And you blush when you smile,

så. jag hann aldrig blogga igår, eftersom jag hade typ noll tid efter skolan innan träningen och efter träningen pluggade jag samhäll. provet idag gick förövrigt åt helvete. jag hatar ren faktainlärning. det är som honey säger, vi har blivit bortskämda med NO nu. NO är ju liksom, kan man det inte sen innan provet, eller har man inte förstått det så failar man. men kan man det så kan man det, lix. inte så mycket att plugga på. bra, tycker sandy!
träningen imorse var rolig. alla älskar conny. han är bäst i världen. sen var första lektionen psykologi. vi skulle göra nån saga, måla det första vi kom att tänka på. min saga blev såhär: en katt som huvudperson. hans mål är att fånga och döda en mus. det som hindrar honom ifrån att göra detta är ett staket. men då får katten plötsligt en motorsåg så han kan såga ner staketet och fånga och döda musen. win-win-situation. jag känner mig fruktansvärt morbid. vår lrare sa att det speglade vårt omedvetna. det känns ju väldigt bra. hmm...
resten av dagen var rätt ovärd. provet gick skit, som sagt. och på kemin fick vi tillbaka proven. det hade gått sämre än vad jag förväntade mig. men inget slår honey. 17+5 = 23. palla miniräknare lix. HAHAHA!

väl hemma blev det kemi-mvg-uppgiften för hela slanten. sedan blev det skriva klart spanskasaken. sen blev det lite matte. I SO DON'T HAVE A LIFE! men det är skönt att det är torsdag imorgon. då har jag värsta dagen i skolan, men jag har lite tid hemma innan träningen och träningarna brukar faktiskt vara rätt roliga på torsdagar, så det ligger ju på plus, ändå. måtte bara spanskan går vägen.

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0