bara sånt som man kan mäta kan jag förstå.

okej. jag hade verkligen inte alls tid igår att skriva något. all min vakna lediga tid skrevs åt fysiken. provet gick förövrigt HELT åt helvete. men alla adra verkade också tycka att det var svårt. men ja. jag skulle inte tippa på högre än g. tyvärr. jag vill döda mig själv, ungefär. men resterande gårdag var okej. gympan var jobbig men väldans rolig. innebandy är rätt kul ändå. och biggan älskade min och honeys lektionsplanering, tjohoo. och på spanskan blev det film hela lektionen. fast den var kass. sen hann jag vara hemma i ungefär en kvart för jag var tvungen att promenixa till träningen.  jag smsade först annie för att fråga om skjuts och sen viktor. sen visade det sig att annie hade glömt mobilen och inte sett det och viktor bara allmänt skitit i det för att jävlas. sånna saker som gör att man mår så jävla bra. sen var träningen tråkigaste på länge. imse överträffade sig själv OCH andreas i tråkighet. liksom. 56 (!!!) minuter med paddlar och fenor. HP, dessutom. gå och dö, tack. sen blev det fysikplugg resten av kvällen med ett kort avbrott för "på liv och död". jag grät mig seriöst igenom programmet. jonatan är så sjukt stark och matildo är fan en av de starkaste personerna jag känner. helt sjukt när man känner alla. jag börjar nästan lipa igen ju. kollakollakolla!
http://svtplay.se/t/105867/pa_liv_och_dod

idag var det bara katastrof. fysik gick ju som väntat, som sagt. jag kunde VERKLIGEN INGENTING. sen hade vi lite matte med, och det är ju ändå snäppet lättare. sen gick jag med lövet och honey och senare michan till stan. snacka om att jag kände mig som "ett bihang" (honeys halvmysko uttryck), eller kanske bara allmänt ivägen och femte hjulet. puttinutt.
och strax äre träning. jag dör om imse drar 40x50. det är ju faktiskt tävling imon. fast det går nog inte så bra. var har min form tagit vägen? jag tror den har gömt sig i fysikboken. antagligen.

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0