämtade ut mitt fula rosa plastkort, aka körkortet! vilken känsla. och jag slipper släpa på mitt pass överallt. det är ju lite smått otympligt.
sen åkte jag till honey och hämtade den sjukt osmidiga feta floran. vilket påminner mig om att jag kanske BORDE jobba lite på blomsaken. men det var ju vara en tanke.

/f.

bli aldrig som oss, bli värre!

jag slocknade klockan nio igår. känns ytterst stabilt, måste jag säga. men det var ju rätt bra med tanke på att klockan ringde vid halv sex som vanligt sen. jag känner att jag kanske borde gå och sova i tid nu med. snart så.
jag och oscar hade städrundan och sen åkte vi runt och chillade i elbilen hela dagen. gytt.
sen gick jag en sväng på stan och köpte ett par shorts och örhängen och ett par snygga ljusblå stuprör. och sen köpte jag lite godis efter att jag blivit utslängd från h&m eftersom jag råkat vara inne i affären när klockan var 19:01. men herregud. och så såg jag halva i'm from barcelona utanför hemmakväll. najs. de är bra. och det påminner mig om att jag längtar nåt kopiöst till emmaboda (inte för att de ska spela där, men ändå). jag och oscar pratade massa om det idag. han ska ju också dit. kanske kan vi åka tåg tillsammans? vi lär ju hursomhelst ses nån gång på ett eller annat sätt.

/f.

där hon stannar hos mig som i en dröm.

jag höll ju på att glömma. min äldsta kusin marcus skrev på facebook och bjöd mig på sitt bröllop. som tyvärr är om två veckor, den tjugofemte. i helsingfors. sjukt osmidigt att ta sig dit och hem. så jag kunde inte komma. det suger. det hade faktiskt varit roligt att åka själv och gå på bröllop och träffa min släkt som jag inte träffat på typ fem (?) år. gött att vara själv i helsingfors och allt när min finska är begränsad till arbetslöshetsunderstöd, tändvätska och hamn. men ändå!

/f.

hultsfredsfestivalen.

åhja. jag är hemma nu. eller ja, jag har varit hemma i fyra timmar, kanske.
herregud, vad jag är trött. men jag har haft roligt som satan. och träffat massa nya både udda och bra människor. jag har ett nytt band på handleden. jag har sett massa bra musik. jag har sett flera band helt själv. jag har röjt med gegga upp till fotknölarna. jag har sovit ensam i ett tremannatält. jag har sovit två pers i ett enmannatält. jag har sovit på marken utan liggunderlag och kudde. jag har tagit hand om onyktra vänner. jag har sprungit runt som en galning och letat efter folk. jag har ätit pizza varje dag. jag har blivit genomblöt efter jag satt mig i en vattenpöl i malins tält. jag har fått nya nummer i telefonboken. jag har gått runt med en död mobil i typ tre dagar. jag har inte använt engångskamerna nåt. min rumpa har varit med på mtv. jag har bott vid pissdiket och sett folk ramla ner där. jag har inte varit festivalchic och gått med kortkort och gummistövlar eftersom det varit alldeles för kallt för det. jag har varit blöt om fötterna i tre dar. jag har sovit med mjukisbyxor, strumpor, tjocktröja, filt i sovsäcken, en sovsäck och sen en till filt över alltihop. jag har fått in pipen på en vattenkanna i munnen. jag har druckit många cider. jag har ätit digistivekex till frukost varje dag. jag har kort sagt haft en sjukt bra och rolig tid i hultsfred. 

fler saker som är värda att minnas är våra grannar som var dyngraka tolv på förmiddagen första dagen och som slängde ravioli på våra tält. eriks alla upptåg var också minnesvärda. och eriks jävla kompisar. "fan, va mycke moos! hur ska jag orka det häär?!" "malin, i lägenheten brevid!" och alla fyllor. och röda korset. och borttappade kompisar. och nyfunna kompisar. och dissar. och all musik självklart. jag var den som gick på flest spelningar från vårt camp. jag orkar inte räkna upp alla. men bäst var nog the killers eller lasse på hawaii eller smk igårkväll. sämst var nog peter, bjorn and john. tyvärr. så jävla besviken blev jag. nä. dåligt att vara påverkad på scen. alla utom frej i smk då. woho.
HULTSFRED '09 <3

och kom ihåg. what happens in hultsfred stays at facebook.

/f.

Om du ser mig vid fontänen, titta åt ett annat håll.

måndagar är alltid värst. hemskt att gå upp. fast jag behövde åtminstone inte köra in.
på morgonen fick jag svischa. jag körde nog av det mesta, skulle jag tro. några blommor här, en skylt där. men sen fick jag så helvetiskt ont i axeln att jag fick rensa blommor resten av dagen. chill.
efter jobbet och efter att jag kört hem till nässjö åkte vi till rusta och köpte presenning och lite annat vi glömt. och jag gjorde ett kontoutdrag. jag hade fått lön. ÅTTATUSENFYRAHUNDRATRETTIO KRONOR! fatta, jag är rik som ett troll nu! WOHO!
väl hemma packade jag och mamma. det tog väl nästan två timmar. och allt gick ner. utom en cider. men den tryckte vi ner tillslut. så nu är det bara sminkväskan och mobilladdare och lite annat småkrafs som plånbok och sådär som ska in på toppen. åh, jag längtar så in i bomben! och så får jag träffa underbara annie, det var ju sjukt längesen vi sågs. så nu blir vi tältpolare i mitt spaceade tält, wosch! åh. jag vet inte hur jag ska klara av att sova inatt eller jobba imorgon. jag kommer dö av spänning. åååh!

/f.

I hope you give yourself up to.

   

alla bilder är helt oredigerade.

/f.

en blick, ett ord, jag nöjer mig med dig, fast min hjärna skriker nej redan vid avfarten.

ja, herregud.
det var ett tag sen jag skrev nu. sist jag skrev hade jag nyss fixat körkortet. sen på kvällen åkte jag till malmbäck och badade i klappa med jens, lövet och otto. finemang. första doppet ute för min del. och varmt och härligt!
i fredags var det jobb. jag och jenny roade oss med att göra häckmassaker. det ni! det måste sett fruktansvärt roligt ut när två pers står mitt inne i häcken och klipper. det var varmt som satan dessutom. svarta t-shirtar <3
helgen har spenderats i stugan bortsett från några små snabbvisiter i stan och i jönkan. dessutom har jag lärt mig blanda en kortlek sådär snygg, rrrschdrrtsch! äh, ni vet. så går det när det regnar hela tiden och man inte har någon el. roligt värre.

nu packar jag lite smått till hultan. eller ja, jag lägger fram alla grejer på golvet. lycka till att jag ska få med mig allt. INTE EN CHALLE! och så är det massa saker jag inte vet om jag borde ta med mig eller om det bara är onödigt. typ jeans. jag ska ju ha mjukisbyxor? och gummistövlar. bra om det regnar, men tungt att kånka på. äh. jag får väl ta med allt och lära mig till nästa gång! ^_^

/f.

No one laughs at God in a war.

jag är bara så jävla glad just nu!
jag fixade uppkörningen! och jag som trodde jag skulle faila totalt. jag backade ju på trottoarkanten, tss!
men nu så! snart är jag innehavare till ett rosa plastkort med en urbota ful bild på. plus att jag är typ tjugofemtusen spänn fattigare. men det är så jävla värt det!
jag är bara så sjukt glad!

jag ska fira med att åka och bada snart. efter att jag ätit upp alla jordgubbar med grädde och kladdkaka!

/f.


När tiden är rätt ska jag plocka upp dig, och ta dig långt härifrån.

åhå, vilken bra dag! lite sådär världsbäst. inte nog med att jag hade sovmorgon, jag blev skjutsad till a6 för att skriva upp. jag kan inte minnas när jag sist var så nervös. måste nog varit inför finalen på rosenlundsbadet sprint förra året. jag satt och skakade och kunde inte ens skriva min namnteckning bra på elektroniska plattan. woho! och kortet ska vi inte ens prata om. fast killen innan mig hann typ inte tänka efter och svor högt så alla började skratta. och sen fick vi ju gå in till datorerna. jag var klar efter kanske tjugofem minuter. och jag hade 61! av 65. och 52 var godkänt. ni fattar inte hur glad jag blev! helt sinnessjukt. sen tog jag bussen till jobbet och fick rensa häckar resten av dagen. mindre kul, dock. och inte heller särskilt roligt när oscar snott det sista på mitt smör och slängt förpackningen. tack. där var min frukost, liksom. dessutom kom det världens åskknallar och regnoväder på lunchen och när vi skulle gå ut igen efteråt. äckligt. men jag struntade i regnjacka, eftersom jag höll på att dö av värmeslag då, och sprang runt i t-shirt och var blöt och sval istället.

efter jobbet kände jag att jag ville fira att jag är halvvägs till en rosa plastbricka med ett urbota fult foto på mig själv. så jag tänkte att jag ville ha godis. men väl inne på hemmakväll kom jag på att glass ju faktiskt är smaskigare. så jag och mamma åkte och handlade massa saker. först skulle hon in en "liten" sväng på lidl. det resulterade i shopping för nästan 500 spänn. jag köpte jordnötssmör, woho! mums! och så sjukt med utomlandskänsla. jag dör! sen köpte vi glassen och åkte hem. äntligen.

snart lär jag ju bli nervös för körningen. tänk om jag failar? tänk om jag är sämst? tänk om jag får kärringstopp?

/f.

RSS 2.0