och jag tänkte att du, du kunde stå där i solen.

jag chillade mest hela gårdagen. jag kom hem tidigt på lördagen, efter att ha bäddat ner en rätt full jensplutt i soffan. tss. jag och mamma solade och hade oss och tog en sväng till mormor för lite morsdagsfika. sen åkte jag till pappa och åt rabarberpaj och kollade på bridget jones dagbok med susan. hihi!

idag var det vett och etikett-lektion i aulan inför balen. som om man inte visste det mesta sen innan? sen hamnade vi mitt i lunchen och köade en halvtimme till matsalen, åt lite och slängde sedan på oss balskorna för drygt en timmes vals och foxtrot! det gick rätt bra i slutändan. sen hade jag sånt megaskav att ja gåkte hem och solade lite i ett desperat sista försök att bli brun till torsdag! det var åtminstone varmt och gött, vem vet om jag fick nån färg!

sen åkte jag och tränade. i vattnet för första gången på över en vecka och jag hade grepp! jag blev riktigt chockad. men det hjälpte egentligen ingenting, eftersom passet var enbart ben. sådär kul med en fenserie på femtonhundra. kände verkligen att det var riktigt längesen jag körde ben. sen satt vi länge och pratade och jag var hemma senare än vanligt. men det var helt okej. och imorgon är det toga som gäller. vad har man under en toga?

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0