You blow out the winter, you blow out the spring and you tease the wild autumn with lilies of green.

patetiska dag. jag har fortfarande ingen lust till något. och träningen imorse var jobbig och det går fortfarande inte att ta i. men vi skrattade ändå och pratade de fem sekunderna vi hade vila, så samtalet blev lite sönderhackat. men sånt gillar vi. fördröjningen på annies asgarv <3 i omklädningsrummet kom melan ner och vi satt och pratade länge. jag saknar tiden. den fina tiden. och jag känner fortfarande henne utan och innan. det är läskigt. men jag är glad att hon äntligen förstår. och det är bra. för hon står mig fortfarande nära.

jag åkte till skolan för en ynka lektion. svenska c. fast det var lite roligt att sitta och hitta på teser och rubriker. "fart, fläkt och fängelse" hihihi! "rökningen släcker din inre glöd!" vi hade bra teamwork, må jag säga.
sen drog vi till simhallen och hade bad. det var rätt roligt. jag gillar bad. det är enda gången jag får glänsa lite. knappt det. religionen sen var helt meningslös och ikväll har jag pluggat. fast jag somnade i stolen när jag läste svenskan. vad säger det om litteraturhistoria, eller om mig? och jag har nött matte. kapiteltest. och snart orkar jag inte mer. inte nåt mer. jag håller tummarna för att svenskan går vägen med ett vg och att matten vill som jag vill och att jag inte glömmer att ändra mellan grader och radianer, vilket var felet jag hade på varenda uppgift jag gjort ungefär.
nä. jag ska äta lite milka nu. så jag blir tjock igen! ja. tur att jag har sovmorgon imon, ja!

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0