Cause I don't need to satisfy, tonight.

idag var det konstigt.
allt var bara så himla ovärt och honey och malin snodde min mobil och läste de ganska grova smsen. och visade för de andra tjejerna. men nu är de raderade. de grövsta, åtminstone. undras om jag får nya ikväll? ;)
träningen var slapp. eftersom mitt knä är helt cp-paj så kunde jag bara göra skorpionen, good morning, situps och ut och in med armarna. stabilt. 
sen körde vi bara lite insim och sen såna mysko 25or. typ calellakickar och delfinandning och sånt. och avslutade med en 200max. jag hade 2.27. faktiskt rätt hyfsat för att bara ha simmat 1500 kanske. jag måste ju i regel simma in bortåt två-tretusen för att vara igång ordentligt..

och småtjejerna snackar om sumsim. jag blir så trött. det finns inte en chans i världen att de kvalar till riks och eller slår klubbrekord på 4x100. nog för att de var nära på 4x50med på tiomanna, men ska de slå det riktigt ordentligt behöver de mig i laget. jag kan ju för fasiken inte bli petad av frida! jag bara måste få simma 4x50med på jdm, annars dör jag, fan!

/f.

Vill du kommentera?
Postat av: Anonym

de fanns en chans i världen, å den tog dom! de kvalade på både med å fri utan dej ilaget!

2008-10-28 @ 11:32:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0