I feel it, they feel it, there's something in the air.

jag har sjukt ont i magen. men jag vet inte riktigt om det är för att jag har käkat massa våfflor eller om det är bara för att. eller om det är kombinationen.

hemska långa dag. eftersom jag inte är bortskämd och inte kunde få skjuts till skolan fick jag ta tidiga bussen, vid kvart över sju, för jag kunde inte cykla. sen hade vi lite chill redskapsgympa. armstyrka i ringarna är wonderful. samhällen var som vanligt helt onödig, men jag älskar att tamara avgudar mig. det är så sjukt roligt, hihi. sen hade vi typ info om projektarbetet. jag får total ångest. vad ska jag ha för projektarbete? egentligen vill jag ju gärna göra nåt med sydafrikalägret och så. men jag vet inte. jag vill knappt tänka på det...
och spanskan var väl sådär. sen hade jag körlektion. det går sannerligen inte bakåt. även om det bara är det vi tränar på. så sjukt värdelös jag är på att backa. sen gick jag till simhallen och vi hade fys och träning. hp-andning, 4x400 med paddlar och massa på korten. härligt. faktiskt roligaste passet på länge. roligaste av imses annars så tråkiga torsdagspass. jag hade faktiskt 5:09 på första 400, max dårå. paddlar är härligt. någonting jag är riktigt bra på.

vi hade väligt kul på träningen när vi drev med martijn. hans svenska är fortfarande inte helt fulländad. och sen lyckades han stampa sönder en planka uppe på läktaren. det blödde rätt rejält. men jaa.
och imorgon är det fredag. härligt till tusen.

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0