de senaste veckorna.

nu är jag typ frisk, hostar bara lite fortfarande. så imorgon ska jag träna igen! jag är faktiskt riktigt pepp. inte så att jag kommer plugga innan gamble ändå liksom.
 
de senaste veckorna har varit hektiska och omtumlande. förra helgen var jag först och målade asptröja hos festu, numera är jag fritidu. sen drog jag på mig byxorna och gick och capsade lite med lulefolket. i lördags var jag först på inflyttnings/födelsedagsmiddag hos stora kusinen och fick massa mat och tårta. sen åkte jag direkt till chalmers och träffade charlie och alexander och såg spexet med efterföljande kalas. så himla roligt! mycket nöjd. jag som aldrig varit på spex förut, det var en upplevelse! kuuuuul!
 
denna veckan har också varit jävligt köttig. i måndags var jag schemalagt tretton timmar, från åtta till tjugoett. på nåt jävla vänster åkte jag, felix och erik på fastalabb mellan fem och nio. det var inget jag kan rekommendera. dock var det en ganska gosig labb; flytande kväve och flytande helium och supraledare och ungefär 2,6K. plötsligt kändes det inte så kallt ute längre! i tisdags kom jag också hem runt nio. vi kandidatade hela dagen, labbade och coatade monoliterna och träffade handledare och sånt och på kvällen var det info inför kl-valet.
 
i torsdags var det fasta-dugga. HA-HA! om jag inte får noll poäng blir jag nöjd. alltså. jävla fastan. hatar det här. meeeeen, on the plus-side, om jag skiter i kursen tidigt har jag mer krut att lägga på kandidaten och kl och företagsstyrelserna.
hur som helst så spenderades eftermiddagen med att göra nästintill klart planeringsrapporten innan vi gick till foxes och käkade fantastisk pizza.
 
idag gjorde vi det sista pillet på rapporten och skickade in den. sådärja! efter lunch överraskade mikael mig med ost, vin, vindruvor, kex och rosor i sapa. så himla fint! fast sen drog han till hjärtslaget och lämnade mig ensam. så jag drog ner till stan för att köpa mig en ny iphone-laddare. det gjorde jag, plus MASSA annat. på hemvägen hämtade jag ut paket från asos och provade klänningen jag beställt. den var FABULÖS! kanske har den imorgon, när det är gamble. så oändligt pepp, faktiskt.

sjukdom.

jag är fan dödssjuk. igår var jag i skolan 8-5 och labbade. började i xp-verkstaden med säkerhetskurs typ. trodde ett tag att jag skulle svimma. åt lunch med mikael i kåris och höll på att ramla ihop när vi gick. sen spenderades eftermiddagen i labbet och vi började på katalysatorn. så himla pepp på kandidat, men jag mår fanimig skitdåligt. på kvällen åkte vi ut till mikaels föräldrar och jag låg och hostade i soffan och fick glass. så det var ju trevligt. sen när vi kom hem till mig och sov låg jag och skakade och svettades hela natten. så himla gött med feber, jag som aldrig annars får såhär hög feber. så hela dagen idag har jag bara legat i sängen, sovit, kollat serier, läst; bara gått upp för att ta ipren eller cocillana. värd dag. jag som verkligen behövde plugga fasta. det är dugga om mindre än två veckor. kan inget. har inte pluggat något alls, inte ens öppnat böckerna. men antar att jag borde försöka fokusera på att bli frisk, det är ju charm på tisdag och onsdag och det ska jag ju vara med på. har VERKLIGEN inte tid att vara såhär sjuk.

RSS 2.0