och jag spelar utan insats här det är sand emellan fingrarna och att våga hoppas på nåt fint är att skjuta sig i huvudet

okej. helgen blev faktiskt mycket bättre än jag trott. vi åkte på fredagen efter ett fett fysikprov som drog ner mig i det där JÄVLA vg-träsket jag aldrig kommer komma upp ur. insim och 800fr som första grenen. och det gick faktiskt över förväntan trots ont i halsen. ett långbanepers och bara tre sekunder över kortbanepers och ett bevis på att ja gkanske fortfarande kan simma distanslopp, dessutom är jag magnifik på att vända. 50br nån timme senare gick dock inte lika bra. det är väl vad jag vill säga. sen kollade vi på film länge och pratade och somnade på varsin luftmadrass.

lördagens första pass bestod enbart av 50fr för min och vendelas del. 1.5 är rätt okej ändå. sen chillade vi och solade. på lunchen somnade alla hur gött som helst i sovsäckarna och eftermiddagspasset bestod i 100fr, 100br och 400fr för min del. 400 var okej och 100fr var rätt kasst, 100br likaså. efter det var jag rätt slut. efter lite kvällsmat åkte vi och handlade och jag och annie delade på en cookie dough ute på skolgården i solnedgångsljuset. sen somnade alla tidigt eftersom klockan ringde halv sex på söndagen. då hade det regnat och vattnet i bassängen var ÄCKLIGT kallt. som tur var hade jag bara 200fr på morgonen. i väntan på loppet bosatte jag mig i jockes parkas, asgosigt. 200fr gick faktiskt riktigt bra och jag var i mål på 28 och lyckades slå matildo så hon blev riktigt sur. men ja. efter lite lunch och städning åkte vi för att simma in, men jag och matildo struntade i det och satt och solade på läktaren och såg mörka moln komma och gå. det började blåsa lagom tills insimmet var slut. två parasoll blåste i bassängen och en lite kille fick vara dagens hjälte och hämta dem. sen gick första heatet med tjejer 200fj. sen hoppade första killheatet i. de hann vända 150m, sen blåste högtalaren i sjön och det blev kortslutning och strömmen bröts. gött! så tävlingen avbröts i en halvtimme. ännu mer gött. sen tog det YTTERLIGARE en och en halv timme innan 200me drog igång och jag äntligen fick simma det sista. 53 är helt okej. men ryggsimmet är ju fortfarande inte riktigt min bästa sträcka... även på medleyt var jockes parkas min bästis. jag och jocke gjorde det ultimata när vi klämde ihop oss båda två i parkasen. det var något trångt. fast förra året tryckte jag, malin och annie in oss i den, hihi! det är asgött!

efter tävlingens slut skulle vi prompt bli fotograferade i badkläder. ute på bryggan i sjön. i badkläder. i stormvindar och tolv grader och skugga. usch. vi kompromissade och fick ha överdragskläder på oss. tur. sen stannade vi på coop på hemresan och köpte alldeles för mycket godis och sen sov alla gött på hemvägen.


idag var det tungt att gå upp. och fysiken gick ju åt helvete, det visste jag ju iofs redan. kul... sen blev vi intervjuade av tv på matten. inte precis exakt jag, men några av de andra och de tog bilder på klassrummet. gött. sen var övriga lektioner rätt meningslösa. svenska-talet gick riktigt bra och daniel säger att jag MED STÖRSTA SANNOLIKHET får mvg. då blev ja griktigt glad, och förvånad. faktiskt. men det är fint. så kan jag kanske återfå hoppet om att jag kan komma in. hoppas.
när jag kom hem var jag rätt trött och kollade om jag hade feber, och visst. för första gången på några år eller så. så ingen träning, bara lite pippi calzaslargas och handling och sånt. packa upp kanske jag ska ta mig för också. puss!

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0