failing and passing.

festen igår var bland det tråkigaste hittills. jag och honey passade verkligen inte in. så vid halv nio tvingade vi lövet och jens att komma och hämta oss i anneberg och köra oss till nässjö. i nässjö hamnade vi hos eken, typ jens och lövets kompis och där var det också rätt tråkigt. jag var lite lätt utanför, på flera plan. men okej, på det hela sammantaget så var det ändå rättså trevligt.

imorse blev det upp härligt tidigt. det blev ju inte särskilt mycket sömn inatt. men det var ju som vanligt bara att gilla läget och släpa sig till klubblokalen. där fick vi lite regelgenomgångar och sånt och sen var det stjärnjaktstävling där vi var funkisar. tidtagare. roligare än vändningskontrollant, åtminstone. fast det är ju roligare när man ska trycka på två backuper, då finns det fler saker som kan gå fel ^_^

efter att vi käkat och sånt så blev det lite insim och sen 1500 för hela gänget. det vill säga fem heat. häääärligt! jag, annie och alice matchades. det kändes tungt att simma och de slog mig med lagom mycket, typ tolv och en halv respektive sju meter. men tiden var väl okej, 20:18 och delar. och sen är närmsta timmen därefter lite luddigt. jag tror jag satte mig på kanten och vinglade lite och sen drack massa vatten. tror jag. och sen masserade mackan mig. han är bra.

och imon är det första apu-dagen. det ska bli ytterst intressant att se hur det kommer gå. tss!

/f.


Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0