Är du sann eller falsk, offer eller tyrann.

jag hann aldrig skriva nåt igår. förlåt.

men igår var det bra. skolan var okej. redskap på gympan. jag klarade göra en bra kullebytta plus att jag nästan klarade en handstående. fast jag misslyckades ett antal gånger och störtade med huvudet före ner i mattan. hmpf. sen hade vi lite matte och sen kemiprovet. gick nog över förväntan tror jag. men vi får väl se hur resultatet blir sen. bra, förhoppningsvis. men lika bra att föreställa sig det värsta, så kan man bara bli positivt överraskad :D
spanska hela eftermiddagen. traggla verb i futurum med ändelse och konditionalis. trist. men jenny är ju bra, iaf. sen hade jag utvecklingssamtal. jag hatar verkligen sånt. men tydligen är jag ju begåvad både i språk och matte, så det funkar välan. mja.

träningen var soft igår sen. vi körde lite insim och så, sen bara massa vändningar och växlingar och inget vettigt alls. hur kul som helst. men jag vill ju tävla i helgen. vafan! småtjejerna drar ju till riks idag, om typ nåra timmar, och alla drar till höstsimiaden imon. så orättvist. dessutom ska jocke och viktor åka själva till västervik redan ikväll. undras hur det kommer gå. sist de åkte tåg själva från ljungby missade de att gå av och hamnade i växjö xD men jag skulle så gärna åka med de. jag vill ju typ vara ledare, sålänge jag får hoppa i och simma lite. jag har blivit helt skadad juhe. igår simmade jag mitt femte pass denna veckan. på fyra dagar. men så är det ju ingen träning ikväll heller. surt. jag vill ju träna! men palla gå och dra tretusen helt själv. nä, då får det vara. asch.

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0