sprid ut bensinen över solnedgången.

söndag. jag har haft chill-i-dill-dag som tusan. grejat lite, pluggat lite, städat lite, lagat lite mat, skottat lite, chillat lite, sovit lite, kollat lite på film, kollat lite på femmilen. asgött. sannerligen. fast nu ska jag snart gå och lägga mig. i tid, för en gångs skull. och jag har gett upp helt på biologirapporten. jag har bestämt mig för att jag hatar biologi. SÅ DET SÅ!

/f.

Daddy, am I drowning? I just can't tell from all the rain.

ikväll är jag ensam. och jag vet inte vad som har hänt med mig. jag har blivit en sån jävla bitch. jag borde skjutas. så jag psykar. som fan. jag vill inte behöva vara ensam en lördagkväll. jag var hos pappa en sväng, men det räknas inte. och jag vill inte vara där heller. det är nästan ännu värre.

/f.

olika dagar, ge mig olika svar.

åh. jag ska nog lägga mig dirr nu. eller kanske snacka lite med steven först?

hotellet var najs. och vi var här innan. det var också sjukt najs. och på hotellet hängde jag med kim och sen blev jag bjuden på två drinkar och sen träffade jag andy och vi pratade hultan-minnen. jag bara älskar att han glömt hånglet och vattenkannan. hihi!
sen tog jag sällis med kim till handskeryd, så jag slapp gå med bojan och sova hos pappa. gött. kan jag sitta här lite, liksom!
men nu ska jag kolla lite på curlingfinalen och sen sova gott!

/f.

I want to live where soul meets body.

åh. det är underbart att det är fredag. även om det VERKLIGEN inte varit min dag idag.
träning imorse. imses pass på korten är ju knappast något att hurra för. och sen var jag ensam i omklädningsrummet och mitt hår fuckade med mig. när jag kom till skolan slängde jag en snabb blick på monitorn och DING! "annika lundqvists lektion 8:15 är inställd". GÖTT! då blev jag på ännu sämre humör. så jag fick spendera morgonen med biologirapporten och michan och blixt. sådär kul, va. och sen kom honey och vi gjorde äntligen klart vår projektrapport. asgött, må jag säga. typ det enda götta idag?
sen skulle jag gå och hämta min studentmössa och när jag öppnar och kollar så står det "sirina" och "omvårdnad" på den. okej?! så jag fick nåt nummer och ringde när jag kom hem, de lovade att skicka en ny...

och ikväll är det hotellet som gäller. efter att det kommit lite folk på förfest till mig. usch. det vill jag ju inte. nu måste jag städa. NÄ!

/f.

And I'll wait if you stay because foggy London town's not built for me or you.

åh. jag är dödligt trött nu. verkligen hur trött som helst.
skolan var iofs inte så ansträngade. jag åkte dit lite tidigare och satt på fejjan och skrev lite på biologirapporten. sen hade vi tråkig svenska och sen chillhål på några timmar och rapporten börjar närma sig slutet på tunneln. eftersom den ju ska in imon är det väl rätt viktigt att vi är klara med den? kanske.
sen hade jag spanska och hörförståelse och allmänt chill-i-dill. helt plötsligt går lektionerna på ett kick när de bara är timslånga. asgött, faktiskt. och jag gillar ju spanska så...

träningen ikväll var hemsk. jag kommer ha träningsvärk av styrkan imon, sure thing. och sen var simpasset dödarn. fifan. uppenbarligen var det redskapsvecka, för helvete vad vi körde med redskap.
8x50me ben fenor och platta
400fr-test ben utan fenor
400fr-test ben fenor
24x25 fj ultra, med fenor

800fr-arm tid+puls. (värt att nämna var att vi var åtta på min bana och yeah, jag är bra på arm och fick köra om. GÖTT att köra om med paddlar. not.)
400fr-test arm.
200me arm medleypaddlar tid+puls. inte helt gött nånstans. jag hade 3:20 ffs!

och jag simmade rätt kasst och det var många små irritationsmoment i form av personer och andra saker. jag märkte att jag var värsta bitchen. men äh. och hur svårt kan det vara att ta tid? det är ju inte så att man behöver räkna sekunderna själv precis...!

och imorgon är det morgonträning. jag dör lite till. och det är inte ens petra, utan imse. hade det varit petra hade man ju åtminstone kanske sett fram emot det. men nä!

/f.

Ambitions are already starting to fade.

igår chillade jag mest hela dagen och sen var jens här och sov för han pallade inte åka hem med alla försenade tåg. fast jag var och tränade och körde 1600 arm och fick skavsår i ljumskarna och körde maxben och fick mjölksyra. hej!

imorse var jag uppe och tränade som vanligt. ovanligt nog var jag och anna hur tidiga som helst och det var hur kallt som helst i omklädningsrummet. gött när man kommer från en 60-gradig bastu ut till 13-gradigt omklädningsrum. inte helt gött!
och sen hade jag min första svenska c. och vi fick en fet uppgift dirr. skriv och framför ett tal på tre minuter om den roligaste/sorgligaste/läskigaste/whatever film du sett. inte helt gött det heller. urk. tala inför andra <3
och vi chillade med badminton och basshunter och schlager på idrotten. och blixt suger förövrigt på badminton. ju, hihi!

ikväll har jag varit på ledarutbildning. det var rätt trevlans ändå. jag gillar kim. han är lite bäst ändå. hihi!
puss!
(och jag ber om ursäkt för mitt fruktansvärt osammanhängande inlägg ikväll...)

/f.

For a smile they can share the night.

och det snöar fortfarande. hej! jag hatar snö. det är officiellt. och så råkar det ju vara typ minus tjugo ute nu, vilket inte gör det mycket bättre. så jag gjorde en grupp på fejjan:

We sleep in freezers, because that's warmer than outside!

asgött, så att säga. sjukt internt, jag vet. men roligt, ohja!

idag var första dagen efter lovet. rätt chill ändå. och tråkig. för tomas hade inte rättat religionsproven och jag hade en miljon slarvfel på accenttecken på spanskauppsatsen. liksom, jag vet ju att después är med accent?! fast vi pratade lite om spanien också. om det är varmt och sådär gött är det tydligen mycket playa-tid inbokat. och alla tjejer jublade. alexander var inte där, hihi!

sen åkte jag och tankade. och blev fyrahundra spänn fattigare. inte helt gött. inte alls. urk. och sen träningen var rätt chill. fast 900 insim bl med imp, liksom. och det var nog ingen som egentligen räknade. nån trodde vi kört 1000, nån trodde 1100, jag trodde 800...

och nu är jag rätt mördartrött. jag SKA gå och lägga mig i tid ikväll. yeah, right...

/f.

here in my chest I feel warmth.

så jag är i hufvudstaden just nu. eller strax utanför, liksom. och här är det FULL SNÖSTORM. vilket det egentligen vart sen vi kom hit i igår förmiddags. igår då, vi chillade upp i bilen och jag och anna sov rätt gott i baksätet medans vi körde förbi ett antal kraschade bilar. härligt. sen käkade vi lite och åkte till kista-gallerian. jag och anna är rätt grymma på att shoppa ihop. vi går i samma affärer och köper helt olika saker. asgött. vi köpte varsitt par skor till balen och sen varsin t-shirt på t-shirt store. som förövrigt hade trevligaste expediten som kunde bakgrundshistorien till alla tischor och som var från aneby egentligen. och han visste inte ens var eksjö och nässjö låg. vi gillart. han undrade om örebro låg i småland. ehva?! sen på kvällen drog jag och anna in till city och gick på bjudbio. avatar i 3D. jag är inte helt säker på om jag tyckte den var bra eller inte. den var lite väl lång, men fint gjord och allt. så. man får väl se den och avgöra själv. sen tog vi tunnelbanan hem och tyckte synd om pojkvännen till spytjejen. och vi slog lätt rekord på språngmarschen hem från t-banan. motvind och snöstorm <3

idag drog vi in till city igen. anna köpte ett par doc martens och jag en jacka på zara och sen var vi tvungna att gå tillbaks till centralen för att hämta upp pap som vi lämnat där pga att han var något rörelsehindrad av ryggskott. anna tog ett tidigt tåg hem (och blev ändå fyra timmar försenad) och jag åkte till jettes och lennarts lägenhet och kollade os-repriser och coco - life before chanel. sen kom pap och susan från björn skifs och vi käkade på ölhaket runt hörnet innan vi åkte hem ( i SNÖSTORMEN) och kollade när sverige tog guld och brons i dubbeljakten. awesome är precis vad det är. fast nu ska jag sova, ohja.

finemanglov, jag tackar, jag.

/f.

Alla trodde att jag skulle förlora mig.

madrid var nog okej. egentligen. fadst jag hittade inte alls det jag skulle. det är lite surt. men det är bara att bryta ihop och gå vidare. vilket var precis vad jag gjorde. ungefär.
och idag firade jag min enda lediga lovdag med att köra mamma till tåget klockan sex i morse. bra! fast sen åkte jag hem och sov ett par timmar till. och nu chillar jag för fullt. jag har kollat på love actually och packat lite grejer jag borde ha med mig imon. egentligen borde jag handla, men jag sitter lite fast här hemma eftersom det ringde nån snubbe innan och sa att de skulle leverera mammas väska (som kom bort när vi ombokade oss över münchen på nervägen och vi fick 150€ istället) hit inom en snar framtid. fast sen ska jag ändå till pappa och chilla och tvinga honom att dissa os och kolla på glee med mig, annars skulle jag inte kommit alls. jag är så elak, tihi.
fast vi ska ju faktiskt till stockholm imon. asgött. jag ska sova som fan i bilen, tror jag. men det blir najs. och anna sa innan att vi ska se avatar. ja! awesume!

/f.

And all the people hurried past, real fast, and no one ever smiled.

jag antar att min vecka har varit bra. på det hela taget, liksom. och nu har jag ju ändå lov (kul att jag skrev prov istället för lov först. hej nv-tönt...).
igår var också en helt fullkomligt meningslös dag i skolan. fast linnea stod för dagens absolut roligaste.
"åh, han var ju SNYGG, han måste du satsa på!" mycket ironi och lite vetande. och så jävla klockrent och awkward så det finns inte. HIHIHI!
och träningen igår var mördaren. men hyfsat rolig ändå. men mjölksyra och hej-jag-får-ingen luft. och man blir helt snurrig av att köra vänstervarv, har jag kommit på. och på nåt sätt så blir det mer vågor. eller så är det bara att man vet hur de kommer annars och parerar dem automatiskt? jag vet inte, men jobbigt var det.

så jag har grym träningsvärk idag. helt sinnessjukt. mestadels från utfallsstegen med tiokilosvikt. ouch. och sen var det ju träning imorse. innerst inne älskar vi petra, jag menar, alla vill ju ha henne som tränare och det är folk på hennes pass. men fan ta henne för vissa saker. jag dog lite. även om det inte var i närheten av vad det brukar vara annars. men sexton tvålängders som start efter insimmet var väl liite att ta i, kanske. speciellt när det var maxben och max sammansatt också...

efter träningen drog jag till skolan och skrev ryskaprov. det kändes väl som vanligt. jag lär väl ha en drös slarvfel och stavfel, antar jag. men det kändes la rätt okej på det hela taget. och sen satt jag och dog i datasalen. för vi var bara sex stycken från klassen som överhuvudtaget var i skolan. BRA NVA07! nv-spirit är verkligen vår grej såhär på upploppet nu! men vi fick börja liite tidigare med fysiken iaf, och vi fick sluta tidigare också. och sen fick jag lov, helt enkelt. för vi behövde ju inte gå på biologin. och jag har fortfarande ingen svenska c. så jag tog vara på min absolut sista lediga fredagseftermiddag i trean. för veckan efter lovet börjar ju svenska c. usch.

och imorgon åker jag och mam till madrid och shoppar som fan. det ska bli roligt ju. jag gillar att åka bort och glömma att hemma finns. skönt. puss!

/f.

jag liksom trånar och går åt.

förlåt för allt. förlåt. innerligt förlåt.

jag har avslutat många kapitel i mitt liv idag. på ett håll är det äntligen slut och på ett annat är det bara slut. och jag mår inte bra för fem öre. men jag vet att det är rätt. men det är svårt att skriva sammanhängande när man måste torka bort tårar från tangentbordet hela tiden. jag vill bara att allt ska vara bra. jag vill bara att allt ska vara enkelt.

/f.

let's not shit ourselves.

jag var och tränade för första gången på över en vecka idag. hej grepp! och kondis, asså. som faen! och jag kommer ha sjuk träningsvärk efter pinnträningen med. 20 reps utfallssteg och knäböj och allt. jag kommer inte upp ur sängen imon? och sen körde vi nån ny skit imse och richard kommit på. simma så långt fjäril du pallar, så länge det är godkänt. det var inte alls så jobbigt som jag trodde det skulle vara, jag har ju trots allt jätteont i revbenen när jag andas djupt. jag körde 400, sen fick jag helt plötsligt värsta syran i armarna. urk. de andra fortsatte, men alla blev stoppade efter 800, i brist på tid. sen upptäckte jag att jag verkligen BEHÖVER ändra min fjärilsteknik. jag hade stora ONDA röda märken på armarna när jag kom upp. ouch. borde kanske försöka att inte plaska i underarmarna först. det straffar sig på de längre sträckorna, ohja!

/f.

I know it's hard to take, but her mind has been made up.

okej. jag och mamma tog med mormor till sandsjöbaden och vi käkade fetaste födelsedagsmiddagen. och sen fikade vi lite på det. jag är mätt, urk. och jag har skrivit om mitt svenskatal för femtielfte gången. nu får gunilla fan vara nöjd. blä!

/f.

sleeping lessons.

nu är jag hemma i nässjö igen, sen några timmar tillbaka. sjukt härlig och rolig helg det har varit. berzeliusdagarna, som sagt. herr jöns jacob, eller J.J som vi kallade honom. hihi!
det började med tågresan upp. en timme försenat från nässjö och vi satt ytterligare en timme på stationen i linköping och sen precis utanför stockholm måste vi backa tillbaka och TA SATS för att rulla in på stationen. och självklart är det ett annat tåg bakom. woho. när vi väl låg i sängarna på hotellet var klockan närmare halv tre. inte så hemskt mycket sömn den natten, inte.
sedan hotellfrulle och ta tunnelbanan till universitetet och chilla runt bland utställarna och sen halvsova sig igenom ett antal föreläsningar. fast de flesta var faktiskt väldigt intressanta, men efter fyra timmars sömn är man ändå inte så himla haj på att sitta och lyssna på föreläsningar. men det var najs och efter sista föreläsningen åkte vi tillbaks till hotellet och jag och honey tänkte ta ett dopp i hotellets pool, kanske simma några längder. det var bara det att när vi väl kruxat på oss baddräkter osv och gått ner till poolen upptäckte vi att den var cirkus 5x5m och hade den angenäma temperaturen på TIO GRADER !!! så vi fick skrota det förslaget och ta en dusch på rummet och ta en powernap innan flashmiddagen. hur trevligt som helst. och vi stiftade några nya bekantskaper i form av johan och robin från kiruna. och sen gick hela kvällen ut på att spela på fördomarna. alla från norrland har tjugo mil till närmaste granne och de bor i kåtor. hihi. för så ÄR det ju verkligen.
efter middagen och efterrätterna ville vårt lilla gäng inte riktigt gå och lägga sig än, så vi drog ut på stan för att hitta restaurant till killarna som var glassiga och flög till och från stockholm, så de skulle stanna en dag till efter det. så vi tog en promenix i stockholms innerstad på en timme en fredagkväll. det var najs.

imorse käkade vi ännu mer hotellfrulle och sen checkade vi ut och dumpade väskorna i nåt rum och sen åkte vi till universitetet. och kom alldeles lagom i tid för att hälsa på mattis som var propagerare för uppsala innan föreläsningen om svininfluensa började. och mer än hälften av stipendiaterna kom tjugo minuter efter oss. hiho.
och när dagen sen var slut åkte vi och hämtade våra väskor och sen satte vi oss på centralen tills tåget kom och vi åkte hem, inte fullt lika sena som på uppvägen, men dock en halvtimme.
men ja. sjukt rolig helg. ema måste vara en av et konstigaste och skönaste personer jag har träffat.


det blev en del klockrena citat också.

jag och honey går och presenterar oss för ema och lisa när vi åker tåget upp och vi upptäcker att vi blir sjukt försenade.
ema: "varifrån är ni då?"
jag: "nässjö."
ema: "var ligger det?!"
honey: "tja, det var ju bara där ni satt och väntade på tåget i en och en halv timme....!"

vi sitter och pratar om kiruna på middagen.
johan: "de kan ju inte bestämma sig för om de ska flytta stan åt öster eller väster!"
ema: "kan de inte bara flytta gruvan?"
hihihihi!

och nej, det är verklgien ingen som vet var nässjö ligger. knappt nån som vet hur det uttalas. fråga johan, liksom. dessutom är det ingen som vet vad "mynta ett uttryck" är. eller "tassemarker". eller "katig". hihi!

/f.


lev som en gris, dö som en hund.

strax drar jag till stockholm för berzeliusdagarna. chill-i-dill. jag och honey, liksom. vi har haft små packproblem, hihi. men jag har nog med mig allt, tror jag? mest skolböcker jag har med mig juu. biologi, fysik och religion. urk. och sen fick jag visst ta med mig baddräkt och sånt också. tihi.
det ska bli såå gött att åka bort...

/f.

I won't say that I'm unhappy with you.

åh. vi åkte pulka idag. det var ruuligt. och SJUKT jobbigt att gå uppför backen igen sen. och snöiga var vi. som FAN! honey var värst. jag tror hon tyckte att sminka sig nog var en rätt dåligt idé när vi kraschade för femte gången. hihi!
sen råkade jag visst få en hamburgare i huvudet också. den var varm. och min kladdkaka var god och jag var blöt och kall när vi skulle åka hem. sen var jag ändå duktig och åkte och hämtade min biolgibok och ryskaböckerna i skolan, så jag kunde plugga nu ikväll. fast det gjorde jag inte. jag blev jättetrött när jag läste religionen så jag ställde klockan på en halvtimme och somnade. och sen vaknade jag inte. jag vaknade en och en halv timme senare. bra! fast det var lite gosigt att sova ändå.

och imon måste jag nog gå på svenskan ändå. även om det är JÄVLIGT lockande att ta sovmorgon till två. men nä. sen ska vi ju till stockholm, woho!

/f.

it's what you do.

jag är sjuk. och för lat för att blogga.
jag har hur som inte slutat hosta. och nu har det visat sig att emma har nån sjukt smittsam lunginflammation och ligger på sjukhus. så igår var jag på vårdcentralen och pratade med nån bitchläkare. hon fattade ingenting så jag blev skitsur. men jag fick ändå ta blodprov och sådär. KUL om jag har lunginflammation. jag vill vara frisk. jag vill kunna träna. jag vill att allt ska vara fint och bra som förut. jag vill kunna känna nåt fint. jag vill kunna vara lycklig.

och idag bakade jag kladdkaka som jag ska ha med mig imon när vi åker pulka. woho!

/f.

RSS 2.0