you don't have to look me in the eye, you don't have to look me in the eye no more.

igår.
det var både bra och världens katastrof. jag tog ju tåget upp till linköping och sen bussen ut till helikopterflottiljen. kvällen var bra och lärorik. mitt mål är nog tolk. fast jag ska ju maxa styrkan. jag måste ju visa att jag är liiiite vältränad ändå.
sen skulle mamma komma och hämta mig, men hon hittade inte. så jag väntade i fyrtiofem minuter utanför vakttornet. HÄRLIGT. och sen fick JAG världens utskällning för att kartan som inte ens jag skrivit ut stämde. blä. och sen körde vi fel ungefär två mil när vi skulle ut på e4an igen. lyckat som fan.

sista dagen på apun idag. härligt. och roligt. faktiskt bästa praktikveckan av alla jag haft. och fruktansvärt lärorik. det ni. och idag klantade jag mig igen. roligt. och så glömde jag berätta om igår. jag skulle skriva ut min artikel och klickade på snabbutskrift. och sen ska jag gå och hämta pappret, men det finns inget i skrivaren. så går jag och kollar på datorn var det har skrivits ut. i YSTAD! fail. och jag börjar asgarva. komisk så ni anar inte. och sen idag råkade jag paja fönstret. eller typ stoppet till fönstret. jag råkade slita av den från själva fönsterkarmen. haha. fast ante var den som gjorde största tabben. han somnade! hur lyckas man, liksom?! shit vad vi skrattade!

träningen innan var chillig. vi körde inget särskilt egentligen. rotationsövningar och sånt. och sill och haj. sjukt underskattad lek. galet rolig.
hejjagskauppfemimon. hoppas det går bra nu. jag vill att min form verkligen ska vara som den var i början på veckan. hoppas jag gör riktigt jävla bra ifrån mig på bröstsimmet nu. det var längesen jag nitade dit ett litet pers!

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0