jag hatar dig, du är.

studiedag är woho. jag tog världens sovmorgon och sen gick jag til stan och fixade på banken och sen bar det av till jönköping. jag och jens tog först en sväng till slottet. jag pratade med magnus. han är bra. och han verkade väldigt glad att se mig. och jag ska ju självklart få jobb. det var det jag behövde höra. sen tog vi bussen hem till jens och pusslade lite och åt och kollade på nån patetisk tjej på mtv. mtv är nog den mest patetiska kanalen av dem alla. blä.
sen åkte vi ner till stan igen, och köpte godis. filmen var bra som fan. män som hatar kvinnor. sen gick vi till mcdonalds och åt lite glass innan jag var tvungen att ta tåget hem igen.
och nu har jag självklart fuckat upp allt igen. att jag aldrig lär mig. jag, om någon, är ju fan patetisk. jag hatar mig själv.

och imon blir det nog till att gå upp lite tidigare och kolla igenom matten och lusläsa formelsamlingen. provet är först på mornen. bra att jag verkligen pluggat också. hmpf. men det får väl gå som det går, som allt annat.

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0