music almost took my life.

jag har seriöst sömnbrist. vilket jag tänkte sova in på min sovmorgon imorgon. fram tills jag upptäckte att jag har körlektion vid kvart över åtta. KUL! och på onsdag blir det ju träning och på torsdag ska vi vara i skolan halv åtta för avresa till linköping. men på fredag kan jag nog få sova lite, woho! och på lördag med, jag ska ju inte in förräns vid lunch!

halkbanan idag gick faktiskt bra. sjukt roligt! och samtidigt jävligt läskigt. men vi hade kul. det var jag, gabbi, utter och nån från sp-trean. jag, gabbi och utter lovade att fixa körkortet nu, innan sommaren! vi får peppa varandra, woho! sen kom jag tillbaks till skolan lagom tills lunch och sen var det samhäll innan det blev ännu mer körkortsteori. först på tredje försöket fixade jag del a, så nu är det äntligen gjord. bara b och c och fordon och all repetition innan uppskrivningen. HELLYEAH! jag kommer ungefär aldrig fixa detta!

sen blev det träning och så. lamt. i princip BARA vändningar. känns nästan som jag vill dra lite meter nu. vi får hoppas på ett roligt pass imorgon!

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0