you and me could have a bad romance.

jag ska verkligen gå och lägga mig ögonabums nu strax. för jag är trött, så trött. jag vaknade ju i en säng som inte var min och sen tog jag bussen till simhallen och det var tungt att simma. och varken 50br eller fj gick bra. eller, jag persade ju iofs på fjärilet, men det var nog mest för att jag fick panik sista tio när jag inte fick nån luft och fick sugrörsandning. inte kul. sen satt jag och väntade i några år och tillslut åkte vi till pallas och käkade och hade rochowiak som sällskap. mycket roligt. skönare kille får man leta efter?
sen struntade jag helt blankt i att simma in till eftermiddagspasset utan somnade på en bänk med ipoden i öronen, fast jag hörde ändå inte musiken. sen simmade jag äntligen 200br och det gick inte heller nåt vidare. kan ju inte direkt säga att 3:17 är bra, men det är väl godkänt, antar jag. med en döning på femton sek eller nåt. gött! sen chillade ja goch matilda och kollade finalerna innan vi tog massa kort som jag blundade på och sen åkte hem med jocke prior. jag hann innanför dörren och hänga upp det blöta och sen slängde jag mig i bilen och drog till bryggaregatan och kollade gossip girl. kan ju inte missa det bara för att jag har simmat dåligt, liksom. hihi!
synd bara att det är måndag imon. jag har ungefär tusen saker att göra. funderar på att skolka träningen och plugga järnet?

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0