I see God come in my garden.

okej. ursäkta för den lite dåliga uppdateringen, men jag har haft fullt upp.
igår var det en okej dag. skolan var väl inget nämnvärt, träningen likaså. mer planering av mig och alice inför lördagen. lördagen är förövrigt bokad nu. vi ska hem till jocke och överraska honom och typ kolla på film och PRATA. det blir bra.

idag var det som vanligt till att gå upp tidigt och träna. hyfsat lugn träning med mycket space i bassängen. vi var liksom bara sju pers för resten är typ sjuka, eller nåt. och eftersom jag inte hade någon psykologi och samhällen inte började förräns vid tio så tog jag och annie lång tid på oss och babblade massor. sen drog jag ändå till skolan och satt i datasalen med rosman och några andra treor och tydde psykologidrömmar. det var roligt. speciellt om man läste freuds olika tolkningar. till exempel att man halkar eller pinne och träd. haha. resterande lektionerna var rätt lama. hade dock vg på samhällen. jag fick inte mvg för att jag "hade skrivit för mycket egna tankar". inte för att jag trodde det var möjligt... efter att vi hade slutat, vid typ ett, så stannade jag och honey kvar och skrev klart drömtydningen, så nu är det ur världen också. en sak mindre att tänka på.
sen åkte jag hem och ringde pap och vi drog till banken och flyttade över massa pengar så jag slapp ha 18 papp på kontot. känns ju sådär säkert lix. sedan åkte jag hem och bakade kladdkaka. som blev misslyckad. att jag ALLTID lyckas med något! jag är nog fan sämst i världen på matlagning/bakning. hmpf.

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0