oh, those lips i've loved, that i was dreaming of, they're still red and soft.

min dag har enbart och endast bestått av GKfuckingT. föreläsning, demo, föreläsning och studio. SKJUT MIG! just nu är det sannerligen inte min favvokurs! och efter en heldag är man ju helt mosig i huvudet, så man ändå inte orkar plugga. så vi bjöd b0f på välkomstöhl i skrubben och det var hur gött som helst. jag var även en sväng på matematiska vetenskapen idag och JAG KLARADE KOMPLEXEN FÖR HELVETE!!!! så jag firade med en muffins vid tre och en extra floff. jag hade iofs bara en klar trea, men jag är så djävulskt trött på betygshetsen. jag är så glad över att äntligen kunna prestera. det känns lite som mitt liv vänt. jag är glad. fredag och lördag kommer bli episkt. jag vill egentligen bara studsa runt och arra saker, inte gå på föreläsningar. jag vill leva nu. nu när jag känner att jag mår som jag ska.

/f.

a daydream, I'm caught up in limbo, Friday night at the drive-in bingo.

jag kommer nog aldrig riktigt förstå det här med den generella sinnesstämningen varje måndag. det är en ny vecka och en ny start. helgen var superbra. nästa helg kommer antagligen bli minst lika bra.

produktiviteten från min sida idag har mest bestått av planeringsmöte och sen blev det första miniprojektet helt klart, fyra dagar innan deadline. sen gick jag för att träna första passet sen pubis, men det märktes att jag nog kanske inte var helt frisk fortfarande eller nåt i den stilen. efter en kvart på crossen kände jag hur jag plötsligt blev svinillamående och var tvungen att gå av och gå ner i omklädningsrummet och lugna mig. efter ett tag kunde jag gå upp igen och gjorde lite magövningar och mina axelövningar och sen blev jag akut illamående igen. för att inte riskera att kräkas i en papperskorg fick jag ge upp och gå hem. jag blir så besviken på mig själv. jag vill verkligen kunna träna och må bra. sen jag kom hem har jag alltså lagat mat. massa massa mat. förhoppningsvis är det något som är ätbart iaf. egentligen är jag lite hungrig nu, men det går nog över. nu kommer jag inte behöva laga mat på åtminstone ett par veckor!

/f.

it feels like i'm on the top of the world.

läsvecka två har bara flugit förbi. jag är redan alltför långt efter. jag tror att fas bara är en myt. eller åtminstone en fysisk omöjlighet. den här veckan har jag knutit nya pr-kontakter när PU hade pr-kickoff och vi spelade twister och åkte pulka och häfvde öhl och hade oss. jag blev oförskämt full och minst lika bakfull. båda kurserna har tokspårat redan. jag förstår inte. jag måste försöka hinna plugga lite den här veckan. hur nu det ska gå!

i fredags hade vi en awesome ohmsitts. vi drack fördrink. vi åkte bob. vi ramlade. jag och LN kraschade in i en lyktstolpe. vi är alla lite blåslagna nu. vi hade postohmsitts med ägg och kladdkaka i sann pr-chefsanda. vi gick till gasquen och dansade sista timmen. vi efterfestade. sen råkade jag vara hjärtlös och hjärnskadad och gick hem och sov. men det var en episk kväll.

igår var jag så sliten men åkte och handlade och sen drog jag till skolan och åt en fin sexrätters middag och drack bubbel. sen gasqueade jag och det var en bra kväll. idag har jag mest chillat och sen pluggade jag och matilda lite fourier i kombo med livsplanering. när de andra kaosingarna skulle på häks aspsittning gick jag hem och jag har städat massa. ikväll ska jag sova tidigt, och utnyttja min sovmorgon. det kommer bli en bra vecka med ut i skogen och gamble. och nu jävlar ska jag ta tag i mitt liv!



/f.

men jag vill inte veta vad, för därifrån syns längtan mer.

gårdagen led på bra. jag och matilda försökte plugga fourier, lyckades ovanligt dålig och gav upp. istället försökte vi löste första gkt-miniprojektet. det gick inte heller något vidare och sen kom karin till skolan och vi var ändå tvungna att ge upp. så jag svirade om till finbyxorna och stoppade korv med kk på kvällen. det var riktigt roligt och riktigt jävla nice. och gott som tusan. kvällen slutade på gasquen. årets första. det var helt okej ändå. men jag är så djävulskt puckad igen. väx upp nu, sandra.
idag har jag varit fruktansvärt oproduktiv. jag sov länge och orkade inte röra mig från sängen. sen tog jag mig i kragen och åkte till skolan och fixade lite och köpte godis på hemvägen. fast jag pluggade inget. min självdisciplin suger verkligen. jag blir på trött på mig själv. dö. jag funderar snart på att lägga mig. typ läsa lite. och kanske komma lite tidigare till skolan och åtminstone försöka med lite mer fourier. den här LPn ska vara min LP, nu när jag ju gick ut ettan i onsdags med limes +1 på meken. #detgårbranu.

/f.

Tänkte sjunga nåt för dig igen.

jag har äntligen vaknat till liv. igår somnade jag halv nio och har sovit i femton timmar. pubrundan var bra, så sjukt lyckad, som vanligt. efter första och enda lektionen i torsdags tränade jag och matilda och sen släpade vi kyl med två duktiga aspar. sen hämtades det öhl och det handlades och preppades fint. sen kom folk och vi gjorde som vanligt kfkb-shots på löpande band. jag älskar det här. nu är det ju bara en kvar. jag vill inte att mitt fantastiska år ska ta slut. det är det bästa valet jag gjort. efteråt städade vi snabbt och hamnade i skrubben som vanligt. sen tog jag spårisen hem vid halv åtta och hann somna på de tre hållplatser det är att åka...
eftersom vi hade obligatorisk skit efter lunch var vi ändå tvungna att masa oss till skolan sen. jag var hur trött som helst och fruktansvärt bakfull. så seminariet gick lite som det gick. det var jag, matilda, dalbin och johanna i en grupp, den ena slitnare än den andra. men vi klarade oss och sedan satt jag och matilda och dog och väntade på att nollan skulle städa. när det också var klart gick jag hem och dog. och sov. så sinnessjukt skönt. nu ska jag strax gå till skolan och försöka plugga lite och sen ska jag nog äta kk's korv och gasquea för första gången i år. det ser jag fram emot!



/f.


De lyckliga kompisarna.

vårt eot-raj blev sjukt lyckat. det bara vällde in folk i gt och vi hade fem capsbord igång samtidigt. och vi sålde nitton. jävla. flak. helt stört! efter vårt episka arr hamnade jag på torget och traskade därifrån vid halv sex. sen var jag sådär pigg när vi skulle ses halv tre och ha möte dagen efter. jag var dock inte ensam om att se sliten ut. men vi fick rycka upp oss, käkade lite pizza och sen började floffen flöda igen. pu kom och hängde med oss i den nymålade skrubben. långt senare och många öhl senare gick vi till nox och sittningen spårade innan den börjat. men det var roligt. tror jag? kvällen avslutades i verum och jag var sämst som hela hösten. jag blir så trött på mig själv. nu är det fan slut med det där. PUNKT! alla var lagom pigga igår sen. men jag, dalbin och matilda lyckades iaf masa oss till första fourieren och sen spenderades resten av dagen med wordfeud. bra tidsfördriv! det enda vettiga på hela gårdagen var att jag skickade in tre sommarjobbsansökningar. i år ska jag ha jobb!
idag bestod dagen bara av gkt och en liten fourierföreläsning. efter fyra timmar i ka innan lunch återstod fortfarande två timmar till. det var lite av ett slag i ansiktet att gå upp halv sju också. efter att ha haft tentavecka i en och en halv månad var det sjukt jobbigt att gå upp innan nio. blä! imorgon har jag dock sovmorgon, det tänker jag utnyttja. ikväll har jag och matilda tränat och mer ska det bli. på torsdag vankas det dessutom pubis, mumma!

/f.

This trip is taking me nowhere.

jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag gjorde kaos med tentan, eller om den gjorde kaos med mig. det är ytterst oklart. men om jag har tur så värkte jag fram rätt svar den där sista halvtimmen jag satt och svettades. jag är uppenbart dålig på simpel huvudräkning när jag får -i*-i till +1 ungefär fem gånger. herrejävlar. sen har jag spenderat eftermiddagen i skolan. egentligen hade jag tänkt träna, men energin sjönk i botten och vi fixade med väggen i skrubben. jag tejpade mycket fint och sen insåg vi att vi var inlåsta när vi skulle börja spraya. gött. så där satt vi i fyrtiofem minuter innan dalbin mirakulöst lyckades få upp dörren. det är nog bara för att det är fredagen den trettonde. ikväll är jag bara sådär et-trött. det är ju först imorgon vi ska ha ett riktigt eot-raj!

/f.

komplex 2.0

jag. är. så. nervös. jag ska strax gå till v-huset. jag har i princip varit för nervös för att äta frukost. nu gäller det. såhär har jag inte känt sen ala a, alternativt när vi simmade dm-finalheat.

/f.

Du betalar, njuter, skriker.

jag har mest spenderat dygnets flesta timmar i skolan, sittandes på stolen närmast väggen vid mittenbordet i gastown. med bevis eller si-uppgifter framför mig. imorgon smäller det. det MÅSTE gå, hur svårt kan det vara? igår satt jag ensam sista tre timmarna och nötte bevis. då gick jag hem klockan tio. idag gick jag hem klockan fem. så jag handlade och håller på att laga mat nu. jag ska inviga min stavmixer! och imorgon hoppas jag på att jag är pigg och att det kommer en laplace, en enkel residy, godtycklig argumentprincip, en lite snäll avbildning och två bevis jag kan. katching! och jag är hemma! det ska gå!

/f.

nej, låt det vara som i en film.

mekanikdags! det gick över förväntan. jag och moby var de enda som skrev skiten. jag tror att det lönade sig, dock. vi var ju iofs inte ensamma i salen, det var säkert tjugo pers som skrev nån nuclear chemistry. efter tentan gick vi till spritis och pratade, som är standard efter tenta. sen drog vi med smör för att gå till johnL's och äta, men det var stängt. vi tog istället vagnen till vasa och satte oss på viktoria och drack billig öhl. mumma! efter en tenta är öhl alltid berättigat, så även denna gång. vi pratade om lov och skola och allt möjligt och hade väldigt trevligt.
imorgon drar komplexplugget igång på riktigt. det ska bli spännande!

/f.

He says he just wants to say hi, I send back "out of office, auto-replies".

min vecka har flugit fram. redan imorgon skriver jag meken. tredje gången gillt?

jag vet sannerligen inte vad jag gjort i veckan egentligen. jag tränade i onsdags. riktigt jobbigt och roligt. jag antar att jag mest plugga hela dagarna. i fredags drack jag öhl med carl, LN, åsa och massa it. det började lugnt i gt med carl och kräkis som kockade ihop en risotto. sen blev det några öhl till och vi gick till ola där alla it-killarna hängde. sen var det tänkt att vi skulle gå till nef, men kön var lite för stor så det bar av till sticky istället. där hade jag aldrig varit, men det var nice. jag var yngst i mitt sällskap, men kanske fyra-fem år äldre än några där inne. hmpf. jag börjar bli gammal! sen gick jag innan det stängde. jag trodde att jag missat vagnen, men mitt på aschebergsgatan med ola och wilson på varsin sida körde tian om mig. blä. men det var ju nästan ljummet ute så det gjorde inget att vi gick.
jag var fruktansvärt pigg när jag gick till skolan igen, sådär sex timmar senare. fyra timmars sömn är mitt bästaste. så jag köttade bara mek. det gick sådär så jag köpte lite plugg-godis och gick och såg film. imorse var det också lite jobbigt att gå upp. motivationen för mekanik är inte vad den borde vara. jag och moby räknade lite och sen bestämde vi oss för att vi var fullärda och gick hem klockan fem. jag kände mig även fulländad och fullkomlig, vilket jag iofs gjort inför de tidigare två mektentorna. vi vet ju hur det slutade...! istället för att panika runt här hemma gick jag och tränade och trampade runt en halvtimme på crossen. larsson frågade om det var intervallträning, överlevnad skulle jag snarare kalla det. uschanamig. det är äckligt att svettas!
nu ska jag diska undan lite och sen sova. fast jag har sovmorgon imorgon, men tvätten kallar klockan tio. sen köttar vi!

/f.

God knows we're flyin'.

mitt plugg går sannerligen sådär. jag är inte alltför glad på meken. jag tror dock att jag nog ska försöka skita i boken, för den är dum, och istället gå på tentor, kanske en om dagen. så kan jag variera lite med komplexplugg. jag måste nästan komma igång och räkna lite där också, jag ska försöka räkna igenom alla si-uppgifter. det känns som ett vettigt upplägg. idag kom även matilda och vi babblade nog lite mer än vi pluggade. men det var skönt att träffa henne igen. det blev mycket kaos-snack. jag längtar till skolan börjar igen!

efter skolan åkte jag och handlade. sen har jag lagat fetaostbiffar och typ köttfärsgryta. jag kom på att jag köpte mig en ananas häromdagen också, så jag har ätit ananas med vaniljyoghurt. supergott. jag saknar att vara utomlands. nån gång får jag dra mig iväg igen.

min träningsvärk är rätt fin nu också, men jag ska ändå försöka att göra ett nytt ryck imorgon och gå på det andra funktionella passet, det lite hårdare. det kommer nog bli spännande!

/f.

Shut up and stay with me, stay with me, or, or let go of my hand.

nyår var ett för historien. ovanligt nog var det inte varmt, även om det nog var betydligt varmare än normaltemperatur för sista december. jag var i mitt vackra göteborg. när jag gick hemifrån kände jag mig snyggare än på länge. jag blev bjuden på finfin middag av larsson och minnesfragment från i somras flimrade förbi. men det var perfekt och jag var riktigt glad. efter en film hamnade vi på en fest i nox med larssons vänner och på tolvslaget klättrade vi upp på möta solen-berget och blickade ut över hela staden och gott nytt år-pussades. det var verkligen en sprudlande glädje att allt bara kändes som en nystart. det ska bli ett bra år. i slutet av kvällen hamnade vi på en stor fest i kåris med massa fint folk jag för en gångs skull också kände. hur allt slutade till slut har jag dock inte riktigt pejl på, men allt var ändå så bra hela kvällen.

igår låg jag mest i sängen hela dagen och idag tog jag tag i plugget. meken asså. skitkurs? jag försökte räkna. det gick brutalt dåligt. så jag gjorde lite bevis och gick på funktionell träning. gymmet är aldrig så fullt som måndagen efter nyår? jag gick dock direkt hem sen, jag tänkte ta itu med diskberget som bara växt under helgen. det är nytt år, ny start. det ska bli ett bra år.



/f.

RSS 2.0