simning.

helgen har faktiskt varit skön. det är fortfarande svinvarmt, men inte soligt. blev väckt tidigt igår, men somnade om och sov länge. sen åkte vi ut till högsbohöjd och jag fick se mikaels lägenhet och fick mat och sånt. på kvällen hamnade vi på inflyttningsfest på studiegången med massa hävare. jag var inte särskilt bekväm och hade ganska tråkigt. blev bättre när vi anlände till torget och jag tror klockan var närmare fem när jag kom hem. himlans bra kväll ändå. men vem har sagt att det ska vara lätt? det kommer aldrig vara lätt. men jag vill klara det. mer än nåt annat.
idag har jag läst mer fourier. fattar inget av anteckningarna, men egentligen bryr jag mig inte så mycket om teorin ändå. borde verkligen orka ta tag i plugget på riktigt. men idag tittar jag på simningen också. shit. såg herr-finalen på 400fr innan när jag gjorde köttfärssås. alltså. ARMTAGEN! porr nästan. så himla fint simmat! lugnt, metodiskt och vackert. nästan så man saknar det. och nu är det damlaget på 100fr. kom igen, heja!

nattvecka.

jobbveckan har kommit och gått och har bara blivit värre och värre för varje dag. helt sinnes. fan INGET som funkar i fabriken längre. totalspårningen kom inatt. inget funkade, jag var varm, slut och trött. så skulle jag gå på toa och dennis råkade slänga en pizza i ansiktet på mig. "nu kan det inte bli värre".
igår var åtminstone en bra dag på dagen. jag och kajsis åkte ut till saltholmen och solade och hade picknick på klipporna. så himla underbart! massa mums och massamassa babbel. jag förstår inte hur det kommer bli när alla försvinner iväg i höst; tomt, tyst, tråkigt typ. men jag kommer säkert ha saker att göra, kurser att klara, liksom!
 
nu ikväll har jag tränat. det är fortfarande sjukt varmt ute. har inte bestämt mig om jag är sugen på öl eller inte, men det verkar inte vara så mycket party och jag orkar inte riktigt leta heller. helgen kommer garanterat bli bra ändå. med tanke på hur sjukt trött jag är kommer jag sova tidigt och "ta vara på dagen" imorgon, vända tillbaks dygnet osv. sola, träna, mysa. och efter "tentaplugga bevis" är numera nästa punkt på listan med saker man inte ska göra när man köttat armar är ägna sig åt wo. döööör.

sommaröl.

helgen som gick var fin. sådär bra liksom. efter en tung sista natt på jobbet sov jag och sen blev det träning och sol och chill. och sen gick vi och såg känn ingen sorg. så jävla fin och underbar och bara perfekt. SÅ BRA FILM! och ja, jag lipade som ett litet barn. sen drog vi en sväng till chalmers och drack lite öl. fast jag var ändå trött och gick hem ganska tidigt.
i lördags solade jag massa och bara hade det gött. jag orkade inte gå till gymmet och min träningsvärk var ändå rätt stark så jag gick ut och gick/sprang runt guldheden på eftermiddagen istället. skulle jag INTE gjort. höll på att smälta ihop i en våt fläck på marken. dog lite. kvällen spenderades på stan med bengt och fanny och lite öl. så himla fint och genuint trevligt. när vi satt på king's head förundrades vi över alla som kom fram och försökte ragga på oss tre, samtidigt. ganska knäppt, men lite roligt.
igår sov jag typ bort hela dagen och hann med lite solning. men mest sova. och det konstiga var att jag ändå var trött och natten var tung och tråkig. jävla pizzor. hoppas det blir bättre ikväll. det är så himla varmt ute nu. jag orkar inte riktigt med det. men jag försöker ändå träna, men ska nog kanske försöka göra det senare på kvällen när det svalnat lite. nu vill jag åka till havet. men ingen vill åka med eller kommer på det för sent. så vi får se, jag vill ha sällskap i veckan åtminstone!

fredag.

jag ligger fortfarande i sängen och tittar ut genom fönstret. nu är det inte ens soligt ute längre, så då kan jag lika gärna chilla kvar. ska gå och träna lite senare och sen ska jag mysa! natten var okej. varm som tusan! jag gick runt och lyssnade på gamla "mammas nya kille" och tarek taylors sommarprat och fnissade för mig själv. ytterst rimligt? och jag är fortfarande trött, ska nog definitivt ligga kvar här ett tag till och spana på serier!

nätterna.

sommaren på fria rullar på. jag jobbar natt den här veckan och nästkommande tre. inatt var vidrigt. men snart så har jag helg. förhoppningsvis ska det bli fint väder och imorgon kväll ska jag se håkan-filmen på bio. äta popcorn och hålla handen typ. det är skönt ändå att "bara" jobba. hinner träna och chilla som jag vill. men jag borde antagligen börja plugga snart. heja lp3! det är över en månad till tentor och nollning, förlåt, mottagning.

himlastormande.

det var väldigt längesen jag var såhär jävla kär.

norrköping.

jag sitter i första klass och chillar galet med internet. sjukt värt det, eller nåt. hur som har jag hängt en helg hos mamma, tillsammans med tusentals folk som varit på bråvalla. hade verkligen inte velat vara där. särskilt inte när det enda vädret som varit varit ösregn typ. utom igår när det var asgött på seneftermiddagen och vi åt middag på balkongen. annars har vi mest strosat på stan. jag är EXTREMT pank, men råkade ändå spontanshoppa nya träningsskor, ett par nike free. som att gå barfota typ. och då kan jag äntligen använda mina vanliga skor utomhus också. ska försöka träna så mycket jag bara kan nu de kommande veckorna. utom idag, hinner inte med både det och äta innan jobbet. men imorgon. käka strikt och träna ordentligt. räcker ju med att jag sover till nio, kommer ju ändå hem vid halv tolv typ. det värsta kommer nog bli att inte äta på jobbet. det är äggvecka och jag kommer garanterat vilja smaka på allt.

RSS 2.0