dan före.

jag ska strax släcka. imorgon rullar tåget till stockholm och sen lyfter planet mot värmen. ÄNTLIGEN!
i övrigt var veckan sådär. tentan gick så dåligt att jag ville krypa ner och gömma mig. det kändes bättre förra gången och då kunde jag inget i jämförelse. vi får se. sen var jag inte så pepp på nåt alls men lyckades tagga om och kvällen slutade hos sissela med lite sugare och massa floff. så jag var extremt pigg och obakis när jag gick upp tidigt för att packa det sista. jag belönade mig själv med en god latte på stationen och somnade gott när tåget rullade från götet. idag har jag strosat lite på stan i norrköping. det är skönt att chilla omkring när det inte är nåt man MÅSTE ha. och shoppa ska jag ju göra i thailand sen, så jag var lite restriktiv med det. men nu ska jag sova. om ett dygn är vi framme. så det blir nog kanske väldigt sporadisk kontakt med sverige och sådär. men jag lär inte kunna hålla mig borta från facebook och sånna nymodigheter. vi får se! hej så länge och god jul (även om jag hatar julen)!

motivation.

jag gick hem tidigt idag. för tidigt? typ klockan två. sen satt jag och bengt på fröken olsson och fikade i två och en halv timme. det är ändå rimligt dagen innan transporten. jag kan det här. jag har kunnat det i tre dagar. det ska gå. sen handlade jag tentamat, men insåg nu att jag glömt dricka. nooooo! hur ska jag lösa detta? pressbyrån innan bussen imorgon, får det nog bli. hmpf. jag är sjukt nervös. jag hade en halvtimmes konversation med mamma också och vi packade med varsin telefonlur i handen. jag blir ju inte mindre nervös av att tänka på att jag snart åker iväg också. åh. jag både längtar och fruktar imorgon.

tentavecka.

idag började tentaveckan på riktigt. av någon anledning var mellandörren låst när jag trillade in vid halv elva. även om jag kom sent till skolan hade jag en produktiv morgon. att börja dagen med att tvätta klockan sju är duktigt. sen begav jag mig till emilsborg och nu är kontraktet påskrivet. jag är så exalterad att jag tror jag spricker! kan det inte bli april på en gång? plugget idag gick sådär. nu kommer ångesten och nervositeten. jag hade en fin paus på över två timmar när jag mest störde andra. sen gick jag över från massan till att skriva igenom en teoridel på min ordinarie tenta. gick väl okej. jag är nervös och det är aslångt kvar. imorgon är målet att räkna den senaste tentan, augusti-fucket. jag ska klara det här. jag har dessutom sökt csn för våren nu ikväll. mitt liv vänder. gud. så. skönt!

till helgen vill man lätta på bördan.

lv7 har kommit och gått. jag har pluggat transport till döden. jag känner mig nästan sådär fullärd. jag gick efter halva föreläsningen i fredags när jag insåg att den inte gav mig ett dugg. idag försökte jag bli kompis med masstransporten. det gick väl sådär. mer fokus på tentaräkning imorgon, och en skvätt teori. jag ska gå upp och tvätta imorgon så jag kan börja flykta med att packa. ska även skriva kontrakt imorgon. jag kan knappt tro det! jag längtar så jävla mycket till våren nu att det inte är klokt.
 
i fredags var jag dum. jag gick och tränade och mosade benen i knäböj och marklyft, vilket resulterat i att jag inte kan gå i trappor/sätta mig på en stol idag. efter träningen drack jag öl med robert i kajsa och åt inget. värt. sen hamnade vi på torget med ccc-asparna och jag blev dräggig och bara dum. fredag lv7. det händer ju fan inte! när jag gick till skolan sen igår, fem i nio, var jag fortfarande ordentligt onykter. BRA DÄR! jävligt moget. så jag led hela dagen. led. dumma sandra. men plugget gick ändå okej, när jag väl slutat vara katastrofbakis. tur att jag inte ska kröka på ett tag nu. det ska bli lugnt på torsdag också, har jag bestämt!
 

Never forget how to dream.

i fredags drog jag till skolan och gick på sista transportföreläsningen. sen hann jag knappt hem och hämta väskan och äta eftersom västtrafik är värsttrafik och det var strömavbrott i hela centrala göteborg. jag hann tillslut och hann med tåget och kom till nässjö i tid. så kvällen spenderades med pappa och susan och vi myste och jag blev riktigt jävla rödhårig. väldigt fint blev det, vill jag hävda!
i lördags åt jag julbord med mamma och vi åkte och hälsade på mormor på sjukhuset innan jag hoppade på tåget hem. det tog mig drygt tre och en halv timme att komma hem. jag fick vänta fyrtiofem minuter i falköping, i femton minus. ibland är livet allt bra gött...! så igår gick jag upp till julkalendern och sen drog jag till skolan och satt med teoretisk kemi hela dagen. på kvällen mötte jag upp per och LN och vi drack lite öl på stan innan vi såg underbara, fantastiskt roliga Ricky Gervais i Scandinavium. det var så in i helvete bra! ett riktigt bra avslut på lv6. att det sen tog mig nästan en timme att komma hem är ju dock en annan sak... men nu peppar vi lv7. jag har skrivit klart hela kemin nu. kan inte säga att jag är nöjd, men jag lär ju bli godkänd. det är lite som kvanten: minsta möjliga arbete för en trea. sen är det bara transporten kvar. och jag vet inte om jag vågar tro att det är sant, men jag fick mail om att flytta tillbaks i vår. jag tror livet har vänt lite nu. så efter att jag skickat in kemin imorgon blir det bara transport-plugg och träning. idag blev det bodycombat. men jag ska fan aldrig mer träna kondition med mensvärk. man känner sig lite kass när man måste pausa mitt i en rörelse och sätta sig ner för att inte kräkas. festligt!

have I failed to impress you?

fy satan vad det är kallt ute. telefontermometern visar -17°C. vad i helvete?
jag kom precis hem från sektionsmötet. på nästa möte kommer vi antagligen rösta ja till att ändra i stadgarna permanent och då få darth vader och yoda som sektionshelgon istället för gaston. folk är på riktigt eterblivna och vi diskuterade i nästan två timmar. sne blev det äntligen slut och nya styret och nya b0f valdes in. OM det kommer bli bra! jag har fullt förtroende i både sidh och chewie. fina grejer!
imorgon sticker jag till nässjö. jag är rätt pepp på att komma bort härifrån också. synd bara att det lär vara fett mycket snö där också...!

matlab.

idag var en fruktansvärd dag med snö som yrde och hela dagen spenderad i kd2. vi lyckades äntligen bli klara med koden och kunde börja briefa på rapporten. min rapport kommer på riktigt suga. tänker att jag ska försöka fixa ihop så mycket som möjligt på tåget till nässjö på fredag. då är jag ändå pigg osv. kul med matlab på tåget. inte alls sorgligt...! senare ikväll var jag hos tandläkaren också. jag hatar det. synd bara att jag måste tillbaks för att ta bort tandsten. synd bara att jag inte fick en tid förrän i februari. orkar inte med det.
 
imorgon blir en kul dag. jag borde verkligen släcka snart om jag ska ta mig upp till åtta-transporten. första föreläsningen jag går på på över två veckor. igår försökte jag plugga massan, men det gick åt helvete och när niklas började gå igenom en uppgift på tvåfilmsteori hade vi redan slutat, så man blev ju inte direkt klokare där heller. men det kanske kommer imorgon. jag ska klara den här också. JAG KLARADE JU FÖR HELVETE EL-DUGGAN! mailade och kollade med examinatorn. så. jävla. gött. äntligen! hp trillar in. den här terminen är min termin. det känns ändå som det vänt lite nu.

måndagslyx.

jag är sinnessjukt mätt. efter en lektion, en sväng ner på stan för att fixa malariatabletter och en halv transportuppgift åkte jag med hanna, peter och erica till ica och sen hem till hanna och lagade en riktig brakmiddag som födelsedagspresent till kajsa. det var fint! återigen, studenter i ett kök, vill inte ens veta hur det kan sluta... som tur var gick det bra. dock lyckades hanna läsa fel på receptet och hade i 6dl socker istället för 6cl. men vem fan skriver centiliter i ett recept? till slut blev allt nice och vi var mätta och riktigt belåtna. mycket bra kväll!
imorgon blir det föreläsning vid åtta och sen gym för första gången på ett tag. jag anser mig tillräckligt frisk nu, och med tanke på hur mycket jag har ätit ikväll och hela förra veckan såå...!
 
första smeten med en tiopotens socker fel.
 
trerätters: bruschetta med chèvre och valnötter, havets wallenbergare med potatismos och rårörda lingon, chokladfondant.
 
utöver detta försökte vi göra nåt av den misslyckade smeten. det resulterade i nån form av tvättsvampsliknande kaka. men det var helt okej om man tog grädde och hallon till. men vad är inte det, liksom?

fanta och rosé!

vilken vecka. jag har pluggat på tok för lite, helt tappat motivationen.
hela tisdag och onsdag kväll var det valberedning. kommer hem till örgryte vid tre på natten. men nya b0f kan inte bli annat är superbra. jag lovar! i torsdags kom jag till skolan vid lunch och var bara så sliten. så istället för att plugga tog jag och bengt en eftermiddag på stan och ett antal timmar på kosmos med te och aspångest. det var skönt och jag behöver verkligen hitta tillbaks till mig själv och min motivation. fredagen gav inte heller så värst mycket plugg. massan har dragit igång och jag har världens fetaste panik över allt. på fredag ska teoretisk kemi-rapporten in. jag har inte ens börjat på teoribakgrunden och vår kod är knappt halvfärdig. det går bra nu. men på kvällen drog jag hem till david och lovisa och drack lite öl och hamnade på gasquen. där sög ALLT. jag är så trött på att gråta över det jävla svinet igen och igen och igen och igen och... så jag drog hem tidigt. men det spelade ingen roll och jag vaknade sliten och bakis. jag försökte plugga lite transportteori i skolan och misslyckades och drog istället till smör och fixade i ordning oss. jag plattade hans hår och han lånade ut kläder till mig. sandy goes hiphop! sen köpte vi en kebabtallrik och åkte till morris på förfest. det var fina grejer! framförallt var alla så jävla snygga och det var musikgenre-bonanza i lägenheten. vi drack bål och stämningen blev ännu högre. sen åker vi till chalmers och jag är inte helt på det klara med hela kvällen. jag avslutar iaf med att skälla ut cubsec-bitch-vakten och sen går jag hem och tar sista bussen. det var finfint! och herrejävlar, vad jag var bakfull i morse. dock var det bästa jag kunde göra att ta en promenad till ica. inget botar bakfyllan som lite frisk, minusgradig lindholmsluft! jag köpte dock chips och julmust. men jag tror att ica har slutat sälja vickningschips, jag blir lika ledsen varje gång. resten av dagen har jag mest legat i sängen och jag var en sväng hos robert och drack glögg och åt pepparkakor och ädelost med lite fint folk. men jag är trött som fan nu. och jag längtar ihjäl mig till helgen. nässjö ska bli så skönt. men nåt så fruktansvärt jobbigt. snart kanske jag kan ta och boka en tid till studio ändå då.

RSS 2.0