I just want somebody to hold me through the night.

folk snackar om den där tiden i månaden. jag har en annan grej: den där tiden ungefär var åttonde vecka. när allt känns åt helvete och jag bara inte ens vill gå upp. jag satt till tre och räknade nästan en tenta. hade den kommit hade jag aldrig klarat den. jag har så mycket ångest över plugget. värt att vi inte ens börjat än. jag gick och tränade. det hjälpte inte ett dugg som jag tänkt mig. började nästan gråta för att det inte gjorde tillräckligt ontskönt i musklerna. ändå har jag inget att vara sånhär över. jag borde vara glad. jag är kär och på måndag har jag överlämning och på tisdag börjar mottagningen. och så mår jag alltid såhär. en gång var åttonde vecka.

there is no end.

jag har pluggat hela veckan. i onsdags var det kubiken. jävlar! fantastisk förfest i deltaparken men alla kaosare och sen dök även massa andra upp. sittningen var ändå förhållandevis städad, för att vara kubiken liksom. men sen har jag inte full koll på vad som hände, men vet att jag och nilena sprang runt på campus och var väldigt fulla. alltså. saknat slots-fyllan. vi åkte hiss i kemihuset och åt bullar. sen gick vi till torget. mikael sa att jag var fruktansvärt full. rimligt. så jag var inte mitt piggaste och effektivaste igår. bättre idag. fortfarande varannandagsplugg. alltså. materialbalanser. fuck me. imorgon blir det fourier. kanske ska ha som mål att lära mig nåt nytt imorgon. sturm-liouville kanske? vi får se.

sista veckan.

jag sitter i sängen och har det mysigt. den här veckan var min sista jobbvecka och jag har försökt plugga samtidigt. kaos i hjärnan. tror inte det är bra för hälsan att ständigt ha nåt att tänka på, vara konstant stressad över vad man borde göra. så när jag stämplade ut i fredags morse var det obeskrivligt skönt att äntligen vara "ledig". åtminstone fokuserad kanske. så den här veckan blir det plugg på riktigt. jag kör varannandag med fourier och gkt. men varken igår eller idag var särskilt disciplinerat. egentligen skulle jag, drottz och ln gå ut och dricka bärs på kvällen igår, men sen blev vi bjudna på smörs och lokas inflyttningsfest på olofshöjd och gick dit istället. så himla fint att träffa ln igen. kommer sakna henne nåt förjävligt när hon flyttar till norge. men innan dess ska hon med mig och boman på jens lekman i lv1. kommer bli supertoppenfantastiskt ungefär! idag vaknade jag och var rätt sliten. inte särskilt bakfull, men alldeles för lite sömn. jag masade mig ändå till skolan och sat av några timmar. om jag pluggade? inte särskilt mycket eller effektivt. så jag gick hem igen. så skönt att bara sitta i sängen och mysa, kolla på serier. har inte tränat alls den här veckan och det ska det bli ändring på till nästa. varje dag, om jag orkar, och framför allt morgonpass på onsdag. för på kvällen är det kubiken. åh. SOM JAG LÄNGTAT!

RSS 2.0