my life would suck without you.

egentligen hatar jag kelly clarkson. men jag har hört låten typ fem gånger idag...

snö är katastrof. jag kan inte cykla till skolan eller nåt sånt. vilket resulterade i lite lätt katastrofdag. biologin. jag och honey skrattade oss igenom den. och ann kom med den klockrenaste kommentaren, dock inte riktad till oss, men det blev så sjukt roligt! vi fick dagens sanna skratt först på morgonen. resten av lektionerna (tre till antalet) var bara blaha, som vanligt. vi fick tillbaka matten på fysiken. inte ens värt att nämna. om man inte tyckte att man var helt värdelös sen innan... men vi lyckades iaf fixa till fysikuppgiften någotsånär. tjoho.
sen gick jag till körskolan och hade lektion. gick väl som väntat. att jag inte kan få nåt beröm. nånting måste jag väl ändå göra rätt? jag blir så deprimerad. fast det var lite roligt när jag mötte en bil och i den sitter vendela. hon blir jätteförvånad och börjar sen asgarva. HAHA.
sen gick jag och tränade. min mage skrek ungefär efter mat. och så körde vi klockan i en timme. tungt. jag fick bara köra massa frisim och spec. mina axlar värker. så då taggar jag ju självklart träning som vanligt imon. och körlektion på det. och fixa engelskan innan lektionen. eller äh, jag skriver av någon...

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0