the computer says nooo!

jag älskar little britain. det var sannerligen dagens sanna skratt.
skolan var inget nämnvärt. bara värdelösa lektioner. utom samhällen. jag och honey var sjukt trötta och satt och skrattade oss igenom hela lektionen.
"hur får man upp aids i ett träd?"
- man HIVAR upp det!

sen gick jag till trafikskolan och fixade nästan alla vägmärken. heja! och sen hade jag min första körlektion. nästan så att jag inte kunde göra mer fel. bra att pappa verkligen har lärt mig helt åt helvete. kul att läraren fick mig att känna mig helt inkompetent. men ja. sånt får man ta. nästa lektion blir på onsdag, efter träningen, hääärligt. men efter min körlektion fick jag småspringa till träningen. rätt ovärd. 8x50 delfin. ger mig inget mer än kallsupar. sen körde vi ett okänt antal tjugofemmor biondi. lamt. och sen massa starter och lite lagkapp i slutet. kul när man får höra i luften vilket simsätt man ska köra ^_^
sen letade jag och eva igenom hela förrådet i källaren efter min johnossi-skiva. nån slarvade bort den igår, när de plockade undan. vi hittade själva skivan i spelaren, men inte fodralet. fast jag fick sms av jocke innan, nu har de hittat fodralet med. göttans.

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0