I want a lover I don't have to love.

dagen var bra. en av de bättre, faktiskt.
träningen var lagom jobbig och conny var där. och simmade. han är bra som fan. plus att han masserade mig lite, wiie. viktor stod för dagens mest korkade redan på träningen. han hade vart uppe sen tre och kollat på valvakan. PALLAORK säger jag bara. jag skulle i och för sig också gått upp och kollat, men inte om man ska träna morgon, ffs!
efter träningen tvingade jag med annie att gå till skolan med mig, och vi träffade kim, så vi gick alla tre och pratade. trevligt.
skolan var okej. jag hade faktiskt vg+ på psykologin. jag blev sjukt förvånad. dock kunde man egentligen inte ha mer än g. jag blir ständigt förvirrad på psykologilektionerna, haha. resterande lektioner var också okej. inget speciellt att nämna.

nej. nu ska jag nog försöka ge mig på att skriva reading log till engelskaboken. bra att vi har redovisning på tisdag, och jag har inte läst ut min bok än och jag har inte börjat skriva reading log OCH det är DM i helgen vilket betyder att jag inte hinner göra ett skit då. såååå lyckat, sandy!

/f.


PS. jag har nött och nött och nött den här låten. lyssna bara på texten så förstår ni det underbara i den.


DS.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0