ge mig arsenik.

min gårdag var jävligt bra. jävligt rolig. jävligt värd.
dagen började med samling klockan sju i simhallen och sedan avfärd till jönkan. försökspass i hoppbassängen och finalpass i femtian. och det gick faktiskt riktigt bra. oväntat bra. ind-pers på 50 och 100fr. VÄRLDENS fetaste bad på 50fj i kort, liksom 40.7, hihihi! imse kommenterade att det nog var jobbigare att simma sådär långsamt...
vi var och käkade på pallas på lunchen och sen var det finaler. 50br gick inget vidare varesig i lång eller kort bana, så det var mest likgiltigt. sen var det nog långbanepers på 50fr och världens döning på dubbla distansen. och sen var det 50fj på programmet. och jag var ju i det sämre heatet eftersom jag badat LITE i försöken. men det gick riktigt bra och jag var förvånande nog inte särskilt trött. och jag hade 36-2. ingen tid att skryta med, direkt, men jag blev femma totalt. och tydligen trea när en blivit diskad och en varit yngre. gött. och det märkte jag först när jag varit och badad av och sånt. lagom pinsamt att missa sin prisutdelning... men en bronsmedalj och ett par malmströmsglasögon. gött.

senare på kvällen blev jag och honey utskjutsade till anneberg. det var fint  och halt som fan ute och jag hade röda läppar. och alla satt och kollade på mello hos moa. men det var najs och HELT FEL låt vann. illa. sen drack vi cider och kastade ciggpaket. och nån gav mig en shot och det var äckligt. och jag träffade massa nya människor och vi pratade spanien och jag längtade järnet. fast då och då kände jag mig lite ensam, eftersom jag trots allt inte kände så många. men de var snälla. och vi spanade skolkatalogen och jag konstaterade att jag fortfarande var lika ful. fast jag hade rött läppstift på mig nu, så jag kände mig snygg ändå. framåt natten åkte vi hem och jag somnade som en stock runt halv tre.

idag var det balklänningsprovningsdags! och den satt som en smäck och var hur fin som helst. jag blir lycklig. och jag längtar sommaren och lyssnar på håkan. pirr-i-magen. och nu ska jag strax impulsbeställa popadelicabiljetter, så de inte tar slut. för jag vill gå, ja!

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0