and though I may seem confident the plain truth is that I'm scared, yeah, shitless, ohh I'm losing sight.

åh. min helg har varit fantastisk. faktiskt. den började i fredags med en träning som inte var av denna världen och jag fick ont i axeln av ala hopp upp på kanten och tricepsdip. usch. sen två korta lektioner och sen åkte ja goch susan till jönkan och vi käkade på max och såg erik grönwall och sen åkte vi med pappa till göteborg. och jag träffade björn och palle och slisk-alex och vi satt och trängdes under paraplyer eftersom det ösregnade. så alla var lagom blöta när cortegen var över och festun väntade. vi gick hem till hanna och drack vitt vin, åt brända popcorn och pizza och queueade låtar på spotify. det var fint. när vi gick till festun hade det slutat regna och vi köade lite och sen dansade jag halva natten med björn, palle och alex och tog spårvagn och taxi till frölunda och björn och maries hus.

igår gick jag dessutom upp tidigt och jag och mamma åkte in till stan och gick lite i nordstan innan tåget gick mot småland igen. fast ja ghoppade av i huskvarna och mötte upp jens, josefine, ume-maria och sandra utanför grindarna till folkets park. sen chillade vi och tittade på MYCKET bra spelningar, såsom salem, timo, bye bye bicycle, the kissaway trails, the sounds och hästpojken. och timo var helt helt helt fantastisk. underbar. jag älskar honom. han är sannerligen världens bästa liveartist. no question. sen lyckades vi vara med lite i radio och vi käkade hamburgare och köade till toorna därimellan. sen blev det taxi hem eftersom arrangörerna hade gjort fetingmissen, bussarna till stan slutade gå vid tolv.

idag har jag solat sen jag kom hem. och sovit. jag är trött. kan jag ha sovit nio timmar på två nätter? inte okej. jag ska sova vid nio ikväll, tss!

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0