det här är ingen kärleksdikt, jag vet vad du tycker om det.

jag minns inte om jag skrev att norge vann eurovision? hursomhelst så tycker jag det var kass. men det var ju åtminstone trevligt att de lyckades tajma in det på nationaldagen av alla dagar. grattis till honey förresten (och förlåt för "dissen"). arton är fett!

idag har jag mest chillat och pluggat och varit allmänt duktig. biologishittet är nästan klart, jag pallade dock inte mer. det får bli imon, men det är mest finlir kvar. tur det. men hur kul är det, på en skala, att skriva en sammanfattning om kantnålarnas fortplantning samt varför vissa myror är sterila till förmån för drottningen som är världens bebisspruta. jag blir lite lätt deprimerad. minst sagt.
sen var jag och pappa ute och övningskörde. jag suger verkligen på att parkera. värdelös skit. och så ska jag ha körlektion HALV ÅTTA imorgon, som grädde på moset. inte nog med att det är tråkigt och jag suger, det är tidigt som fan också! asch, jag får hålla ut måndag, tisdag, sen får jag åka hem och sova efter träningen och körningen på onsdag. jag älskar minilov!

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0