Då stänger jag själen, klämmer ihjäl den och hittar en himmelsk drog.

jag var så jävla hurtig i morse att jag gick och tränade efter jobbet. jag ångrar det bittert. jag gick snabbt från jobbet för att inte missa bussen, hinner med den tidiga och får vänta på kapell länge. sen får jag ändå vänta en kvart utanför fysiken eftersom de har behagat ändra sina öppettider till sju istället. på gymmet crossade jag en hel timme och trodde mina ben skulle gå av. sen försökte jag köra lite mage och la mig på mattan och blundade. tankarna svävade och jag höll på att somna. det blev inget med det. resan hem var bara jobbig och jag la mig direkt och sov i över nio timmar sen.
 
nu är jag inte superpigg och inte heller superpepp på att jobba. bussen går om en halvtimme, så jag fördriver tiden lite. till råga på allt har jag mensvärken från helvetet och inga tabletter. det här kommer bli en KUL natt!
 

Ne me quitte pas, mon chere.

så i natt hade jag min första jobbnatt. det var roligt. eller roligt är väl att ta i. som min handledare uttryckte det: "alla vet att det här inte är nåt stimulerande jobb". minst sagt. eftersom vi knappt hade saker att göra innan klockan två. värt! efter jobbet fick jag dock vänta en kvart på marklandsgatan för att jag missade bussen. wäää. hoppas inte jag måste göra det varje morgon, då kommer jag hata mitt liv.
 
det regnar fortfarande (som i sen midsommar, i princip) ute. trots detta gick jag ut och handlade. nu har jag gjort tacopaj. tror fan den blev bränd och mina grytvantar suger, så jag brände mig, och brandvarnaren började tjuta när jag öppnade ugnsluckan. vadihelvete!?

näe. jag ska titta på true blood och vara bitter tills jag ska jobba igen.

En midsommarnattsdröm.

igår var nog nästan den bästa midsommaraftonen jag upplevt. på riktigt. det var så fruktansvärt bra! jag och bengt hade ju nojat över vad vi skulle göra och alla planer höll ju nästan på att skita sig. så var vi ute hos simon i vallda. vi åkte pendeltåg och buss och satt och fnissade åt den mist sagt påverkade killen jämte. roligt!

hos simon var det intressanta människor och vi åt midsommarlunch ute i det svenska sommarvädret, dvs under partytältet i ösregnet. nånstans där diffunderar mitt minne ut lite och sen går vi till nån annan fest samtidigt som bengt leker nazi med mig och paj och vatten. men det var bra. sen kom vi tillbaks till simon och åt grillat mitt i natten.  jag är så fruktansvärt förkyld och just då var jag i stadiet jag inte kände nån smak. himla antiklimax. kvällen avslutades med spontanjam och killen som spelade mumford & son på akustisk gitarr så blodet fullkomligen sprutade. sen somnade jag gott och drog vinstlotten att få sova i en säng istället för en soffa eller dylikt. det var fint.
 
idag var det misär i hela huset. dessutom var det blod överallt! simons tå hade på nåt sätt blivit uppköttad och blödde jättemycket och han hade gått runt överallt och slabbat. så folk moppade medans andra låg på godtyckligt sofflock och led. det var först på bussen och tåget hem min bakfylla slog på riktigt. jag, bengt och smör åt på donken och körde den klassiska "vad fan hände igår?". sen åkte jag hem och lider fortfarande. jag sov några timmar och det hjälpte inte ett dugg. jag måste dessutom hålla mig vaken halva natten för att vända dygnet till jobbet imorgon. till råga på allt har jag massa feber. hoppas jag mår bättre imorgon.
 
/f.

It's empty in the valley of your heart.

idag har jag haft en riktig latisdag. jag sov till tolv och gick inte ens upp då. så städade jag hela lägenheten, dammsög och moppade. och plockade undan grejer i badrummet och köket. fint! dock är klädhögen på soffan fortfarande väldigt stor. äsch, kan ju inte göra allt på en gång!

på eftermiddagen kom bengt hit och vi har handlat och bakat paj. det gick utan några större missöden, faktiskt. kan bero på att bengt gjorde det mesta och sen instruerade mig till det lilla jag gjorde. det enda som hände var att jag brände på på ugnsgallret. men det var ju faktiskt på grund av att mina grytlappar suger. imorgon bär det av till vallda med lunch hos simon och sen fest. det kommer bli finemang!
 
/f.

Att tala är brons, att tiga är också brons.

igår var det en superfin dag. jag gick upp tidigt och köttade en fint benpass på gymmet efter en timmes cross. då kollade jag på mumindalen och sen på nåt program om sjungande potatisar. det värsta jag sett! särskilt i jämförelse med mumin. sen stapplade jag hem och åkte och handlade och lagade mat. på kvällen begav jag mig hem till fina LN för att fira hennes födelsedag. det kom massa annat folk också och vi grillade och åt bakelser och hade det fantastiskt ute i det fina vädret. idag vaknade jag upp med svullen och öm hals. och det har bara blivit värre. så idag har jag bara legat vid sannegårdshamnen och solat och lagat mat. jag skulle möta bengt för att gå till systemet och handla till midsommar, men hon lyckades fastna i labbet. då tog jag det intelligenta beslutet att istället för att åka hela vägen till landala och också försöka undvika den största folkmassan i nordstan åka till backaplan. ack, vad fel jag hade. jag kommer in i butiken och möts av ett lämmeltåg med folk runt roséhyllan. S-K-J-U-T mig. dock gick det rätt fort ändå. midsommarplanerna är åtminstone äntligen spikade. jag och bengt ska hänga med dalbin, smör och co. det kommer bli hur bra som helst. jag ska bara bli frisk. men jag lär väl inte ha nån röst alls imorgon. jag som ville träna! men om det är molnigt kanske jag ska passa på att städa min lägenhet. det låter som en bra idé!
 
/f.

hultsfredsfestivalen.















1. hur man festivalpackar som en buss
2. partytältet dag 1
3. partytältet dag 2
4. festivalbandbrännan
5. partytältet dag 3
6. partytältet dag 4
7. oändligt pigga tjejer i väntan på hemresan


L.I.F.E.G.O.E.S.O.N.

hultsfred, åh, fina hultsfred. eller hultsefred som tamara skrev när hon var full. det har varit så jävla grymt.
jag och honey kom på torsdagmorgonen, tidigt. träffade en trevlig kille när vi hoppat av tåget och han ledde vägen till campingen. vi slog upp tältet och chillade och bidrog till att sätta upp partytältet vid vårt camp. eftersom det var vår silvertejp som höll upp allt var vi minst lika berättigade som killarna att hänga under det. det var nån form av plockepinn med en vit duk, ungefär, så silvertejpen var livsviktig. dock krympte tältet lite för varje dag, det såg roligt ut. under dagen gick vi mest runt på campingen och spanade. spelningarna den dagen bestod av en stark öppning av den svenska björnstammen. de var riktigt bra och härliga på scen. jag har aldrig varit så dammig som efter den konserten. gräset var torrt och folk dansade upp jord och damm. alla hade converse i olika färger innan de började spela, efteråt var alla skor grådassiga. jag snöt svart i ett dygn efteråt. sjukt härligt och röjigt! på kvällen såg vi också the kooks och justice, där den senare var långt under förväntan medan the kooks var topp fem på hela helgen. mycket fin avslutning med naive och dans!

på natten var det så fruktansvärt kallt. jag har inte frusit så sen de gamla goda utomhustävlingarna i ösregnets ljungby. jag trodde jag skulle dö i min sovsäck när det var fem grader ut och stormade. på morgonen sen var det dock fint. vi hängde med våra campgrannar och sen kom tamara och vi visade området för henne. hon fick för sig att dricka ikapp oss från dagen före och lyckades rätt bra. det var fint. sen tog vi en promenad till camp bulténs, vilket var dalbins bror och andra kompisar, och hängde med dem. vi såg anna ternheim och markus krunegård liggandes och solandes på gräsmattan och jag fick mycket fin bränna. på kvällen tappade jag bort honey och tamara och hängde med mathias och simon och jag lyckades missa the cardigans, utom sista låtarna. sen sög the cure och jag blev ledsen. de var inte alls så bra som jag trott.

jag vaknade på lördagen av ösregn på tältet och det var blött och lerigt ÖVERALLT. på ett dygn hade det hunnit vara ALLA väder. usch. så dagen var kall och blöt och under marina & the diamonds vräkte det fullkomligen ner. men innan dess hade vi sett far och son och nationalteatern i fint och ljummet väder. töntsvensk sommar. senare på kvällen såg vi noah and the whale på den minsta scenen, teaterladan. jag hängde med simon och erik och vi lyckades sneaka oss förbi avspärrningen och sen tog det en halvtimme innan vi kunde knö in oss i ladan och erik var nästan nära på att slå till vakten. men ack, så bra de var. lite senare spelade familjen där också, men jag orkade inte knö mer och gick därifrån. fet miss av arrangörerna att lägga sånna stora band på en sån liten scen. sen såg vi också en bit på gorillaz sound system och avslutade allt med M83. de var så bra och hade en fantastisk scenljussättning. M83, alltså. gorillaz var inte alls särskilt bra, anser jag. men det var åtminstone en bra avslutning på en awesome festival. dock var jag så fruktansvärt trött att jag mest sov på simons axel. det var skönt att somna i sovsäcken sen.

så vaknade vi imorse av ösregn och stormvindar. jag trodde nästan att tältet skulle lossna. när man tittade ut på morgonen hade flera partytält blåst iväg och det var geggigt överallt. och det hade regnat in i vårt tält. tur att vi skulle åka hem. så vi packade ihop och gjorde oss redo för hemfärd. då kollade jag tågen och vi missade precis det som skulle gå vid tio och nästa gick först halv två. fail av oss. men vi promenerade till stan och fick sitta och vänta i tre timmar och hann äta innan vi hoppade på extrainsatta bussen och landade i nässjö en dryg timme senare. jag är oändligt trött just nu. det blir nog läggdags när som och imorgon återvänder jag till göteborg för en veckas lov till innan jobbet börjar. hur som helst har hultsfredsfestivalen varit en för historien. och jag är så trött på twist and shout! puss!

/f.

Suppose I kept on singing love songs, just to break my own fall.

igår tog jag tåget till fina smålandet, släpandes på två flak floff. lär varit en intressant syn för folk som såg mig. väl framme i nässjö mötte pappa mig och sen bestod kvällen av tacopaj, chips och en riktigt dålig fotbollsmatch. idag spenderades dagen med honey och tamara. vi gick en shoppingtur på ö&b och rusta och inhandlade nödvändigheter till helgen. sen åkte vi hem till tamara och åt upp hennes brors studentmat och drack kaffe och pratade om allt möjligt i några timmar. tidigt på torsdag morgon tänkte vi dra, det kommer bli SÅ JÄVLA BRA! lite djupare in i de småländska skogarna och bara njuta av det fina (äckliga?) festivallivet.

en mindre peppande grej är dock skolan. jag är så djävulskt, brutalt, ofantligt trött på att kugga hela jävla tiden. skjut mig.

/f.

om jag bara låter sanningen gå.

i torsdags var det en härlig dag. vi skulle till liseberg och ha roligt. dagen började med knytis hos martin och vi brainstormade på tänkbara sätt att få in flaskor. enligt ryktet skulle alla väskor kollas. så det slutade med att jag och LN gick in med varsin pet-flaska i bhn. så jävla snyggt! sen kollade de ändå inget. värt för oss! så vi åkte hela dagen och fnissade och hade en asbra dag. sista åket blev uppskjutet två minuter i elva, då var jag kall och blöt. mina fötter hade varit blöta hela dagen, så jag var lite ledsen.

i fredags var jag lagom bakis och skulle upp till en infosak på mitt jobb. jag lyckade även kolla fel på västtrafik och kom en kvart sen. heja mig. efter det åkte jag till skolan och hämtade ut reglertentan. snacka om tokkugg. heja mig. så åkte jag hem och blev kollad på bussen. heja mig. käkade och åkte och tränade och blev kollad på bussen in igen. av samma jävla kontrollanter. heja mig. tur att jag är duktig och har stämplat. köttade på gymmet och var ledsen på mig själv. på kvällen var jag hemma hos rochowiak och kollade på film och drack vin. det var NICE! sen träffade jag ola, wilson och thinner och drack hembryggd öl och spelade fia med knuff på ipad. sjukt rolig kväll.

igår var det andra lång-dagen och förfesten började hos rb med massa fina och saknade kaosare. sen gick vi och drack öl på king's head med typ tusen andra och hittade ännu mer folk. sen fortsatte festen hemma hos rb och emma igen, men ölen tog slut och planen var att komma tillbaks till andra lång. jag smet iväg tidigare med dalbin och simon och sen slarvade vi bort alla andra. ett par öl på sejdeln senare och allt stängde och jag åkte hem efter att ha nekat att följa med nån randombrud och röka gräs. eh nej.

imorgon drar jag till smålandet igen. jag håller på att packa nu. det går rätt dåligt. mitt största problem är att få med mig allt, få med mig mina två flak floff också. och åka tåg med skiten. wää. det ska gå!

/f.

the lion's roar.

igår hade jag en fin kväll med LN och Henrik och lite annat folk hemma hos Malte. vi spelade "art of science" och drack öl. sen gick vi till villa belparc och skulle se familjen, fast de var rätt dåliga, av nån anledning, så jag gick. imorse (läs klockan ett) gick jag och dog på gymmet igen och ikväll har jag grillat hos rochowiak. med massa nytt, spännande och fantastiskt trevligt folk. det var längesen jag har skrattat så mycket på en kväll, så mycket missförstånd och urspårningar. underbart!

jag har ett ganska lugnt liv nu. det är skönt. mina planer för veckan är ganska begränsade. det enda jag vet är liseberg på torsdag, vilket kommer bli super. bortifrån det sen vet jag inte. på måndag åker jag hemhem. innan dess ska jag hunnit packa. ack, jag har så mycket bestyr. jag måste åtminstone köpa ett nytt skal till min telefon, det sprack igår när jag tappade den för femtielfte gången.

/f.

Det var efterfest, jag hade femton SMS som jag inte svarat på.

I onsdags var sommarbuffén, en fin avslutning på ett bra år och kf-2. jag och bengt började med en liten privat förfest och sen gick vi till buffén och åt massa supergod mat. sen gick jag och dalbin och våra barn hem till honom och mellanfestade med riktig öl och det droppade in mer och mer folk hela tiden. när vi sedan gick tillbaks till skolan var vi kanske 25 pers på dalbins terass. det var riktigt bra fest och vid tre drog vi vidare till gastown. hela kvällen och natten gick fort och vi hamnade på efterfest hemma hos dalbin innan alla somnade här och var i hans lägenhet. igår vaknade jag och har aldrig någonsin varit så bakfull. helt FRUKTANSVÄRT! jag och bengt tog oss till chalmers, väldigtväldigt långsamt och jag tog bussen hem. åh. jag mådde på riktigt dåligt hela dagen och kvällen. det var en plåga att gå och handla lite förnödenheter som cola.

idag gick jag upp och tränade, stod femtio minuter på crossen och lite annat på det. när jag satt på bussen hem igen hamnade bussen bakom ett flak med studenter från korsvägen. det tog TJUGO (!!!) minuter att ta sig till brunnsparken, det går ju faktiskt fortare att gå...! blä. var man själv lika patetisk för två år sen? antagligen. nu ska jag snart till andra lång och träffa LN och henrik för en trevlig kväll. det blir fint!

/f.

RSS 2.0