I've got thing for major crises. Total fuck ups are what my life is all about since I made you leave.

åh. jag hade äckligt ont i halsen i morse. jag gjorde tabben igår och la mig liiite för sent. vilket visade sig i morse. inte helt gött att gå upp vid fem. jag kan nog justera tiden till tio över när jag märkte att det inte tar mer än sju minuter att cykla till stationen. gött. sen fick jag ändå vänta jättlänge på tåget. sen sov jag lite på tåget och vips var jag i jönkan. sen spenderade jag dagen med sommarplanteringen. dock inte så mycket plantering just, vattningen var ju min grej fram till frulle. sen gick jag med lista och prickade av gravar och sen grävde jag rabatter. så i morgon blir det nog mer plantering. tråkigt. jag är dessutom dålig på det. tss!

idag bestämde jag mig för att inte träna. jag har fortfarande ont i halsen och vetskapen om att det är imse istället för anders gör mig ännu mer sjuk. så nästa pass blir torsdag. och är det inte lugnt då...!

nu tänkte jag nästan sätta på en film, ta en macka, lite choklad och sen sova tidigt. får en timmes sovmorgon då jag åker bil. gytt!

/f.

Vill du kommentera?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0