If I only knew the answer I wouldn't be bothering you .

jag är hos jens nu. dagen har varit lam. och jag har ont i fötterna och är jäkligt trött. halva dagen bestod i svischning och resten av dagen rensade jag och oscar grusgångar. plocka upp alla jävla almfrön, typ små löv. en miljard sådana på en kvadratdecimeter. KUL! och när man lyckats plocka upp tillräckligt många för att det ska vara godkänt och snyggt kommer det en vindpust och det börjar snöa frön. snacka om meningslöst och helfailigt jobb! jag blir så trött.
sen gick jag på stan och dog i några timmar innan jens kom hem så jag kunde åka till honom. väldigt roligt att sitta själv på mackmakeriet och dö. jag kände mig hyfsat mobbad. men det var ju långt att gå till johan's. lite fel håll att gå tillbaks till väster om jag ändå skulle till liljeholmen igen sen.
nu ska jag nog sova. eller jag lär somna i jens supermjuka soffa inom en väldigt snar framtid. dock ser jag fram emot morgondagen. halv jobbdag och sen mat på dunken och sen hem och chilla. och midsommarafton i övermorgon. bäst! blir samma bästa gäng som sist. lite svårslaget, sådär!

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0