Livet innan det kunde jag, utan och innan.

jag är hemma. punkt.
bratislava var super. jag shoppade diverse kläder för nästan fyratusen spänn. lyckat!
saker som inhandlades:
- stövlar.
- gympaskor.
- bh.
- baddräkt.
- världens finaste klänning.
- stor stickad kofta.
- blus med spets och skit.
- mörkturkos silkig blus.
- t-shirt.
- tröjor.
mja, det var nog det. värd resa måste jag säga. bortsett från att min ipod-laddare brann upp. HAHA. jag ska förövrigt bege mig till onoff sen och försöka fjäska till mig en ny. det kommer säkert gå bra. "hej, jag var i bratislava och det smällde och min laddare brann upp och sprack och blev helt sotig."

träningen imorse var faktiskt jäkligt värd. även om det var tungt att gå upp efter bara kanske fyra timmars sömn... så går det när man ligger och smsar på natten. själva passet var ju inte överdrivet jobbigt. mest frisim för att "få upp aptiten". HAHAHA. efter träningen skulle vi ha "överraskning", vilket bestod i hotellfrulle på högland. värt och massa mumsigt. men när anders sa att vi skulle köra mycket frisim för att få upp aptiten frågade jag "aptiten på vad?" herregud vad jag och annie skrattade.

och för att jag inte ska få massa taskiga kommentarer, även om det kan vara trevligt med lite kommentarer ibland, så ska jag bekräfta er. jag vet att ni kvalade till riks. jättebra och jag är faktiskt genuint glada för er och tycker ni är bra. och till "anonym" (som förslagsvis är anna) kan jag säga att jag aldrig någonsin sagt att jag skulle vara med i deras sumsimlag. dock har jag sagt att om man ska ha det bästa laget på jdm/dm så behövs jag, för jag är en av de fyra snabbaste tjejerna i klubben (resistance is useless, för både ni och jag vet att det är så).
och jag vet att typ alla tjejer är sura på mig nu (förutom annie och ni ska inte ger er på henne, hon har inte gjort något mer än varit min vän, i motsats till vissa andra nu då.) och visst, jag kan förstå om ni tyckte det var taskigt att inte bjuda er när vi skulle till jocke. men ärligt talat så fattar jag inte varför ni ens orkar bry er. det är fan flera veckor sen, så alltså måste det vara djupare än så. jag har fått höra att ni aldrig gillat mig, vilket jag också tycker är jävligt konstigt. varför har ni då betett er som att ni gjort det? jag har ALLTID varit såhär, det vet alla som känner mig. det valet måste ni alltså gjort för längesen redan, och i så fall ställer jag mig frågan varför ni överhuvudtaget ens har umgåtts med mig tidigare?!
jag vill verkligen inte att alla ska gå runt och vara sura på mig, verkligen inte. jag ber verkligen innerligt om förlåtelse för att jag inte trodde ni var tillräckligt bra för att kvala till riks, det gör jag. och det har jag faktiskt sagt till er nu. (men ni är faktiskt inte så jävla schyssta mot mig heller. det är ju hardly ever någon som säger oj, vad bra du simmade eller jag är glad för din skull eller liknande. möjligtvis mg och han är ju lätt den mest oförutspådda person att säga det.)
så. jag hoppas att jag har börjat lösa all skit. annars får jag väl helt enkelt gå och dö eller nåt. som det verkar nu så är det ju ändå ingen som bryr sig om mig.

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0